Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Kérdező vendégeknek
Magánküldetések

Szomb. Jún. 08, 2013 6:05 pm by Darrakard

Ezen a szent helyen lehet magánküldetésekre jelentkezni, szám szerint párhuzamosan kettőre. …

Comments: 79

Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 63

Játékostárs kerestetik

Szer. Szept. 02, 2015 10:01 pm by Darrakard

Ha valaki esetleg ismerkedésre, küzdőtéri párbajra vagy bármi egyébre tárat keresne, itt …

Comments: 53


You are not connected. Please login or register

[Suzy&Wyn] - Appearance cheats

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1 [Suzy&Wyn] - Appearance cheats on Szomb. Szept. 15, 2018 1:56 pm

Wyn Silvernight

avatar
Sötét Tünde Druida
Sötét Tünde Druida
Forró levegő ömlött az arcomba, amikor kinyitottam a zsoldoscéhhez legközelebbi hellenburgi sütöde ajtaját. Régen jártam ilyen helyen, sőt, már azt sem tudtam, ez is valami céhszervezet tagja-e vagy csak a piacra szállít árut. De nekem mindegy is volt, az ajtó nyitva állt, a polcokon mind-mind frissen készített ételek árasztották fenséges és csábító illatukat. Volt ott egyszerű cipótól kezdve teasüteményeken át felismerhetetlen tésztaféleségekig minden. Csak most jöttem rá, mégis milyen nagy - következésképpen milyen drága - ez az üzlet, de már nem akartam kilépni, egyszerűen magába szippantott a helyiség, és még az sem zavart, hogy rajtam kívül mind jól öltözött vendégek voltak jelen. Na persze ez csak egy fogalom, a magam módján én is elég jól öltöztem ahhoz képest, hogy legszívesebben most azonnal levetettem volna mindent. Milyen jól tudtam volna meditálni a terem kellős közepén ebben a meleg illatfelhőben! Tünde-erdő belsőbb területeire emlékeztetett, kifordítottan összefércelve egy vacsorával anyáméknál. Ahogy becsukódott mögöttem az ajtó, sorsom is megpecsételődött: magába fogadott minden, s pillanat pillanatot követett, mégsem mozdultam meg. Láttam, talán mégsem ez a környék legdrágább üzlete, és ha valóban így volt, megengedhettem magamnak itt valamit, erre mérget is vettem volna. Mostanság volt zsoldom elég, jóllehet, sokat félre is tettem. Nem állt szándékomban örökké a céhépületben lakni. Szobát akartam valahol, egy nyugalmasabb és természetközelibb városrészen, amihez azért még jócskán gyűjteni kellett. A legszerencsésebb esetben jöhetett volna valaki, aki azt mondja, csak házimunkát kell végeznem, de hiába Hellenburg és Dél eszméi, a sötételf, az sötételf, az idegen, az idegen, a pénz, az meg pénz.
- Szép napot. - mondtam végül, mikor egy koszos kötényt viselő inas hosszasan bámulni kezdett.

Felhasználó profiljának megtekintése

2 Re: [Suzy&Wyn] - Appearance cheats on Vas. Szept. 16, 2018 3:34 pm

Suzanne Walford

avatar
Kultista Hírnök
Kultista Hírnök
Az elmúlt héten Suzinak nem volt szerencséje. Hiába ajánlotta fel sok embernek a városban, hogy némi pénzért, esetleg élelmeért segít, nem járt sikerrel. Volt, aki nem bízott benne, hogy képes a feladatokat megoldani, más nem engedhette meg magának, hogy igénybe vegye a segítségét. Megint más egyszerű kéregetőnek nézte, és elzavarta a lányt.
Eddig nem volt komoly gondja, és kitartóan próbálkozott, de vészesen fogyni kezdtek a tartalékai.
Olyannyira. hogy most az utolsó filléreivel indult a helyi sütödébe, ahol már korábban is vásárolt, hogy valami ennivalót szerezzen. Ami remélhetőleg a nap további részében kitart.
Csak remélni tudta, hogy sikerül végre valami munkát találnia, mert holnap már nem lesz mit ennie. És a lehető legtávolabb áll tőle, hogy bármit bárkitől.
A sütödébe belépve már az illattól megkordul a gyomra. Be is megy a boltba. No igen…
Szépen végig kérdezi, hogy mi mennyibe kerül. Először az ínycsiklandó süteményeket, amiknek a látványától összefutott a nyál a szájában.  De sajnos nincs rájuk elég pénze. Nem esik kétségbe, hiszen ezek a finomságok minden bizonnyal a legdrágábbak. Halad szépen tovább a kevésbé szemet gyönyörködtető, de finom, és laktató áruk felé. Egyre szomorúbban. Mert végül kisült, hogy a legolcsóbb finomsághoz is hiányzik néhány érme.
– Elné-zést a za-vará-sért – hajtja le a fejét szomorúan kifele indulva a boltból.
Nagyjából után megy be egy sötételf a boltba. Suzi pedig korgó gyomorral áll meg a bolt előtt, és néz szét, hogy vajon hol talál ennél olcsóbban olyan ennivalót, amivel jól is lakik. Vagy sürgősen munkát, hogy kiegészíthesse a vagyonát. Az most természetesen eszébe sem juthat, hogy útnak indul, hiszen fogalma sincs milyen messze van a legközelebbi település, és hogy ott talál-e olyat, aki hajlandó fizetni neki a munkájáért.

Felhasználó profiljának megtekintése

3 Re: [Suzy&Wyn] - Appearance cheats on Kedd Szept. 18, 2018 1:29 pm

Wyn Silvernight

avatar
Sötét Tünde Druida
Sötét Tünde Druida
Nem akartam többet beszélni, bőven elég volt ennyi egyelőre, de úgy tűnt, nem fogom megúszni, ugyanis az inas megtörölte a kezét a kötényében és kilépett a kiszolgálópult mögül.
Na, innentől kezdve semmi jóra nem számíthatok.
És valahogyan a tekintete is ezt sugallta. Nem kimondottan neveztem volna dühösnek, ijesztőnek meg aztán végképp nem, inkább csak az idegesített, hogy fölém magasodott, és egy tapodtat sem óhajtott arrébb menni. Egy idő után felemeltem a fejem, hogy szemkontaktust létesítsek vele. Éreztem, hogy megvillan a tekintetem, és a legnyilvánvalóbb közönnyel bámultam rá. Nem igazán érdekelte, továbbra is velem volt elfoglalva és meg sem mozdult, csak akkor, amikor az utolsó vásárló is jó három lépés távolságra helyezkedett el tőlem. Akkor megmozdította a kezét, ám közben hátranézett, mintha attól félne, hogy a mestere rajtakapja valamin. Végül visszafordult hozzám, elkapta a kezem és az ajtó felé lökdösött.
- Hé! Vigyázz, mit taszigálsz. - vetettem neki oda, azonban a fiú nem is törődött velem.
Egészen az ajtóig kellett tehát mennem. Úgy terveztem, kicsalom az üzletből és jókorát suhintok a fejére a botommal ezért, de erre nem került sor, mégpedig egyetlen kínosan hosszúra nyúló pillanat miatt.
- Mióta öltözöl fiúnak? - kérdezte, szinte már elismeréssel - Elég gyakorlottnak tűnsz. Először sikerült becsapnod, pedig nagyon jó szemem van.
...
...
TESSÉK?!?! - akartam mondani, de csak a szám részleges kinyitásáig jutottam. Aztán inkább csak felvontam a szemöldököm, kirángattam a karom a markából és talán még soha nem látott sebességgel hagytam el a boltot, az ajtót egyenesen a kíváncsi és sajnálatos módon túlságosan éleslátású inas orra előtt becsapva. Visszanéztem még egy pillanatra, s még éppen láttam, ahogyan a göndör, ősz hajú úr visszaparancsolja őt dolgozni.
- Hah! Úgy kell neked, minek ütöd az orrod más dolgába? - mondtam enyhe félmosollyal az arcomon.
Újabban azt hiszem, ezzel lepleztem a zavart, az idegességet és talán a dühöt is, ha úgy éreztem, el akar uralkodni rajtam, ami talán érdekes megoldásnak tűnhetett, azonban jelenleg nem állt rendelkezésemre kevésbé jellememtől elütő megoldás. És ha már az elütésnél tartottunk, léptem kettőt, még mindig arrafelé nézve, majd észbe kaptam, igyekeztem megfordulni, csakhogy addigra már késő volt: viseltes csizmáimmal alaposan rátapostam egy leány lábbelijére, sőt, még kissé meg is löktem, ahogy próbáltam talpon maradni. Az első gondolatom az volt, "Hé, nézz már a lábad elé!", csakhogy valami visszatartott. Valami, ami mostanában nem engedte, hogy azt tegyek, amit akarok, így inkább csak futólag ránéztem.
És vártam. Fogalmam sem volt, mire.

Felhasználó profiljának megtekintése

4 Re: [Suzy&Wyn] - Appearance cheats on Szer. Szept. 19, 2018 7:29 pm

Suzanne Walford

avatar
Kultista Hírnök
Kultista Hírnök
Hiába gondolkodik hosszú percekig, nem ugrik be neki semmi megoldás, hogy a pár filléréből még ételhez jusson a napra, ahogy arra sem, hogy hol tudna hirtelen munkát keríteni. Ahol úgy gondolta a faluban, hogy sikerülhet, ott már megpróbálta az elmúlt pár napban, de egyik sem jött össze. Lehet kénytelen lesz odébb állni, és a következő faluban próbálkozni. Imádkozva, hogy hamar találjon olyan munkát, amiért szállást is kap, és élelemre is futja belőle.
Közben az üzlet elött elhalad néhány ember, akiket kénytelen kikerülgetni, és még a sütödéből is kiszűrödnek hangok, megítélése szerint nem túl barátságosak. Oda is kapja a tekintetét, és látja, hogy egy elf kislány jön ki. Látva őt valahogy meg tudja érteni hogy miért morcos a lányka. Nem kedves dolog valakinek azt mondani hogy fiú, ha egyszer látszik, hogy lány...Ezen el is mereng kicsit. Vajon nem butaság ilyesmin megsértődni? Végülis a fiúk sem rosszabbak mint a lányok, és fordítva....
Ez a merengés pont elég, hogy ne vegye észre, ahogy a lány, még mindig nem a lába elé figyelve elindul felé. Csak akkor vette észre, amikor már a fábába nyilalt a fájdalom.
Halkan fel szisszen
- Ouch -
Aztán, mivel teljesen úgy érzi, hogy ő nem figyelt oda, és ezért történt a dolog hozzáteszi némi fáziskéséssel.
- Bocsá-nat - nem szeretne félreértést, sem galibát.

Felhasználó profiljának megtekintése

5 Re: [Suzy&Wyn] - Appearance cheats on Szomb. Szept. 22, 2018 7:21 pm

Wyn Silvernight

avatar
Sötét Tünde Druida
Sötét Tünde Druida
Ahogy végignéztem rajta, két dolog szúrt szemet elsősorban: 
Egy: Ez egy kislány.
Már nem a szó szoros értelmében, hiszen mellkasban is erősödőfélben volt, na meg látszott a csípője és dereka közti nőies különbség, az arca, a tekintete és a kisugárzása azonban különösen kicsinek, fiatalnak és aranyosnak mutatta, még ha közel sem abban a korban járt már. Az ilyen leányokat ekkorra már férjhez adják, elindítják a saját életútján, de ő, jelen helyzetben, és talán az összes többiben is úgy nézett ki, mint akinek az élete még el sem kezdődött. Mintha az anyukája szoknyáját keresné, csakhogy az asszony sehol sincs. Úgy festett, mint egy árva állatkölyök, szinte kézzelfogható szánalmat indukálva valahol, lelkem és szívem legmélyebbre elrejtett szegletében. Teljesen más érzést keltett bennem, mint a többi ember, akik csak gúnyt űztek belőlem vagy kihasználtak. Őt meg akartam védeni, mintha a Természet része volna. Valahogy úgy, ahogyan Lángvirággal is tettem.
Kettő: Bocsánatot kért az én hibámért.
Fogalmam sem volt, miért csinálta. Normális, átlagos kétlábú ilyesmit nem mondott soha, hiszen sebezhetővé tette volna, lealacsonyította volna saját magát mások előtt. Egyéb esetben még örültem is volna, hogy valaki végre tart tőlem, csakhogy egyáltalán nem az, akinek ezt kellett volna tennie. Ennek a lánynak semmi oka nem volt rá, hogy féljen tőlem, és idejét láttam ezt közölni is vele.
- Ha más okoz fájdalmat, őt kötelezd elnézést kérni, ne magadat. - mondtam, igyekezve minél kevesebb ridegséget meghagyni az arcomon, valahogy úgy, ahogy akkor csináltam, mikor a druidalány felől áradt valami, ami azt súgta, segítsek, aztán arrébb léptem, de csak egészen kicsit, hogy ne tűnjek vajszívű jótevőnek, de ott legyek, és figyelhessem ezt a kislányt. Kíváncsivá tett, ráadásul mintha a Természet különös figyelmet szentelt volna arra, hogy rá irányítsa a gondolataimat. Mit kereshetett itt egyedül hétévesek érzelmi fejlettségével? 
Elnyomott hétévesekével...

Felhasználó profiljának megtekintése

6 Re: [Suzy&Wyn] - Appearance cheats on Vas. Szept. 23, 2018 12:24 pm

Suzanne Walford

avatar
Kultista Hírnök
Kultista Hírnök
Nem nagyon meri végigmérni a kislányt, aki a lábára lépett.
Nem is haragszik. Biztos benne, hogy nem szándékosan tette a lány, sőt, ha ő odafigyelt volna, akkor egyáltalán nem is történt volna semmi gond. Ezért kér bocsánatot, és áll ott lesütött szemmel.
Annál jobban meglepődik, amikor nem azt kapja válaszként, hogy legközelebb figyeljen jobban, vagy semmi gond, vagy valami leszidás helyett a lány kicsit felháborodva, és a kinézetéhez nem teljesen illő hangnemben azt mondja, hogy ha nem ő hibázott, akkor nem neki kellene bocsánatot kérnie.
~ Igaza vaan~ ~ búgja Armaros.
Suzi csak értetlenül bámul a lányra, és egyszerre válaszol neki is, meg a mélységinek is.
- De-hát nem figyel-tem - pislog nagyokat - Ha figyel-tem vol-na nem lett vol-na baj...- teszi hozzá meggyőződéssel.
~ És akkor sem ha ez a fruska a lába elé nézett volna ~ kuncogja Armaros.  Furcsa élvezetet talál abban, ahogy Suzi mindent magára vesz, bár bizonyos esetekben az idegeire megy. Viszont ez az egyik oka, hogy a kislány kérdés nélkül mindent megtesz, amit mond neki, ráadásul nem is olyan ügyetlenül, mint ahogy elsőre kinéz, köszönhetően a természetes bájnak, amivel a körülötte lévőket valahogy akaratlanul is mindig rábírja, hogy a segítségére legyenek, és annak, hogy egyébként megvan a magához való esze. Csak a megfelelő tudást kell megszereznie. Armaros pedig az elmúlt években sokat dolgozott, hogy a legmegfelelőbb tudást szerezze meg.
- De hát csúnyán beszélt vele a fiú a sütödében... - feleli, értetlenül amiért a mélységi nevet...  Az viszont már nem reagál, csak szórakozik tovább magában.

Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.