Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:You are not connected. Please login or register

Karakterfejlődés - avagy küldetések, tapasztalat és pénz

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
A játék folyamán a karakter előtt számos lehetőség áll, hogy belefolyjon a világ eseményeibe, tapasztalatot szerezzen, új barátságokat kössön vagy új ellenségeket találjon. Az egyszerre játszható játékok száma nincs korlátozva, minden játékos annyi játékban vehet részt, amennyit csúszás vagy mulasztás nélkül el tud vállalni. A mesélők által vezetett küldések típusai a következők:


  • Magánküldetés: Személyre szabott mesélő által vezetett kalandok. A történet középpontjában a résztvevő karakter, vagy karakterek állnak.
  • Küldetés: Mesélők által vezetett kalandok, létszámuk pár játékostól egészen egy tucat résztvevőig terjed. Változatos témájú történetek számos kihívással és akadállyal.
  • Nagyküldetés: Sokszereplős, hosszabb történetek, melyek jelentős befolyással bírnak a játék egészének történetére.
  • Krónika: Sokszereplős, monumentális történetek, melyek jelentős fordulatokat tartalmaznak, amelyek a játék egészét feje tetejére képesek állítani és új fejezetet nyitnak meg Veronia történetében.


Nem mesélő vezette játéktípusok:


  • Magánjátékok: Kettő vagy több játékos közös kalandra indul, vagy csak beül egy kocsmába meginni egy pofa sört…a lehetőségek tárháza végtelen.
    Ilyenkor a játékosok nyitnak egy topicot a kiválasztott helyszínen. A magánjátékok mesélő nélküli játékok, a játékosok maguk alakítják a történetet. Ha vége a játéknak, akkor jelezni kell ebben a topicban, ekkor egy mesélő ellenőrzi a játékot, és jelzi, ha szabálytalanságot talált. Amennyiben a játék terjedelme játékosonként elérte az 1500 szót, akkor azt egységesen 100 tp-vel, valamint egy véletlenszerű nyersanyaggal jutalmazzuk.

  • Élmények: Amennyiben egy saját kis kaland, történet jutott eszedbe, az Élmények részlegben a helyed. Itt egy új témában, melynek címe a karaktered neve legyen, megírhatod történetedet egy minimum 1500 szavas poszt formájában. Az egyik mesélő leellenőrzi azt, majd pénzjutalmat és tapasztalati pontot ad érte. Havonta két élmény kerül ellenőrzésre egy játékostól. Ha szabálytalanságot, vagy világba nem illő eseményeket talál benne a mesélő, azt visszaküldheti javításra.

  • Azonnali játékok: Időnként megjelennek a fórum különböző pontjain bizonyos „Azonnali játékok”. A kezdőposztban mindig megadjuk a speciális témát vagy helyzetet, amit a játékosoknak a megadott határidőn belül (jellemzően egy-két hét) le kell reagálniuk egy legalább 1000 szavas poszt formájában. A hozzászólások a határidő lejártával ellenőrzésre kerülnek és a kezdőposztban meghatározott jutalmat adunk érte. Ezek a játékok nem maradnak részei az oldal idővonalának (kivéve, ha specifikusan meg van említve).


Néha egy-egy játék megáll, félbehagyják ilyen-olyan okok miatt. Az ilyen játékokat, melyek nem zárultak le a mesélők archiválják és áthelyezik az Archívumba. Amennyiben a résztvevő játékosok úgy döntenek, hogy a játékot folytatni szeretnék, nincs más dolguk mint egy mesélőt megkérni, hogy helyezze vissza a játékukat a megfelelő helyre, és bármi gond nélkül folytatni tudják.


A küldetések jutalma tapasztalati pont, váltó (pénz), nyersanyag, esetleg valamilyen mágikus tárgy. A tapasztalati pontokból lép a karakter szintet a következő módon:

1. szint: 0-500
2.szint: 500 - 1250
3.szint: 1250 - 2500
4.szint: 2500 - 3750
5.szint: 3750 - 5000
6.szint: 5000 - 6250
7.szint: 6250 - 7500
8.szint: 7500 - 9500
9.szint: 9500 - 12000
10.szint: 12000 - 15000
11.szint: 15000 - 18500
12.szint: 18500 - 22000
13.szint: 22000 - ...


Minden frakció tagjai egy egyedi titulust kapnak az 5. és 10. szinten. A szintlépéssel minden karakter újabb és újabb képességek birtokába kerülhet.
Képességek, felszerelés, kiegészítők vagy akár állatok a játéktéri valutából, váltóból vehetők.

http://questforazrael.hungarianforum.net

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.