Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 84

Játékostárs kerestetik

Szer. Szept. 02, 2015 10:01 pm by Jerobeam

Ha valaki esetleg ismerkedésre, küzdőtéri párbajra vagy bármi egyébre tárat keresne, itt …

Comments: 58

Magánküldetések

Szomb. Jún. 08, 2013 6:05 pm by Jerobeam

Ezen a szent helyen lehet magánküldetésekre jelentkezni, szám szerint párhuzamosan kettőre. …

Comments: 81


You are not connected. Please login or register

Morning surprises

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1 Morning surprises on Pént. Jún. 17, 2016 10:32 pm

Jerobeam

Jerobeam
az Isten Lángja
az Isten Lángja
Egy kis helyzetjáték/azonnali játék keverékre invitálnám a kedves játékosokat, nincs határidő, nincs jutalom, csak a szórakozás kedvéért. A feladat az lenne, hogy szigorúan IC le kell írni, milyen lenne ha az előtted posztoló mellett ébrednél reggel.

Természetesen a dolog noncanon és hogy ne legyen kavarodás először mindenki egy "Dibs" üzenetet posztoljon hogy tudjuk ki ki után jön és ne legyen az, hogy valaki a teljes poszt megírása után veszi észre,h ogy közben valaki posztolt és másról kell írnia a helyzetet. Jó szórakozást!


_________________
"And who are you, the proud lord said, that I must bow so low."
Felhasználó profiljának megtekintése http://questforazrael.hungarianforum.net

2 Re: Morning surprises on Pént. Jún. 17, 2016 11:03 pm

Gloria

Gloria
Felszentelt Apáca
Felszentelt Apáca
A nap elvakította ahogy besütött az ablakon. Nagyon szeretett volna még visszaaludni, főleg hogy úgy érezte, mintha kisbaltával hasogatták volna a fejét. Semmire sem emlékezett az előző estéből... De arra, hogy mit ivott, arra sem, hogy kivel... A felhőhöz hasonlatos párna kellemesen süppedt be a feje alatt, ami iszonyatos súllyal húzta lefelé, vissza még az édes álmok közé. Megfordult, hogy kényelmesebb legyen, mire a keze egy hűvös mellkason landolt. Szemei kipattantak meglepetésében, és érdeklődve nézett végig a mellette szuszogó férfin. Egyáltalán nem rémlett neki, hogy ismerné, ami igazán meglepő volt. Márványbőr, szarvak, hosszú fekete haj, kellemesen szálkás felsőtest... Legalább azt megállapíthatta, hogy részegen sem volt rossz ízlése.
- Hát... legalább nem egy ember...- dünnyögte álmosan, és kicsit később felkuncogott. Legalább már tudja, hogy Lloydnak nem volt igaza... Ha annyit iszik, hogy nem emlékszik semmire, akkor is előbb feküdne össze egy szarvas démonnal, mint egy emberrel.

Felhasználó profiljának megtekintése

3 Re: Morning surprises on Pént. Jún. 17, 2016 11:18 pm

Adrastea

Adrastea
a Csábítás Démona
a Csábítás Démona
Meglepően lassan tisztul ki a tudatom, pedig amúgy az a könnyen ébredő fajta vagyok. Levegőt veszek az orromon keresztül, érzem a másik illatát. Szembe tudnám köpni magam - én nem szoktam mások mellett elaludni. A párnán pihenő ujjaim között megérzem a puha tincseket, és először azt hiszem, hogy az enyém. De teljesen más az illata. Nekem tengerszagom van, neki erdő.
Kinyitom a szemem. Mondhatnám, hogy nem a vékonyka takaró alatt szépen kivehető formás mellek sziluettje az első dolog, amit meglátok, de akkor hazudnék. Kacér félmosoly íveli az ajkam. A tekintetem lassan araszol fölfelé, végigtapogatom vele a mellkasát, a kulcscsontja könnyű vonalát, a hattyúnyakat, aztán az arca lágy görbéit, a szép metszésű szájat, a pisze orrot. Azon gondolkodok, milyen színű lehet a szeme. És hogy milyen gyönyörű. Illik hozzám.
Puha mozdulattal simítok végig az arcán. - Jó reggelt - lehelem párás hangon. Mást csak úgy itt hagynék, mielőtt még felébred. De egy ilyen szépséget vétek lenne.

Felhasználó profiljának megtekintése

4 Re: Morning surprises on Pént. Jún. 17, 2016 11:37 pm

Hóhajú Yrsil

Hóhajú Yrsil
a Csábítás Démona
a Csábítás Démona
A reggel. Nem szeretem a reggeleket. Ilyenkor általában két dologgal találkozik az ember...vagy egy iszonyatos fejfájással és a tegnap éjszaka foszlányaival szerete a hálószobájában, vagy csak az ébrenlét és a felkelés tudatosításával. A reggel az ami képes tönkretenni egy démon napját. Meg egy emberét...még akár egy tündéét is. Viszont vannak olyan reggelek is, amelyek igencsak jól indulnak el, akárcsak a mai is. Itt fekszem a kényelmes, pihe puha ágyámban, egy igencsak megigéző szépség mellett...alatt ? Na majd nemsoká fölötte, a jelen lényegtelen.
Egyenlőre azt hiszem belesimítok abba a gyönyörű, szőke hajába. Valahogy képtelen vagyok ellenállni neki. Átkarolom, s kissé igazodva hozzá halk, kéjes sóhajt csalok ki belőle. Nemsoká egy csókot is, csak az álmosságom győzzem még le.
- Jó reggel, s nemsoká ennél jobb is lesz ! - suttogom csábítóan a reggeli madárcsicsergés közepette...

Felhasználó profiljának megtekintése

5 Re: Morning surprises on Szomb. Jún. 18, 2016 12:24 am

Lloyd Hawthorn

Lloyd Hawthorn
Tünde Vadász
Tünde Vadász
* Az ébredés fejfájós ténye ezer ébredő napként lángolt fel zavaros elméjében, ahogy nyúzottan túrta valahogy fejét a szalmán végig. Nem rémlett neki mi történt tegnap, de a láthatatlan erő mely időnként csiklandósan ezerfelé hajló borókásként fújta jobbra-balra mellkasát vastagon benövő mellszőrét vagy arra utalt, hogy a szabadban volt, vagy arra, hogy valaki szuszogott mellette, s fújta reá a kását... Így belegondolva egyike se zavarta volna nagyon, de azért pár pillanatig inkább csak meredt szemeinek zárt tojáshéjában megbúvó sötétségébe, s gyűjtötte az erőt, hogy megszemlélhesse most éppen miféle földi bálnát sikerült szigonyának végére szúrni, s bevonszolni a szalmába.
- Huh... Ez csak Sil szerencsére. 
* Jelentette ki végül, ahogy kóválygó fejébe kapaszkodva emelkedett fel a poros csűr szénakazaljából. A felismerés kissé lassan telepedett végig rajta, gatyaszíja kibontva tátongott lába között, s égek, mintha valamilyen megkérdőjelezhető irányból származtatva foltos is lett volna... Semmi felkészülés nem tudta kellőképpen megvigasztalni most, hangyaként szaladt a hideg a hátán, hogy zsíros hajába belevakarva próbálta felfogni, hogy mi is történhetett itt... Ez persze nem volt teljesen igaz, tudta nagyon jól mi történt, de a milyenjét és a hogyanját kereste a helyzetnek, már persze nem a jó öreg ki-be értelmében, hanem hogy simán hogy jutott ideáig el, elvégre ivott már eleget, de egészen idáig melegre még nem vedelte magát.
- Jajj ne...
* A másnaposság újult erővel lett újra rajta, kóválygó fejével puffanva verte fel a port a kazalból, miközben óvatosan próbálta kiérezni sajgó testéből, hogy éppen fáj-e a fara... Nem érzett semmit, de a nyugtalanság ettől még tovább terpeszkedett lelkén, s szemlélte a még alvó férfit. Nyugodtan markolt rá a nadrágjában szunnyadó bestiájára, megbizonyosodott róla, hogy hála az égnek még nem fordult meg az érdeklődése, lehet nagy zavarában csak a hajzuhatagot látta, meg Sil formás seggét... Mert valljuk be, azért eléggé formás... Picit még szenvedett, majd körbenézve közelebb hajolt a férfihoz. Sörtől és hányástól vegyes szájszaggal súgott annak fülébe, hogy véletlenül se hallja meg senki.
- Erről soha sem fogunk beszélni, soha... Amúgy milyen volt? Csak vicceltem, no homo tho'.

Felhasználó profiljának megtekintése

6 Re: Morning surprises on Szomb. Jún. 18, 2016 1:08 pm

Lexa Warde

Lexa Warde
Nekromanta Halálpap
Nekromanta Halálpap
Ahogyan a nap melege rám sütött, nyöszörögve nyitottam ki égő pilláim. Fejem sajgott, mintha ezer vad kovács püfölne üllőt koponyám falai közt. Kezemmel lassan összekócolódott hajamba túrtam. Nem csak a fejem sajgott, hanem a hátsó felem is, ami kifejezetten furcsa volt, nem igazán éreztem még ezelőtt ilyen fajta fájdalmat. Torkom száraz volt, ami nem feltétlen volt meglepő, általában így kezdődik a reggel. Ahogy nagyokat sóhajtva nyújtózkodtam, fejem még jobban megfájdult, mert képtelen voltam az emlékeim összeszedéseire. Azonban, ahogy körbenéztem a szobában… környezetem segített. Bár ne tette volna.
Az ágyban nem voltam egyedül, ami nem is lett volna különösebb baj, leszámítva azt, hogy egy nagydarab, hosszú hajú. borostás férfi tünde feküdt mellettem. Nagyokat horkolva ütemesen emelkedett szőrös mellkasa. Az ijedségtől felpattantam, azonban a csávó annyira ki volt ütve, hogy még erre sem ébredt fel. Kifejezetten zavart az alvó arcán díszelgő elégedett, egyben kacér és boldog félmosoly. Nem. Nem, kell lennie valami másik magyarázatnak. Fejemhez kaptam, s lassan hátráltam az ágytól, ahogy kezdtek az este képei apránként vissza-visszatérni. Szemeim majdnem könnybe lábadtak, ahogyan állam lebiggyesztettem, s remegő kézzel arcomhoz értem. Ez nem lehet a valóság. Ezt álmodom. Vagy mégsem…?
– DE ÉN NEM VAGYOK BUZI! – keltem ki magamból, s amint tudtam az ablakon keresztül távoztam is, magam mögött hagyva mindent, próbálva elfelejteni az emlékeket, amik szépen lassacskán előtörtek bennem.

Felhasználó profiljának megtekintése

7 Re: Morning surprises on Szomb. Jún. 18, 2016 11:40 pm

Dieter von Rotmantel

Dieter von Rotmantel
a Rotmantel család tagja
a Rotmantel család tagja
Nem szoktam inni semmit, ami töményebb a barna sörnél. Különösen, ha másnap egy szalmazsákon találom magam egy csűr sarkában két felborított asztal között, egy molyrágta gyapjúpokrócon osztozva egy sötét tünde férfival. A számszeríjam sehol nem találtam, de ami lényegesebb volt: a ruhám sem, és a mellettem szuszogó delikvens sem tűnt túlöltözöttnek. Az élet gyorsan szaladt ki a tagjaimból és a veríték szinte megfagyott a homlokomon, ahogy rájöttem, mi történhetett. Elsareának is voltak furcsa szexuális szokásai, de ez túlment minden eddigi határon... Elsarea! Ha ebben a helyzetben talál rám, kedvtelen kedvesem olyan fájdalmakban fog részesíteni mielőtt megöl mindhármunkat, amiről a legtöbb halandó képzelegni sem mer. Fel kellett állnom, de ekkor jöttem rá, hogy az izmaim nem engedelmeskednek az akaratomnak. A karomat még tudtam valamennyire használni, de csak éppen elég volt, hogy elérjek egy jókora, hegyes cserépdarabot, valószínűleg egy jobb sorsra érdemes kancsó maradványát. Átvergődtem a hasamra, minden erőmet összeszedve megemelkedtem és a cserepet hegyével felfelé magam alá illesztettem. Végül is szép életem volt, ha nem számítjuk az utolsó fél napot. Lehetett volna rosszabb végem. Bár ezt inkább csak a magam győzködésére mondtam utolsó pillanataimban, ahogy karjaim elengedték súlyom és a kerámiaszilánk belefúródott a mellkasomba. Reméltem, hogy gyorsabban szenvedek ki, minthogy Liz ideérjen... Már ha ő épp nem valaki más mellől kelt fel éppen.

Felhasználó profiljának megtekintése

8 Re: Morning surprises on Szomb. Jún. 18, 2016 11:57 pm

Alicia Zharis

Alicia Zharis
Nekromanta Halálpap
Nekromanta Halálpap
Édes álom tiszta ágyban puha párnákkal, meleg takaróval - kell ennél több egy jó alváshoz? Nem igazán, ez is árulkodik arról, hogy az ablakon keresztül besütő napsugarak sem képesek hosszú ideig elűzni az álmot szemeiből. Alicia egy egyszerű mozdulattal, halkan nyöszörögve fordul másik oldalára, ezzel elkerülve a fenyegető fényt, amelyre minden más alkalommal felkel - most azonban nem. Némileg összehúzódik, jobban magára húzva a takarót, nehogy véletlenül kiszökjön alóla az a jóleső meleg, mi egész éjjel körülölelte. Hosszú, kellemes percek telnek el, mire felfigyel arra a nyugodt, halk légzésre, ami valamivel odébb hangzik, ami nem az övé. Lassan kinyitja szemeit, álmoskásan szemlélődve emelkedik fel, hogy megtudja, mégis honnan származik ez a hang, látása azonban azonnal tisztává és élessé válik, ahogy felfogja: valaki van mellette, méghozzá nem is egy számára ismeretlen alak. Enyhén eltátja száját, hirtelen indulatból megemeli a takarót, benézve, jól sejti-e azt, amit, és hát...
Egy darabig csak meredten bámul, lassan visszatéve a férfira a takarót, aztán ijedten néz körbe, amikor eszébe jut, hogy kedves vámpírismerősének bizony van egy barátnője is, aki emlékei szerint egy igazán féltékeny hárpia. Nem lenne egy túlzottan jó dolog idegessé tenni őt, így biztosra megy, hogy nincs a szobában, és nem tud olyan eseményekről, amire maga Alicia sem emlékszik.
Gyors pillantást vet az ágy alá, odasétál halkan a szekrényhez, kinyitja azt, beletúr ruháiba, és szerencséjére legyen írva: senki és semmi. Mély levegőt vesz, hogy megkönnyebbülten sóhajtson fel, aztán magára kap egy könnyed ruhadarabot, majd visszasétál az ágyhoz, amelynek szélére letelepszik.
Megböki először a vállánál párszor, utána az arcánál, és mintha ébredezni kezdene ettől. Finoman megpaskolja, hogy ténylegesen felébredjen, és ahogy résnyire nyitja homályosan csillanó szemeit, melyeket értetlenül rászegez, megkérdezi:
- Neked nem Elsareával kéne inkább lenned?

Felhasználó profiljának megtekintése http://questforazrael.hungarianforum.net/t700-alicia-zharis

9 Re: Morning surprises on Vas. Jún. 19, 2016 1:02 am

Celina von Wald

Celina von Wald
Hellenburgi Királyi Szövetség
Hellenburgi Királyi Szövetség
Olyan jó meleg... Nem akarok felkelni és dolgozni menni, tovább szeretnék aludni ebben a pihe-puha ágyikóban!
Kinyújtózkodtam, aminek köszönhetően kicsit lecsúszott rólam a takaró és bőrömet megcsapta a hűvös, reggeli levegő. Gyorsan visszarántottam magamra, annyira rossz érzés volt a hirtelen hideg.
Csak még 5 percet...
Átfordultam a másik oldalamra, ahol viszont az ablakon besütő napsugarak nem hagyták, hogy tovább aludhassak. Nem foglalkoztam a fénnyel, fáradt voltam, abban a pillanatban semmi nem tudott volna kirángatni az ágyból.
De a szemembe süt a nap! A nap... De nekem nem is Keletre nyíló ablakom van!
Ez az aprócska tény bőven elég volt ahhoz, hogy legyőzzem minden lustaságomat és éberen fülelni kezdjek. Szemeim kipattantak és azzal a lendülettel fel is ültem az ágyon, hogy körülnézhessek, hol is vagyok.
A szoba ízléses berendezése és a jó életkörülmények alapján lehettem egy drágább fogadóban, vagy egy polgári lakásban is, nem tudtam pontosan meghatározni ennyiből. Viszont a nagyobb kérdés még mindig az volt, hogy hogyan kerültem én ide?
Mielőtt elmélyülhettem volna a gondolataimban, a mellettem lévő takarókupac megmozdult és kissé arrébb vándorolt az ágyon. A mocorgás hatására előbukkant feje a takaró alól, amiből hátulról csak hegyes füleket, hosszú fekete tincseket és egy csupasz vállat láthattam. Nem hinném, hogy valamilyen speciális ruhadarabban aludt volna el, aminek nincsen válla... Ha volt rajta, ha nem, én anyaszült meztelen feküdtem az ágyon, ami felettébb zavart.
Mintha nem találta volna meg az ágy legkényelmesebb pontját, elkezdett a mellettem még alvó tünde hölgy forgolódni, végül felém fordulva megpillanthattam az arcát is. Arra számítottam, hogy egy ismeretlen lányhoz van szerencsém, így kellemes meglepetésként ért az, hogy egy ismerős arcot pillantottam meg. Ezzel együtt szépen lassan realizálódott bennem az is, hogy nem egy közönséges sötéttündéhez van szerencsém, hanem egy nekromantához.
Ha konkrétan ő nem is bántott, akaratlanul is, de felszisszentem és a tőröm után nyúltam. Persze nem találtam meg, mint ahogy az íjamat sem láttam sehol. Amikor idegesen visszapillantottam, akkor a nap sugaraitól hunyorogva szépen lassan kinyitotta szemeit. Megvártam, amíg ő is lesz annyira éber, mint ahogy nekem is összejött szép lassacskán, majd pont olyan kedvesen, mint amilyen jó ismerősöm volt, intéztem hozzá költői kérdésem.
- Szerinted fogunk valaha úgy találkozni, hogy lesz is rajtunk ruha?

Felhasználó profiljának megtekintése

10 Re: Morning surprises on Kedd Jún. 21, 2016 5:25 pm

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
a Nachtraben család tagja
a Nachtraben család tagja
Mindig is soká szeretett aludni. Akárki akármit mond, az érzés, hogy úgy a napszak közepe fele valahogy lassan kezd az ébrenlét fele mászni az öntudata... kizökken az álomból, felismeri, milyen puha takaró alatt alszik, majd meghallja a kinti hangokat, a madárcsicsergést, vagy épp kutyaugatást... bár az utóbbi nem annyira kellemes, de hát hozzátartozik az élethez... mindezek után fordulhat egyet, halkan, jólesőn nyöszörögve újabb pórba helyezkedhet, hogy most az arca másik oldalát fúrja bele a páránba, amely ezen a részen még kellemesen hűvös, és...
...várjunk csak, nem hűvös. Nem, ez nagyon nem hűvös, sőt, különösen puha is. Meglepetten ráncolja meg a homlokát még azonmód, csukott szemekkel, majd észreveszi, hogy szuszogást hall, ami nem az övé.
Damien?
...nem, ez az illat nem Damiené. Ez az illat egy lányé. Ezt valahogy meg tudja állapítani. Fogalma sincs, honnan. De... az az egy biztos, hogy nem Damiené.
Most már kíváncsi lesz, bágyadtsága szertefoszlik, úgyhogy kinyitja a szemét... és egy kényelmesen szendergő ifjú lányarcot lát.
Jól gondolta akkor.
Furcsállóan pislog párat. Próbál visszakeresni agyában az előző napra, de... tompa szürkeséget érez... nem emlékszik. Ajjaj. Talán démonok játszadoznak vele?
Időt akar még nyerni... Megdörzsöli a szemeit... jó ráérősen és hosszan... ahogy az a könyvekben szokott történi, amikor valaki hitetlenkedve vesz észre valamit, s nem akarja elhinni.
Ám ahogy elveszi kezeit és kissé kitisztulnak a sötét foltok a látása elől, a lány még mindig ott fekszik.
Befújdogál egy hűvös szellő az ablakon, Mina pedig libabőrös lesz egész testében.
Ekkor jön rá, hogy nincs rajta ruha.
Döbbenten néz körbe, az ágy minden szélére, s bizony, előtte meg is találja egy kupacban az egyik egyértelműen saját öltözékét, összekeveredve egy adaggal, ami egyértelműen nem az övé.
Várjunk csak.
Gyorsan dobogó szívvel óvatosan lejjebb hámozza a lányról a takarót, közben végig pánikol, hogy az fel ne ébredjen... és bizony, tényleg nincs rajta semmi.
Damien meg hol...?
Aztán leesik neki, hogy ő ezt a lányt már látta valahol. Hmm... Csápok. Sok, undorító csáp, és hosszú harcok. Igen, határozottan emlékszik a küldetésre. Akkor is játszadozott valaki az agyával, nem? Hisz csak a csata legutolsó részénél eszméltek magukhoz... És akkor sem emlékezett, mi történt!
Szemeiben sötét felismeréssel tekint a békésen szundikáló Celinára. Soha nem gondoltam volna, hogy te álltál mindemögött... - Majd jó pár percig tart, míg összeszedi bátorságát és megérinti a vállát, hogy finoman felébressze. Amint amaz végre kábultan kinyitja szemeit, közelebb hajol és merően beléjük néz. - Hé... te... te egy csábdémon vagy, igaz?

Felhasználó profiljának megtekintése

11 Re: Morning surprises on Csüt. Jún. 23, 2016 2:36 pm

Astonien Michelberger

Astonien Michelberger
Felszentelt Pap
Felszentelt Pap
Kétfajta ébredés van.
Van a kipihent, mikor pont a neked megfelelő időpontban kelsz fel. Ekkor indul jól a reggeled (vagy általában délutánod), s az érzést felismerni nagyon könnyű: még ki se nyitottad a szemed, de már tudod, hogy épp annyit aludtál, amennyit kellett. Szinte érzed a tettrekész energia bizsergését a testedben, és azonnal ki akarsz pattanni az ágyból. Ezt hívják ideálisnak.
Na, ez most pont nem ilyen.
Igaz, magamtól keltem fel, senki nem ébresztett - még szerencse, hisz most úgy érzem, ez egyikünk testi épségének se tenne jót. Nem, a szervezetem döntött úgy, hogy kiragad az álmok színes sötétségéből, és a rideg valóságba vet. Mégis... az enyhe hányinger, a fejfájás és az émelygés együttese bőven elég ahhoz, hogy elrontsa az egészet.
De mi ez? Nem vagyok egyedül.
Fura, a társaságomat előbb veszem észre, mint azt, hogy ruha nélkül vagyok. Igaz, az utóbbihoz is csak pár másodperc kell, s mikor rájövök, még titokzatosabban tör elő a harmadik meglepetés...
...nem emlékszem a tegnap estére.
Pislogok párat, majd a mellettem fekvő lányra nézek - oldalt fekszik, elfordulva tőlem, fekete haja lágyan omlik meztelen vállaira. Óvatosan feltápászkodom, és szemügyre veszem... hm, egész jó partnert fogtam ki magamnak. Ha már józanon (inkább másnaposan) is szép, ott már baj nem lehet.
De mégis mi történt? Mindent beárnyékol a tudat: nem tudok semmiről. Mi értelme egy jól sikerült éjszakának, ha elfelejtem? Ennyi erővel akár nyugton is maradhattam volna (vagy az is lehet, hogy vissza kellett volna utasítanom az ötödik - vagy hatodik? - gyümölcspárlatot).
Franc. Összeszedek egy tetszetős lányt - igen, a testére se lehet panasz, azt is leellenőriztem az előbb -, erre elpocsékolom az egészet. Ráadásul most nem is vagyok olyan állapotban, hogy új emlékeket gyártsak.
Mondjuk nem úgy tűnik, mintha a lány fel akarna ébredni. Akkor miért ne követném én is a példáját? Ha tovább pihenek, azzal egyrészt jobban leszek, másrészt nem kell bajlódnom a felrázásával.
Sóhajtva visszadőlök mellé, magamra húzom a takaró egy részét, és átkarolom hátulról. Mikor a kezem megpihen az erre legalkalmasabb helyen, elégedetten konstalálom, hogy a mellei fogása is pont olyan jó, mint a látványa.
Másfél perc múlva már alszom, mint a bunda.

Felhasználó profiljának megtekintése

12 Re: Morning surprises on Csüt. Jún. 23, 2016 7:40 pm

Vendég


Vendég
Csendesen szuszog Ingrid, mikor az egyik fordulásnál valaminek nekiütközik. Nyöszörög egyet, miközben finom kacsója felfedező útra indul. Az álomvilágból fokozatosan tér vissza a valóságba, így első állomás ahol megáll, az egy izmos hátsó.
~ Hmm, ez meg hogy került ide?! ~ hangzik el magában ez a kérdés, miközben nem bizva a véletlenre, még bele is markol párszor.
~ Szőrös! ~ állapítja meg, miközben a tapintása egyre jobban kezd felébredni. Eszébe ötlik, hogy egy férfi tisztelte meg az ágyát de ettől még lehet valamelyik háziállat is, bár azoknak nem ilyen formájú a popsija. Halad tovább a másik testén, mit sem törődve azzal, hogy mit csinál. Bejár ő minden egyes pontot, hogy a dologról az ismereteit gazdagítsa. Végezetül mikor odaér az erősebbik nem eltéveszthetetlen pontjához, akkor egyerűen megjön az étvágya. Régen ivott már vért, s igazából hiányzik neki a reggeli vértasakja, akit reggel maga mellett tartott. Erős inger éri őt, miközben egy gonosz hang súgja neki: „ Szolgáld ki magad, szabad préda!” Megfeszül a nő teste ettől a ténytől, s már attól megrészegedik, ha csak arra gondol, hogy milyen mámoros perceket fog most átélni. Feje önkénytelenül a szuszogó nyaka felé indul, miközben megvillannak szemfogai. Útközben kinyílik a szeme, s nagyon közelről látja a férfi nyakát.
~ Ez egyáltalán nem ismerem, hogy kihez tartozik! ~ szól meg benne a józanság hangja, ami óvatosságra inti. Finoman a keze segítségével eltolja magát az ágy felszínéről, hogy egy hirtelen mozdulattal lerántsa a másikról a takarót.
~ Te meg ki a franc vagy? ~ lobban a dühe, s a vér utána sóvárgást felváltja a kíváncsiság és kísérletezés. Egy oltári nagy pofont indít a másik bal arca felé a jobbjával, s ha az erre nem ébred fel, akkor kezével és lábával taszajt egyet, hogy a hideg padlón kössön ki.
- Ébredj fel! – mordul rá, mellőzve a finomkodást. Hangja hűvös, s tekintete meg éles, mint egy kétélű kardé. Ha a másik farkasszemet néz vele, akkor a medvét kedvesnek ítélné meg, nem úgy mint volt ágytársát.

13 Re: Morning surprises on Kedd Szept. 05, 2017 11:55 am

Institoris

Institoris
Felszentelt Inkvizítor
Felszentelt Inkvizítor
Ingrid elpárolgott, a topic viszont nem! Írnék neki, viszont a postjai sincsenek sehol... így engedelmetekkel befekszem a helyére. Clue: hétalvó vagyok (permanent marker nem ér!).

Felhasználó profiljának megtekintése https://goo.gl/PNcR7L

14 Re: Morning surprises on Kedd Szept. 05, 2017 12:50 pm

Oswald von Bertold

Oswald von Bertold
Templomos lovag
Templomos lovag
Kipihenten ébredek, magamtól. Hangokat előbb észlelek, mint bármit. Kiszűröm a rigók dalolását, amint a harangok elhalkulnak. Mintha ma más hangjuk lenne, mint amihez hozzászoktam. Nem ébredek általában sem könnyen, ezért időbe telik, mire ezt egyáltalán furcsállni kezdem, ennek ellenére sem tulajdonítok neki nagy jelentőséget. A szemeimet nyitogatom, remélve, hogy lassanként homályos foltokon kívül mást is fogok látni, de a fény önkéntelenül arra késztet, hogy hogy pihenjek tovább. Harcolnom kell vele. Nyújtózom egyet és nagyot szívok a levegőből, aminek mintha egészen más illata lenne, mint a külvárosi kis házikómnak. Az ágy is sokkal kényelmesebb a sajátoménál. Ahogy mozdulok, a lábam a takaró alatt beleütközik valamibe... valakibe!
Összerezzenek és oldalra pillantva már látom is. Ha a teljes alakja nincs is előttem, a takaró fölött nyugvó karjáról meg tudom állapítani, hogy inas, magas férfi, rövid, sötétszínű haj keretezi az időnként már ráncokkal barázdált arcot. Békésen pihen, a nap vékonyan beszűrődő sugarai találkoznak a bőrével, de a szeme csukva. Nyitott képe előugrik az emlékeimben, egy különös, sötét szempár jut az eszembe. Eltelik pár hosszú másodperc, mire felismerem a Boszorkánypörölyt és majd' leesem az ágyról. Agyam kétségbeesetten kezd kutatni az előző éjszaka emlékei után, de hiába. Megfordul a fejemben, hogy megvárom, míg felébred és tőle magától kérek tájékoztatást, de meggondolom magam. Halkan és óvatosan kezdem magamra kapkodni a ruhám, bízva benne, hogy minél kisebb feltűnéssel távozhatok innen.
Mi a jó élet történt a múlt éjjel? Hogy kerültem ide? Miért nem ölt meg az első adandó alkalommal?

Felhasználó profiljának megtekintése http://questforazrael.hungarianforum.net/t468-oswald-von-bertold

15 Re: Morning surprises on Kedd Szept. 05, 2017 9:40 pm

Crispin Shadowbane

Crispin Shadowbane
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
Totál fáradt voltam, csak azt nem tudom, hogy miért. Előző este egy jó kis kocsmában iszogattam a haverokkal, teljesen kiütöttük magunkat...de ez nem ok a fáradtságra, ugye? Lehet, hogy a csajok szívtak volna ki belőlem minden erőt? Határozottan emlékszem a nőkre, és arra, hogy valami házikó felé indultunk el. Aztán teljesen kiesett minden számomra, úgy hogy akár a szerveimet is eladhatták valami kereskedőnek. Hát, sok sikert a májammal, bro, annak már sok hasznát nem veszed...A szemem még csukva volt, amikor hallottam, hogy valaki a ruhákat kapkodja magára. Arcomon önelégült vigyor terült szét, bal kezemmel az éjjeli szekrény felé nyúltam, ahol lennie kellett volna valami piának, a jobbal elkezdtem kitakarni magamat, és egy szexinek ígérkező mosolyt erőltettem az arcomra, majd az éjszakai hálótársam felé fordultam. Óh istenem, tuti hogy valami bögyös szőkeség lesz, formás alakkal, piros ajkakkal és igéző tekintetekkel. De amikor oda fordultam, hát...nem éppen a legnőiesebb alkat volt, azt meg kell hagyni. Az első dolog, ami megfogott benne, az a mérete volt...már mint magassága. Te magasságos Isten! Aztán csak ennyit tudtam kinyőgni:
- Ugye....nem volt semmi az este? -kérdeztem riadtan tőle, szégyenlősen takarva vissza hm....ingóságaimat.

Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.