Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

» Küldetés: Szüreti mulatság (V.I.SZ. 821. Ősz)
by Wilhelmina von Nachtraben Yesterday at 8:58 pm

» Fun facts...
by Adrastea Yesterday at 3:06 pm

» Magánküldetés: Kicsi világ idegen mindenüve
by Syele Wilder Yesterday at 1:33 pm

» Küldetés: Gott mit Uns!
by Lothar von Nebelturm Pént. Május 29, 2020 9:46 pm

» 'We borrow freedom'
by Institoris Pént. Május 29, 2020 5:49 pm

» [Magánjáték] A Vándor új kardja
by Cedrick von Nebelturm Pént. Május 29, 2020 9:12 am

» [MJ; Nor&Tea] All just to be here again
by Adrastea Szer. Május 27, 2020 5:43 pm

» Küldetés - Mi teszi a druidát? (V.I.SZ. 822. Tavasz)
by Lance Kalver Szer. Május 27, 2020 4:07 pm

» Küldetés: Vadász, vagy préda? (V.I.SZ. 821. Tél)
by Lothar von Nebelturm Hétf. Május 25, 2020 11:46 am


You are not connected. Please login or register

[Magánjáték Kastiana&Wilfred] A hasadék

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1[Magánjáték Kastiana&Wilfred] A hasadék Empty [Magánjáték Kastiana&Wilfred] A hasadék on Vas. Feb. 09, 2020 12:11 am

Wilfred

Wilfred
Templomos
Templomos
A szája teljesen kiszáradt a rohanásban. A hideg levegő jégkásaként ömlött a szájába, ahogy próbálta lélegzetét szabályozni. Most az egyszer azt kívánta, hogy bárcsak rátalálna akármelyik templomos leszidná, megverné, csak vigye haza. A kulacsa egy ág miatt kiszakadt, ezért vize sem volt, hogy megnedvesítse a száját. Üldözőik kegyetlenül, félelmet és fáradságot nem ismerve üldözték őket.

A templom harangja kellemesen töltötte be, az utcákat. Wilfred semmit nem akart csinálni, legszívesebben a lábát lógatta volna, de feladatot kapott. Egy levelet kellett elszállítania a Finsterwaldi erdőbe. Hogy csak elveszejteni akarták, vagy tényleg valami gazságra készültek nem tudta, de tudta, hogy nem mondhat nemet. Mondták, hogy siessen, de nem szállt lóra. Sajgott a lába, ha csak rá gondolt. Alig néhány katona jött vele, akik kísérték, velük sem nagyon állt szóba és ők is leginkább csendben és megvető pillantásokkal kísérték az erdő széléig. Miután a levelet letette oda, ahova kell, visszaindult. A katonák oldottabban viccelődtek kis táborukban, amit fel is bontottak, ahogy Wilfred az erdőből kilépett. Wilfred kellemesen el volt ezzel a csenddel, alig bírta elviselni, hogy körbeveszik és egyet sem ölhet meg közölük. Ahogyan haladtak visszafelé, banditák támadtak rájuk.

A hasadék elég jó védelmet biztosítottak és a táborhely sem volt kifejezetten kényelmetlen, csak nyirkos és hideg. A hegygerincen őrt állt két páncélos katona, a többiek pedig próbálták a helyet élhetővé tenni. Mások harci készültségben várták az ellenség támadását. Wilfred próbált szót váltani a kapitánnyal, de az csak mogorván beszélt vele, Wilfred sokszor nem is értette, hogy mit mond, de ez senkit nem zavart.
- Alig maradt pár napra élelem. Holnapra pedig, ha nem ostobák körbe is fognak minket keríteni.
- Nem éri meg nekik. Azt mi látjuk, ha megcsinálják, szóval nem kell aggódj. Inkább álljál be őrnek vagy hasonlónak, mert még a végén téged raklak madár ijesztőnek! - mondta azzal köpött egyet, nagyon kortyolt az italából és ráförmedt. - Még mindig itt vagy?

Wilfred jól megnézte a levelet, mielőtt a zsákjába csúsztatta volna. A biztonság kedvéért egy feltekert rongydarabot is beletett a zsákjába, aztán el is indult. Senki nem vett róla tudomást, keresztül néztek rajta. Senki fel sem lökte, ha véletlen neki ment valakinek, rögtön mondták, hogy „Semmi baj!” és mentek tovább rá sem nézve. A templomtól távolabb érve már nem voltak az emberek annyira kedvtelenek vele, de amikor ételt vett az útra, nem a jó árút kapta, de nem is említette.

A hasadék egyik üregében húzta meg magát, néhány katonával. Voltak ott nők is, de senki nem állt vele szóba. Nem tudott aludni. A kötszerrel, amit hozott, bekötözte a sebét jó szorosra, de ez a legkevésbé sem volt mondható ellátásnak. Ő maga is bele borzongott, de nem mert friss vizet használni. A sérülés eluralta az egész karját, nem is nagyon mozgatta. Semmi sem látszódott, csak a köd, ahogyan az enyhén lobogó tűz fénye megcsillant rajta.

The author of this message was banned from the forum - See the message

3[Magánjáték Kastiana&Wilfred] A hasadék Empty Re: [Magánjáték Kastiana&Wilfred] A hasadék on Hétf. Feb. 10, 2020 3:05 pm

Wilfred

Wilfred
Templomos
Templomos
A kaptány meglepetten nézett a lányra, de nem akart bárdolatlannak, vagy elutasítónak tűnni, így is volt pár katona, akik villogó szemmel nézték a lányt.
- Hát, hogy az ellenség pontosan kicsoda, azt nem tudom. Sőt mi több, azt sem igazán lehet tudni, hogy igazak-e a híresztelések, miszerint vámpírok. Félelmetesek az bizonyos, de az sem kizárt, hogy démonokról van szó. Eltakarják arcukat és félelmetes hangokat adnak, hogy megrémisszenek minket. Nem tudják, hogy mi már megjártuk a poklot is! - végét buzdítóan mondta és sokan éljeneztek is, aztán Kastiana füléhez hajolt. - Az az út csak akkor kell, ha nem tudjuk legyőzni őket. Ha kérhetem ne essék róla szó. - dörmögő hangját egy kedélyes biccentés követte, majd kiegyenesedett a lány füle mellől és a tűz felé vette az irányt. Még egyszer hátrafordult. - Azt a bolondot is lássa el kérem, tudjuk nem érdemli meg a balhéja óta, de most szükségünk van rá! - mutatott az egyik zugban kuporgó Wilfredre, aki szikrázó pillantásokat vetett feléjük. Aprócska tűznél a kezét melengedte, egy darab szikkadt kenyeret majszolva. Nem ismerte fel Kastianát, nem figyelt rá. Egy nagyobb fát tett a tűzre, de mivel az vizes volt, csak nagyon lassan gyulladt meg. Egy apró darabkát sem mutatott meg szenvedéseiből, csak a tüzet nézte és várta, hogy őrváltás legyen.

The author of this message was banned from the forum - See the message

5[Magánjáték Kastiana&Wilfred] A hasadék Empty Re: [Magánjáték Kastiana&Wilfred] A hasadék on Kedd Feb. 11, 2020 9:49 am

Wilfred

Wilfred
Templomos
Templomos
A kapitány nem sokat foglalkozott Kastiana szavaival, megvonta a vállát és ment a dolgára.
- Kutya - mondta Wilfred röviden, ahogyan a karját mutatta. Gennyes sebét égés foltok tarkították és nem volt túl jó állapotban, de szemei veszélyességéről árulkodtak. Kereste a lány tekintetét, de arcának egyetlen izma sem rándult, mintha koszos arca csak egy maszk lenne. - Ügyes a keze! És kedves, hogy eljött. Jó látni, hogy a világban vannak még olyanok akik önzetlenek és kitartóak. Csodálom a bátorságát és a kitartását még ezekben a nehéz időkben is. - megfogta Kastiana kezét - Finom a keze... Amikor tovább megy az ellenséges táborba, nagyon vigyázzon magára! - Wilfred továbbra is fa arccal fürkészte a lány tekintetét, mintha a mondata nem elejtett szavak lettek volna.

The author of this message was banned from the forum - See the message

7[Magánjáték Kastiana&Wilfred] A hasadék Empty Re: [Magánjáték Kastiana&Wilfred] A hasadék on Kedd Feb. 11, 2020 1:41 pm

Wilfred

Wilfred
Templomos
Templomos
Wilfred a mosolyra mosollyal válaszol.
- Természetesen megköszönöm. - mondta kissé csalódottan, hogy a lány nem felelt valódi kérdésére, de valójában nem csüggedt. Elővett egy jól gondosan elcsomagolt húst és egy kis kenyeret mellé. - Kérem fogadja el. Mi már mind ettünk, de maga csak most érkezett. - nyújtotta az ételt amikor a lány befejezte a kötést. - Szüksége lesz az erejére. Főleg, mivel harcolni fog.

The author of this message was banned from the forum - See the message

9[Magánjáték Kastiana&Wilfred] A hasadék Empty Re: [Magánjáték Kastiana&Wilfred] A hasadék on Szer. Feb. 12, 2020 7:00 pm

Wilfred

Wilfred
Templomos
Templomos
Wilfred mosolyogva fogadta el az üvegcsét, de zsebre tette. A lányra nézett és nevetgélni kezdett. Eleinte csak kuncogás volt, aztán rendes nevetés.
- Ne vegye sértésnek csak azért nevettem, mert úgy érem egy a célunk. - közel hajolt a lányhoz - Már persze csak akkor, ha ezért képes titokban átmenni az ellenséges táborba... - zavai rejtélyesek, arc vonalai kérdőek voltak, de most az egyszer nem volt bennük semmi kellemetlen. Úgy tűnt, mintha csak egy kis piknikre kérné fel a lányt.

The author of this message was banned from the forum - See the message

11[Magánjáték Kastiana&Wilfred] A hasadék Empty Re: [Magánjáték Kastiana&Wilfred] A hasadék on Csüt. Feb. 13, 2020 11:47 am

Wilfred

Wilfred
Templomos
Templomos
Wilfred értetlenkedve nézett rá, de nem zavartatta magát.
- Nos, valóban, csak gondoltam mivel azt említette, hogy tényleges harcra talán nem kerül sor, reménykedtem benne, hogy elkísér utamon. De megértem ha itt szeretne maradni. Ez veszélyes küldetés... - Wilfred kezét egy pokróc eltakarta. - De persze, ha velem tart, nem esik bántódása. Erről biztosíthatom. Ha sikerül véghez vinnem a tervem, akkor nem lesz szükség vérontásra. Csupán ennyi a célom. Már csak azért is, mert képzettebb harcosok, mint itt bárki. Ha csatára kerül a sor, mi veszítünk. Ha megtudunk velük egyezni, akkor elvonulhatunk békével. Ön mit szeretne? - kérdezte Wilfred őszintén és egyenesen.

The author of this message was banned from the forum - See the message

13[Magánjáték Kastiana&Wilfred] A hasadék Empty Re: [Magánjáték Kastiana&Wilfred] A hasadék on Hétf. Feb. 17, 2020 5:41 pm

Wilfred

Wilfred
Templomos
Templomos
Wilfred elégedetten elmosolyodott:
- Örülök! Ne késlekedjünk!

Azzal Wilfred el is indult, gondosan figyelve arra, hogy csak Kasztiana követhesse. Pezsgett a mellkasa, de ennek nem adta több jelét, minthogy szinte folyamatosan lihegett. Óvatosan mászkált a sziklák között és nagyon ügyelt arra, hogy az őrök ne vegyék észre!

- Mit lenne képes megtenni a békéért? - kérdezte Wilfred halkan út közben.

Amikor a helyszínre behuppantak, azonnal körbe is vették őket. Főként emberek álltakat különféle fegyverekkel és hasonlókkal a kezükben, a nagy főnök, aki tényleg vámpír volt, egy íjjal várta őket. Egy kettő démon is akadt közöttük, akik szájukat nyalogatva nézegették őket. Arcukon nem lepleződött le milyen démonok is pontosan.
- Nyugalom, nyugalom! - lebegtetett Wilfred egy rongyot - Békével jöttünk. Szeretnénk, elfelejteni a dolgot és csendben és békével hazatérni otthonunkba, elkerülve a felesleges vérontást. - Nézett szét rajtuk, mintha ők állnának nyerésre.
- És mit ajánlotok cserébe? - kérdezte a főnök, mire Wilfred egy erszényt vett elő és a magasba emelte.
- Ezt itt! Ezen kívül ellátjuk a sérülteket.
- Add a lányt és el sem kell látnotok. - a főnök le eresztette íját, vállai amúgy is mozogtak kuncogásától.  Mind kuncogtak. Wilfred idegesen kardjához nyúlt, mire a tábor megfeszült.
- Tiszteletet kérnék a hölgynek, ha már kockáztatta az életét! - majd Kasztianához fordult – Döntse el a hölgy! - mondta Wilfred, mintha lenne választásuk.

The author of this message was banned from the forum - See the message

15[Magánjáték Kastiana&Wilfred] A hasadék Empty Re: [Magánjáték Kastiana&Wilfred] A hasadék on Csüt. Feb. 20, 2020 1:59 am

Wilfred

Wilfred
Templomos
Templomos
Wilfred kezdte magát kutyaszorítóban érezni. Kastiana észrevehetett egy izzadságcseppet hűlt arcán, amely jelezte, hogy Wilfred már készen állt arra, pillanatra, amikor ketten hárman megfogják és jó eséllyel késsel a hátában nyúzzák meg belülről, lassan és kíméletlenül. Szinte megszólalni sem mert, csak a két idióta banditára tudott figyelni, akik azon vitatkoztak, hogy a testen a kezet, vagy lábat érdemes meghagyni. Nem akarta átadni a lányt, valami azt súgta neki, jobban teszi. Mintha lett volna benne valami. Végül mosolyogva a főnök felé fordult.
- Csak egy pillanatot kérek... - mondta, majd a főnök bólintása után félre vonta a lányt - Elment az eszed? Hergeled őket? Felfogtad, hogy egyetlen esélyünk az, ha ezek elmennek? Ha harcolsz meghalsz! Szerinted képzett katonáknak miért nem sikerült végezni velük? Egy magad mit tudnál tenni? - rövid szünet után folytatta - Mostantól, undorító nemi betegséged van. Találj ki valamit, bizonyítani is tudsz. - mély levegőt vett - Én most vissza megyek, te pedig ha készen állsz, kérlek gyere. - Azzal Wilfred visszament a főnökhöz - A megállapodásunkat később állom. Aranyban, ékszerben, de sajnos ez a lány értéktelen, ráadásul, bajos is.
- Nekünk a lány kell. Semmi más... A pénzt is megtarthatod. Bajjal vagy a nélkül.
- És ha adok cserébe kettőt? Máskor? - a főnök rázta a fejét, Wilfred már imádkozott. Várta a lánytól, hogy mit lép.

The author of this message was banned from the forum - See the message

17[Magánjáték Kastiana&Wilfred] A hasadék Empty Re: [Magánjáték Kastiana&Wilfred] A hasadék on Csüt. Feb. 20, 2020 5:15 pm

Wilfred

Wilfred
Templomos
Templomos
Wilfred megpróbálta elkapni a kést, de az szétvágta a kezét. Ismételten felhahotáztak a katonák. Kasztiana mondanivalója végén, Wilfred lenézően nézett rá, miközben véres kezét az égnek emelte.
- Barátom! - mondta a vámpírnak, miközben Kasztianára nézett - Kit tartok legnagyobb hadvezérnek?
- Aki minél kevesebb embert veszít és küld halálba. - válaszolta.
- Nos, ez most nem fog jól esni... - mondta, talán Kastianának, talán magának, de a kezét le is engedte. Kövek gurultak a hegytetőről, rá egyenesen a táborra. Akit nem a sziklák lapítottak ki, azoknak nyilak vették az életüket. Amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen is ment az egész. A kapitány jött a domboldalról lefele, egyenesen Wilfredhez lépett.
- Még egy ilyen akció és kitépem a villás nyelved! Hogy képzeled, hogy csak úgy ránkhagyod a piszkos melót! Te piszok disznó, te fráter... te...! És még van képed Hellenburgba visszajönni...
- Uram, minden felelősséget vállalok, amint Hellenburgba visszaértünk.
- Ajánlom is Wilfred... Ajánlom is... Részletes jelentést fogok írni, minden egyes percről. Leléphet! - mondta majd köpött egyet. Kastianához fordult és vígasztaló szavakat duruzsolt a maga módján.

Wilfred egy újabb támadásban, fogságba esett, de megmentésére, senki nem tudott sietni, de ez egy másik történet.

The author of this message was banned from the forum - See the message

19[Magánjáték Kastiana&Wilfred] A hasadék Empty Re: [Magánjáték Kastiana&Wilfred] A hasadék on Vas. Feb. 23, 2020 4:11 pm

Ciel von Eisenschnittel

Ciel von Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Megmondom őszintén, a történet alapjai egészen jók voltak, viszont nem egy helyen nagyon durva lore és logikai inkonzisztenciák fedezhetőek fel. Emiatt sajnos arra foglak titeket kérni, hogy bár kaptok érte jutalmat, de kezeljétek úgy, mintha nem történt volna meg az itt leírtak összessége. Felsorolok pár olyan dolgot, ami komolyabb hiba, de ezeken kívül voltak még problémák. Ezeken nem fogok végigmenni, de keressetek engem privátban (ha akartok), s ott szívesen elmondok mindent. A fontos dolgok: 

1) Wilfred, mivel ez Szüret után van vélhetőleg, te nem lehetsz már templomos (kasztot megtarthatod persze, csak nem leszel egyházi személy), nem harcolsz velük, egyszerűen kizárt, hogy megbocsájtanak neked azok után, amit Rowan udvarában tettél.
2) Egy csapat zsivány nem fog katonákat megtámadni, s nem templomosokat, akik ráadásul pont nagyon erősek a vámpírok és démonok ellen. Emellett a templomosok érzik a démonokat, tudják, ha a környéken van egy.
3) Kastiana egyedül nem fog elindulni egy ilyen feladatra, ha még elegendő nagy is a zsiványsereg ahhoz, hogy megszorongassa a templomosokat, akkor egy szakaszt katonát küldenek legalább, de inkább egy századot.

Nem foglak titeket megkérni arra, hogy bármit is átírjatok, mert látszik, hogy a végén már csak záratni akartátok, de kérlek próbáljatok figyelni arra, hogy reálisan legyenek tálalva a dolgok.

Most, hogy végére értünk a kellemetlen résznek, jöhetnek a jutalmak.

Wilfred: Smaragd, 100TP
Kastiana: Jégsapka, 100 TP

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.