Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:You are not connected. Please login or register

[Magánjáték: Naela & Mina] Tisztítótűz

3 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1[Magánjáték: Naela & Mina] Tisztítótűz Empty [Magánjáték: Naela & Mina] Tisztítótűz Szer. Jún. 05, 2019 2:45 am

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Bőre bántatlanul fogadja magába a nyár felerősítette nap melegét. Új illatok, új fények töltik meg a levegőt, és bár a Sötét Éjszaka ott hagyta emlékét egyfajta lengő fenyegetésként, egy bizonyos tekintettel ezek nem is tűnnek olyan ijesztőnek. Néhány pillanatra, ha csak behunyja a szemét és magába szívja a hársfák és rózsák illatát, könnyű nem törődni azzal, hogy valahol élőholtak mászkálnak fel s alá készen arra, hogy még élők életét nyomorítsák meg vagy vegyék el.
Könnyű elfelejteni, hogy már az oka a kastélyuk elhagyásának is az, hogy egy ilyen csapatot likvidáljanak. Nemrég Heimsroth, most pedig itt is. Valamiért remélte, hogy a közvetlenül a három borzalmas nap utáni tisztogatásaik elegek voltak ahhoz, hogy a környék egy időre megtisztuljon ezektől a borzalmaktól, de nem. A zombik és csontvázak még mindig háborgatják a lakosokat.
Mina sejtelme szerint egy közeli barlang lehet a törzshelyük. Legalábbis ennek a bandának. Nem tudni, ki vagy mi az a hatalamas nekromanta, aki irányítja őket - mert szinte biztos, hogy a világban garázdálkodó élőholtak vezetője egy kell, hogy legyen, hiszen a fenyegetés szinte mindenhol megjelent -, ám a csapatok bizonyos fokig összetartanak egy-egy adott területen.
Vegyes érzelmekkel hagyják hát el a kastély területét és indulnak meg Gelbblume falva irányába.


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

Naela Valinarys

Naela Valinarys
Nefilim
Nefilim
A város túl sok zsúfolt volt számára már így hirtelen, ezért úgy döntött, hogy kisétál egy közeli faluba vagy birtokra, hogy majd ott meghúzhassa magát. Kevesebb ember nézi meg és emiatt nem érzi magát annyira különcnek. Különös érzés, hogy a sok keresztény mind az Atya megtestesült angyalát látja benne. Van ennek jó oldala is, de számára kicsit sok. Nem tett semmit, csak nefilimnek született, ezért kap ajándékokat is, amit elfogad, mert nem szeretne senkit sem megsérteni. Persze örül neki, hogy ilyen figyelmesek vele szemben és elég könnyen igent mondanak neki bármire, csak mert szépen kéri. Visszaélni ezzel azonban nem szeretne. Nem tudja, meddig tudja rejtegetni magát a köpenyével, a fejére húzott csuklyával, de így közeledik a helység felé. Egyszer csak sikolyt hall és gondolkodás nélkül megindul oda, hogy segíthessen. Egy fiatal ifjú terelgette hazafelé három bárányát, amikor valami megjelent és futásnak eredt. Naela sem látott még ilyen lényt, de biztos volt benne mégis, hogy mi az a rondaság, amivel szembetalálja magát. Egy élőhalott, a csontvázán néhol darabokban lóg némi hús, büdös is és olyan, mintha földdarabok is lennének rajta. Gyorsan körülnéz, de szerencsére többet nem lát belőle, így cselekszik is. Magában imádkozni kezd és egy kehely jelenik meg a kezében, miközben a tűz elemre gondol. Nem szeretné a legelőt felgyújtani, de a többi elemmel mit sem érne el, ezt találja a leghasznosabbnak. Az élőholt feje felé céloz és reméli, hogy a tűzlövedék elég erős lesz, hogy lerepítse a fejét a helyéről. Még sosem találkozott ilyen ellenféllel, ahogy a képességét sem használta még, így érdekes lesz a végkimenetel.
- Fiú, hívj segítséget, én feltartom addig. Most végre tehet valamit, amiért hálásak lehetnek, magára vonja a sötétség szörnyének figyelmét.


Képességhasználat
Név: Kesem (Mágia)
Típus: Bűbáj (Fenntartott)
Leírás: A Veroniát átlengő mágia őrangyalának az ereje, ami a próféta kezében egy kehelyként manifesztálódik. A serleg egy folyadékot tartalmaz, amivel képes lesz egy egyszerű elemi (föld, tűz, víz, szél) mágiát használni, ami egy lövedék-típusú varázslat. A nefilim a képesség aktiválásakor eldöntheti az elemet, de az a csata végéig úgy is marad.


_________________
"Csak azok az emberek szomorúak, akiknek nincs céljuk. Nekem van célom." - Naela Valinarys  Adatlap
https://questforazrael.hungarianforum.net/t1630-naela-valinarys#1

3[Magánjáték: Naela & Mina] Tisztítótűz Empty Re: [Magánjáték: Naela & Mina] Tisztítótűz Csüt. Jún. 06, 2019 6:50 pm

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
- Azt hiszem, nem kellett a barlangig várnunk, hogy megtaláljuk őket... - sóhajtja, amint meglátja a békés falusit közelítő túlvilági förmedvényt. A halál. Amitől mindenki a legjobban fél. Ha lábakon közelít feléd, meglehetősen undorító tud lenni. Valami, amit elástál a föld alá, valami, amiről meg akarsz feledkezni, legalábbis az anyagi valójáról mindenképp. S közben talán egy dicső ember volt, amíg még... amíg még ember volt. Maga az élet megszentségtelenítése.
- Úgy tűnik. De most kivételesen úgy tűnik, ezt más is észrevette.
Tűzmágiát képes használni, és csuklyát hord. Ez teljesen illeszkedik egyfajta mágusképpel, így nem is lepődnek meg, mikor az alakot meglátják. Némi megkönnyebbüléssel, persze. Azonban természetesen ettől még nem hagyják annyiban a dolgot. Ezek az élőholtak szaporodhatnak, mármint számban, és jelenlétükben, a helyszínen.
Lust és Vollwind nem nagyon kedvelik őket. Mint állatok, természetes ösztöneik szerint ódzkodnak mindentől, ami természetellenes, viszont annyi erejük nincs, hogy minden esetben ellenálljanak a késztetésnek, hogy megforduljanak és elmeneküljenek, hiszen nem harci lovak. Azonban Mina szavainak nyugtató hatása és a gazdák megszokottsága eléri, hogy legalább a nyeregből nem repülnek ki, és nem, a lovak tulajdonképp nem fordulnak vissza. Ám idegesen nyihognak és ellenkeznek, hogy közelebb vigyék őket a támadókhoz.
Azonban annak ellenére, hogy a páros igencsak sietett felmentőseregnek beállni, a fiú, aki a bárányokat terelgette, mégis hamarabb ér oda hozzájuk. Nyilván, hiszen a félelem is hajtja a lábát.
- K-kérem, segítsenek! Azok az undorító izék... m-meg akartak enni!
Aztán hablatyol még valamit felgyulladó bárányokról meg effélékről, kissé összefüggéstelen szavai közül mindenesetre többet nemigen lehet kivenni, mint amennyi eddig is nyilvánvaló volt.
- Nem gyullad fel semmi, ne aggódj! Húzódj biztonságba, míg elintézzük őket.
Voltaképp a többes szám helytelen, hiszen többet nem lát a színen... egyelőre.
A csontváz fejét, úgy tűnik, eltalálta a lövedék, amelyet a csuklyás alak küldött. Azonban ekkor két zombi tűnik fel egy közeli facsoportból. Vagy eddig is ott leselkedtek, vagy csak nagyon figyelmetlenek voltak, hogy nem vették őket észre...
- Ó, ez az, tudtam, hogy csoportosan járkáltok... csalódott is lettem volna, ha nem vagytok többen!
Élettelen ellenfelekkel szemben valahogy jólesik csak úgy beszélnie. Úgyse értik meg. Élőkkel is jólesne, ám ha már harcra kerül a sor, sajnos általában nehéz lebeszélni őket a folytatásról.
Reméli, kellőképp megtanulta a célzást és ez elég lesz ahhoz, hogy egy éjlánggal eltalálja a zombi koponyáját. Megpróbálkozik hát vele. Ám éppen csak a zombi vállát találja el, amitől az meggyullad ugyan, ám még nem elég ahhoz, hogy visszaküldjék a másvilágra.
Képesség:
Név: Éjláng
Típus: Bűbáj (1/kör)
Erősség: I.
Ár: 1000 váltó
Felhasználás: Pecsét alapú - Egyszerű
Leírás: A vámpír fajtájának sokrétűen használt éjlángjából alkot egy gömbszerű lövedéket, amely közepes égési sérüléseket okoz.A hozzászólást Wilhelmina von Nachtraben összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 06, 2019 10:45 pm-kor.


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

4[Magánjáték: Naela & Mina] Tisztítótűz Empty Re: [Magánjáték: Naela & Mina] Tisztítótűz Csüt. Jún. 06, 2019 9:31 pm

Naela Valinarys

Naela Valinarys
Nefilim
Nefilim
Naela stabilan fogja a kezében a kelyhet, amivel lövedéket küld az élőhalott feje felé továbbra is. Ahogy az közeledik felé, úgy hátrál ő is, hogy ne kelljen közelharcba kezdenie a förmedvénnyel, mert erre a kinézetre nem talál megfelelőbb szót. Az égett hús szagát megérezve elfintorodik, még jó, hogy ezt más nem látja. Igyekszik nem venni levegőt, csak ha muszáj, azt is inkább a száján át, hogy ne kelljen az égett élőholtat szagolnia. A fejét célozza meg és sikeresen is eltalálja, még pár lövedék és a feje leválik végre a testről és nem mozog tovább a teremtmény. Odasétál a fejhez, miközben a test is eldől, hogy a keletkezett tüzet eltaposhassa, nehogy a füvön elterjedjen. ~Ez ocsmány volt, ilyenekkel kellene harcolnom?~
Mikor felpillant és körülnéz, látja, hogy érkezik a segítség és vele majd egyenlő számban előkerül még kettő élőhalott. Megcélozza a közelebbit, ismét a fejét véve célba. Még mindig büdös van állapítja meg szomorúan, de most nem lehet finnyás. ~ Irány vissza a földbe rémségek, az Atya nevében! ~


_________________
"Csak azok az emberek szomorúak, akiknek nincs céljuk. Nekem van célom." - Naela Valinarys  Adatlap
https://questforazrael.hungarianforum.net/t1630-naela-valinarys#1

5[Magánjáték: Naela & Mina] Tisztítótűz Empty Re: [Magánjáték: Naela & Mina] Tisztítótűz Csüt. Jún. 06, 2019 9:50 pm

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Égett hús szaga. Ezt most nem ő idézte elő, de ő is lehetett volna. Ő is volt már az, aki előidézte.
Régen azt hitte, a háborúban az a legszörnyűbb, amit látsz és érzel belül, de a szagok, a maguk primitív, ősi, ösztönös és elkerülhetetlen mivoltukkal az egyik legszörnybb velejárói a csatáknak. Még a hangok ellen valahogyan védekezhetsz, de a szagok ellen nehéz. Hiszen lélegezni muszáj.
Az adrenalin nem engedi, hogy ilyeneken túl sokig merengjen viszont.
- Megállj csak, aranyom, ott, ahol vagy! - kiáltja maga elé, azon zombinak címezve, mellyel nem harcol mágustársuk, majd kezei közé kapja a mágia fonalait és hálót sző belőlük, mellyel gúzsba köti az ellenfelet. Közben odapillant oldalra, ahol Damien holdezüst tőrrel a kezében közelíti meg az áldozatot. A zombi lassú, kimért lépésekkel halad előre, pontoan úgy, ahogy Mina, mindaddig, amíg a sötét tünde el nem éri, hátra nem húzza kezét, majd egy erőteljes előrelendítéssel bele nem vágja a lény jobb szemgödrébe. Egyszer. Majd még egyszer. S végül a balba is, a biztonság kedvéért. Fintorogva lép hátrébb, hallgatván a nyomorult, nyöszörgő hangot, melyet eme istencsapása ad ki magából, utolsó leheletével.
- Már megint takaríthatom ezeket. - törli bele Damien undorodón a fűbe a pengét.
- Csodálom, hogy még nem rozsdáltak el. - jegyzi meg Mina, fejét társuk felé fordítva, hogy ő vajon boldogul-e a megmaradt zombival.
Damien elvigyorodik, nem feltétlen vidáman. - Holdezüst. A holdezüst nem rozsdál csak úgy.
Heh. Mintha azt mondanád, feketeacél - gondolja a vámpír, bár igaz, a holdezüst tőrnek maga is hasznát vette... bár szép emlékeket nem nagyon szerzett neki az objektum.


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

6[Magánjáték: Naela & Mina] Tisztítótűz Empty Re: [Magánjáték: Naela & Mina] Tisztítótűz Csüt. Jún. 06, 2019 10:11 pm

Naela Valinarys

Naela Valinarys
Nefilim
Nefilim
Harcol az élőhalottal, aminek a fejét egyre jobban ellepi a tűz és fogalma sincs, hogy a hang, amit kiad, az a szenvedésé vagy csak alapból ilyen... halott. Utálja, hogy ezt kell csinálnia, de amíg mellette legyőzik a másik förmedvényt, addig ő is elereszt pár lövedéket. Akik érkeztek, talán segítenek neki ez ellen is. Mikor lehullik a feje a földre, akkor feloldja a bűbájt és remegni kezd a keze. Még soha semmit nem bántott, nem hogy ölt volna. Odasétál, hogy ha a fű felparázslana, akkor azt eltapossa. Az orra elé kapja a kezét, ami még mindig remeg és próbálja összeszedni magát. A mellette harcolók elég könnyedén végeztek mindennel, már megszokták a harcot, nekik nem ez az első ahogy hallja őket. A fejéről hátrahajtja a csuklyát és odafordul feléjük. Arca kedves és erőltetett mosolyra húzza ajkait, ám aranyló szemében látszik, némi aggodalom. Az első csatája, amit végül nem karddal vívott meg, mert nem olyan biztos a tudásában.
- Üdvözöllek, köszönöm a segítséged, a közelben lakók biztonságban vannak és csak az elrohant és megijedt bárányokat kellene megtalálni a fiúnak. Hamar tudatosul benne, hogy egy újabb vámpírral van dolga és egy sötét tündével, akinek bőrszíne már utal a fajtájára. Eszébe azonban a kölyok, körül is néz, hogy merre lehet szegény, nem csoda, hogy úgy megijedt, de szerencsére a segítség már úton volt.


_________________
"Csak azok az emberek szomorúak, akiknek nincs céljuk. Nekem van célom." - Naela Valinarys  Adatlap
https://questforazrael.hungarianforum.net/t1630-naela-valinarys#1

7[Magánjáték: Naela & Mina] Tisztítótűz Empty Re: [Magánjáték: Naela & Mina] Tisztítótűz Csüt. Jún. 06, 2019 10:56 pm

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Lihegve bámul maga előtt a fűre. Ismét eljött az a pillanat, hogy az emlékek kissé összekeverednek a valósággal. A siker édes bizsergése és a bűn kellemetlen, fojtogató ujjai egyszerre érintik. Végeztek vele. Túlélték. Egy újabb csatát nyertek. Rengeteg ilyen kis lépésen vannak már túl, ám mindegyiknél fennáll a veszély, hogy meghalnak, ha csak egy kicsit is lankad a figyelem. Bár Minának olyan mágiákat adott a Sötét Éj, hogy valószínűleg nem kell tartania két élőholttól, sosem szabad az ellenséget alábecsülni. Nem mellesleg még a képességeit sem árt csiszolni.
Ahogy társuk hátraveti csuklyáját, egy olyan arc tárul fel, amelyre... nem feltétlen számított volna. Nagyon fiatal és sugárzó szépségű, ártatlan és éteri. Furcsa mód ismerős, pedig egészen biztos benne, hogy még soha nem látta a lányt. Nőt? Nem tudná megtippelni, mennyi idős lehet, mintha az évek őt nem érintve szálltak volna el felette.
- Jól van, kisasszony? - érkezik a protokollkérdés a sötét tündétől, kissé megilletődötten.
Hosszú füleket nem látni az egyénen, szóval nehezen lehetne elementáldruida.
- Egyébként csak természetes. Segítünk, ahol tudunk. - Nos, főként. - teszi hozzá könnyedebben, ahogy kisé zavartan helyére teszi a tőrt.
- A kölyök... a fiú hová tűnt? Inába szállt a bátorsága?
A vámpír elmosolyodik. - Elég kétségbeesettnek tűnt. A faluba mehetett, már nem lesz baja.
- Egyébként én Damien Nightwind vagyok. Ő pedig... - nyújtja ki a kezét Mina felé, akié talán az elsőbbség lett volna, de néha egyszerűen csak nem számítanak az ilyenek. Egy mezőn vannak, mellettük két hulla. Vagyis... kétszeresen hullák.
- Hívhatsz Minának. - Ennyi elég lesz. - Most pedig... keressünk bárányokat? - sóhajt.


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

8[Magánjáték: Naela & Mina] Tisztítótűz Empty Re: [Magánjáték: Naela & Mina] Tisztítótűz Pént. Jún. 07, 2019 12:25 am

Naela Valinarys

Naela Valinarys
Nefilim
Nefilim
- Azt hiszem jól. Leereszti a kezét és a táskája szíját markolja meg, talán úgy nem fog ennyire remegni. A föld felé fordul a tetemek felé, nem tudja mit szoktak csinálni ilyenkor, elég ennyi és többé nem kelnek fel vagy el kell vissza temetni. Fogalma sincs, most találkozott először élőholtakkal. Azt tanulta, hogy mindennek a fejét érdemes célozni, ami ilyen könnyebb préda, már a nefilimeknek, a harcosabbak féléknek.
- Meghaltak és úgy is maradnak? Kérdezi kicsit elcsukló hangon, pedig igyekszik magabiztos maradni, de valahogy kezdi elveszíteni a tartását. Megöltem valamit, ő Atyám. Biztos büszke lehet, hogy teszi a dolgát a félangyal, de Naela mégsem örül ennek annyira. A páros felé fordul. Előbb a nőt nézi meg, aki minden bizonnyal vámpír, jó ízlése van a ruháit elnézve és persze az ékszerét, ami a fején díszeleg. A tünde viszont helyen, mint a többi is, akikkel eddig találkozott. A szeme zöld, ami szinte világít, mint a macskák szeme a sötét bőrszínének hála.
- Naela vagyok. Mutatkozik be ő is és megjegyzi a neveket. Úgy fest együtt mennek bárányokat keresgélni, ami nem a legizgalmasabb és nem leghálásabb feladat, de szegény gyermek nem tehet róla, hogy így megijedt.
- Azt hiszem, nagy segítség lehet a lakóknak és a fiúnak is, ha megtaláljuk a bárányokat, hármat láttam és arrafelé futottak. Mutat egy irányba, még mindig remeg a keze, amit észrevesz és gyorsan visszatesz a tarisznyája szíjára. Ó magasságos ég, miért remeg a kezem? Nem tudja mi lehet a baj, de a gyomra is majdnem felfordul. A látvány undorító, a szagot is érzi még, bár jobb széljárás lenne és nem kéne levegővételnél ezen aggódnia. A táskájába nyúl és kotorászik kicsit, amíg magához nem veszi a fahéjas-vaníliás olajat, aminek egy cseppjét az orrára keni, így már illatot érez legalább. Elindul a mutatott irány felé.
- Mi járatban vagytok errefelé?


_________________
"Csak azok az emberek szomorúak, akiknek nincs céljuk. Nekem van célom." - Naela Valinarys  Adatlap
https://questforazrael.hungarianforum.net/t1630-naela-valinarys#1

9[Magánjáték: Naela & Mina] Tisztítótűz Empty Re: [Magánjáték: Naela & Mina] Tisztítótűz Pént. Jún. 07, 2019 5:02 pm

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Nagyon úgy tűnik, a hölgyemény nem igazán találta szembe magát még ilyen helyzetekkel. Mina szíve elszorul. Több okból is. Egyrészt emlékszik, milyen volt neki először, majd másodszor, majd még sokadjára is szembenézni a kényszerrel és a ténnyel, hogy meg kell tennie a kötelességét, hogy el kell vennie azokat a bizonyos életeket. Másrészt rájön, hogy ezek szerint már nem érzi ezt. Megszokta. Olyasmivé vált, amivé nagyon nem akart. Bár végül is ez kellett hozzá, hogy egy másik célhoz közelíthessen. Áldozatok. Oly sokat emlegetik őket.
- Rendben. Ha nincsen testi sérülése, akkor szerencsések vagyunk. Ügyesen csinálta - biztatja egy kicsit a nőt Damien, remélve, hogy nem tesz rosszabbat ahelyett, hogy segítene, felemlegetvén a nyilván nem túlságosan kedvelt cselekedetet.
Láthatóan nem oly jártas az élőholtak világában. Mi sem kevésbé meglepő. Mina emlékszik még, mikor az első nefilimek járták e földet, és minden teljesen új volt nekik. Fogni kellett a kezüket - ha nem is szó szerint, bár a vámpírlány akkor azt se bánta volna, ha folyamatosan azt kell tennie - és megmutatni nekik, mi hogyan működik Veronián. Aztán úgy tűnik, megtanulták. Ám az egyik részével még mindig nem azonosultak a jelek szerint. Talán ők még egy tiszta darabka lehetnek, mely megőrzi azokat az értékeket, melyeket ő is őriz. Bár... ez sem mondható a faj minden tagjára. Joanesburgban például Észak pártjára álltak, ami máris rossz döntés volt - még ha ez nem is túl objektív álláspont. Voltaképpen azok a nefilimek is bőkezűen bántak velük. Információt kaptak és még harcolni sem kellett velük.
- Igen, remélhetőleg. Nos, a rendes élőholtakkal így lenne. Kezdek kételkedni benne, hogy a Csillagtalan Éjszaka által okozott változások nem babráltak-e bele abba is, ami az élőholtakkal történik. De nem, olyat még nem tapasztaltunk, hogy többször feléledtek volna. - nyugtatja meg egy halvány mosollyal. Az kéne még. Így is elég rémálom volt az a pár nap, és a maradéka még mindig itt leng.
Naela. Egyszerű és letisztult név, talán nem fog hamar kisurranni az emlékezetből.
Damien pár másodpercig gondolkozik rajta, hogy most komolyan bárányokat fognak-e keresgélni... ám attól tart, ha itt hagyják egyedül Naelát, még a végén valami komolyabb bajba keveredik. Pláne, ha egyedül indul bárányokat keresni. Amiről talán le lehet beszélni...
- Szerintem... ha az ő állatai, akkor vissza fognak találni hozzá. Amennyiben még életben... hm... életben kell, hogy legyenek. Csak nincs több élőholt a közelben, előjöttek volna már.
Mina sóhajt egyet. Ezt sosem lehet biztosra tudni. Azonban ő is kérdőn néz a nefilimlányra, hátha módosíthatnak a terven.
Ő viszont nagyon is remeg. S sajnos fogalma sincs, mivel tudná megnyugtatni. - Talán visszatérhetnénk valamiféle kellemesebb helyre. Mi igazából az imént elintézett két élő...illetve holt lény további képviselőit szerettük volna kiirtani a környékről egyszer s mindenkorra. Azt gyanítottuk, hogy a közelben levő barlangok valamelyikében tanyázhatnak. Te átutazóban vagy, gondolom? - kérdezi meg, közben lassacskán kezd elfelé sétálni az élőholtaktól a falu felé.


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

10[Magánjáték: Naela & Mina] Tisztítótűz Empty Re: [Magánjáték: Naela & Mina] Tisztítótűz Pént. Jún. 07, 2019 6:16 pm

Naela Valinarys

Naela Valinarys
Nefilim
Nefilim
- Testi sérülés? Kérdez vissza és a hideg is kirázza. Ezek szerint, ha megsebezték volna, akkor gond lenne. Szerencsére távol maradt tőlük, így nemlegesen ingatja a fejét a tünde felé. Valahogy úgy tűnik, ő itt a főnök és a nő csak a csatlósa, aki kíséri őt és segíti.
Mikor élőhalottakról volt szó nem figyelt még, hiszen miért is találkoznak ilyenekkel, mikor az egész életét még leányként úgy képzelte el, hogy ott fog maradni a törzzsel a biztonságban. A harcosok majd teszik a dolguk ő meg marad az ünnepek hangulatáért felelős táncos szerepében. Erre itt van, végzett a borzalmas lénnyel és a gyomrát is sikerült meggyőzni, hogy az égett szag nem annyira förtelmes, hogy kidobja itt a taccsot mindenki előtt.
- Változott valami a Csillagtalan Éjszaka óta, azon kívül, hogy több ilyen jár szabadon? Ragadja meg a lehetőséget, hogy többet tudjon meg az eseményről, amit nem vészelt át mindenki olyan szerencsésen, mint Naela. Talán az Atya akarta így, hogy akkor induljon el, amikor már nincs akkora veszély. Amit eddig tapasztalt a világból, teljesen ellenkezik azzal, amit elképzelt, de nem adja fel, hogy jobbá tegye a világot, ahol lehet, ott békíteni fogja az ellenségeket.
- De hogy találnának haza azok a butácska állatok? Mennyit érhet a családnak, ebből lehet a megélhetésük, nem hagyhatjuk őket cserben. Most először ül ki az arcára is némi aggodalom. A szemöldöke is féltőn ráncolódik össze a homlokánál, kis apró alig látható ráncok keretében. Már nem mosolyog, úgy érzi, hogy a harcosoknak nem derogál ez a munka, bár be kell vallania magának, hogy mit sem ért az állatok tereléséhez. Lemondóan sóhajt, mikor a nő tereli is a dolgot és a falu felé veszi az irányt. Nem szívesen marad egyedül így előbb a tündére pillant, ha ő is követi a vámpírt, akkor nem marad más választása neki sem.
- Igen, átutazóban vagyok itt. Bólint és hátrapillant még a tetemek felé. El sem hiszi, hogy megtette, hogy képes volt erre. A vérében lehet, hogy védenie kell ezektől az embereket, mégsem kellemes érzés, hogy valaminek az életét elvette.


_________________
"Csak azok az emberek szomorúak, akiknek nincs céljuk. Nekem van célom." - Naela Valinarys  Adatlap
https://questforazrael.hungarianforum.net/t1630-naela-valinarys#1

11[Magánjáték: Naela & Mina] Tisztítótűz Empty Re: [Magánjáték: Naela & Mina] Tisztítótűz Vas. Jún. 09, 2019 11:31 pm

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Damien némileg furcsállón ráncolja a szemöldökét. Úgy tűnik, ez a nefilim valóban olyasmiféleképp elveszett, akár az első, akivedl találkoztak. Ez esetben óvatosan kell bánni vele. Vajon honnan jöhetett? Miért hagyta el a törzsét? Ha kitagadták, mégis mi okuk lehetett rá?
Persze az ártatlanság még mindig lehet egy jó álca. Lehet, hogy eme gyermeki személyiség mögött valami egészen mást rejt.
- Ha nem fáj semmije, nem értek magához az élőholtak, akkor nem lesz gond. Csak nyugodjon meg.
Mina egy apró figyelmeztető pillantására abbahagyja az atyáskodást.
- Nos, igen. Változott egy s más. Vagyis... néha azt gondoltam, hogy nem változott, legalábbis fizikailag annyira nem. Ám az élőlényeket nagyon megviselte. Sokan megőrültek. Nagyon, nagyon sokan vesztették el az eszüket. - néz gondterhelten maga elé. - Lábra keltek legendák, és... olyan szervezetek, amelyek eddig vagy nem léteztek, vagy legalábbis jól elbújtak.
Nem tudja, mennyit mondjon még el, nem biztos benne, hogy a nefilim kannibál sötételfekről akar hallani.
A nő gondterheltsége tükörképre lel Mináék arcán. Valamilyen szinten bájos a gyermeki ragaszkodása azokhoz az állatokhoz, ám valahogy fontosabb dolgot is fel tudnának sorolni, mint bárányok terelgetését.
- Biztos vagyok benne, hogy a falusiak megbirkóztak már ehhez hasonló helyzetekkel. A veszélyt elhárítottuk, innentől nem hiszem, hogy a mi dolgunk volna.
Damien elgondolkozik később ezen mondat relativitásán, tekintve, hogy az elmúlt időben miféle dolgokat tettek meg, amely talán nem lett volna az ő feladatuk... Ám segíteni még mindig jobb, mint nem. Talán csak nem szereztek rossz pontot ezzel. Viszont azért a jóból is megárt a sok. Hát még a bárányhajkurászásból. Hiába, a jót túl könnyű megszokni.
Bár az is relatív, mennyivel jobb harcolni menni bárányterelgetés helyett.
Ekkor két apró láb szalad keresztül a füvön, majd a közelükbe érve lelassul. Egy félénk, lelkes kék szempár pislog fölfelé. A kisfiú az, akié a bárányok voltak.
- A... a... - próbál valamit kinyögni a fiú.
Na, remek, akkor gyerekre vigyázva fogunk bárányt keresni. Egyre jobb - gondolja a sötét tünde némi cinizmussal.
- Szia! Nem esett bajod, igaz? - A fiú erre megrázza a fejét. - Hogy hívnak? - Ezzel valamiért sokmindenkinek el lehet nyerni a bizalmát. Egyébként sem árt tudni.
- Rudolf. Rudolf vagyok. A... a néni megölte a hullákat, igaz? - közben félve pislog a másik két személyre, látszólag nem tudván őket pontosan megnevezni vagy valamiféle kategóriába.
- Igen, már nem fognak bántani titeket. - Vár még, hátha a srác összeszedi a bátorságot.
- A... meg kell keresnem a... édesanyám meg fog verni, ha nem viszem haza...
- A bárányokat. Ott van az egyik, én már látom... - mutat Damien egy fákkal pöttyözött térség szélére, ahol egy bokor mögül egy sötét fej és hószín gyapjúval borított hengerszerű test bukkan elő.
- Rendben, szerintem van egy ötletem, hogy tudjuk őket visszaterelni! Mágiát fogunk használni.
Úgy a legegyszerűbb.


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

12[Magánjáték: Naela & Mina] Tisztítótűz Empty Re: [Magánjáték: Naela & Mina] Tisztítótűz Hétf. Jún. 10, 2019 5:51 pm

Naela Valinarys

Naela Valinarys
Nefilim
Nefilim
A tünde a szemöldökét ráncolja és próbálja megnyugtatni Naelaát, hogy minden rendben van. A nefilim neki, nem értek hozzá a förtelmek, ránézéssel meg nem hinné, hogy bármit is árthatnának neki. Valamiért mégis rosszul érzi magát amiatt, hogy megölte. Ez a sorsa, ez kell tennie, de mégis mennyi idő, amíg hozzászokik és mikor hagyja abba a remegést a keze. A harc közben magabiztos volt a félangyal és összeszedett, miért kell utólag így lecsapnia rá ennek az érzésnek. A vámpír nő válaszától még inkább kellemetlenül érezi magát. Ismét hallhatja, hogy elvesztették az eszüket egyesek. Ami új, hogy eddig titkos szervezetek és azok legendái a Csillagtalan Éjszakát kihasználva feljebb törnek és erősebbek lettek. Ezt megoldani most fontosabb, mint az ismereteit gyűjtögetni tovább. Azonban többet kellene megtudnia a lábra kelt történetekről. Ettől a hírtől kicsit összeszedettebb lesz.
- Pontosan milyen legendák keltek lábra és mit lehet tudni a feltörekvő szervezetekről?  Erről eddig nem beszélt neki senki, pedig ez lenne a legfontosabb dolog. Amint megtalálják mire alapozzák ezeket a történeteket, akkor onnan van kiindulási pont.
- Igazad van, biztos megoldják egyedül is ezt.  A bárányok keresése a legkisebb probléma jelenleg. Minél hamarabb rájönnek a szervezetek tervére, annál hamarabb állíthatják meg őket és vethetnek véget ennek a sok mélységi öldöklésének, amik megszállták a világot.
Közben megérkezik a kis pásztorfiú is, akit megnyugtat Mina, hogy a veszély elmúlt. Naela kedvesen mosolyg a kölyökre, próbál nyugodt lenni. Elnéz a tünde által mutatott hely felé, ahol ő is észreveszi már az egyik bárányt. Nem tudja milyen anyuka verné meg a fiát azért, mert életben marad a bárányok vigyázása helyett, kicsit tanácstalanul pillant a kijelentésnél Damienre. Őt érzi közlékenyebbnek és persze valahogy a tündéket, legyen akármilyen a bőrszíne jobban kedveli, ha kedvesek.
Mikor szóba kerül, hogy mágiát fognak használni érdekesebbé válik a helyzet. Nem tudja mi lehet a megfelelő erre a helyzetre, de kíváncsian figyeli Minát. Nem az első vámpír, akivel találkozik, mégis másnak érzi, mint a többit. Azon gondolkozik, melyik családból származhat és ők mivel foglalkoznak.


_________________
"Csak azok az emberek szomorúak, akiknek nincs céljuk. Nekem van célom." - Naela Valinarys  Adatlap
https://questforazrael.hungarianforum.net/t1630-naela-valinarys#1

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Kicsit meglepi, hogy a nő hirtelen ilyen élénk érdeklődést tanúsít. Nos, igen, ha az ártatlanság álca, még mindig lehet kém. Egy nefilim északi kém, hmm. Mégis mi előny származhatna abból, hogy ideküldenek egy látszólag ártatlan és békekedvelő félangyalt? Ha információkat akarnak szerezni a Csillagtalan éjszakáról, ezt bárhol megtehetik. Azaz ezek a kis falvak legfeljebb ugyanazoknak a legközönségesebb babonáknak adnak helyet, akár a többi. Nyilván léteznek északon is ilyen kis falvak.
Paranoiás lettem. Mindenhol Északot látom... mindenhol.
- Nos... igazából semmi konkrétat. Sajnálom.
Teljesen úgy érzem, mintha hazudnék vagy titkolótnék. Pedig valóban semmi konkrétat. Ráadásul a találgatással nem vagyunk előré... á, nem, ez nem igaz. A találgatással valójában rájöhetnénk a dolgokra, esetleg. Feltéve, hogy van elég információnk. Ami jelenleg nincs, tekintve, hogy valami eltakarta a napot három napon keresztül...
- Hasonlóak bármiféle paraszti babonákhoz. A sátánt emlegetik, és az emberiség és minden más faj bűnét, világkatasztrófát, amelyben majd mind elpusztulunk. Ám... figyelmeztetést már sokszor kaptunk ilyenekre. Ott volt például az, mikor Abbadón... nos... igen. A kétszer negyven nap.
Ezek után furcsa belegondolni, hogy szemtől szemben állt vele.
- A szervezetek pedig teljesen közönséges alvilági szervezetek. Csak kicsit elvadultak. Hallottunk például egy... kannibál sötét tünde törzsről. De nem erre. Nincsenek a közelben, ne aggódjon, tőlük nem kel tartanunk.
Remélhetőleg - teszi hozzá gondolatban, felidézve Crispint és Abigailt, azt a kétségbeesett, és mégis olyan vigasztaló éjszakát.
Meglepő módon Naela villámgyorsan vált abból a szemléletből, hogy a bárányokat muszáj megkeresni, abba, hogy a bárányok egyáltalán nem fontosak. Ez újabb ok, hogy Mina éljen a gyanúpörrel...
- Bár talán anélkül is megoldjuk. Mit szeretnek a birkák?
- A füvet... asszonyom...
- Hát, ezt.. ki nem találtuk volna. Azonkívül valami mást? Úgy értem, mivel tudnánk közelebb csalogatni őket?
- Jaa... - viszi fel a hangsúlyt a gyerek, és kissé cinkosan elmosolyodik, büszkén. - Hát van arra nekem csengőm.
- Nahát, ez remek! Még jó, hogy nem indultunk el még répát szedni is. Nosza. Nálad van legalább ez a csengő?
- Igen, nálam van.
- Volnál oly szíves visszahívni a báránykákat?
A kisfiú kicsit megszeppenve bólogat.
- Kiváló.
A kisfiú pedig elővesz egy rezes színű, apró csengőcskét, majd szakavatottan megrázza.


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

Naela Valinarys

Naela Valinarys
Nefilim
Nefilim
- Semmi baj, ha van valami, akkor meg fogom tudni. Jelenti ki Naela, elvégre ez nem hangzik túl jól és meg kell tudnia, majd érdeklődik ezek után mindenkitől, hogy hallott-e már hasonlóról bármiféle történetet. Az is lehet, hogy a könyvtárban fog utánajárni, elvégre ott megtalálható minden ilyesmi írás. Nem szeretne ilyen miatt hazamenni érdeklődni a jártasabb prófétáktól, de ez nem arról szól, mit akar és mit nem, meg kell tennie.
- Milyen figyelmeztetés volt? Mi volt kétszer negyven napig? Nem sokat árultak el neki a kinti világban történtekről, így óvva őt a kényszer elől, hogy kitörjön és harcoljon a mélységiek ellen. Apja még a széltől is óvta volna lányát, aki most még is itt van és a kötelességtudat egyre inkább elkapja őt. Ölt, mert meg kellett mentenie a fiút és mások is így tettek, mert ez a helyes.
- Kannibál sötét tündék? Ez borzasztó! Hüledezik őszintén és örül, hogy nem a közelben vannak, jobb lesz kikerülni őket, mert nem szeretne senki terítékén találni magát.
A beszélgetést a bárányok begyűjtésével kapcsolatban mosolyogva hallgatja. A nő és a férfi jól kiegészítik egymást és jól értenek az apró lábú terelgetéséhez, hogy megoldja a problémát. Kiderül, hogy van nála egy csengő, amivel össze tudja őket hívni, Naela nem is érti, miért nem ezzel kezdték. A többiek türelmesek és hamarosan megoldódik ez a dolog is. A fiú szakavatottan csenget és a bárányok épen elő is kerülnek és felé indulnak, innen már könnyű dolga van, hogy hazaterelje őket, mintha mi sem történt volna.
- Köszönöm, hogy segítettetek és megoldottátok a fiú gondját is, merre mentek tovább?


_________________
"Csak azok az emberek szomorúak, akiknek nincs céljuk. Nekem van célom." - Naela Valinarys  Adatlap
https://questforazrael.hungarianforum.net/t1630-naela-valinarys#1

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Tehát tartsanak oktatóórát. Nos, remek. Összenéz a páros.
- Megjelent Abbadón és figyelmeztetett minket, hogy van kétszer negyven napunk, nos...
- Megjavulni. Lényegében.
- Mhm.
- Az emberiség és más fajok rengeteg hibát követtek el az elmúlt években... háborúk... Az Úrtól való eltávolodás... voltaképp csak ránk kell nézni. Az Átok sem véletlenül maradt rajtunk.
Vajon mennyit mondhat el? Annyira szívesen beszámolna a nefilimnek arról, milyen volt Abbadón. Hogy mennyire kegyes volt hozzájuk és életben hagyta őket, új esélyt adva. Hogy reményt ültetett a szívébe, furcsa reményt, melytől egyben tart is.
- Viszont úgy tűnik, a kétszer negyven nap alatt sem változott elég dolog. Ezért most a tündék erdeje és a mienk... nos.. hogy is mondjam. Nincs többé. A tündék erdeje Cinderweald volt, lángokban állt, de már... már nem lángolnak a fái.
Most csak úgy... van. Abbadón pedig vígan csücsül az északi táborban. És nem a déliben - gondolja keserűen, visszaemlékezve a kudarcra.
- Finsterwaldban pedig elég kevesen járnak, mivel több az esély otthagyni a fogunkat, mint visszajönni épen.
- Én szívesen benéznék - jegyzi meg Mina.
- Úgy mondod, mintha egy újonnan nyílt fogadó lenne.
A lány kuncog ezen egy sort. Valóban. Ám egyszer akkor is bejut oda...
A bárányprobléma pedig megoldódott.
- Megvannak! És mind élnek! Köszönöm... hogy megölték azokat a... - mutogat a fiúcska az elhullott élőholtak irányába ódzkodó arccal.
- Igazán nincs mit. Most viszont jobb lesz, ha sürgősen hazamész és legközelebb nem járkálsz errefelé csak úgy egyedül.
A kisfiú arcán tükröződő félelemből valószínűsíthető, hogy megértette. Bólint, majd el is szalad, csengetve, a bárányok bégetve követik.
- No, ez is megvolt. Hogy merre? Nos, még több élőholtat ölni. Feltéve, hogy megtaláljuk őket. Javaslom a kisasszonynak, hogy körültekintően járja a vidéket.


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

16[Magánjáték: Naela & Mina] Tisztítótűz Empty Re: [Magánjáték: Naela & Mina] Tisztítótűz Vas. Jún. 16, 2019 11:58 am

Naela Valinarys

Naela Valinarys
Nefilim
Nefilim
Abbadón nevére végigfut a hideg a hátamon, nagyon elszigetelten éltem eddig, hogy nem hallhattam ezekről. Biztos elmondták volna, ha engedélyt kérek távozni, de én ugyebár nem így tettem, úgy érzem magam itt, mint egy szárnyát törött galamb, aki az útja közepén megakad és csak küzd, hogy továbbjusson, de már nem megy olyan könnyen, mint ép szárnyakkal a közlekedés. Ez a hosszabb út. Hol Minára nézek, hol a tündére, nagyon összeszokott páros lehet, ahogyan így kiegészítik egymás mondatát. Ahogy hallgatja a történetet, már érti miért is távozhattak innét a tündék, legalábbis a többsége, hiszen az otthonuk lángokba gyúlt, ki tudja, melyik faj lesz a következő áldozata ennek.
- Ez nagyon rémesen hangzik. Naela aggodalmasan néz rájuk és persze egy apró mosoly kúszik az ajkaira, mikor viccelődnek egy kicsit, bár elég erős ezt humornak nevezni. A lényeg, hogy a legnehezebb időkben is képes valaki nevetni, az fontos. Közben a fiú is visszatér a bárányokkal és tovább is áll a falu felé.
- Köszönöm a tanácsot, sikeres keresgélést és minden jót nektek! köszön el végül, mert lovat kell szereznie, ahhoz viszont ez a falu lesz a legalkalmasabb, talán beveti nefilim mivoltját is, de előbb megpróbál anélkül boldogulni, elvégre nem akar ő senkit sem kihasználni. A fiú után indul a város felé, ahol reméli szerencséje lesz.


_________________
"Csak azok az emberek szomorúak, akiknek nincs céljuk. Nekem van célom." - Naela Valinarys  Adatlap
https://questforazrael.hungarianforum.net/t1630-naela-valinarys#1

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Nos megmondom őszintén olyan érzésem van, mintha az 1500 szavas limit után nagyon hirtelen lett volna lecsapva ennek a játéknak a vége és ez nagyon meglátszik. Kicsit több tartalmat vártam volna, még bőven lehetett volna tovább folytatni, a beszélgetést meg a konkrét cselekedeteket is (pl a bárányos rész az különösen fura volt, hogy belibbentitek hogy most mágiával fogtok bárányokat terelgetni aztán mégsem). Ennek ellenére a minimum az meg volt, ami benne volt az érdekes volt, így mindkettőtöknek jár a 100 TP, legközelebb viszont nyugodtan hagyjátok, hogy a játék befejezése legyen a vágás, ne a szószám elérése.

Naela a passzívjából adódóan kap még egy Magnéziumot.

https://questforazrael.hungarianforum.net

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.