Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

» [Magánküldetés] - A Fekete Valkűr Ébredése
by Wilhelmina von Nachtraben Vas. Okt. 02, 2022 8:16 pm

» Kaland: Nebel der Stadt II. - New Fog
by Wilhelmina von Nachtraben Szomb. Okt. 01, 2022 5:02 pm

» Képességvásárlás
by Alicia Zharis Csüt. Szept. 29, 2022 10:39 pm

» Magánjáték és PvP Zárás
by Nessaris Maera Vas. Szept. 18, 2022 10:22 am

» [Magánjáték - Damien & Nessa] Im Wein ist die Wahrheit
by Nessaris Maera Szomb. Szept. 17, 2022 6:39 pm

» [Azonnali] - Hexenjagd
by Voice of Beltany Hétf. Szept. 12, 2022 9:13 pm

» Városleírás
by Voice of Beltany Csüt. Szept. 08, 2022 7:51 pm

» [Útvesztő] A magoi hét próbája
by Voice of Beltany Szomb. Szept. 03, 2022 10:59 pm

» [Magánjáték] Hó és Sár
by Hóhajú Yrsil Csüt. Aug. 25, 2022 10:34 pm

Top posting users this month
Wilhelmina von Nachtraben
Naela Valinarys 1szava10Naela Valinarys Voting_bar2Naela Valinarys 1szava11 


You are not connected. Please login or register

Naela Valinarys

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Naela Valinarys Empty Naela Valinarys Szer. Május 29, 2019 5:25 pm

Naela Valinarys

Naela Valinarys
Nefilim
Nefilim

Naela Valinarys Naela210 Név: Naela'bat Valinarys                        
Faj: Nefilim
Frakció: -
Kaszt: Nefilim
Nem:
Kor: 25


Kinézet:

Naela egy gyönyörű nő, aki még nagyon fiatal, de külsején ez mit sem látszódik, hála a korán érésnek. Vékony, törékeny alkata van, amit az Atya megáldott női gömbölyű erényekkel. Hosszú derékig érő hullámos sötétszőke haja van, amit kiengedve hord általában. A vállára hullva egy kisebb tincs mindig elől marad mind a két oldalon, így kicsit nyúlánkabbá téve fejformáját. Arca kicsit ovális, pisze vékony orra van és gyönyörű aranysárga íriszei, melynek sötétebb szinte barna szín körgyűrűi vannak. Szereti a színes porokat szemhéjára festeni és amikor úgy tartja kedve, akkor rúnákat is rajzol a testére arany színnel. Általában fahéj illatot választ magának, az kellően csípős és kellemes. Olyan 165 cm magas és mindig egyszerű törtfehér színű ruhában van, amit a nyakánál köt meg és a derekánál egy arany színű szalaggal. Lábán sarut hord, amit a vádlijáig megköt egy szalaggal és oldalán szárnyacskák láthatóak. Van egy fehér csuklyás köpenye is, amin nincs kivágás a szárnyainak, inkább szolgál azok eltakarására. Mikor útnak indult, úgy érezte, ez még jól fog jönni, hogy ne bámulják meg és ne keltsen túl nagy feltűnést.

Jellem:

Hisz az Atyában, mint mindenek felett álló teremtőben. A hitet hirdetni akarja, elvégre mindenkinek őt kell követnie, nem más hamisakat. Meg van győződve róla, hogy mindenkit meg lehet téríteni, még a kultistákat is. Sokan lemondtak már róluk, de a megbánás és megbocsájtás a hitük része. Nagyon kíváncsi természete van, így szeret maga utánajárni a dolgoknak, persze csak akkor, ha nem követ el vele szentségtörést. Az élet filozófiája, hogy minden változik, az új generációé a jövő, akik rugalmasabbak kell, hogy legyenek. Mindig vizsgáló szemekkel tekint mindenkire és igazságot úgy tesz, hogy mind a két felet meghallgatja és összerakja a történetet. Minden csak nézőpont kérdése és az előadásé, de egy beszélgetés közben mindenki megmutatja az igazi énjét is és abból tudja, kinek adjon igazat. A legnagyobb félelme, hogy valakit rosszul ítél majd meg és emiatt bántania kell. Van némi felsőbbrendűség benne, ami miatt az embereket nem veszi egy súlycsoportba magával, ahogy a többi faj képviselőinek is ki kell érdemelnie, hogy a tanulmányozásán kívül hosszabb cseverészésbe kezdjen velük, esetleg segítsen rajtuk.
Fegyver

Név: Rövidkard
Típus: Egykezes
Leírás: A rövidkard a kard és a tőr közötti méretű vágófegyver, mely gyors támadásokra alkalmas alacsony sebzéssel és minimális védekezéssel.


Ruházat/Páncél

Név: Köpeny
Típus: Vért (Könnyű)
Leírás: A törzse, derekat fedő, gyakran hosszú szárú vastag ruhadarab, mely minimális védelmet nyújt a vágások, szúrások, ütések ellen. Varázslók kedvelt viselete.

Név: Szárnyas saru
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy pár könnyed, elegáns cipő, melyet úgy bűvöltek meg, hogy viselője lába a széllel szállva tudjon perdülni. Nem csak hogy fergetegesen lehet benne táncolni, de még hordozója helyzetét is segít megtartani, csatánként egyszer erőt adva a lábainak és segíteni helyben maradni viselőjének, ha valami ellökné vagy elgáncsolná.
Kritérium: Csak nefilimek használhatják
Képességek:

Személyes passzív - A hívek ajándékai
Leírás: A nefilimeket első sorban a keresztény emberek körében nagy tisztelet övezi, mint Isten hírnökei és az Úr megtestesült angyalai. Ezért gyakran adnak nekik kisebb-nagyobb ajándékokat, az áldásukért és jó szándékukért cserébe. Naela is minden egyes játéka után (beleértve a magánjátékokat, élményeket, helyzeteket, azonnalikat és küldetéseket is) kap +1 véletlenszerűen sorsolt nyersanyagot, amit felhasználhat a mesterségéhez, vagy eladhat más játékosoknak megegyezés szerinti áron.


Név: Shema Elohim / Figyelmezz, Uram
Szint: 1. (faji képesség)
Ár: -
Leírás: A nefilim az égnek emeli a kezét és tíz percig hangosan imádkozik az angyalok nyelvén. Ez alatt az idő alatt egy varázserőpontot képes visszatölteni.

Név: Kesem (Mágia)
Típus: Bűbáj (Fenntartott)
Erősség: I.
Felhasználás: Szövetség alapú
Leírás: A Veroniát átlengő mágia őrangyalának az ereje, ami a próféta kezében egy kehelyként manifesztálódik. A serleg egy folyadékot tartalmaz, amivel képes lesz egy egyszerű elemi (föld, tűz, víz, szél) mágiát használni, ami egy lövedék-típusú varázslat. A nefilim a képesség aktiválásakor eldöntheti az elemet, de az a csata végéig úgy is marad.

Név: Semesh (Nap)  
Típus: Bűbáj (1/3 kör)
Erősség: IIa.
Felhasználás: Szövetség alapú
Leírás: A próféta a Nap angyalának erejét hívja segítségül, és ez egy koronaként manifesztálódik. A nefilim így képes a kezéből vakító és égető fénysugarakat manifesztálni.A hozzászólást Naela Valinarys összesen 16 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 08, 2019 6:49 pm-kor.

https://questforazrael.hungarianforum.net/t1630-naela-valinarys#1

2Naela Valinarys Empty Re: Naela Valinarys Csüt. Május 30, 2019 7:16 pm

Naela Valinarys

Naela Valinarys
Nefilim
Nefilim

Naela Valinarys Tars11 Név: Korach'ben Valinarys                      
Faj: Nefilim
Frakció: Szakadár
Kaszt: Nefilim
Nem: Férfi
Kor: 32Kinézet:

Egy szikár, de izmos százhetven centiméter magas férfi. Arca elég karakteres, arccsontja kissé kiemelkedőbb, álla keskeny, de mégis elég sármos. Szemei inkább barnák, a világosabb fajtából. Tekintete érzelemmentes leginkább és lenéző. Szájának jobb felső ajkán egy seb húzódik, amit egyik harca során szerzett. Haja a válláig ér körülbelül és világosszőke színű. Valahogy mindig jól áll, nem sokat foglalkozik vele, sokszor túr bele azonban a kezével, ez amolyan megszokás nála, amit észre sem vesz magán. Ruházata mindig fekete, kellemes könnyed pamut anyagból készült nadrág, ami nem túl szűk, ám nem is olyan bő, hogy ne lehessen kivenni a lába vonalait. A felsője is hasonló anyagból készült, kicsit elegáns, ezüstös mintákkal díszítve a karján és nyakánál. Ennek a hátrészén van egy kivágás, hogy a szárnyai szabadon mozoghassanak. Szárnyai, nos, a jobbik fele csonkított. Egy harcban elvesztette majdnem a felét. Mivel a tollak már benőtték a csonkított részt, így nem olyan ronda látvány, de azért elég szembetűnő jelenség.


Jellem:

Magasabb rendűnek érzi magát, aki lenézi a többi alsóbbrendű fajt. Büszke, hogy nefilimnek született és természetesen hisz az Atyában. A nevében gyilkol és védelmez ártatlanokat. Nagyon szeret harcolni és elégedett vigyorral élvezi, mikor ellenfelének fájdalmat okozhat. Mivel ezt nem díjazzák a törzsben, így lelépett onnan és tovább fényezte nem kicsi egóját. A szerelem érzését gyengeségnek tartja, de szórakozni azért kell, így ha szép nővel kerül szembe, szívesen szórakozik velük. Szereti, ha küzdenek érte és persze, mint egy kis jutalomfalat egy kutyának, olyan kegyesen engedi át magát a másik nem képviselőinek.
Felszerelés:
Név: Lándzsa
Típus: Egykezes
Leírás: Egyszerű fegyver, hosszú markolat végére erősített hegyes fémfej. A lándzsa egyidős az emberiséggel, hadászatban és vadászatban egyaránt közkedvelt. Használható két kézzel is, ilyenkor sokkal ügyesebben lehet vele bánni.
Kritérium: Csak két kézzel használhatóKépességek:

Személyes passzív: Szakadár igazság
Erősség: -
Felhasználás: Akarat alapú
Leírás: Korach kegyetlenebb a legtöbb nefilimnél, így látványa meglehetősen félelmetes harc közben. Ha több ellenfél ellen harcol és az egyiket megöli, 50% esélye van rá, hogy egy másik pánikba esik, így harcképtelen lesz vagy menekülni akar. A hatás csak az értelmes, félelmet érezni képes ellenfelekre hatásos.A hozzászólást Naela Valinarys összesen 35 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 01, 2019 9:23 am-kor.

https://questforazrael.hungarianforum.net/t1630-naela-valinarys#1

3Naela Valinarys Empty Re: Naela Valinarys Kedd Jún. 04, 2019 6:59 pm

Naela Valinarys

Naela Valinarys
Nefilim
Nefilim

Játékaim:

Első találkozás:Vámpír Lezárt Jutalom 100 tp (Nyersanyag:Turmalin)
Angyal a sötétben Lezárt Jutalom 100 tp (Nyersanyag:Napraforgó)
Első találkozás:Démon Lezárt Jutalom 100 tp (Nyersanyag:Harangvirág )
Suzanne és Naela találkozása Lezárt Jutalom 100 tp (Nyersanyag:Flaska)
Kardok és szárnyak  Lezárt Jutalom 100 tp (Nyersanyag:Réz)
Szobatúra:Lance & Naela Lezárt Jutalom 100 tp (Nyersanyag:Ektoplazma)
Első találkozás:Sötét tünde  Lezárt  Jutalom 100 tp (Nyersanyag:Harangvirág )
Naela-Mina:Tisztítótűz Lezárt Jutalom 100 tp (Nyersanyag:Magnézium)
Szembenézés az ismeretlennel:Aura-Naela  Lezárt Jutalom 100 tp (Nyersanyag:Ólom)

Iboket-Naela:Földre szállt nem-angyal és kisördög
Suzanne és a nefilimek Lezárt Jutalom: 100 tp + 100tp  (Nyersanyag:Dongóméreg )
Ki vagy idegen?  Lezárt Jutalom: 100 tp + 100tp  (Nyersanyag:Útilapu)
Első találkozás északival: Naela-Matheus Jutalom: 100 tp + 100tp  (Nyersanyag:Malachit)
Egy kis gyakorlás: Naela-Burkhart


Azonnalik:

Az utolsó kívánság Jutalom: 1500 váltó (Nyersanyag:Smaragd)
Elfeledett Énekek - Különleges születésnap Jutalom: 100 tp + 100tp + 1000 váltó (Nyersanyag:Varjúszem)

Élmények:

Egy ünnepnap a nefilimeknél  Jutalom: 100 tp / 1000 váltó (+Szárnyas saru)(Nyersanyag:Fekete Gyanta)


Helyzetjátékok:

Az első   Jutalom:(Nyersanyag:Len)
A második Jutalom: (Nyersanyag:Ametiszt, Bürök)
A harmadik

Küldetések:

Ne legyenek más isteneid
Grande Karneval


Választott út:

A Nomád Útja: Azok a karakterek tartoznak ide, akik őrposzt vagy székhely hiányában, vagy ezek ellenére Veronia tájai róják, sosem maradva sokáig egy helyen.
Választható bármely kaszt számára. Bónusz: 100 TP Havonta, amennyiben a karakter aktív volt.

Jutalom: 100 tp (június)
Jutalom: 100 tp (július)
Jutalom: 100 tp (augusztus)

Szint: 3
Tapasztalat: 1700/2500 TP
Vagyon: 2050 váltó


Korach'ben Valinarys
Szint: 0
Tapasztalat: 400/1000 TP


Vásárlás/Eladás:
- 2500 Váltó - Képesség: Semesh (Nap) IIa
+ 1050 Váltó - Árverések házaA hozzászólást Naela Valinarys összesen 49 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Szept. 09, 2019 1:05 pm-kor.

https://questforazrael.hungarianforum.net/t1630-naela-valinarys#1

4Naela Valinarys Empty Re: Naela Valinarys Szomb. Jún. 08, 2019 12:46 pm

Naela Valinarys

Naela Valinarys
Nefilim
Nefilim

Nyersanyagok:

​Név: Turmalin
Eladási ár: 200 váltó
Leírás: Változatos színű szilikát, lehet fekete, barna, rózsaszín, zöld. A jelentősebb méretű kristályoknál előfordul, hogy az egyik végük zöld, a másik rózsaszín.

Név: Smaragd
Eladási ár: 250 váltó
Leírás: Zöld színű berillium-alumínium-szilikát. A smaragd az újjászületés és az isteni tudás szimbóluma, jelentése: "Isteni intelligencia vezet életem minden területén!" Az igaz hívők számára hihetetlenül hatásos védelmező és gyógyító kő.

Név: Napraforgó
Eladási ár: 200 váltó
Leírás: Jellegzetes, tányérszerű virágú, termesztett haszonnövény, főleg magjáért termesztik, melyet élvezeti cikként is fogyasztanak, illetve olaját sütéshez is használják.

Név: Flaska
Ár: 20 váltó
Leírás: Üveg tároló az elkészült italokhoz. Aki tárolni akarja az italait, annak szüksége lesz erre.

Név: Ólom
Leírás: Puha nehézfém, széles körű felhasználtsággal. Remek ötvözőanyag.

Név: Magnézium
Ár: 150 váltó
Leírás: Ezüstfehér színű fém. Levegőn meggyújtva vakító fehér lánggal elég.

Név: Útilapu
Eladási ár: 100 váltó
Leírás: Az útilapu vagy nagy útifű széles levelű lágyszárú, az útszélek gyakori kísérője.

Név: Varjúszem
Eladási ár: 200 váltó
Leírás: Apró növény, melyet nagyon könnyű figyelmen kívül hagyni. Kis vörös bogyói közvetlen a tűlevélszerű  levelei között találhatóak. A legendák szerint javítja a látást. Nem túl gyakori.

Név: Dongóméreg
Eladási ár: 100 váltó
Leírás: A mocsárban található apró rovarok, a mocsári dongók méregzsákjából nyerhető ki. Átlátszó és szagtalan, viszont elég gyenge. Körülményes kinyerni, maguk a dongók viszont gyakoriak.

Név: Ametiszt
Eladási ár: 250 váltó
Leírás: Lila kvarckristály, megvéd a mérgektől

Név: Bürök
Eladási ár: 50 váltó
Leírás: Szerteágazó, fehér virágú növény, egy méter magas. Szárán vöröses foltok találhatóak. Fogyasztása halálhoz vezet, mérgező. Gyakori növény.

Név: Ektoplazma
Eladási ár: 150 váltó
Leírás: Ragacsos, zselésszerű képződmény, amely a szellemek testét alkotja. Sötétben halványan világít.

Név: Malachit
Eladási ár: 180 váltó
Leírás: A malachit a karbonátok közé tartozó, zöld színű ásvány. Az erő köve.

https://questforazrael.hungarianforum.net/t1630-naela-valinarys#1

Ajánlott tartalomVissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.