Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Legutóbbi témák

» [Útvesztő] A magoi hét próbája
by Ostara Tegnap 8:06 pm-kor

» [Magánküldetés] Familie ist ein Segen (822. Nyár)
by Suzanne Walford Tegnap 7:46 pm-kor

» Műhelyek utánpótláskeresője
by Hóhajú Yrsil Tegnap 11:51 am-kor

» Küldetés: Hogyan rajzolj határvonalat
by Wilhelmina von Nachtraben Pént. Szept. 22, 2023 11:24 pm

» [Magánküldetés] Rote Fenster hinter den Wänden (V.I.Sz. 822. Nyár)
by Nessaris Maera Pént. Szept. 22, 2023 7:54 pm

» Kaland: Nebel der Stadt II. - New Fog
by Erlendr von Nordenburg Csüt. Szept. 21, 2023 9:23 pm

» Mesterségekhez kötődő vásárlások, receptek, alapanyagok
by Hóhajú Yrsil Szer. Szept. 20, 2023 8:15 pm

» Hóhajú Yrsil Bűvös Boltja
by Syele Wilder Szer. Szept. 20, 2023 3:51 pm

» Képességvásárlás
by Alicia Zharis Kedd Szept. 19, 2023 7:20 pm


Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Hősök Csarnoka

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Hősök Csarnoka Empty Hősök Csarnoka Hétf. Jún. 06, 2016 11:00 pm

Isidor Bose

Isidor Bose
Zsinati Elnök
Zsinati Elnök

"Aki keresi a nagyságot, igazán sose éri el azt. Az alázatos munka vezet a győzelemhez."
- Esroniel von Himmelreich

Itt találhatja mindenki a szintlépésekért járó titulus és képességjutalmakat, valamint mindenki megcsodálhatja a kemény munka gyümölcsét, ezzel ösztönözve őket, hogy a nagyok nyomába lépjenek!

2Hősök Csarnoka Empty Re: Hősök Csarnoka Hétf. Jún. 06, 2016 11:30 pm

Isidor Bose

Isidor Bose
Zsinati Elnök
Zsinati Elnök

Norven Kather: 5-ös szint, titulusa Püspök, használhatja az Institoris felvett nevet.

Név: Személyes passzív: Auctoritas
Leírás: Norven hírneve és tekintélye nagyot ugrott püspökké avatása során. Puszta megjelenésével is megfélemlíthet embereket, az ellenfél köreiben pedig ez akár morált is törhet.

Johannes Hagen: 5-ös szint, titulusa Episcopus, használhatja a Tertullius felvett nevet.

Név: Személyes passzív: Tea Culpa
Leírás: Hans sok helyzetben találta már magát, ahol bűntudata elárulta volna és ezzel kellemetlen helyzetbe hozza. Ezért kifejlesztett magában egy képességet, amellyel küldetésenként egyszer képes saját árulkodó gondolatait egy választott személyre átruházni, ezzel átverve olyan képességeket, amelyek más szándékát olvassák.


Astonien Michelberger: 5-ös szint, titulusa A nép jámbor pásztora 

Név: Hamis Alázat
Típus: Passzív
Erősség: I.
Felhasználás: Mágiamentes
Leírás: Astonien számára természetes döntés volt, hogy nem tör püspöki babérokra: kedvelt elfoglaltságát ellehetetlenítené az, ha közben ilyen fontos pozíciót töltene be. Éppen emiatt pedig, mikor visszautasította a címet, az egyházi és udvari körökben elterjedt alázatának, s jámborságának híre. Az ebből fakadó holdudvarhatásnak köszönhetően a legtöbb klerikus és északi katona (illetve más olyan személyek, akik hallottak róla) szemében sérthetetlen, a legostobább kifogásai és állításai is hihetően csengnek. Hogy egy szolga csempészte bele azt az aranyserleget a táskájába? Ha Astonienről van szó, ez már csak természetes, ő sose lopna a földesúr birtokáról!


Alicia Zharis: 5-ös szint, titulusa Halálhírnök

Név: Személyes passzív: Pale Moon
Leírás: Alicia különös kapcsolatát a holddal élőhalottaira is kiterjesztheti. Az élőholtjaid harci hatékonysága 2/Képességszint-szeresükre nőnek éjszaka.


Hilde von Nebelturm: 5-ös szint, titulusa Hellenburg Védelmezője

Név: Személyes passzív: Beavatott
Leírás: Hilde ideje a protestánsok között többszörösen megtérült: az ellene irányuló szent sérülések sebzése jelentősen lecsökkent, valamit ő is elsajátította a fiatal egyháztagok számára kötelező "démon érzékelése" képességet.

Loreena Wildwind: 5-ös szint, titulusa Az Erdő Védelmezője
                           10-es szint, titulusa A Tündeföld Legendája

Név: Személyes passzív: Outlander
Leírás: Loreena oly' sokszor töltötte már be a külügyeket intéző követ szerepét Veronia minden részében, hogy hírneve már a legtöbb hivatalt elérte. Ez magával vonja, hogy diplomáciai kapcsolatokban előnyt élvez és a különböző fajok vezetőségei politikai védelmet nyújtanak számára náluk tartózkodása idejére.


Wilhelmina von Nachtraben: 5-ös szint, titulusa Nachtraben Arisztokrata ("Grófnő")

Név: Személyes passzív: Do no evil
Leírás: Mina élete egy folyamatos küzdelem a vámpíroktól elvárt sztereotípiával naivan derűlátó világlátásának megőrzéséért. Ha a karakter három körig nem használ támadó varázslatot, azzal igazolja önmagát, ezzel felerősítve a nem támadó jellegű varázslatait három körig. Ez alatt az idő alatt a pajzsok kétszer annyi ideig maradnak meg és egy extra támadást képesek kivédeni. A három kör leteltével a számláló újraindul.

Gerard D. Lawrenz: 5-ös szint, titulusa Démonherceg
                             10-es szint, titulusa A Renegát Vezér

Személyes passzív: Szilárd árny
Típus: Passzív
Erősség: I.
Felhasználás: Akarat alapú
Leírás: Gerard rendszeresen használja fel varázslatait különféle módokon, más-más irányból megközelítve a hatásukat. Ennek eredményeképp sikerült megalkotnia egy bőrével érintkezni képes árnyat. Sötét dárdáit így képes megfogni és fegyver módjára forgatni, mindaddig, amíg érintkezik velük.


Crispin Shadowbane: 5-ös szint, titulusa Holdpenge
                                                           10-es szint, titulusa Névtelen Árny

Név: Személyes passzív: Soulmate
Leírás: Crispin élete jelentős részében több személyiséggel élt így agya hozzászokott a bizonytalansághoz és töredezettséghez, így az őrjítő hatások sem hatnak rá annyira. Az elmét célzó hatások csak fele annyi ideig hatnak rá.


Adrastea 5-ös szint, titulusa Démonhercegnő

Név: Személyes passzív: Példakép
Leírás: Adrastea az önerőből sok sikert elérő nők mintapéldája, amely démon mivolta miatt a kisugárzásában is meglátszik. Közelében a női karakterek védettek lesznek az első és második szintű, elmét befolyásoló hatásokra. Szövetségesre és ellenfélre egyaránt hat!


Yrsil: 5-ös szint, titulusa Démonherceg

Név: Személyes passzív: Ismeretség
Leírás: Yrsil egykoron nagy népszerűségnek örvendő vándorbárd és költő volt, így egy nagyobb (legalább 10 főt számláló) embergyülekezetben nagy valószínűséggel talál valakit, aki ismeri és készségesen szolgáltat neki információt.


Theo Wagner: 5-ös szint, titulusa Ernesti Echevalier Vándor Géniusz

Név: Személyes passzív: Ritmus
Leírás: Theo kedvelt harcmodora a képességei vad és változatos kombinálása, éppen ezért képessé vált arra, hogy minden, az előzőhöz képest öt másodpercen belül használt varázslata 5%-al kevesebb manát vegyen igénybe. Ez a hatás összeadódik, minden képesség újraindítja az öt másodperces időkorlátot és maximum 50%ig megy fel. Az Arkán Lövedék nincs rá hatással.

Lance Kalver: 5-ös szint, titulusa Veronia Vándora

Név: Személyes passzív: Fae-touched
Leírás: Lance töltött annyi időt tündérvarázslatok hatása alatt, hogy a természettel jobban összehangolódott, mint a legtöbben. Ennek eredményeképpen ha Lance a természetben van, érzékei kétszer olyan hatékonyak, mint általában, azonban kompenzálni is gyorsabban képes, így például a túl erős hangok vagy fények nincsenek rá erősebb negatív hatással.


Adalya Amram Ehud: 5-ös szint, titulusa Archon

Név: Személyes passzív: Qetsef (Harag)
Leírás: Ada jogos dühének rengeteg ellenfél esett már áldozatul, és Elohim is felismerte a fiatal nefilim haragjában rejlő szent elhatározást. Ezért a Seregek Urának áldása miatt ha Ada jogos dühöt érez egy ellenfél ellen, képességei eredeti varázserőköltségük kétharmadát használják csak el.


Amelia Tewelon: 5-ös szint, titulusa Veterán

Név: Személyes passzív: A láthatatlan zsoldos hírneve
Leírás: Amy annyi helyen fordult meg és annyi munkáltatót szolgált, hogy álneve katonai és alvilági körökben rendkívül széles körben kezdett terjengeni. Ezért ha katonai vagy alvilági karakterekkel találkozik és bemutatkozik, azok felismerik és tiszteletet vagy félelmet fognak érezni az irányába.

Jozef Strandgut: 5-ös szint, titulusa Diakonus

Név: Személyes passzív: Stigma
Leírás: Jozef, bár alapvetően papnak tanult, sokféle fegyver megfordult a kezében, és azokat makacsul lóbálta elöljárói ellenvetését figyelmen kívül hagyva. Ezért az évek során képessé vált képességeit (a támadó és segítő képességeket egyaránt) a fegyverét használva megidézni egy-egy támadó mozdulattal (pl suhintással), különleges hatást érve el. Az ilyen módon kivitelezett támadások egy stigmát, vagy szent jelet hagynak a célponton. Egy stigma nyolc körig marad az ellenfél testén, ha pedig ezalatt az idő alatt öt stigma összegyűlik a célponton, azok kisülnek, olyan hatást elérve, mintha egyszerre találta volna el öt Sacra Lux.

Johnny Wood: 5-ös szint, titulusa Armaros hírnöke

Név: Személyes passzív: A Csápos Apostol
Leírás: Johnny őrülete az idők során olyan mértékeket öltött, hogy gyönyörűséget talál a mélységiek amorf csápjaiban. Így minden általa létrehozott csáp 5%-al növeli a sebességét és a csápok által maximálisan kifejthető erőt, ameddig aktívak.

Cedrick von Nebeltrum: 5-ös szint, titulusa a Névtelen Vámpír

Név: Személyes passzív: My business only
Leírás: Cedrick annyi időt töltött azzal, hogy gondolatait és érzéseit mások elől elrejtse, hogy ez egyfajta mágikus készséggé alakult. Naponta egyszer a vámpír képes egy irányába tett mentális behatolást megakadályozni (kivéve a mélységiek direkt kapcsolatát).

Dieter von Rotmantel: 5-ös szint, titulusa a Felemás Sebész

Név: Személyes passzív: Ismerős Arcok
Leírás: Dieter nagyon jellegzetes arccal rendelkezik, nem csoda hát, hogy minden korábbi betege emlékszik rá. Ha nagyvárosban jár, küldetésenként egyszer felkereshet ott egy ismerőst, aki valamilyen módon segíteni fogja a küldetés teljesítésében. Hellenburgban és Carolusburgban Dieter rendelkezik legalább egy alvilági, egy kisnemes és egy közrendű ismerőssel is választhat melyikük segítségét veszi igénybe, a többi városban pedig a három közül valamelyikkel, ezt a mesélő dönti el az adott küldetésben. Ha egy kalandban egy ilyen városban egyszer ki lett találva Dieter kapcsolata, akkor ha egy következő küldetésen a vámpír odavetődik, akkor ugyan annak az embernek a segítségét veheti igénybe. A passzív kis falvakra nem vonatkozik.

Matheus Zalasch: 5-ös szint, titulusa Főinkvizítor, használhatja a Iudex felvett nevet.

Név: A nagyobb igazság
Típus: Passzív
Felhasználás: Szövetség alapú
Leírás: Matheus annyiszor szolgáltatott magának igazságot, hogy végletekig finomította a technikáját. Ezentúl ha használja a Judica Mea nevű képességet, választhat, hogy egy, vagy két kezét szeretné használni hozzá. Két kézzel két emberen használhatja a képességet, viszont ekkor maximum egy darab egykezes fegyver lehet a kezében. Ha egy emberre mutat két kézzel, az attól még olyan, mintha egyszer használta volna. Az újrafelhasználhatósági idő változatlan.

Oswald von Bertold: 5. szint, titulusa Herr Szemöldök Hadnagy

Név: Tekintély
Típus: Passzív
Felhasználás: Mágiamentes
Leírás: Oswaldot a múltban sokszor hagyták indokolatlanul figyelmen kívül, de ez ellen mindig is próbált küzdeni. Ennek eredményeképpen ezentúl senki sem fogja fél vállról venni: az NJK-k egy beszélgetésben mindig oda fognak figyelni rá, a déli JK-k pedig tudat alatt úgy fogják érezni, hogy neki felelnek. Ezen felül küldetésenként egyszer adhat parancsot egy nála maximum két ranggal feljebb álló tisztviselőnek (csak déliekre vonatkozik, de lehet egyházi vagy világi is.). A mesélő felülbírálhatja a parancs sikerességét, ekkor nem veszik el a lehetőség.

Köszönöm a kitartó munkát, hajrá továbbra is!

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.