Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

» Portya: Rowan ostroma
by Nessaris Maera Today at 11:02 am

» Küldetés - Mi teszi a druidát? (V.I.SZ. 822. Tavasz)
by Lothar von Nebelturm Yesterday at 12:23 pm

» Küldetés: Vadász, vagy préda? (V.I.SZ. 821. Tél)
by Lothar von Nebelturm Szomb. Júl. 04, 2020 11:44 am

» Küldetés: Szüreti mulatság (V.I.SZ. 821. Ősz)
by Robin Holzer Pént. Júl. 03, 2020 2:12 pm

» [Küldetés] Caput sub tiara (V.I.SZ. 822. tavasz)
by Iudex Szer. Júl. 01, 2020 10:50 pm

» Képességvásárlás
by Iudex Szer. Júl. 01, 2020 9:50 pm

» Júniusi aktivitás
by Hilde von Nebelturm Szer. Júl. 01, 2020 9:03 pm

» A QFA Memek hivatalos topikja
by Iudex Kedd Jún. 30, 2020 10:54 pm

» Hilde von Nebelturm
by Hilde von Nebelturm Kedd Jún. 30, 2020 10:38 pm


You are not connected. Please login or register

Adrastea

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Adrastea   Empty Adrastea on Csüt. Ápr. 07, 2016 11:09 pm

Adrastea

Adrastea
Kísértő
Kísértő
Adrastea

Adrastea   Tumblr_lz1rl3wTbl1qhca4wo2_250 Adrastea   Tumblr_lz1rl3wTbl1qhca4wo3_250

Faj: démon
Kaszt: succubus
Nem:
Kor: 5-6

Kinézet: A szemében a felhők csókolta szeptemberi égbolt legszebb kékjét láthatod, a tekintete éles és metsző, mint a jól fent kés. A haja hosszú, világos, már-már természetellenesen, az olyan kisgyermekek hajának hirtelenszőkéje, akikről tudni lehet, hogy a végén bebarnulnak. Gyakran hordja kiengedve. A bőre fakó.
Mindössze százhetven centiméter ez a két lábon járó csoda. Karcsú, csinos, a lábai egy istennőé, és legalább olyan magabiztosan sétál rajtuk. A járása ruganyos, a mozgása könnyed, mintha felhőkön lépkedne vagy táncolna. Nagyon hajlékony. A hangja kellemes és lágy, általában halkan és lassan beszél. Sötét és elegáns ruhákat visel, egyszerűeket, de kihívóakat, és sose olcsót.
A kisugárzása vonzó, az egész jelensége hordoz magában valami furcsa megfejthetetlenséget és rejtélyes melankóliát.  

Jellem: Magabiztos és céltudatos, reális félelemérzettel. Ha nem is tudja feltétlenül, hogy hol a helye, illetve szereti magát nagyobbnak érezni, mint ahogy az indokolt lenne, azért ügyesen játssza el, hogy ez nem így van. Amolyan passzív-agresszívan manipulatív, szereti adni az alárendeltet, és úgy éri el a céljait, hogy már-már magad is elhiszed, hogy a dolgok a te legfőbb érdekedben történnek úgy, ahogy. Szeret magára úgy gondolni, mint csöndes folyóra vagy lassan ható méregre. A fogalmat természetesen nem ismeri, de a gondolkodása valamilyen szinten radikálisan feminista, az más tál tészta, hogy a megnyilvánulásai nem feltétlenül azok. Ő maga is szereti elhinni, hogy csak tárgyként használja az embereket (is), de feltehetőleg neki van nagyobb szüksége rájuk: tipikusan az a nő, aki csak egy férfival való kapcsolatán keresztül képes meghatározni magát. Élvezi, és igénye van arra, hogy szépnek lássák, körüludvarolják, isten ments, szeressék.  
A humorérzéke egyébként eléggé jó, bár kissé csípős, szarkasztikus. Általában szomorúnak és rejtélyesnek tűnik, és ez a fajta látszat nem áll túl messze a valóságtól. Jól hazudik, de ha ügyes emberismerő vagy: a szeme mindig elárulja.

Személyes passzív: Femme Fatale
Leírás: Adrastea bár természetesen nem emlékszik emberi életére, de férfiak iránti rettenetes utálata még mindig ugyanúgy lángol benne, így az ő manipulatív képességeik sokkal kevésbé hatnak rá.A hozzászólást Adrastea összesen 8 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 02, 2019 3:10 pm-kor.

2Adrastea   Empty Re: Adrastea on Kedd Júl. 05, 2016 9:35 pm

Adrastea

Adrastea
Kísértő
Kísértő

Felszerelés

Asmoranomardicadaistinaculdacar
Ár: 2000 váltó
Típus: Vért (Könnyű)
Leírás: Kimondhatatlan nevű, sehogy sem praktikus vagy kényelmes ruha, ami minden látszatot meghazudtolóan egy több száz éves démon mestermunka. Különleges mágiájának köszönhetően a viselője nem csak hogy jobb lesz a csábításban (ez csábdémonok esetén a képességekre is hatással van), de adott esetben a nők figyelmét is vonzza. (Csábdémonként ez szintén azt jelenti, hogy az ellenkező nemre érvényes képességeket lehet használni nőkre is.).
Kritérium: -

Díszes ruházat <- jól sejted, ez egy link
Típus: kiegészítő
Leírás: Egy általad választott leírású, küllemű és típusú nem páncél ruhadarab, mely csodás anyaga, könnyed eleganciája, s mély színei miatt akár képes egy ronda nőt is szépnek mutatni, egy szépet pedig... szebbnek? Ha viseled, mintegy 10%-al megerősíti a vonzalmat, amit az ellenkező neműek éreznek irántad, de természetesen csakis akkor, ha látnak is téged közben.

Tökéletesség
Típus: kiegészítő
Leírás: A legcsábosabb démonnal is előfordul néha, hogy kellemetlen sérülések, horzsolások, karcolások csúfítják el a hibátlan bőrt. Erre való ez a nyakék, mely érintéssel képes a nem túl mély vágásokig minden sérülést hegmentesen gyógyítani.

Glowbone Pendant
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy apró, kúp alakú fülbevaló, fehér csontból amely különleges elf mágiával volt elkészítve. Egy apró ütésre a holdagyar rémítő üvöltését képes előidézni, megfélemlítve a legtöbb harcedzett veteránt is.
Kritérium: -

Elena's bracelet
Típus: kiegészítő
Leírás: Cernunnos elhunyt kedvesének, Elenának ajándékozott karperece, egy mesteri ezüstmunka, halványkék gyöngyökkel díszítve. Különleges tulajdonsága, hogy viselője mindig visszatalál ahhoz, akit leginkább hiányol. Ha kezét az adott személy holléte felé fordítja, a karperec kellemes melegséget sugároz így kijelölve az irányt.
nem ért a hatása támadást indít valaki ellen, akit igen, a hatás megszűnik. A csengő hangja húsz méterig hallható.

Név: Üreges gyűrű
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy tetszetős gyűrű. Különlegessége, hogy képes vagy egy nyitó és zárómechanizmussal a benne elhelyezett mérgeket, porokat ügyes mozdulattal kitölteni, észrevétlenül alkalmazva azt a kiszemelt személyen. Amúgy arra is jó, hogy mindig legyen nálad só, ha éppen nem lenne eléggé szerelmes a szakácsnő. Borsot is rakhatsz bele, de tényleg!
Kritérium: -

Opálköves gyűrű
Az opált a tenger kövének is tartják, mert belsejében gyakran víz található, s emiatt a színét is képes változtatni. Egyike a legritkább drágaköveknek, s a hangtalanságot, az álcázást társítják hozzá. Megfelelően megmunkálva képes viselőjét elrejteni a figyelő szemek elől. Viselőjét semmilyen hatodik érzékkel nem lehet érzékelni, legyen az az egyház tagjainak démon-érzékelése, mágiafoszlányok követése.
Egy egyeztetésig tart, s küldetésenként egyszer használhat.
Az opált egy gyűrűbe helyezték el, amivel nem csak könnyen kéznél lehet a hatás eléréséhez, de ékszerként is kitűnő szolgálatot tehet.

Opálköves fülbevaló
Az opált a tenger kövének is tartják, mert belsejében gyakran víz található, s emiatt a színét is képes változtatni. Egyike a legritkább drágaköveknek, s a hangtalanságot, az álcázást társítják hozzá. Megfelelően megmunkálva képes viselőjét elrejteni a figyelő szemek elől. Viselőjét semmilyen hatodik érzékkel nem lehet érzékelni, legyen az az egyház tagjainak démon-érzékelése, mágiafoszlányok követése. Egy egyeztetésig tart, s küldetésenként egyszer használhat. Az opált egy fülbevalóba helyezték el, amivel nem csak könnyen kéznél lehet a hatás eléréséhez, de ékszerként is kitűnő szolgálatot tehet.

Rohadt drága parfüm
Típus: Illatszer- Kiegészítő
Leírás: Egy csodálatos illatú testpermet, melyet még egy korábbi szeretőd adott neked ajándékba, komoly hibát elkövetve ezzel. Nagyszerű aromája van, s mint ahogy ismeretes a dolog, minél szebb nőre kerül a parfüm, annál hatásosabb. "Viselése" során nem csak küllemed vonzó, hanem... szagod is, mely így lehetővé teszi, hogy azok figyelmét is felhívd magadra, akik nem látnak téged vagy esetleg vakok.

Azonnal ölő méreg (Éjcsepp)
Leírás: Fekete, szagtalan, egyetlen cseppből álló, sűrű méreg, ami jól oldódik.
Hatás: A mérgezett egyén a mérgezés pillanatától erős, keserű ízt érez a szájában, majd ha nem hatástalanítja a mérget, tíz másodperc után meghal.
Mellékhatás: Ha a célpont túléli, erős gyomorrontást tapasztal.

Képességek

Tépőkarmok
Típus: Bűbáj (Fenntartott)
Erősség: I.
Felhasználás: Akarat alapú
Ár: 1000 váltó
Leírás: A démon megnöveszti a körmeit 20 cm nagyságúra és mágiával acélkeménységűvé változtatja őket.

Lesújtó pillantás
Típus: Bűbáj (Fenntartott)
Erősség: I.
Felhasználás: Akarat alapú
Ár: 1000 váltó
Leírás:  A kevélységdémon jól tudja, hogy mindenki más alávaló féreg csupán, ezzel a képességgel pedig mindenki mással is érzékelteti. Akin használja, az hirtelen ostobának és gyengének érzi magát, sebezhetőbbé válik. Egyszerre csak egy célponton használható.

Név: Hódoló
Típus: Mágia
Erősség: I.
Felhasználás: Akarat alapú
Ár: 1000 váltó
Leírás: A csábdémon képes egy egyeztetés erejére/játék végéig hű szolgájává tenni bármilyen nem játékos irányította karaktert, amennyiben képes megcsókolni. A képesség egyszerre egy célponton tartható fent.

Név: Megtántorítás
Típus: Bűbáj (1/2 kör)
Erősség: IIa.
Felhasználás: Akarat alapú
Ár: 2500 váltó
Leírás: A démon látványa lehengerlő és zavarbaejtő a legkeményebb veteránok számára is. Egyetlen pillantással képes egy pillanatra megakasztani egy ellenséges mozdulatot, időt nyerve a felkészülésre vagy ellencsapásra.

Zord Jelenlét
Típus: Bűbáj (Fenntartott)
Erősség: I.
Ár: 1000 váltó
Felhasználás: Akarat alapú
Leírás: A démon jelenlétével is képessé válik rossz közérzetet kelteni az emberekben, valamit felzavarja az állatokat egy rövid időre. Az ellenfél megzavarására, megfélemlítésre kiváló. Erőssége arányos a démon szintjével, így remekül használható erőfitogtatásra is.

Kísértés
Típus: Bűbáj
Erősség: I.
Ár: 2000 váltó
Felhasználás: Akarat alapú
Leírás: 3. szinttől a démon képes a lelkében lakó bűnnel fertőzni egy kiválasztott NJK-t, megfelelően hosszú idő után rávéve, hogy elkövesse az adott bűnt valamilyen formában. Küldetések alatt a mesélő dönti el mikor is éri el a kívánt hatást és milyen formában, magánjátékok során megegyezésen alapul.

Neheztelő pillantás
Típus: Bűbáj (Fenntartott)
Erősség: I. (Kísértő, Kevélység ág - lekicsinylés)
Felhasználás: Akarat alapú
Ár: 1000 váltó
Leírás: A szemkontaktus pár másodpercen keresztül történő fenntartása szükséges követelmény a képesség hatásának eléréséhez. Ilyenkor az elszenvedőt kínzó bűntudat kezdi gyötörni, úgy érzi, mérhetetlen nagy hibát követett el A Neheztelő Pillantás gazdája ellen, amit jóvá kell tennie, így valamelyest manipulálhatóbbá válik, de a bűntudat elmúlik, amint megszakad a szemkontaktus.

Empátia
Típus: Bűbáj (Fenntartott)
Ár: 2500 váltó
Erősség: IIb.
Leírás: A szándékosság vagy a kontrolláltság teljes hiányában maximálisan intuitív alapon erős benyomásokként képes érzékelni a környezetében lévők hangulatát, érzéseit.

színkódok


 • #cccccc - ignatz
 • #ff0066 - tea
 • #cc6699 - etha
 • FloralWhite - anika

A hozzászólást Adrastea összesen 12 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 22, 2019 7:48 pm-kor.


_________________

3Adrastea   Empty Re: Adrastea on Kedd Júl. 05, 2016 9:37 pm

Adrastea

Adrastea
Kísértő
Kísértő
Küldetésnapló


Küldetésnapló:
a csodálatos előtörténetem
helyzetjáték
élmény

küldetések:
a démonvadász feat Sil
édes álmok
hunted prey, haunted skies
szabadság
olaj & víz

magánküldetés:
drágább az aranynál ft. lory & miu
my songs know what you did in the dark

magánjáték:
véletlenek és védtelenek feat Tyr
born in lust, turn to dust vs Norven, noncanon
a rejtélyes hármas feat gerard & sil
yrsil elszabadul feat sil
valakik vigyáznak rád, a többiek vadásznak rád feat ingrid
eschiva -- we are more than we are ft. nor <3
i don't do drugs. i am drugs feat neil - beach
look up. there's the light feat. Oz <3
a day without sunshine... ft. cavett
welcome among the highborne ft darr - audiencia
második találkozás feat Oswald

azonnali:
e s z t é t i k u s rezgések
walpurgis-éj feat norven
jó bornak is kellhet cégér feat neil
married with azrael feat nornor
the purple wedding feat sil
fagyos világ feat nor
steam and moonlight feat. nornor
sivatagi kalandok feat earl
der német szavak egymás után feat etha <3
mítoszos
once upon a time in veronia feat nor
miből lesz az alkimista?
drachenrücken
felező tízes
télapó ajándékai
csendes éj

Költségvetés
bevétel:
e s z t é t i k u s - 150tp
a homokember - 1000pénz + 100tp
walpurgis - 150tp + Rin ajándék
véletlenek és védtelenek + 100tp
jó bornak is kellhet cégér + 150tp
az ajtó nélküli szoba + 100 tp + 2000 pénz
born in lust + 100 tp
married with + 1500 pénz
the purple wedding +150 tp
fagyos világ + 150 tp
démonra vadászik a falu +100 tp + 1000 pénz
+ 4 tp a teherbekúrt irodalomtöri vizsgámért, ciel jóvoltából <3
helyzetekért: tökéletesség, cukros bácsi, kurva szép ruha
a gróftól +100 pénz (július)
máglya + 100tp + 1000pénz
sil családi helyzetjátéka +500pénz
etha +100tp +1000 váltó (+teaház :3)
50 első randi norral +150tp
yrsil elszabadul + 100tp
x-men idézetes + 100tp
sivatagi + 1500 pénz
papfiúka +200tp + 2000pénz
tea +100tp +1000pénz
német szavak + 150tp +500pénz + szívesség
+100 váltó augusztusra a homokembertől
mítosz +2000 pénz
ouat +150tp
we are more than we are + 100tp +500 váltó +nyári gyerek vagyok (?)
alexander rip + 100tp + 1000 váltó
miből lesz az alkimista? +150tp
drachenrücken + 1500
halloweeni + 150tp + valami cucc
édes álmok +300tp +3000pénz +éjcsepp
anika +100tp +1000pénz
télapó ajándékai: +150tp+csokimikulás
drágább az aranynál +200tp +2000pénz
+1,5tp Ozy fiáért
kariaji +100tp +100pénz
wild hunt +200tp +2000pénz +ÉKSZER *.*
csendes éj + 100tp +1500váltó +csengettyű : D
szabadság +300tp + 4500 pénz
régi képességekért + 15500 váltó

összesen 4355,5tp
összesen 17850 váltó

kiadás:
A Neheztelő Pillantás - 1500
démoni érzék - 1500
paralízis - 2000
zord jelenlét - 1000
bűnlátás - 2000
empátia - 3000
meggyőzőképesség és természetes szimpátia - 4500
újak
tépőkarmok -1000
lesújtó pillantás -1000
neheztelő pillantás -1000
megtántorítás -2500
zord jelenlét - 1000
empátia -2500
opál - 650


_________________

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.