Wilfred mint mindig ha valami rosszban sántikált, a városon kívüli kocsmába ment társaival iszogatni. Tervezgették, hogy az egyik tanácsost, hogyan fogják megviccelni.
- Délután kell. Akkor megy el ebédelni a Nachtr család lányához. Talán ez is az is történik. Még amikor befordul az előtt kellene egy adag friss húggyal meglocsolni.
- Áhh... Akkor csak még inkább okuk lesz ledobni a ruhát. Szerintem vegyük el a kulcsát és zárjuk be az ajtót, mert akkor elmegy a pót kulcsért. Ekkor az ajtót kinyitjuk és bemegyünk. Elrejtünk egy két sátán imádó dolgot és úgy teszünk, mintha meghívott volna, de nem emlékezne rá. Aztán észre vesszük a dolgot. És megkérdezzük. - mondta Wilfred. Valamit nézni kezdett.
- Ördögi terv, de beválhat.
- Szerintem tudok is szerezni ehhez kelléket.
- Én meg ellophatom a kulcsot. - ekkor Wilfred felemelte a kezét.
- Az a lány ott nagyon hallgatag. Vajon minket hallgat ki?
- Nem tudom, de ha tervünk kitudódik, akkor nekünk végünk.
- Menjünk és kérdezzük meg. - Azzal felálltak és átültek a lány mellé.
- Nos kislány! Mi szél hoz erre felé egy ilyen ártatlan kis hölgyet? Felénk, vad kutyák felé. - kérdezte az egyikük, Wilfred csak csendben ült vele szemben
- Rendelhetünk valamilyen italt neked? - kérdezte a másik, de Wilfred továbbra is csak nézte mereven. Nem csak olvasni akart, rá ijeszteni is.
- Délután kell. Akkor megy el ebédelni a Nachtr család lányához. Talán ez is az is történik. Még amikor befordul az előtt kellene egy adag friss húggyal meglocsolni.
- Áhh... Akkor csak még inkább okuk lesz ledobni a ruhát. Szerintem vegyük el a kulcsát és zárjuk be az ajtót, mert akkor elmegy a pót kulcsért. Ekkor az ajtót kinyitjuk és bemegyünk. Elrejtünk egy két sátán imádó dolgot és úgy teszünk, mintha meghívott volna, de nem emlékezne rá. Aztán észre vesszük a dolgot. És megkérdezzük. - mondta Wilfred. Valamit nézni kezdett.
- Ördögi terv, de beválhat.
- Szerintem tudok is szerezni ehhez kelléket.
- Én meg ellophatom a kulcsot. - ekkor Wilfred felemelte a kezét.
- Az a lány ott nagyon hallgatag. Vajon minket hallgat ki?
- Nem tudom, de ha tervünk kitudódik, akkor nekünk végünk.
- Menjünk és kérdezzük meg. - Azzal felálltak és átültek a lány mellé.
- Nos kislány! Mi szél hoz erre felé egy ilyen ártatlan kis hölgyet? Felénk, vad kutyák felé. - kérdezte az egyikük, Wilfred csak csendben ült vele szemben
- Rendelhetünk valamilyen italt neked? - kérdezte a másik, de Wilfred továbbra is csak nézte mereven. Nem csak olvasni akart, rá ijeszteni is.