A Vörös Hold óta nem igazán voltam önmagam. Frusztráltan járkáltam fel-alá akkor is, ha pihenőn voltam, nem tudtam rendesen gondolkodni, a gondolataim össze-vissza cikáztak. Nem tudtam, mit várjak az új helyzettől, és ez nem tetszett. Minden gyanús mozgásra, amit a szemem sarkából láttam, idegesen kaptam oda a fejem, hiába volt az csak egy gesztikuláló kofa, vagy egy férfi, aki kezet nyújtott egy másiknak. Egy katonatársam látta rajtam, hogy nem vagyok túl jó passzban, és ajánlotta, hogy menjek be egy közeli fürdőházba, és csobbanjak bele egy forróvizes medencébe, az jót tesz az idegeknek. Kelletlenül, de kötélnek álltam, és a kardomat az oldalamra kötve elindultam a városba, a fürdőházak felé. Viszont az utcára érve aztán megakadt valakin a szemem. Úgy húsz méterre lehetett tőlem, de távolról is igen szépnek hatott a nő, akit megpillantottam, aki bár alacsony volt, volt egy különleges kisugárzása, ami megragadott. Vagy talán csak régen volt utoljára, mikor szép nőt láttam. A nagy gondolkodásban és bámészkodásban észre sem vettem, hogy elbambultam, ahogy ránéztem.
Quest for Azrael