Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
[Küldetés] A fogolykaraván

Szer. Dec. 04, 2019 3:16 pm by Screwtape

A fogolykaraván


A háború és Veroniel tevékenykedése ellenére (vagy éppen amiatt) ugyanúgy …


Comments: 5

Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel von Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 121

Aktuális azonnalik

Kedd Dec. 13, 2016 10:03 pm by Serene Nightbough

Sziasztok!

Hogy könnyebb legyen nyomon követni, hogy mikor van kiírva új azonnali és hova …


Comments: 56


You are not connected. Please login or register

Reingard Schwarzjäger

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Reingard Schwarzjäger Empty Reingard Schwarzjäger on Szer. Dec. 30, 2015 8:17 pm

Dieter von Rotmantel

Dieter von Rotmantel
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Reingard Schwarzjäger The_vampire_by_loulise
Név: Elsarea von Rotmantel
Faj: Vámpír
Frakció: -
Kaszt: Szanitéc
Nem:
Kor: 27

Kinézet: Elsarea egy kifejezetten magas vámpír vékony alkattal, a vámpírokra jellemző sápadt fehér bőrrel és szurokfekete, fenékig érő hajjal. Szemei hasonlóan sötétek, szinte már fekete íriszei ijesztővé teszik egyébként kifejezetten vonzó arcát. Mint a Rotmantel vámpírok általában nem visel fémpáncélt, csupán egy alakjához idomuló, keményített bőr tunikát és hasonló alkarvédőket, amik alá igen gyakran estélyit vesz, fura összhatást keltve. Lényéről úgy egészében elmondható, fogy feltűnő jelenség és szinte minden szem megakad rajta ilyen vagy olyan okból. Érdekesség, hogy habár munkája közben egyáltalán nem, magánéletében nagyon ügyel a megjelenésére és a higiéniára.

Jellem: Tisztában van előnyeivel, főként szexuális eszköztárával így magabiztos, gyakran manipulatív és képes fűvel-fával kacérkodni, bár komolyabb kapcsolata még sosem volt. Az egész világot az ő játékterének tekinti, ahol minden és mindenki őt szolgálja ki, így gyakran zokon esik neki, ha valaki nem hajlandó az akarata szerint táncolni. Ez, és vámpírnemesi múltjából adódó luxusigényének kielégületlensége gyakori hisztirohamokban mutatkozik meg.

Képességek: Ahogy a Rotmantel vámpírcsalád jövendőbeli fejétől elvárható, Elsarea is magas fokú orvoslási tudás birtokában van, azon belül is kitűnő sebész. Harci tapasztalata illetve potenciálja gyakorlatilag nulla, de talpraesett magatartása és vonzó küllemének kihasználása igen sok előnyt jelent számára információk megszerzésére vagy egyes helyekre való bejutásra.

__.o.__

Az éjszakai vadászatok a legérdekesebbek. Egyrészt, mert valódi önmagam lehetek, nem a satnya emberi álcám. Másrészt, mert ilyenkor felébredtek az erdő saját vadászai, a baglyok, farkasok; a vetélytársaim. Mind okos, hangtalan és kegyetlen, akár csak én, és hozzám hasonlóan nem szívesen osztoznak a prédájukon senkivel. De a mai estét pont ez tette különlegessé. Csöndesen térdeltem a dértől fehér fűben ezen a késő őszi éjszakán valahol a Déli Királyság határának közelében és egy szarvasemsét figyeltem, amint csöndesen legelészett egy bokrot egy barlang sötétlő nyílása mellett. Nem őt akartam levadászni, ő csak a csali volt. Mert a mai éjszaka különleges. Ma vadászok vadásza voltam, azoké, akik a botor, éjszaka előmerészkedő nőstényt tekintették prédájuknak. Nem mozdultam már jó ideje, legalább egy fél órája, csak térdeltem, szememet a célkereszten keresztül az emse oldalára szegezve, figyelve légzésem ütemes ritmusát. Valami megcsörrent a barlangban, visszhangok lavináját indítva el, ami megriasztotta a legelésző szarvast. legalább óvatos, ha már ilyen rosszkor indult el táplálkozni. Biztosra vettem, hogy nem érem utol a fák között cikázó, kecses nagyvadat, így sóhajtva kinyújtottam elgémberedett tagjaimat és a nyílás felé sétáltam. A barlangszájakra azt szokták mondani, hogy ásítanak. Találó kifejezés. Határozottan lehetne máshogy értelmezni a lassan, szinte óvatosan kiáramló áporodott levegőt. Magam elé emeltem számszeríjamat és óvatosan beléptem a sötétbe, ahol még én sem láttam. Nem tudtam, mi okozta a hangot, de hogy nem a falakról csorgó nyirkosság, abban biztos voltam. Csak remélni mertem, hogy nem egy trollba futottam bele. Lépésről lépésre lett világosabb a terjedelmes járat, ami azt sejtette, hogy valamennyivel beljebb egy tűz vagy fáklyák éghetnek. Vagyis az értelmes fajok egyike ütött tanyát a barlangban; semmi olyan, amire vadászhatnék. Ennek ellenére a kíváncsiság elegendő hajtóerőnek bizonyult, hogy folytassam lassú araszolásomat befelé, míg egy jó kétszáz méter után meg nem pillantottam a fény forrását és a barlang lakóját. Valóban egy tűzrakás volt, ami mellett egy ismerős alak ücsörgött.
- Szia Rein! - mosolygott rám a vámpír, szemeit kacéran összehúzva. - Megkínálnálak valamivel, de éppen az éhhalál szélén vagyok.
- Mit keresel itt, Elsarea. - kérdeztem tőle karba tett kézzel, amire sértődötten összecsücsörítette a száját.
- Sose fogsz Liznek hívni, mint mindenki, ugye?
- Mindenki? Mármint az apád? - vontam fel a szemöldököm. - A többiek ugyanis Fräulein Rotmantelnek szólítanak. Az Elsareáért is vérbe fojtanának, ha meghallaná valaki.
- Mikor lettél te ilyen cinikus, Rein? - húzta fel az orrát, amit akkor szokott, ha tényleg nagyon meg van sértődve. De éppen ezt akartam, talán akkor hazamegy.
- Mióta hagyja ott a torony kényelmét Hannes von Rotmantel nagyúr legidősebb lánya? - Erre már csak haragosan fújni tudott és visszarugdosni a tűzből kiálló apró fadarabokat.
- Ne kezdd te is légyszíves. Otthon is mindenki ezt szajkózza. A család jövendőbeli vezetője nem viselkedhet így! Nem járkálhat kényére az erdőben és nem mehet el egy egyszerű vadász után, csak mert belesze... - itt gyorsan összecsukta az ajkait és akkorát rúgott egy izzó kődarabba, hogy átrepült a fél barlangon. Én pedig úgy tettem, mint aki nem tudta, hogy akarja befejezni. - Elegem van abból, hogy a húgaim lehetnek azok, akik akarnak és azzal, akivel akarnak, de nekem, mint a ház jövendőbeli fejének azt kell csinálnom, amit...
- Css! - tartottam szája elé a mutatóujjamat.
- Te engem csak ne csittegj le, Rein! - csattant fel olyan dühösen, amit egyébként sosem tenne. Velem nem.
- Te nem hallod? - kérdeztem tőle halkan, mire lenyelte a dölyföt és rám nézett.
- Nem. Én nem rendelkezem egy szürkefarkas idegi kvalitásaival, Rein. - suttogta, mire megragadtam a csuklóját.
- Gyere! El kell tűnnünk innen! - meg sem vártam a válaszát elkezdtem magam után húzni, a barlang szája felé, de elkéstünk. Az apró reccsenések, amiket csak én hallottam villámsebesen váltottak morajlásba majd mennydörgésszerű robajba. Úgy tűnt Liz egy földgázforrás fölött vert tanyát, amiről a patak, ami a barlangot vájta lassan lemosta a fedőréteget. És valamiért, amiben nem voltam biztos, most találta úgy, hogy kettéhasad fölötte. Egy Blutstern biztos meg tudta volna mondani, miért. Én csak annyit tudtam, hogy ki kell juttatnom innen Elsareát, mielőtt az egész hely felrobban, ami nem volt sok idő. Mikor láttam, hogy nem fogunk kiérni, szomorúan néztem bele a vámpírnő fekete szemeibe. Talán egyszer elmondom neki. Ha már nem fogok neki ártani vele.
- Figyelj rám, Liz! Amint kint vagy, ugorj el balra amilyen messze csak tudsz. Megértettél?
- Azt mondtad, hogy... - nézett rám elkerekedő szemekkel, ám mielőtt befejezhette volna a mondatot, felkaptam a térde és a lapockái alatt megtámasztva, majd amennyi erőt össze tudtam szedni a kijárat felé dobtam. Szerencsére emlékezett, mit mondtam, így mikor a felrobbanó gázkeverék lökete előrevetett, ő már biztonságban kucorgott egy fa mögött. Meglepődésemre nem égtem meg, ám jó tíz méter után értem csak földet. Az utolsó emlékem az volt, hogy Elsarea szoknyáját lobogtatva rohant felém, mielőtt az egész világ pörögve feloldódott az éjszakában.

- Semmi baj, Rein! - nézett rám az orvos lánya nagy, kerek szemekkel, mosolyogva. - Ő már egy jobb helyen vagy.
- Nem kell megvigasztalnod, Elsarea. - Nem értettem, miért akar egyáltalán. Apám úgy halt meg, ahogy szeretett volna. És az ilyen halált nem kell gyászolni.
- Tudom, hogy próbálod visszafojtani, Rein. És hívj csak nyugodtan Liznek! - mosolygott továbbra is.
- Még egyszer mondom, nem kell megvigasztalnod. De ha tényleg segíteni akarsz, vedd rá az apádat, hogy ne vagdossa szét az enyémet. Hadd pihenjen békében, vámpírhoz méltóan! - álltam fel a fatönk mellől, aminek eddig támaszkodtam.
- Attól boldogabb leszel, ugye? - nézett rám elgondolkodva.
- Persze, hogyne... - intettem búcsút a lánynak, akit ezentúl sosem voltam képes igazán elhagyni...


- Rein! REIN! - kemény pofont kaptam, még félkábán is megéreztem. - Rein hallasz engem? - beszélni még nem tudtam, de a fejem finom biccentésével jeleztem, hogy felébredtem. Az érzet lassan tért vissza a tagjaimba, utoljára a bal lábamba, amitől felordítottam volna, ha jön ki hang a torkomon. Bár az egész testem sajgott és égett, a combomban olyan fájdalmat éreztem, mintha tábortűz égett volna alatta.
- Meddig... - kezdtem volna, de berekedtem.
- Nem sokáig, alig egy percig... - hadarta Liz kapkodva. - Most nem ez a lényeg. A combodon van egy hosszú és mély vágás, amit össze kell zárnom, különben perceken belül elvérzel. A kötés nem elég, nálam meg nincsenek itt az eszközeim. Hol vannak a számszeríjad lövedékei? - nézett rám szinte kérlelve.
- Mit...
- Erre nincs idő. Hol? - Erőtlenül megemeltem a jobb kezem és megérintettem a combomra szíjazott bőrtegezt, hogy Liz is lássa. Kotorászni kezdett benne, de láthatóan elégedetlen volt. - Nem ezek. A vékonyabbak. Amikkel nyulakra vadásznak a Schwarzjägerek. - Még mindig nem értettem, mit akar és honnan tud ilyeneket, de feljebb csúsztattam a kezem a derekamra kötött táskáig, amikben az általa keresett tövisek rejtőztek. Gyorsan kiszedegette őket a bőr réseiből és végignézte az egyiket. - Jó. Négy is elég lesz. - Majd ügyes kezei meglepő erőről téve tanúbizonyságot összehúzták a seb két oldalát. Végre képes voltam üvölteni a fájdalomtól, és meg is tettem, főképp mikor keresztüldöfte rajtam az első lövedéket.
- Elsarea, mit... - itt újabb tüskét döfött belém, amit újabb ordítással fogadtam. Gyorsan dolgozott, de hogy fájdalommentesen azt nem igazán lehetett elmondani. Mikor mind a négyet sikerült keresztülszúrnia a combomon, gyorsan átkötötte a sálammal a sebet, majd kifújta magát. - Csak ideiglenes. Ha összeszedted egy kicsit magad, keresünk egy faluban egy orvost, vagy legalább a műtőeszközeit.
- Ha bírnék beszélni... - nyögdécseltem. - Most dühös lennék rád... - olyan haragosan nézett rám, amit még nem láttam tőle.
- Ha még egyszer ezt mered velem tenni, én esküszöm, hogy... Hát nem veszed észre, hogy... - egyik mondatot se fejezte be, helyette könnyek szöktek a szemébe. - Egyébként... - szipogta. - ... te akkor Liznek szólítottál?
Nem feleltem, csak feküdtem a kőszilánkok között és az éjszakai eget figyeltem.
- Ne menj vissza. Nem tudnál, hamarabb halnál meg, minthogy elérj a toronyig.
- Akkor kísérj el. - felelte, összeszedve méltóságát és letörölve könnyeit. - De mivel te ki vagy onnan tiltva, nélküled meg nem jutok vissza... Sajnos így jártunk, Rein. - sóhajtotta tettetett nyűggel, aztán lefeküdt mellém. Ez igen nagy teljesítmény volt valakitől, aki sikított, ha estére nem látott maga előtt egy selyemágyat. - Jut eszembe, remélem sokat keresel mostanában, mert kell nekem egy komplett új eszközkészlet...

2Reingard Schwarzjäger Empty Re: Reingard Schwarzjäger on Szer. Dec. 30, 2015 9:20 pm

Isidor Bose

Isidor Bose
Zsinati Elnök
Zsinati Elnök
Az oldal első társ pályázata, sikeresen elfogadva! Az elején azt hittem, utálni fogom a nőt, de mint kiderült, igazából jó fej. Készíts neki adatlapot a tieden belül!

Képesség: Elsősegély
Leírás: Liz kiválóan ért az orvosláshoz, és megfelelő felszereléssel a legtöbb sérülést el tudja látni.

Jó szórakozást hozzá (haha, érted?)!

3Reingard Schwarzjäger Empty Re: Reingard Schwarzjäger on Hétf. Jan. 18, 2016 3:38 pm

Dieter von Rotmantel

Dieter von Rotmantel
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Név: Ezüst róka
Ár: ? váltó
Leírás: A vörös róka mutáns változata, mely a Szakadás okozta elszigeteltség hatására szaporodott fel Veroniában hagyományos színű változata ellenében. Egy méternél valamivel rövidebb átlagtesthossz jellemzi őket, melyhez 30-50 cm hosszú, bozontos farok kapcsolódik. Bundájuk ezüstös fekete, így kiválóan tudnak rejtőzködni éjszaka illetve félárnyékos környezetben, nappal azonban elég feltűnő jelenségek. Rendkívül éles érzékekkel rendelkeznek, főleg a hallásuk és a szaglásuk kiemelkedő, valamint relatíve kis testtömegük és áramvonalas testük miatt rendkívül hangtalanul tudnak osonni vagy akár futni is, aminek nem egy háziállat látta már kárát. Rendkívül intelligens állatfaj, így relatíve kis harci potenciáljuk ellenére okosan használva az ellenfél megzavarására vagy az esetleges veszélyek észlelésére kiválóan alkalmas.

Kép

4Reingard Schwarzjäger Empty Re: Reingard Schwarzjäger on Hétf. Jan. 18, 2016 4:40 pm

Isidor Bose

Isidor Bose
Zsinati Elnök
Zsinati Elnök
Hát, ezt a macska is tudja, de ha nagyon kell neked, el van fogadva. Mennyi volt a macska? Na, ez is annyi.

5Reingard Schwarzjäger Empty Re: Reingard Schwarzjäger on Szer. Jan. 27, 2016 2:45 pm

Dieter von Rotmantel

Dieter von Rotmantel
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Név: Vassulyom
Ár:
Leírás: Főképp lovasság ellen használatos, de bármely ellenfél lelassítására vagy akadályozására alkalmas fémtárgy. Négy, egymáshoz tetraéderesen kovácsolt acéltüske, amely földre dobva szerkezetéből adódóan olyan pozíciót vesz fel, hogy az egyik minden esetben felfelé mered. Így könnyen belefúródhat a rá lépő lovak patáiba vagy egyéb lények talpába, könnyebb, de határozottan zavaró és kezeletlen állapotban veszélyes sérüléseket okozva.

Név: Árnysulyom
Szint: 3 (?)
Ár:
Leírás: A Schwarzjäger vámpírok által kifejlesztett technika, mely során a használó egy maréknyi, árnyékból álló vassulymot hoz létre, amellyel egy szint*0,5 négyzetméteres területet képes lefedni. 15 másodpercig maradnak meg és fél óránként egyszer használható.

Név: Botlókötél
Ár:
Leírás: A botlókötél a nomád vadászok ősi eszköze, egy változó hosszú, erős rostkötélből áll, melynek két végére fémnehezéket erősítettek. Megfelelően eldobva a nehezékek hatására rátekeredik az eltalált célpontra, mozgás vagy cselekvőképtelenné téve azt. Jelentős sérüléseket nem okoz.

Név: Alkimista botlókötél
Ár:
Leírás: Az egyszerű botlókötélhez hasonlatos, azonban végei fém helyett üveggömbök, amelyekbe egy csapon keresztül valamilyen erre alkalmas varázsitalt lehet tölteni. Elég kemény felülettel (vagy egymással) való ütközés hatására a gömbök eltörnek, felszabadítva a bennük lévő folyadékot és kiváltva annak hatását.

Név: Árnykötél
Szint: 3(?)
Ár:
Leírás: A használó vámpír árnyakból egy ideiglenes botlókötelet alkot amit célpontjára dobhat. Az árnyék mindenben megegyezik hagyományos változatával és harminc másodpercig marad meg. Tizenöt percenként egyszer használható.

6Reingard Schwarzjäger Empty Re: Reingard Schwarzjäger on Szomb. Feb. 06, 2016 3:21 pm

Isidor Bose

Isidor Bose
Zsinati Elnök
Zsinati Elnök
Vassulyom: Nos, ilyen valóban létezett, mér is ne. Bár ez inkább tárgy, szóval: Elfogadva, és 5 darab belőle (az egy maréknyi) legyen 100 váltó.
Árnysulyom: , rendben lesz. Szint 3, ár 1500 váltó.
Botlókötél: Igen, ez is létezett. El van fogadva. Ez is tárgy: 1db az olyan 250 váltó.
Alkimista botlókötél: Gyakorlatilag ez is létezhet, a kasztod is tudja craftolni, csak kell hozza a Botlókötél meg a két ital. Elfogadva. Meg kötél. És az ára... 400 váltó.
Árnykötél: Mér ne, ha már az előzőt elfogadtam, ez is megy. Szint 3, ár 2000 váltó.

7Reingard Schwarzjäger Empty Re: Reingard Schwarzjäger on Szer. Dec. 21, 2016 9:45 pm

Dieter von Rotmantel

Dieter von Rotmantel
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Név: Pánikharag
Szint:
Ár:
Leírás: Reingard sok időt töltött vadállatok között, azokat vadászva így azokkal kissé azonosulva, így szervezete bizonyos mértékig megváltozott. Egy ilyen változás, hogy félelmet okozó hormonjai módosultak, és a félelmet kiváltó reakciók helyette haragot váltanak ki. A hatás ugyanaz a testre, a hirtelen megnövekedő teljesítőképesség, de ennek fejében a logikus és tiszta gondolkodás képességének csökkenése, valamint a precíziós mozgások és helyzetfelmérés romlása. Ezek mértéke a veszély méretétől függő és három kategóriába sorolható:
I. Átlagos, mindennapi veszélyek: negatív és pozitív hatások 10%-al módosítják az alaptulajdonságokat
II. Ritka vagy hirhedten nagy veszélyek: negatív és pozitív hatások 20%-al módosítják az alaptulajdonságokat
III. Ismeretlen vagy rettegett,halálosnak tartott veszélyek: negatív és pozitív hatások 30%-al módosítják az alaptulajdonságokat


_________________
"I watched with glee
While your kings and queens
Fought for ten decades
For the gods they made."

8Reingard Schwarzjäger Empty Re: Reingard Schwarzjäger on Kedd Feb. 28, 2017 8:31 pm

Ciel von Eisenschnittel

Ciel von Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Aye, érdekes képesség, tetszik az elgondolás. 
Szint: 3
Ár: 2000 Váltó

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.