Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Kérdező vendégeknek
Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 51

Aktuális azonnalik

Kedd Dec. 13, 2016 10:03 pm by Sabriyah

Sziasztok!

Hogy könnyebb legyen nyomon követni, hogy mikor van kiírva új azonnali és hova …


Comments: 31

Játékostárs kerestetik

Szer. Szept. 02, 2015 10:01 pm by Darrakard

Ha valaki esetleg ismerkedésre, küzdőtéri párbajra vagy bármi egyébre tárat keresne, itt …

Comments: 48


Mila és Erhard- a lovag és a tolvaj

Go down

Mila és Erhard- a lovag és a tolvaj

Témanyitás by Mila Sparkshine on Szer. Jan. 24, 2018 10:38 am

Korán reggel volt a déli városkában, amikor a szemembe sütött a nap a viskóm tetején át. Szerettem a reggeli első fénysugarakra kellni, ha őszinte akarok lenni, erővel és megnyugvással töltött el engem, lassan keltem ki ágyikómból, ami igazából egy lyukacsos kanapé volt, majd lassan magam mellé gyűrtem a takaróként szolgálló plédemet és a reggelimre gondoltam.

-íííí ááájh jó reggelt világ!-ültem fel és nyújtózkodtam, majd kaptam magamra a köpenyemet és a csizmáimat, ezzel felkeresve a kedvenc gyümölcs árusomat, aki néha meglep engem egy darabka almával, vagy körtével, amikor azok már picit túlérettek és nem vennék meg, de attól nagyon ízletesek és laktatóak.
Így esett meg velem, hogy az úton lefelé, amikor a pulthoz értem a bácsika sajnos azt mondta, hogy nem tud most adni olyat nekem, hozzátenném azért, hogy néha napján egy friss gyümi is jól esett volna, de akkora sóher volt az öreg, hogy pár váltóért a saját anyját eladta volna. Így keresnem kellett máshogyan ételt.
Kiszemeltem egy ártatlan eddig ismeretlen arcot és már utána is indultam nem feltűen, de szorosan a nyomába a pillanatra várva, majd amikor egy sikátorba fordult én hirtelen utána eredtem és a sötét szűk utcában hátulról a derekának feszítettem maga a nagy és hatalmas mutatóujjamat.

-a pénzedet hapsikám!-mélyítettem el a hangomat is picit és ő hamar engedelmeskedett és a pici zsacsit az övéről a kezembe akarta nyomni, amit én hamar el is kaptam tőle, magamban már örülve a reggelimnek.
avatar
Mila Sparkshine
Hellenburgi Királyi Szövetség
Hellenburgi Királyi Szövetség

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2018. Jan. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mila és Erhard- a lovag és a tolvaj

Témanyitás by Erhard Strenger on Szer. Jan. 31, 2018 12:26 pm

Ritka alkalma egyike, amikor épp városban állomoztak. Tapasztalataim azt mutatják, hogy engem legtöbbnyire falvakban, tanyáknál történt közeli gondok miatt szoktak átcsoportosítani máshová. Ám most nem. Most más volt a helyzet. Nem a szokványos, csendes, nyugodt légközeg, hanem a kissé mozgalmas és valamivel lármásabb kisvárosi közeg volt a felügyelendő közeg. Ez a kis városka nincs túl messze igazából szülőfalumtól, és jószerével itt is lettem kiképezve, így viszonylag elég jól ismerem az ittlévő közösséget és dolgokat, ami miatt, ha mást nem legalább annyiba n biztos voltam, hogy nem fog annyi meglepetés érni, mint egy vadidegen helyen. A városka alapjáraton nyugisabb volt, mint egy nagyváros, de nem annyira, hogy ne kelljen itt is állandóan járőröző embereket mozgósítani, és ezek közül az egyik speciel én magam voltam. Ez a munka nem volt olyan monoton és unalmas, mint a falőrök munkája, de azért meg kell jegyezni, hogy egész álló nap vég nélkül a nehéz páncélban járőrözni nem épp a legkedvezőbb, szeretetteljesebb munka. Szerencsére mivel késő este óta járőrözök mostanra lassan lejár a szolgálatom, így hamarosan végre visszamehetek a szállásra. Azonban mielőtt bárhová is mehettem volna azért felfigyeltem a lányra, aki egy alakot követett. Furcsa volt, s nem csak a csuklya alól kilógó különös színű tincsek miatt, hanem az, ahogy mozgott. Így mikor őt követve szemtanúja voltam a rablásnak csak sóhajtok, miközben mögé lépek. Ha nem figyel fel időben a páncéltalpak tompa koppanására, akkor egy eléggé fájdalmas, bár jóval finomabb tapasztalaton lehet túl, mint amit több kollégám művelne vele. Páncélos tenyerem éle keményen, de azért visszafogottan koppan a fején, mégis csak nő. Persze ha észrevesz, akkor is megpróbálkozok vele, de nagy eséllyel kitérne. Mindenesetre elálltam az útját, így nem tudna megszökni.
- Kisasszony ez nem szép dolog tudja. Mit szólna hozzá, ha visszaadná az Úrnak az erszényét és utána sétálnánk egyet?
Hallhatja a hangomon, hogy ez nem igazán választási lehetőség volt, s mivel jóval fölé magasodtam, így biztos rájött, hogyha meg akarna lógni igen nehezen, tudna csak elslisszolni a kartávolságomból, ha esetleg utána kapnék. Bár azért azt is érzékelheti, hogy nincs rossz szándékom felé és nagyeséllyel a tockosból is rájöhet, hogy az amolyan kis nevelő célzatú csapás volt, mint kemény. Ő is átláthatja, hogy jobban jár azzal, ha engedelmeskedik, mint hogy fölöslegesen halmozzon a fejére még több bajt.
avatar
Erhard Strenger
Hellenburgi Királyi Szövetség
Hellenburgi Királyi Szövetség

Hozzászólások száma : 227
Join date : 2015. Sep. 02.

Karakter információ
Kaszt: Lovag
Szint: 3
Tapasztalat:
1400/2500  (1400/2500)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.