Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 84

Játékostárs kerestetik

Szer. Szept. 02, 2015 10:01 pm by Jerobeam

Ha valaki esetleg ismerkedésre, küzdőtéri párbajra vagy bármi egyébre tárat keresne, itt …

Comments: 58

Magánküldetések

Szomb. Jún. 08, 2013 6:05 pm by Jerobeam

Ezen a szent helyen lehet magánküldetésekre jelentkezni, szám szerint párhuzamosan kettőre. …

Comments: 81


You are not connected. Please login or register

Dantalion

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1 Dantalion on Szomb. Feb. 13, 2016 10:45 am

Dantalion


a Tudás Démona
a Tudás Démona
Név: Sötét elme
Szint: 1-2?
Ár: 1000-1500~?
Leírás: A tudásdémon ráhangolódik a sötét energiák hullámhosszára, és így képes beférkőzni más személyek fejébe, ha az az illető nem védekezik mágikus úton, vagy nem tiltakozik a "behatolás" ellen. Ennek következtében a tudásdémon képes lesz legfeljebb 1-2 kilométeres távolságban érzékelni a célszemélyt, valamint telepatikus úton is üzenhet neki. A csatorna sajnálatos módon visszafelé nem működik.

Név: Éjjellátás
Szint: 1
Ár: 500-1000
Leírás: Dantalion a szemeibe vezeti a sötét energiákat, amelynek következtében képes lesz akár a teljes sötétségben is rendesen látni. A hossza legfeljebb 20-30 perc, máskülönben a látása véglegesen romlani fog. Hátránya, hogy ha esetleg a varázslat időtartama alatt egy nagyobb fényvillanásba, vagy erősebb fénybe néz, akkor jó pár percig megvakul.

Név: Feslett érzékek
Szint: ?
Ár: ?
Leírás: A tudásdémon a sötétség hatalmával képes lesz átverni három érzékszervet, pontosabban a szaglást, az ízlést, és a tapintást. Ennek köszönhetően előidézhet különféle illatokat, ízeket, vagy felületeket a célszemély(ek) számára, valamint már meglévő dolgok elfedésére is képes. Ezt értelemszerűen csatákban, harcokban elég nehéz hasznosítani, azonban apróbb átverésekhez első osztályú átokvarázslat. Hátránya, hogy legfeljebb egy percig alkalmazható.

Név: Árnytüskék
Szint: 1-2?
Ár: 500-1000?
Leírás: Dantalion képes lesz az öt méteres körzetében fekete árnytüskék létrehozására, melynek elve a sötét dárdákon alapszik, csak alakjuk sokkal kisebb, valamint több idézhető belőlük egyszerre. Szint*5 tüske idézhető meg a kijelölt távolságban, amiket az idézés után azonnal ki is lőhet, ám ha felülethez érnek szertefoszlanak, azaz csak egyszer használatosak. Abban az esetben ha bőrfelülethez érnek, kellemetlen tűszúrásként hatnak, és egy dobótű mértékű sebzést hagynak maguk után. A seb mélysége nem jelentős, de ha különlegesebb pontot ér, halálos is lehet.

Név: Sötétség láncai I.
Szint: 1-2?
Ár: 1000-1500?
Leírás: A démon segítségül hívja a sötét energiákat, és ennek következtében a célszemély lábára egy lánc tekeredik a földből. Nem tart hosszabb ideig egy-két másodpercnél, azonban éppen elegendő ez az idő arra, hogy a menekülést meggátolja, és esetleg el is essen az illető a nagy sietségben.

Név: Sötétség láncai II.
Szint: 4-5?
Ár: 2500-3000
Leírás: Dantalion továbbfejlesztette a sötétség láncait, így hosszabb ideig is képes lesz fenntartani a béklyót. Abban az esetben, ha semmilyen más varázslatot nem használ, akár 1-2 óráig is képes mozgásképtelenné tenni foglyát. A varázslat azonnal megtörik, amint másik varázslatba kezd a tudásdémon.

Felhasználó profiljának megtekintése

2 Re: Dantalion on Szomb. Feb. 13, 2016 11:32 am

Jerobeam

Jerobeam
az Isten Lángja
az Isten Lángja
Először: Ez a szín lesz a halálom T_T
Másodszor:
Sötét elme: 2 szint, 1500 váltó; Illetve a kapcsolat kialakításához legalább egy fizikai kontaktus kell, utána szabadon használható az adott távolságon belül.
Éjjellátás: 2 szint, 1500 váltó
Feslett érzékek: 5 szint, 3000 váltó
Árnytüskék: 2 szint, 1500 váltó
Sötétség láncai I. : 3 szint, 2000 váltó
Sötétség láncai II. : Na, azért hosszú az 1-2 óra, mágia nélkül is lehet sok kárt okozni addig. Legyen 10 perc és 5. szintű, 3000 váltó.

Felhasználó profiljának megtekintése http://questforazrael.hungarianforum.net

3 Re: Dantalion on Kedd Ápr. 26, 2016 8:32 pm

Dantalion


a Tudás Démona
a Tudás Démona
Először beteszem az ötleteimet példának, és ha esetleg rábólint a vezetőség, akkor kidolgozom jobban a képességfát. Very Happy

Név: Idézés: Fekete Imp
Szint: ?
Ár: ?
Leírás: Dantalion segítséget hív a Pokolból, melynek köszönhetően egy apró termetű, gonosz, manószerű teremtmény jelenik meg mellette. Az imp harcra általában nem használható, csak apróbb karcolásokat képes okozni, vagy figyelemelterelésre jó esetleg. Kisebb háttérbeli feladatokban viszont annál inkább jeleskedik, többek között tárgyak megszerzésére, lopásra, vagy szabotálásra specializálódott. Naponta egyszer idézhető meg.

Név: Idézés: Cerberus
Szint: ?
Ár: ?
Leírás: Dantalion képes lesz más dimenziókból démoni lényeket megidézni, és a saját oldalára állítani őket. A lények közé tartozik a Pokol kapujának őrzője, Cerberus, a háromfejű kutyadémon. A lény valamivel nagyobb mint egy átlagos kutya, három fejjel és egy kisebb tüzes sörénnyel rendelkezik. A démonnak mindhárom feje elég agresszív, így az idézőjén kívül mindenkire rátámadhat, még akkor is ha nem ártana a gazdája számára. Csak alap parancsokat képes végrehajtani, mint az "Öld meg!", "Kapd el!", "Hagyd békén!", bár az utóbbira általában nem szokott hallgatni, hiszen békés feladatokra nem szívesen adja a fejét.. vagy inkább a fejeit. Három naponta idézhető meg.

Felhasználó profiljának megtekintése

4 Re: Dantalion on Kedd Ápr. 26, 2016 8:38 pm

Jerobeam

Jerobeam
az Isten Lángja
az Isten Lángja
Sajnos sem az imp, sem a cerberus nem létezik, mint démonfajta. A démonoknak csak a hét főbűnhöz kötődő fajtáik léteznek, görög (és egyéb, nem kelta és nem északi) mitológiai lények pedig szintén nem játszanak, sajnálom Very Happy


_________________
"And who are you, the proud lord said, that I must bow so low."
Felhasználó profiljának megtekintése http://questforazrael.hungarianforum.net

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.