Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek

You are not connected. Please login or register

[Magánjáték] Első találkozás: sötét tünde

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Go down  Üzenet [2 / 2 oldal]

Naela Valinarys

Naela Valinarys
Nefilim
Nefilim
- Értem, sajnos a gyermekek nem válogathatják meg a szüleiket és az alfa hím, csak azt jelenti te vagy az erősebb, de nem egyenértékű azzal, hogy ő is szeret téged. Egyszerűen csak téged ismer születése óta és mivel te vagy az erősebb, melletted van. Szúrom oda kedvesen neki, mert így biztos jobban idegesíti majd a válaszom. Nagyon sokat tud beszélni, ám attól még, hogy nem minden részletre válaszolok egyből, még az apró részletekre is odafigyelek. Egy vámpírt ismerek én is, aki ilyesmivel foglalkozik, vesztenivalóm nincs, ha rákérdezek.
- Csak nem Laetitia Rotmantelről beszéltél? teszem fel a kérdést és közben szegény Draconra pillantok, aki még vidáman szálldos az égen, talán jobb is, hogy nem hallja milyen sületlenségeket hord össze a gazdája. Ő még kicsi, de mire megnő, nem lesz olyan könnyű a tollait megszerezni, még apucinak sem, hogy eladhassa. A párnákba és paplanokba amúgy is sokkalta jobb a libatoll és libapehely, annál jobb nincs is, ezt még ő is tudja.
- Azért sokat már rég kihoztál volna a sodrából ne aggódj. Engem nehéz kihozni, még egyszer sem sikerült, sohasem ordibáltam senkivel és a hangom sem emeltem mikor megvitattunk valamit valakivel, mondhatni veszekedésig még el sem fajultak ezek a dolgok.
- Ne aggódj, nem te leszel az első, aki eszembe jut a városból, akit bármire is megkérnék. A fürdő említésétől kicsit el is kalandozok oldalra pillantva. Arra, hogy a nevünk maradjon egymás előtt titok, csak bólintottam, annyira nem lényeges amúgy sem, most az átkozott fajokat tanulmányozom úgyis. Amúgy sem lesz nehéz megtudnom, ki is ő, elvégre nem sok holdcsókolt tünde élhet a városban egy kis sárkánygyíkkal, de ezt inkább nem említettem meg neki.
- További minden jót! köszöntem el tőle és mikor elkurjantotta magát, alig láthatóan megingattam a fejem, hogy ez annyira válható volt. Az utam a piac felé vezet, hogy vegyek magamnak valami gyümölcsöt, valahogy a nagy melegben megkívántam és most azt szeretnék enni.


_________________
"Csak azok az emberek szomorúak, akiknek nincs céljuk. Nekem van célom." - Naela Valinarys  Adatlap
http://questforazrael.hungarianforum.net/t1630-naela-valinarys#1

27[Magánjáték] Első találkozás: sötét tünde - Page 2 Empty Re: [Magánjáték] Első találkozás: sötét tünde on Pént. Júl. 19, 2019 2:01 pm

Rudenz von Hellenburg

Rudenz von Hellenburg
Design manager
Design manager
Nos üdvölet! Érdekes volt olvasni, ahogy próbáljátok egymásnál kihúzni a gyufát. Két dolog biztos, Crispinnek a feje van acélból, Naelának pedig az idegrendszere. Nem húzom sokáig, a játékot lezárom, mindkettőtök jutalma 100 TP, Naela, neked pedig megakadt egy szép virágon a szemed és leszakítottad, így egy harangvirággal vagy gazdagabb. További jó játékot!

Vissza az elejére  Üzenet [2 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.