Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Top posting users this month
Alberich Fischer
Suzanne Walford 1szava10Suzanne Walford Voting_bar2Suzanne Walford 1szava11 


You are not connected. Please login or register

Suzanne Walford

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Suzanne Walford Empty Suzanne Walford Pént. Aug. 10, 2018 11:51 pm

Suzanne Walford

Suzanne Walford
Kultista
Kultista
Név: Suzanne Walford (Suzi)
Kor: 15
Faj: Ember
Frakció: Kultista (Armaros)
Kaszt: Hírnök
Szint: 4 (2800/3750)


Jellem:
Suzi  szeszélyes, bolondos, barátságos, vidám, de csendes, és kissé magának való kislány. Mivel élete nagyrészét egyedül, sötétben töltötte, nem erős oldala a kommunikáció, nehezére esik barátkozni, és kicsit meg is ijed, ha valaki az első néhány percben már túl közvetlen vele, és nem hagy elég teret számára. Ebből következik, hogy  a fiúk udvariasságával, bókjaival is nehezen tud mit kezdeni.
Mióra Armarossal megismerkedett, kivirágzott, mindenre rácsodálkozik,  mindenre kíváncsi, élvezi az élete minden percét és semmi pénzért nem csinálná vissza, még akkor sem, ha lehetne.
A látás, és hallás új élménye miatt néha ügyetlennek, butának, és gyerekesnek tűnhet, pedig alapvetően éleseszű, és ha kell, nagyon is komoly. De a hangját szinte soha nem lehet hallani. Merthogy, bár lát  és hall, de beszélni nehezen tanul meg, és minden szót gyötrelmes még  kimondania. Éppen ezért feszült, és egyre dühösebb lesz ha nagyon  erőltetik, hogy beszéljen.
Nem erőssége a koncentráció sem: Hamar elterelődik a figyelme akár pozitívan, akár negatívan.


Kinézet:
Az első benyomásod valószínűleg az lesz róla, hogy egy törékeny, megvédeni való, ártatlan kishölgy. 
165 cm magas, normál testalkatú, szőkésbarna hajú lány. A bőre egészséges fehér, a szeme mogyoróbarna.
Egyszerűen öltözködik, mindig olyan ruhába, amilyet éppen talál. A szoknyát kedveli, de adott esetben nadrágot is felhúz. Talán az egyetlen állandó ruhadarabja a barna, csuklyás utazóköpenye.
Pirospozsgás arcáról sugárzik a kiváncsiság a világ felé, a szeme pedig kedvesen csillog. Rengeteget mosolyog, mivel szinte bármi képes mosolyra húzni az ajkait.A hozzászólást Suzanne Walford összesen 18 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Márc. 04, 2020 11:54 am-kor.

2Suzanne Walford Empty Képességek Pént. Aug. 10, 2018 11:52 pm

Suzanne Walford

Suzanne Walford
Kultista
Kultista
Név: Tief Sklave (Mélységi szolga)
Típus: Bűbáj (Fenntartott)
Erősség: I.
Ár: 1000 váltó
Felhasználás: Szövetségalapú
Leírás: A kultista képes megidézni egy speciális, akaratának alárendelt mélységi szolgát, amely egyelőre csak egy valódi mélységi erejének töredékével rendelkezik. Mérete és fizikai ereje egy goblinéval egyezik, azonban kifejezetten gyors, nyálkás bőre miatt nehéz elkapni és meglehetősen csúnya harapásokat tud okozni.

Személyes passzív: Ártatlanság
Típus: Passzív
Erősség: III.
Felhasználás: Mágiamentes
Leírás: Suzanne arca és kisugárzása annyira kedves és ártatlan, hogy senki sem gyanakodna arra, hogy egy mélységit szolgál, ameddig ennek nem adja egyértelmű jelét. A körülötte lévők nem támadják meg, és ha bajba kerülne akkor az emberek ösztönösen a védelmükbe veszik. Természetesen amint Suzy használja a képességeit, vagy elmondja, hogy kultista, a hatás megszűnik. Ez a passzív hatás elnyom minden más passzív képességet, mely Suzy-t megzavarná benne.Név: Blick auf Wahnsinn (Pillantás az őrületbe)
Típus: Bűbáj (Fenntartott)
Erősség: I.
Ár: 1000 váltó
Felhasználás: Szövetségalapú
Leírás: A kultista tekintetén keresztül bepillantást enged a mélységi elméjének őrületébe, így ameddig a szemkontaktus tart bárki, aki a szemébe néz zagyva motyogást és erős félelmet fog érezni.

Név: Mágia érzékelés
Ár: 1500 váltó
Szószám a tanulársól: 1500 szó
Leírás: A karakter képessé válik az alacsonyabb szintű (Akár egyes) karakterekből áradó mágia érzékelésére, legyen az vámpír, démon, nekromanta, udvari, szent vagy esetleg természetmágia. Képes megállapítani úgy 10 méterről, ha valaki nem laikus a varázslatok idézésben (Fontos, ösztönszerű használatokat nem érzékel). Tárgyakat, épületeket, s mágikus aurákat is érzékel. Azok hatását nem, csak azt, hogy mágikusak. Egy képesség használatát szint*10 méterről képes érzékelni.

Név: Flüstern (Suttogás)
Típus: Bűbáj (Fenntartott)
Erősség: IIb.
Ár: 2500 váltó
Felhasználás: Szövetségalapú
Leírás: A megszállottban lakozó mélységi beleolvas ellenfelének elméjébe és annak kétségeire és félelmeire reagálva eltántorító suttogást küld egyenesen az elméjébe, ami ellen csak a mágikus pajzs véd. Természetesen a kultista nem értesül sem a kételyekről, sem a suttogott üzenetekről.

Név: Böses Omen (Rossz Omen)
Típus: Passzív
Erősség: IIa.
Ár: 2500 váltó
Felhasználás: Szövetségalapú
Leírás: A kultista puszta jelenléte bizonytalanságot kelt a körülötte állókban, felszínre hozza a tudat által elnyomott gondolatokat és hajlamokat. Erős önkontrollal figyelmen kívül hagyható.


Wishlist:

Név: Rejtőzködés
Ár: 1500 váltó (Nehéz páncélos kasztok, illetve háború démonok nem tanulhatják meg.)
Szószám a tanulásról: 1500 szó
Leírás: Csöndben mozogni nem egy könnyű dolog! Mindegy, hogy tömegbe bújva, vagy esetleg egy csöndes sarokba, egy hordóba, vagy akárhova is, de a Rejtőzködéssel rendelkező karakter képes lesz pillanatok alatt eltűnni az emberek szeme elől, s felszívódni, pont mint a kámfor, s mozgása is könnyedebb lesz, szinte hangtalan, ami megkönnyíti a dolgát, ha észrevétlenül akar mozogni.

Wahnsinn ág
Meister ágA hozzászólást Suzanne Walford összesen 10 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 22, 2020 11:36 am-kor.

3Suzanne Walford Empty Jákékok Vas. Aug. 19, 2018 4:37 pm

Suzanne Walford

Suzanne Walford
Kultista
Kultista
Küldetések


Magánjátékok

Aréna


Helyzetjátékok - Sósav Ón Ahát -
Élmények - 100 TP, 1000 váltó, Szemgolyó -

Archivum:
Magánjátékok:

Küldetések


Azonnalik:A hozzászólást Suzanne Walford összesen 35 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Márc. 04, 2020 11:52 am-kor.

4Suzanne Walford Empty Re: Suzanne Walford Pént. Szept. 28, 2018 1:43 pm

Suzanne Walford

Suzanne Walford
Kultista
Kultista
Felszerelés:
Fegyverek, Pámcélok

 • Tőr

Potik, mérgek

 • 2 db Gyenge Gyógyital


Nyersanyagok:

 • Sósav
 • Ón
 • Ahát
 • 2 jáde
 • Desztillált víz
 • Dongóméreg
 • Fekete gyanta
 • 1 Gyöngy
 • 1 Trollháj Eladva, 250 váltóért
 • 1 Hóvirág
 • 1 Bürök
 • 1 Ektoplazma
 • Harangvirág

Egyéb tárgyak

 • Szellem a palackban (típus: -)
  Leírás:
  Egy apró üvegcse, amibe három szellemet zártak, bár hogy pontosan kiknek a szellemeit, azt nem tudjátok. Amikor kihúzzátok a dugót, akkor egy szellem kijön az üvegből és megtámadja azt, akit mondtok neki. Ereje megegyezik egy szokványos, nekromanták által megidézett szellemével, és hasonlóképp lehet legyőzni. Ha mind a 3 szellemet felhasználtátok, az üvegcse is szétporlad.

 • Nox Eterna/ Sol Invictus (kiegészítő)
  Leírás:
  Egy különös, felemás medallion, egyesek szerint megvadult vámpírok elhagyott amalgámjából és nefilim népek aranyából újrakovácsolva. Az egyik oldala ezüst, közepén egy éjfélkék gyönggyel és körülötte egy latin karcolattal ('NOX ETERNA'), a másik oldala arany, közepén egy apró vörös rubinttal és egy másik igével ('SOL INVICTUS'). Ezüst felét használva küldetésenként egyszer egy megbeszélés erejéig egy 100 négyzetmérföldes területen éjszakára cseréli a nappalt, elnyomva a nap természetes fényét. Arany felét használva épp az ellentéte történik, egy 100 négyzetmérföldes területen a déli nap ragyogását rajzolja az égre egy egyeztetésig, fénylővé változtatva az éjszakát. Zárt térben is használható, azonban olyan helyen amelyre a nap fénye alapvetően nincs hatással a medallion sem ér el semmit. Egy küldetés alatt csak a nyakék egyik oldala használható.
 • Szemgolyó (Kiegészítő)
  Leírás:
  : Egy szemgolyó nagyságú, gömb alakú kő, melyet egy vékony láncra függesztettek fel. Viselője képes látni azt, amit a megidézett mélységi szolga is lát. Miközben erre használja, rendes szemeivel nem lát egyáltalán.
  Kritérium: Csak Armaros követői használhatják

 • Távközlő rúna (Kiegészítő)
  Leírás:
  Egy ötször öt centis fémlapocska, amibe a Friedrichsein-i fogadóban használt rúnát öntötték arannyal a helyi démonok. A rúna képes csatornaként funckionálni bármilyen mágia számára, a tulajdonosa képes úgy varázsolni, mintha a rúna helyén állna.A mágiát nem lemásolja, csupán átveszi, így nem használható varázslat egyszerre a rúnán keresztül és a használóból is.

 • Név: Jóslat ( - )
  Leírás:
  Egy fémlemezre vésett díszes tarotkártya, rajta egy egyedi karcolattal. Képe testesíti gazdája eltökéltségét, s földre ejtve vezeti hordozóját útján. Közvetlenül azelőtt kell elejteni, hogy annak gazdája megfogalmaz magában egy kérdést a jövővel kapcsolatban. Ha állított helyzetben éri a földet, változást, lehetőséget hoz, s a kérdésre a válasz igenlő, helyeslő, biztató lesz. Ha fordított helyzetben éri a földet, a változástól való félelem átka éri hordozóját, s a kérdésére a válasz nemleges, tagadó. Miután felhasználták, a rajta lévő kép elhalványul, s erejét veszti. Az erejét vesztett lapocska aranyként is felhasználható.
  Kritérium: Csak az a karakter használhatja, aki elsőnek megérintette.


Könyvelés - Egyenleg 9950 váltó:


 • Gloriától 2 db Gyenge Gyógyital -300 váltó
 • Mágiaérzékelés -1500 váltó 
 • Mélységi sugár - 1500 váltó
 • Képességrendezés, Rework -500 váltó
 • Wahnsinn, IIB képesség (Suttogás) -2500 váltó
 • Wahsinn, IIA képesség (Böses Omen) -2500 váltó


_________________
I will bring light to the world. I want to show everyone, that He is gentle, and kind. He can make the world better, and end all the suffering.

Személyes passzív: Ártatlanság
Típus: Passzív
Erősség: III.
Felhasználás: Mágiamentes
Leírás: Suzanne arca és kisugárzása annyira kedves és ártatlan, hogy senki sem gyanakodna arra, hogy egy mélységit szolgál, ameddig ennek nem adja egyértelmű jelét. A körülötte lévők nem támadják meg, és ha bajba kerülne akkor az emberek ösztönösen a védelmükbe veszik. Természetesen amint Suzy használja a képességeit, vagy elmondja, hogy kultista, a hatás megszűnik. Ez a passzív hatás elnyom minden más passzív képességet, mely Suzy-t megzavarná benne.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.