Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 79

Magánküldetések

Szomb. Jún. 08, 2013 6:05 pm by Jerobeam

Ezen a szent helyen lehet magánküldetésekre jelentkezni, szám szerint párhuzamosan kettőre. …

Comments: 81

Küldetés: A night to remember

Szomb. Feb. 09, 2019 12:45 pm by Jerobeam

Hol volt, hol nem volt... hogy is volt? Valahogy odakerültetek Friedrichsein jelentéktelen …

Comments: 9


You are not connected. Please login or register

Avis & Cedrick - Kietlen Észak

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Go down  Üzenet [2 / 2 oldal]

26 Re: Avis & Cedrick - Kietlen Észak on Pént. Okt. 27, 2017 9:04 pm

Avis Schwarzritter

Avis Schwarzritter
a Schwarzritter család tagja
a Schwarzritter család tagja
Magamban igazat adtam neki, de nem akartam hangosan kimondani. Én is tudtam nagyon jól, hogy milyenek az eberek. Tartanak a törvényektől, így elviselnek, minket. Mindketten a tűz mellett ültünk egymással szemben. A tűz jelenleg tényleg kellemes meleget árasztott magából. De tudtam hogy hamar lefog hűlni az idő. 
- Én pedig Avis vagyok. - mondtam miután ő is bemutatkozott. Nem izgatott ha véletlenül sem az igazi nevét mondta. - Így legalább nem különös idegenként kell szólítanom. - tettem hozzá ahogy körbe pillantottam. És arra lettem figyelmes, hogy lovam, nagyon kényelmesen falta befelé a nyitva felejtett táskámból, a zöldséget és az almát. 
- Na, ne. - morrantam ahogy felkeltem és oda mentem a lóhoz. Az felemelte a fejét de mivel a táska pántja a fülére akadt elég viccesen nézett ki. De nem igazán zavartatta magár. Én levettem fejéről a holmit és megráztam van e még benne valami de teljesen kifosztotta. 
- Legalább a megbánás legkisebb szikráját mutathatnád felém, te kis bélpoklos tolvaj. - mondtam ahogy orron pöcköltem a lovat. Az csak horkantva felkapta nagy busa fejét, és megrázta, majd kicsit arrébb ment. - Így már mindenképp kénytelen vagyok, bemenni a legközelebbi településre. - vakartam a fejemet gondolkodva. Majd ha már ott voltam, előkapartam a pokrócomat, csak hogy bele volt csomagolva a két farkasprém, amiről rögtön eszembe jutott a zsoldos akivel találkoztam. Csak szórakozottan végig simítottam a fekete szőrmén ahogy elgondolkoztam vajon, hogy mehet a sora. Hisz jó ideje nem találkoztunk már. Furcsa volt északi létére. Nem zavarta, az hogy mi vagyok és még meg is védett a farkasoktól. Különös. Gondolkodtam egy halvány mosollyal közben felnéztem a csillagos égre, és nagyot sóhajtottam.

Felhasználó profiljának megtekintése

27 Re: Avis & Cedrick - Kietlen Észak on Szomb. Okt. 28, 2017 3:15 pm

Cedrick von Nebelturm

Cedrick von Nebelturm
a Nebelturm család tagja
a Nebelturm család tagja
Biccent egyet a nevet hallva, futólag elmosolyodva a megszólításra. „Különös”. Ez eddig talán az egyik legenyhébb jelző, amit valaha használtak rá.
Nyugodtan üldögél tovább a helyén egy darabig, felpillantva a lány után, amikor az váratlanul felemelkedik a földről. Elfordul, hogy lássa mi a baj, de mikor megpillantja a dézsmáló lovat, már nem igazán követi nyomon tovább a dolgot. Elsandít még Nyálas felé, megbizonyosodva róla, hogy ő semmi rosszon nem töri a fejét, aztán visszafordul a tűz felé, félfüllel hallgatva a történéseket.
~ Schwarzritter.. ~
Csóválja meg a fejét magában, elnézően a jelenetre. Természetesen a családról már hallott, -ahogy valószínűleg a másik is hallotta a Nebelturm nevet,- de eddig még egyel sem találkozott közülük. Ám a lány eddig mindenképpen rászolgált a hírekre velük kapcsolatban. Lovak tekintetében legalábbis.
- Egy darabon veled megyek, ha gondolod -ajánlja fel a tüzet bámulva csendben, mikor látja, hogy a másik megvakarja a fejét.
Nem sietős visszatérnie délre, és nem szívesen hagyná magára a gyereket, ha már így összefutottak. Főleg az előzmények tudatában nem. Azt meg már meg sem meri említeni, hogy esetleg elkíséri az ismerősök küszöbéig. Majd meglátja, hogyan jön ki a lépés. Hallja a másik sóhaját, de nem kérdez rá. Betudja annak, hogy a lány gondban van, amiért be kell mennie egy településre, így csak némán mozdul odébb, hogy rakjon még fát a tűzre,

Felhasználó profiljának megtekintése

28 Re: Avis & Cedrick - Kietlen Észak on Vas. Nov. 05, 2017 11:09 am

Avis Schwarzritter

Avis Schwarzritter
a Schwarzritter család tagja
a Schwarzritter család tagja
Biztos furcsállhatta a jelenetet, de én már csak ilyen voltam. Persze, hogy kifosztott a saját lovam, így kénytelen vagyok bemenni egy faluba, hogy feltöltsem a készleteimet. Közben kicsit elgondolkoztam, és Cedrick hangja rángatott vissza a valóságba.  
- Nem szükséges, biztos van jobb dolga is mint engem kísérgetni. - mondtam nyugodtan miközben vissza mentem előző helyemre. 
- Amúgy is azt mondta másnap vissza akar menni délre. Miattam nem kell aggódnia, a lovam elég gyors, ha kell vesszük a nyúlcipőt. - mondtam mosolyogva, hisz még ő mondta. De azért örültem neki, hogy megkérdezte, jól esett, hisz az elmúlt időszakban, ezek voltak az eddigi legkedvesebb szavak amiket kaptam, mióta északon voltam.

Felhasználó profiljának megtekintése

29 Re: Avis & Cedrick - Kietlen Észak on Hétf. Nov. 06, 2017 4:46 pm

Cedrick von Nebelturm

Cedrick von Nebelturm
a Nebelturm család tagja
a Nebelturm család tagja
Kis híján elneveti magát a feltételezésre. Hogy van-e jobb dolga? Megrándul a szája széle, ahogy derűsen magába fojtja a vigyorát. Ha lenne jobb dolga fel sem ajánlotta volna. Sőt. Nem is lenne Északon. Ha lenne bármi jobb dolga, mint a világot járni egy „lehet-nem-is-igaz” legenda nyomában, soha, még csak nem is találkoztak volna a másikkal.
- Dél megvár - feleli végül - Egy gyereket sem hagyok egyedül, ha fél.
Villan a csintalan mosolya a lányra egy pillanatra, aztán újra visszafordul a tűz felé.
Szórakozottan billegve figyeli a lángokat a helyéről. Nem úgy tűnik, mintha nagyon aggódna a másikért. Vagy bármiért. Sőt, egyáltalán nem tűnik olyasvalakinek, mint aki képes aggódni. Pedig képes. Bár való igaz, a gondolatait jelenleg nem a Schwarzritter iránti aggodalom tölti ki. Hogy pontosan mi, hát azt nehezére esne megmondani, de szerencsére nem is valószínű, hogy megkérdeznék tőle. Vagy ha mégis, rengeteg begyakorolt válasza van arra az esetre is.
- A családod tudja, hogy itt vagy? - kérdezi néhány perccel később. Ez az északi kiruccanás a lány részéről még mindig nem hagyja teljesen nyugodni. Tudta, hogy jobb lesz, ha hagyja, mikor olyan elutasító választ kapott a másik hazatérését illetően, és később visszatér rá. Az a később viszont most van.

Felhasználó profiljának megtekintése

30 Re: Avis & Cedrick - Kietlen Észak on Csüt. Júl. 19, 2018 3:42 pm

XIII. Sixtus

XIII. Sixtus
Design manager
Design manager
A játékot Lezárom, Mindkettőtöknek jár a 100 TP.

Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [2 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.