Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 106

Küldetés: A hátratolt helyőrség (V.I.SZ. 821 Ősz)

Kedd Aug. 06, 2019 4:06 pm by Lothar von Nebelturm

Két alak beszélgetett a rogyadozó pult mellett a kocsmában. A kocsmában éppen a szokásos …

Comments: 10

Aktuális azonnalik

Kedd Dec. 13, 2016 10:03 pm by Serene Nightbough

Sziasztok!

Hogy könnyebb legyen nyomon követni, hogy mikor van kiírva új azonnali és hova …


Comments: 53


You are not connected. Please login or register

Katotidzhernos Sunforest

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Katotidzhernos Sunforest Empty Katotidzhernos Sunforest on Hétf. Jan. 21, 2019 11:30 pm

Katotidzhernos Sunforest

Katotidzhernos Sunforest
Tünde Gárdista
Tünde Gárdista
Név: Katotidzhernos Sunforest
Faj: Tünde
Frakció: Nincs
Kaszt: Vadász
Nem: Férfi
Kor: 50

Kinézet:
Képzelj magad elé egy éjsötét rengeteget, melynek zöld szívében ott csücsül a vének vénje, a világ minden fája közül a legöregebb. Hamuszürke kérgén az idő vasfoga otthagyta mocskos nyomait mélyre nyúló barázdák képében. Ágai roskadoznak, az egykoron dicső teremtmény masszív szerkezete megrogyott, és lassan, néhány év elteltével többé már nem virágzik újra dicső lombkoronája sem. Most hogy ezt elképzelted, látod a hasonlóságot a földön kucorgó koldus, és az egykoron fenséges tölgy között. Évtizedekkel ezelőtt gyönyörű barna fürtjei most zsíros, ősz csomókká degradálódtak. Rövid szakálla csapzott, fogai rohadnak. A fa barázdái az ő mocsoktól foltos arcán ráncokként jelentek meg még évekkel ezelőtt. Jobb szemét, mintha egy hullától csente volna el, csak azért, hogy méltó legyen azokra a rémtörténetekre, amelyeknek ő maga is visszatérő szereplője. Valójában az üveges szemgolyó ténylegesen az övé, csak éppen teljességgel használhatatlan. Az arca jobbján végigfutó heg az, mi árulkodik szomorú sorsáról. Ezzel szemben barnás párjából visszaköszön az élet egy apró szikrája.
Végtagjai ma már csak csontból kifaragott, bőrrel borított, alig mozgó fájdalmas csökevényként lógnak vékony teste mellett, míg ruházata innen-onnan összeszedett kopott rongyokból áll. Lábujjai az év minden napján mezítelenül nyújtózkodnak a hideg talajon.

Jellem:
A mélabús „féltekintet” mögött mélyen megbújik egyfajta gyermeki huncutság, mely erőtlenül próbál felúszni a meredeken aláhulló lelkének vízesésén. Előszeretettel ijesztgeti az apró gyermekeket, kik érdeklődve fordulnak rémisztő külseje után, majd ha célját elérte, olykor egy apró mosoly is felsejlik kiszáradt ajkainak szélén, a régi emlékek nosztalgikus érzése miatt. Gyermekkora óta szereti a tréfákat, és úgy tűnik hiába várták megboldogult szülei, hogy egyszer benő a feje lágya. Viszont ez közel sem jelenti azt, hogy a rosszindulat vezérelné. Szívében ma már csak saját tökéletlensége miatt lobban fel olykor a gyűlölet lángja, s a hozzá hasonló, vagy épp rosszabb sorsú személyek élete sokszor előrébb való számára, mint saját boldogulása. A korának köszönhetően viszont tapasztalatban nem szűkölködik, döntései, ha nem ragadják el érzései, következetesek, és a megélt 60 évére támaszkodnak. Tehát összességében egy jó kedélyű tünde, kinek életerejét elszipolyozta a mindennapos harc az életben maradásért.

Felszerelés: Íj, Nyílvessző (25)

Képességek:
Név: Enchanted arrow / Megbűvölt nyíl
Szint: 1.
Ár: A Vadászok kezdéskor ingyen megkapják, 1000 váltó
Leírás: A vadász a tünde íjakra jellemző egyedi mágiával erősíti fel a következő nyilát, ami így nagyobb sebzést, és az íj mágiájából fakadó többletkárokat okoz, hogyha a tünde rendelkezik mágikus íjjal.

Név: Angol
Ár: 1000 váltó, a Tündék és Sötét Tündék kezdéskor megkapják.
Leírás: A tündék nyelve az angol, sok aspektusában a Földi óangol nyelvhez hasonlít. Elengedhetetlen azon nem-tünde karakterek számára, akik jobb kapcsolatot szeretnének a Tündékkel és a Sötét Tündékkel ápolni. Az előbbi fajok egy tagja taníthatja meg a játékost a nyelvre.

Személyes passzív: Tapasztalt vén medve
Leírás: Kato mögött hosszú és olykor nehéz évek állnak, így rengeteg felhalmozott tapasztalattal rendelkezik, s olykor ez-az talán még előjöhet fiatalkorából. Játéktechnikailag ez annyit jelent, hogy bármikor tapasztalat pont jár valamire, Kato az egységes, mindenkire vonatkozó mennyiségnél 10%-al többet kap. (Tehát ha valamire jár 100 xp, akkor te 110-et kapsz.) Ez a fórumon megtalálható ÖSSZES tapasztalati pont szerzésére vonatkozik.

Út: Az Iparos Útja
- Olyan karakterek, akik a nyersanyagok feldolgozásának segítségével új tárgyakat hoznak létre, s ezáltal képesek azokat magasabb áron eladni.
Választható bármely kaszt számára
Bónusz: Egy ingyen választható mesterség+ Minden legyártott tárgy után +10% Mesterség TP

Mesterség: Fegyverkészítés

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.