Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 77

Nieles magánküldetések

Szer. Márc. 01, 2017 11:27 pm by Esroniel von Himmelreich

A visszajelzések alapján ezeknek elég nagy sikere volt, szóval mostantól külön topicban …

Comments: 4

Aktuális azonnalik

Kedd Dec. 13, 2016 10:03 pm by Serene Nightbough

Sziasztok!

Hogy könnyebb legyen nyomon követni, hogy mikor van kiírva új azonnali és hova …


Comments: 48


You are not connected. Please login or register

[Magánjáték] Johnny Wood& Crispin Shadowbane: Fegyverszünet

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Go down  Üzenet [2 / 2 oldal]

Johnny Wood

avatar
Kultista Megszállott
Kultista Megszállott
- Ó, hogy hogy kerültem az irányítása alá? Hosszú történet... De ha kiszabadítom biztos megtudod... és gondoskodom róla, hogy te legyél az első, akit levadász. Ebből a pénzből amit adtál, biztosan finanszírozni tudom majd a hajó utat, ami szükséges a kiszabadításához. - közben végig simítottam az oldalamat, hogy megkeressem a zsákot, de nem találtam sehol. - Te, ez egy ilyen "varázszsák" volt? Esküszöm, hogy ma a beleidben fogsz megfürödni! Nehéz éjszaka lesz ez...
Azzal ledőltem a fal mellé, és mély gondolkódba estem, hogy mégis hogyan végezhetnék ezzel az idiótával.

Felhasználó profiljának megtekintése

Crispin Shadowbane

avatar
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
- Hehe, jó vicc. Te, meg a Mélységi kiszabadítása. Nagyon jó vicc. Tudod, már fenyegettek engem Hoshekh-kel, meg Erborosh-sal vagy mi a franc volt annak az őrültnek a neve a vámpír tornyokban. Majd egy huszadrangú kis valamitől fogok megijedni. Jóóó vicc.
Röhögtem el magam erőltetetten. Na jó, valószínűleg még a legbénább Mélységi is a beleimet paszírozná ki belőlem egy gondolatára, de erről az alaknak nem kell tudnia. Igazából csodálom, hogy még tud valamit és nem nyírtam ki. De...még hasznom származhat belőle. Már pedig a hasznot soha se zavarom el magamtól, ha már így az ölembe pottyant a lehetőség - majdnem szó szerint. Amikor a fickó észre vette a trükkös erszény eltűnését, csak bólintottam.
- Most komolyan, ennyire hülyének nézel? Láttál Te már sötét elfet, aki bárkihez is csak úgy hozzá vág pár tucat csilingelő aranyérmét? Nőjjél fel fiú...ez a való világ! Itt senki se fog neked segíteni, meg pénzzel támogatni csak a két szép szemedért, meg az undorító elváltozásaidért.
A nehéz éjszakás megjegyzésre csak bólintottam. Aztán amikor megláttam, hogy a fal mellé dől le ez a szerencsétlen, csak megvontam a vállamat és mentem tovább töretlenül. Legalább ha visszatérnek a sakálok, vagy mik, akkor elszórakoznak vele egy kicsit.
- Te csak henyélj itt. Majd az első szembejövő templomosnak vagy keresztesnek, hogy van itt egy bajba jutott Mélységi hívő. Örülnének az ingyen szórakozásnak!

Felhasználó profiljának megtekintése

Johnny Wood

avatar
Kultista Megszállott
Kultista Megszállott
- Te csak henyélj itt. Majd az első szembejövő templomosnak vagy keresztesnek, hogy van itt egy bajba jutott Mélységi hívő. Örülnének az ingyen szórakozásnak!
- Eszem ágában sem volt henyélni, csak veled ellentétben én néha gondolkodni is szoktam. Ami petig a való világra tett megjegyzésedet illeti... Tapasztaltam már a fajtádat. Ha tehetném végeznék mindannyiótokkal. De hát... Ez a való világ. Itt nincsenek hősök! Akik pedig annak hiszik magukat... Nos... Egy dögevő hasában, vagy a föld mélyén végzik, megrohadva. És ti, hiába imádkoztok a ti kis "Hold Anyátokhoz", így végzitek. Remélem minél hamarabb. - fakadtam ki, kissé talán túl személyesen.
Azért a monológom közben próbáltam követni ezt a bérgyilkost.

Felhasználó profiljának megtekintése

Crispin Shadowbane

avatar
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
- Óh, hidd el, én is gondolkozom. Már pedig azon gondolkozom, hogy körbe néztél-e ezen a környéken? Kihalt pusztaság, ameddig csak a szem ellát. Talán van valami halállomány a tengerparton, de ezek a dögök nem éppen halász - típusnak tűnnek. A Nordkölen lábainál talán még van valami élet, de nem elég ahhoz, hogy egy falkát eltartsanak. Mennyi is volt itt? Öt-hat? Ezek csak hímek voltak, a nőstények és a fiatalok valahol várakoznak kajára várva. Szerinted mitől félnek jobban? Tőlünk vagy az éhezéstől? Én az utóbbira tenném le a voksomat, tehát: vissza fognak még térni. Itt legalább csak két oldalról támadhatnak minket, de minél hamarabb ki kell érnünk a nyílt terepre, hogy felmérjük, hol is vagyunk? Mielőtt lezuhantam volna, már láttam a hegyvonulatokat. Talán harminc mérföldnyire lehetnek. Jobb esetben is három napi séta a jelenlegi állapotunkban. Ez a folyó valószínűleg a hegyek között fakadt, aztán valami miatt kiapadt és valahova a tengerbe folyt bele. Tehát, ha követjük ezt, a hegyekben lyukadunk ki, az Északi Pusztaföld peremén, közel lakott településekhez.
Összegeztem a helyzetet a túlontúl is izgága és idegesítően szenvtelen kultistának, akit a legszívesebben tényleg felkoncoltam volna. De nem tudhatom, hogy még is, mekkora erőknek is parancsol és hogy ki a büdös rák az az Armaros. Valószínűleg nem éppen a legerősebb a falkában, de attól függetlenül még csúnya fejfájásokat okozhatna nekem, ha csak úgy fognám, és kinyiffantanám valószínűleg egyetlen bábúját.
- Óh, tényleg nincsenek hősök. Soha nem voltam jó fiú. Na jó, voltam. Hisz végül is, ott voltan a Dornburg toronyban, nem igaz? Végül is, csak megmentettem a hercegi pár nyugalmát...meg az életét...bár ez inkább Sharlotte-nak és a tábornoknak, meg Craig-nek az érdeme, de akkor is.
A Hold Anyás megjegyzésre nem válaszoltam, kivéve, ha válasznak minősül az, hogy az agyamat elöntötte a gőz. Szídhat engem, szídhat akár bárkit is - na jó, pár kivételtől eltekintve - de a Hold Szülőket, na azokat már nem! Hiába voltam éppen egy válsági krízis kellős közepén, vagy is hát...terjesztettem ki a hitemet, de a Hold vallás mindig is központi szerepet fog játszani az életemben.
- Jajj, mire fel ez a sok gyűlölet a selfek iránt? Haver, inkább neked kéne egy kicsit körbe nézni...
Pofázom vissza, miközben a táskámból már elő vettem a farkaskölyök plüssöt, és a ruhám alá dugtam úgy, hogy a fickó ne lássa meg. Ami eléggé könnyű volt, tekintve, hogy vaksötét volt, Ő meg nem látott, ugyebár.
- Gyere, nézz csak a szemembe, és lásd meg, hogy nem én fogok itt meghalni, ha így folytatod, hanem Te. A fajtádat bármilyen épeszű kétlábú vadássza, mert...mindenkinek meg van az oka. Gyere, nézz a szemembe, te népírtó és próbáld ki rajtam a hatalmamat. Ha tudod rajtam használni az őrjítő képességeidet, egye fene, meghunyászkodok előtted, és én leszek Armaros legújabb talpnyalója, dicsőíteni fogom a nevét és kinyírom Hoshekh-et meg a kultuszát neki. Csak annyit kell tenned, hogy mutasd meg, Óh, mélységi hírvívő, hogy milyen hatalmad is van felettem...

Felhasználó profiljának megtekintése

Johnny Wood

avatar
Kultista Megszállott
Kultista Megszállott
- Jajj, mire fel ez a sok gyűlölet a selfek iránt? Haver, inkább neked kéne egy kicsit körbe nézni...
- Én nézzek körbe? - fogtam meg a sötét elf vállát. - Bocsánat, de nem én mészároltam le egy egész családot! Miattatok ment tökre az életem... Remélem mind megdöglötök!
A válaszom alatt valamit szöszmötölt. Igazából nem érdekelt mit csinált, mivel nagyon kicsapta nálam a biztosítékot ezzel a két mondattal.
- Gyere, nézz csak a szemembe, és lásd meg, hogy nem én fogok itt meghalni, ha így folytatod, hanem Te. A fajtádat bármilyen épeszű kétlábú vadássza, mert...mindenkinek meg van az oka. Gyere, nézz a szemembe, te népírtó és próbáld ki rajtam a hatalmamat. Ha tudod rajtam használni az őrjítő képességeidet, egye fene, meghunyászkodok előtted, és én leszek Armaros legújabb talpnyalója, dicsőíteni fogom a nevét és kinyírom Hoshekh-et meg a kultuszát neki. Csak annyit kell tenned, hogy mutasd meg, Óh, mélységi hírvívő, hogy milyen hatalmad is van felettem... - gúnyolódott tovább.
Ezen a ponton már tényleg nagyon ideges voltam, de szerencsére sikerült magamban tartanom az indulataim nagyrészét.
- Armaros öngyilkos lenne, ha az egyik szolgája egy hozzád hasonló alak lenne. Különben is, amilyen puhány vagy belehalnál abba is, hogy próbál kommunikálni veled.

Felhasználó profiljának megtekintése

Crispin Shadowbane

avatar
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
- Áááh...tehát a családodat kivégezte pár sötét elf. Na nézzük csak: első találkozásom a kultistákkal, két és fél évvel ezelőtt egy angyalromban, könyvtárban. Megölték és kifigurázták a professzort, aki velünk volt, aztán megpróbáltak minket is megölni és még valami hatalmas rákszerű szörnyet is teremtettek. Kettőt ott helyben kivégeztem. Aztán nem sokkal utána, Millingen. Egy hülye kultista farkasokkal kísérletezett és azt engedte a falusiakra. Börtönbe zártam és hagytam megrohadni a saját ketrecében, kinyírtam a dögjeit, és majdnem elkaptam a főpapnőt. Utána rá a Dornburg-torony.
Összegeztem eddigi tapasztalataimat a kultistákkal és lehet, hogy egy kicsit túloztam, hisz végül is, nem én öltem meg az összes farkast - szerencsére - és a ribanc elkapott engem, úgy hogy a többieknek kellett kimenekíteniük, de akkor is..
- Itt pofázol arról, hogy mennyire utálod a selfeket. Tessék, itt vagyok, támadjál csak meg! Mutasd meg a gyűlöletedet! MUTASD!
Ordítok a fickó pofájába, két kézzel taszítva őt neki a mederfalnak.

Felhasználó profiljának megtekintése

Johnny Wood

avatar
Kultista Megszállott
Kultista Megszállott
- Itt pofázol arról, hogy mennyire utálod a selfeket. Tessék, itt vagyok, támadjál csak meg! Mutasd meg a gyűlöletedet! MUTASD!
Szorított falnak a gyökér. Én egy jól irányzott rúgással ágyékon találtam, de a balhé nem tarthatott sokáig, mivel valami repedezés szerű hangra lettem figyelmes, majd a fejem felől fény kezdett beszűrődni. Felnéztem. Apró kövecskék potyogtak mindenfelé, és a lyuk egyre tágult.
- Eressz el! - ordítottam. - Ha nem engedsz el, ránk omlik ez barlang, és itt halunk meg!
Közben a kisebb kövek helyett egyre nagyobbak kezdtek potyogni. Rettenetesen féltem, mert nem ilyen halált akartam magamnak. Ráadásul nem egy undorító sötét tündével...

Felhasználó profiljának megtekintése

Crispin Shadowbane

avatar
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
A fickó ott volt a markaimban. A falhoz szorítottam, kényszerítettem arra, hogy támadjon. Amire nem számítottam, hogy rögtön tökre fog menni. A rúgás elől próbáltam kitérni, de nem időben, így elkapta a dicsőséges golyókat, a koronázási ékszereimet. Hangosan nyőgve rogytam össze, elengedve az undorító kis férget, és levegő után kapkodva markolásztam a megszentségtelenített szentségeimet. Közben kövek kezdtek el potyogni, de ez volt a legkisebb problémám.
- Hogy rohadjál meg Te mocsok...
Sziszegtem a fogaim között. Egy kő suhant el a fejem mellett, nagyából ököl méretű. A fickót a falhoz vágtam, aztán kissé összegörnyedve kezdtem el rohanni előre, minél messzebb az omlástól. A farkam bele, itt dögöljön meg ez az alak. Rendesen koncentrálnom kellett arra, hogy egyik lábamat a másik után tegyem le, miközben egyik kezemmel a farkamat fogtam, hogy a futás okozta rázkódástól megóvjam szegény, fájó tagjaimat.
- Most vetted meg a halálos jegyedet! Csak kerüljünk ki innen!

Felhasználó profiljának megtekintése

Johnny Wood

avatar
Kultista Megszállott
Kultista Megszállott
Én is rohanóra fogtam a dolgot. A barlang egyre hangosabban és látványosabban kezdett omlani, ami nagyobb darabok hullását is jelentette. Én, mint valami hosszútáv futó sprinteltem a keskeny alagútban. Egy hatalmas szikla éppen elém készült leesni, ám én begyorsultam így sikerült átcsúsznom alatta, de visszamenni, többé nem volt lehetőségem. Rohanás közben elfutottam Cynewulf mellett, akit könnyedén lehagytam, de azért a kövek között cikázva még visszakiabáltam neki.
- Boldog halálnapot!

Név: Gyors Árnyak (gyorsulás)
Szint: 1.
Ár: 1000
Leírás: A megszállott megidézi a testében lakozó mélységi erejét, ezáltal lábai a térdétől lefele kocsonyás állagú kinézetre tesznek szert, és a sprinter állatokéhoz lesznek hasonló felépítésűek. Ezek az átváltozott végtagok, a megfelelő ruganyosság elérésével, és az ideiglenes anatómiai átrendezés segítségével, kétszeresére képesek gyorsítani a megszállott alap futási, és manőverezési képességeit. A képesség 3 percig aktív, majd fél óráig pihentetni kell.

Felhasználó profiljának megtekintése

Crispin Shadowbane

avatar
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
  A gyáva féreg felöltötte a nyúlcipőt...vagyis hát, a Mélységi lábakat, vagy mi a francot, és elhúzott mellettem. Acsarkodva és fogcsikorgatva lendültem én is meg, könnyen fenntartva a sebességet vele. Egy sötét elf, ha nagyon úgy hozza a szükség, akár egész álló nap vágtázhat majdnem kétszer akkora sebességgel, és most igen csak rám jött a szükség. Fej-fej mellett rohanva távolodtunk az omló barlangtól, amely nagy zörejjel omlott le mögöttünk, elzárva a vissza utat abba az irányba. Hát, akármi is van előttünk, azt most meglátogatjuk. DE! legalább a ragadozók ezen az útvonalon nem tudnak minket megközelíteni. De ki tudja, hogy mennyire okosak és mikor keresnek egy új bejáratot. Menet közben, ahogy utol értem a kis rusnya dögöt, taszítottam rajta egy nagyot, hogy a falnak csapódjon és hangosan kacarászva rohantam tovább, meg sem várva az eredményt. A kis hülye úgy se lát sötétben, így csak rohan tovább egyenesen...a vaksötétbe. Én láttam az előttem húzódó járatot. Még hosszú ideig egyenesen fut...

SwiftnessPasszív képesség, ha nem harcban van, a bérgyilkos kétszeres sebességgel képes hosszú távú utak megtételére. Fáradni nem fárad jobban.

Felhasználó profiljának megtekintése

Johnny Wood

avatar
Kultista Megszállott
Kultista Megszállott
Nagy ricsajjal csapódtam a falnak, és próbáltam kerülgetni a körém zúduló köveket. Visszapattantam a falról. Utána rettenetesen fájt a hátam, de az életem abban a pillanatban fontosabb volt ennél. Rohantam előre, majd valami emberi alakot kezdtem érezni. Ugyan nem láttam, de éreztem, hogy ott volt, és végig egy helyben állt.
- Cyne? - kérdeztem rohanás közben az érdekes alaktól, akin időközben átfutottam. - Basszus... Ez nem Cyne volt...
Rohantam tovább, közben egyre jobban éreztem az idegen alakot. Nem tudom megmagyarazáni ezt az érzést... Talán az áll hozzá legközelebb, hogy valaki a nyakadba liheg öt centiről. A kövek egyre jobban potyogtak, téregettem ki előlük (ami látás nélkül, megérzésekre hagyatkozva elég nehéz). Már láttam a fényt az alagút végén... Jó hatszáz méterre volt. Nagyon belehúztam a futásba, és az alakot is egyre jobban éreztem.

Felhasználó profiljának megtekintése

Crispin Shadowbane

avatar
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
 Mögöttem hallottam a kultista elhaló hangját, ahogy utánam szólogat. Na mi van, beijedt a kicsike? Vagy csak megpróbál valami trükkel utolérni engemet? A kijárat már a közelben volt, halvány fénysugarak törtek utat maguknak...vagy is törtek volna maguknak, de csak a lemenő nap fénye festette vörösre az égboltot és azt láthattam enyhe narancssárga izzásban. Tehát itt van a kijárat. Megfordultam, hogy bevárjam azt a szerencsétlent...aztán a hátamon égnek is meredt a szőr, ahogy megláttam az Őt követő alakot, akit viszont Johnny nem láthatott...maximum érzett. A szívem kihagyott pár ütemet, ahogy megláttam a szellemet...kísértetet...akármit. Nem vagyok szakértő.
- ROHANJ TE SZERENCSÉTLEN!
 Ordítottam rá, miközben az éjgyilokot előhúzva torpantam meg a kijárat közelében. Clandestine hidegen simult a markomba, miközben lángok jelentek meg körülötte. Rohadjak meg, ez vajon sebzi ezt a dögöt? Csak tudjam elzavarni. Nincs szükségem arra, hogy farkasszerű lények ÉS még valami szellem is üldözzön engem. Mi a rák ez a hely?! Aztán amint rendesen koncentrálni tudtam...
- HASRA!
  Ordítottam el magam ismét, ahogy egy tűzlabda vágódott ki a fegyverem körül áramló tűzből, egyenesen a szellem vagy mi felé. Hát, most majd kiderül...


Elemental Bond (Fire)  A druida karakteralkotás alkalmával kiválaszt egy elemet (Föld, Tűz, Víz, Szél, Jég, Villám) ami majd más képességeinél az azokban megjelölt elem helyét fogja betölteni. Ez a képesség passzív része. Az aktívval pedig képes a druida a választott eleméből képes fél köbméternyit létrehozni egyszerre a botja végénél.


Elemental Blast A druida botját célpontjára tartva egy kis, kevés varázserőt igénylő lövedéket lő célpontjára, ami könnyű sérüléseket és a választott elem fajtájától függő többletkárokat okoz a célponton.

Felhasználó profiljának megtekintése

Johnny Wood

avatar
Kultista Megszállott
Kultista Megszállott
Hasra vágóttam a földön, kitérve Cyne tűzlabdája elől.
- Basszus, ez egy szellem! Öld meg! Vagy nem tudom, csak vidd a közelemből! - kiáltoztam, miközben kúsztam előre a földön a kijárat felé.
Elég nehéz út volt, mivel a kövek folyamatossan potyogtak körültöttem (na, meg egy szellem üldözött). Nem lehettem messze már a kijárattól, úgy háromszáz méterre, mikor égés hangjára lettem figyelmes. Cyne tűzgolyója célt talált, a szellem pedig sikítozva visszament a barlang belsejébe.
- Szép volt! - tápázkodtam fel a földről, és folytattam a rohanást, mintha semmi sem történt volna. (A kisebb szívrohamot leszámítva) gond nélkül kiértem a barlangból. Odakint a talajon elfeküdtem, és mélyeket lélegeztem a friss levegőbe.
- Sikerült! Sikerült! - örömködtem, miközben a földben kőangyalkát próbáltam csinálni.
A talaj rettentően hideg volt, mivel télen jártunk arra és már esteledett is. De ez nem érdekelt. Bár a kőangyalka nem jött össze, nagyon boldog voltam.

Felhasználó profiljának megtekintése

Crispin Shadowbane

avatar
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
A tűzgolyó fényes izzásban vágódott keresztül a kiszáradt folyómederben, elhúzva Johnny felett - sajnos felett és nem találta el őt - majd kisebb robbanás kíséretében találta telibe a szellemet. Vagy kísértetet. Vagy lidércet. Vagy valamit. Szóval a túlvilági jelenést, ami hangos sikítozásba kezdett, én nekem meg a gyomrom sikítozott, meg a végbelem, hogy itt valamit bizony ki kéne szuszakolni. De tartottam magam az elképzeléseimhez, elveimhez...meg a végbelemhez, így az incidens szerencsére nem következett be. De azért a hideg is kirázott attól, hogy mi lehetett volna. A kezem még mindig remegett, miközben eloltottam a tüzet Clandestine körül, megszüntetve a mágiát, amely még mindig ott fodrozódott bennem, és legszívesebben kitört volna. A jelenés inkább megfordult, könnyebb préda után kutatva. Valószínűleg valahol van egy oldaljárat, amelyen keresztül előbukkant...talán az az út vezet még valahova, ahol kincsek várják az eltévedt kalandozókat. DE rohadjanak meg, engem aztán nem érdekelnek a kincsek! Megfordulva léptem ki a szabad levegőre, s fázósan húztam össze magamon a megtépázott köpenyegem maradványait, ahogy az utolsó napsugarakat figyeltem a távolban.
- Ott kellett volna hagynalak téged, hadd szórakozzon el veled és akkor legalább a selfeken kívül mást is utálhatnál...
Morogtam neki, miközben Ő már vadul ünnepelt, mint hogy ha csak az Ő érdeme lett volna szerencsés megmenekülése. Hangosan sóhajtva a fejemet csóváltam, majd körbe néztem az egyre sötétebbé válló tájon. A Nodkölen ott magasodott előttünk, igazából már a hegység lábánál tartózkodtunk. Innen keletre fordulva az Északi Pusztaföld terül el, és még tovább keletnek haladva Nordenburg városába érkeznénk, az utolsó mentsvárba a metsző északi szél ellen. Emlékeim szerint valahol Karolusburg és Nordenburg között terül el egy kisebb városka, de nem tudtam pontos helyzetét.
- Itt az utunk szétválik. Egyelőre nem nyírlak ki...vannak fontosabb dolgaim is Nordenburg-ban, és legalább jó sport leszel a farkasszerű barátainknak. Keresd meg azt az átkozott helyet a gazdádnak. De figyelmeztetlek: legközelebb találkozunk, az éjgyilokom a torkodban fog landolni...

Felhasználó profiljának megtekintése

Johnny Wood

avatar
Kultista Megszállott
Kultista Megszállott
- Persze.. Majd pont a te pengéd az én torkomba... - álltam fel a földről, Cyne felé fordulva. - Majd a csápom áll beléd azt hiszem...
Azzal se szó, se beszéd ott hagytam a bérgyilkost, aki megmentette az életemet... De az egészet csak azért tudta megtenni, mert elötte megmentettem én az övét. Bár így utólag belegondolva jobb lett volna otthagyni megrohadni a barlangban. Ajj... Bárcsak visszatekerhetném az időt.

Felhasználó profiljának megtekintése
Ügyesen megoldottátok, hogy egyelőre ne öljétek meg gymást, de mégis karakterhűek maradjatok mind a ketten. Meglepően gyorsan lezavartátok ezt a kis játékot, lelkiismeretesen odaírtátok a képességeket amiket használtatok, és tudom hogy bizonytalan helyzetekben mindig kérdeztetek, amiért külön jár a pirospont.
Szép volt fiúk, jár a 100 tp

Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [2 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.