Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Kérdező vendégeknek
Haunted Quest: Rotmantel Madness

Szomb. Márc. 10, 2018 9:02 pm by Theo WagnerNem kell …

Comments: 5

Játékostárs kerestetik

Szer. Szept. 02, 2015 10:01 pm by Darrakard

Ha valaki esetleg ismerkedésre, küzdőtéri párbajra vagy bármi egyébre tárat keresne, itt …

Comments: 48

Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 50


Anora (a)lapja

Go down

Anora (a)lapja

Témanyitás by Anora on Vas. Május 08, 2016 2:17 am

Név: Anora
Faj: Sötét tünde
Frakció: -
Kaszt: Bérgyilkos
Nem:
Kor: 21

Kinézet: 160 cm magas, vékonyabb, de izmos alkata van, kifejezetten csinos, arányos a teste, mindenből kellemes annyi van, amennyi kell. Fehér hajú, vörös szemű, kicsit szürkésebb bőrű. Pisze orra és kedves mosolya van, de szemeiben mindig a hidegség tükröződik. Kezei kecsesek, ugyanakkor érdesek is. A hátán és hasán mély korbácsnyomok vannak, amiket senki sem lát. Egy fekete indás tetoválás húzódik végig a jobb karján egészen a válláig. Fekete, egyszerű, szűkebb ruhát visel, ami lágyan tapad a testéhez, ha utazik egy köpenyt húz az arcába, de rendszeresen leveszi magáról, ha dolga akad. A ruha több pontján tőrök és apróbb szúró-vágó eszközök vannak elrejtve. Elrejtve hord egy nyakláncot, amibe a Marcia Proba név/felírás van belevésve.  Oldalán egy könnyű, vékony rapírt hord.

Jellem: Egy gondolkodó, állandóan filozofáló tünde. Állatokkal és halottakkal szívesen beszélget, nyitott és kíváncsi a világra, minél többet akar tudni. Viszont egyéb lényekkel, főleg emberekkel és tündékkel nem szívesen áll szóba. Viselkedése egyik pillanatról a másikra meg tud változni. Egyszer még mosolyog és kedves, utána vérfagyasztó kegyetlenséggel beszél/cselekszik. Alapvetően az érzelmei nagyon tompák, rendkívül hideg vérű és nyugodt. Társaságban általában merev, szótlan és ijesztő. Mindenkivel szemben óvatos és készen áll a támadása, még ha a viselkedése nem is ezt mutatja. Érdekli a mágia, különféle nyelvek, a levegő és a víz. Szabadidejében vagy az állatokkal van vagy-ha teheti-olvas. Esténként a Holdat bámulja és beszél hozzá.

Felszerelések:

-kard

- éjköpeny
Leírás: Egy finom anyagból készített szürke köpeny, ami könnyebbé teszi a viselőjének, hogy az árnyak vagy sötétség világába rejtőzzön, ezzel nehezítve az észrevételét. Elengedhetetlen, hogy a viselője szobor merev legyen. A tárgy nem teljesen tünteti el a hordozót( kis keresgéléssel, jó megfigyelő képességgel rendelkező egyén és a sötétben jól látók ellen nem használható fel )

Képességek:

-személyes passzív: A múlt árnyai
Leírás: Mivel fiatal korában sanyarú élete volt, így megtanult vele együtt élni, így ennek köszönhetően több fájdalmat eltűr, mint az átlag. Számára annyira nem megerőltető az egész kínzás, de ő sem bírja a végtelenségig, ráadásul a kínnak sok fajtája létezik.

-Holdfény vágás
Leírás: Egy nagyon gyors vágás, ami az egyszerű egységeket akár meg is ölheti maximum 1. szintig, de később nem lesz nagy jelentősége.

Tapasztalat: 250 Tp
Vagyon: 1000 váltó
Küldetésnapló:
-Előtörténet
-Meredith (Élmény): 100 Tp 1000 váltó
-Azreal High School (Azonnali):  150 Tp
avatar
Anora
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos

Hozzászólások száma : 35
Join date : 2016. May. 06.
Age : 22
Tartózkodási hely : Mikor hol

Karakter információ
Kaszt: Bérgyilkos
Szint: 1.
Tapasztalat:
250/500  (250/500)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.