Egy szép, meleg nyári nap volt, amikor a a Tünde Erdőben egy kisebb tóra bukkantam. Nem is kellett más, minthogy teljesen egyedül egy jót csobbanjak, elfelejtve minden fáradtságot, ami a talpamat nyomta. Körbenéztem és meggyőződtem róla, hogy sehol senki sincsen. Levettem édesanyámtól kapott mélykék ruhámat és minden mást is, egy közeli fa mellé raktam, hogy békésen megvárjanak, amíg vissza nem jövök. A botomat rájuk raktam, mintha attól tartottam volna, hogy a szél elfújja őket. Most teljesen meztelen voltam, élveztem az érzést, ahogy mindenem szabadon lehetett és a szellő végigsimította a testem minden szegletét. Szerettem ebben a testben lenni, igazán impozáns volt, tündei. Nem volt túl sok izmom, viszont izmos voltam és feszes, szálkáimat a nap erősen sütötte. Nekifutottam, miközben nem törődtem a lábamat szurkáló kavicsokkal és egy bombát robbantottam a víz közepébe. Miután elmerültem, vizes szőke hajam már barnás volt a nedvességtől és az arcomba lógott. Szerencsére nem volt hosszú, így oldalra simítottam és felnéztem az égre, melyen bárányfelhők fickándoztak. Megtetszett a látvány, ezért hátra fordultam és lebegtem a vízen és az idő megszűnt körülöttem létezni. Elúszott felettem sok felhőcske és fátyol, majd miután meguntam alámerültem a tónak és úsztam benne egy nagyot körbe-körbe, az alján levő növényzetet és sarat figyelve. Letöröltem arcomból a vizet és körbenéztem. Elég sokat fürödhettem, mert az ujjaimon már észre vettem azt a szokásos redőt, ami ilyenkor keletkezik, ezért úgy döntöttem, kifekszem a napra egy kicsit napozni. A fa felé úsztam, ami alatt a ruháimat tartottam, majd guggolásban megközelítettem a partot, amíg csak tudtam. Ezután felálltam, mintha nem is nyár lett volna, olyan hidegnek éreztem a levegőt, mindenem összeszűkült. Szép apró léptekkel elindultam a ruháim felé, hogy melléjük feküdhessek és megszáradjak, közben dideregve összefogtam a kezeimet és a mellkasomhoz szorítottam. Minden másom tisztán, szabadon volt, hiszen azt hittem nincsen ott senki, de tévedtem. A botom kristálya mellett egy bokor volt, ami mögött észrevettem valakit. Egy fiatal, kék szemű, hosszú szőke hajú lány volt az, talán végignézett engem. Nem tudtam, de minden esetre most mindenem kivehetően láthatta, ezért a kezeimmel férfiasságom nem kicsiny részét próbáltam takargatni.
A hozzászólást Cavett Revengefire összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 15, 2016 3:42 pm-kor.