Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Multiváltó
Felhasználónév:

Jelszó:

Legutóbbi témák

» [Magánküldetés: Kyrien von Nachtraben] - Családi titkok
by Kyrien Von Nachtraben Kedd Nov. 05, 2024 6:37 pm

» Erlendr - emlékiratok
by Erlendr von Nordenburg Pént. Nov. 01, 2024 7:40 pm

» Küldetés: Az arany fényében tündökölvén (V.I.Sz. 822. Tél)
by Jozef Strandgut Hétf. Okt. 28, 2024 3:45 pm

» [Magánküldetés] Rote Fenster hinter den Wänden (V.I.Sz. 822. Nyár)
by Nessaris Maera Szomb. Okt. 26, 2024 6:21 pm

» [Útvesztő] A magoi hét próbája
by Ostara Kedd Okt. 22, 2024 12:49 am

» Élménynek túl rövid...
by Erlendr von Nordenburg Szer. Szept. 25, 2024 7:39 pm

» Képességvásárlás
by Jozef Strandgut Vas. Szept. 22, 2024 7:21 pm

» Mesterségekhez kötődő vásárlások, receptek, alapanyagok
by Hóhajú Yrsil Csüt. Szept. 19, 2024 12:19 pm

» Enoch ben Metathron
by Noel Vas. Szept. 08, 2024 12:18 pm

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

[Neil&Tea] I don't do drugs. I am drugs.

3 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1[Neil&Tea] I don't do drugs. I am drugs. Empty [Neil&Tea] I don't do drugs. I am drugs. Pént. Júl. 29, 2016 12:59 pm

Adrastea

Adrastea
Kísértő
Kísértő

Hallom a távolból, hogy valaki köhög.
Lassan férkőzik a fejembe a hang, metszőn karistolja a tudatom, sérti a fülem. Eltervezem, hogy rá fogok kiáltani, hogy hagyja már abba a fenébe, nem tudok aludni tőle.
Aztán rádöbbenek, hogy én köhögök. A gyomromtól a torkomig feszülő görcs sehogy se hagy alább, levegőt próbálok venni, de nem megy.
Nehézkésen az oldalamra fordulok, a szemem sarkába könnyek gyűlnek az erőlködéstől. Az íz fémes sóssága miatt egy pillanatra azt hiszem, hogy vért köhögök, aztán rájövök, hogy vizet. Tengervizet. A bőrömre homok tapad nedvesen, karcolja az arcom, a karom, a lábam, a testem minden fedetlen felületét. A hajam vizesen tekeredik a nyakam köré, fojtogató indáknak tűnnek a tincsek, az alábbhagyó köhögéshullám közepette próbálom levájni magamról.
A lehunyt pilláimon át is érzem, mennyire fényesen süt a nap, a bőrömön pedig perzselve nyal végig a melege.
Még mindig öklendezek, de már valamivel jobb.

Szétrobbanni érzem a fejem. A koponyám belülről feszegeti a fájdalom, kicsurog a szememen: néhány könnycsepp végiggördül az arcomon.

Öt perc, fél óra vagy végtelen idő telik el, mire fel tudom nyitni a szemem. Tőlem balra a tenger morajlik. Jobbra pálmafák felhőtlen égboltba kapaszkodó fodros szélű sziluettje karistolja a kékséget. Mi történt?
A hajó.
Az utolsó emlékem az, hogy kokaint szívok. A srác felém nyújt egy cigit. Green peace – vigyorogja a bajsza alatt. Aztán itt vagyok.
A srác.
− Neil… − nyögöm erőtlenül.

2[Neil&Tea] I don't do drugs. I am drugs. Empty Re: [Neil&Tea] I don't do drugs. I am drugs. Pént. Júl. 29, 2016 4:21 pm

Lexa Warde

Lexa Warde
Nekromanta
Nekromanta

Sötétség. Sosem volt ellenem, mindig beleburkolózva menekültem a valóság elől. De most az egyszer megátkozva éreztem magam miatta. Képtelen voltam kinyitni szemeimet, akármennyire is akartam. Hol vagyok? Alig bírtam lélegezni, mintha egy hatalmas vastömb nyomná a mellkasomat. Számban fanyar hányás íz tanyázott.
– Kell egy cigi… - nyöszörögtem magam elé, majd vakon nyúlt ki kezem zsebeim felé reflexszerűen. A mozdulat szinte örökkévalóságnak tűnt, végtagom teljesen elernyedt volt, éreztem, ahogy lüktet benne az erem. Kezemmel megdörzsöltem szemeimet, majd némi idő eltelt, miután végre sikerült kinyitnom azokat.

Fény. Soha nem látott erősségű fény. Mintha egy műtőasztalon feküdnék, úgy világított szemembe a nap, s olyan szinte bántotta azt, mintha ősellenségek lennénk. Sós levegő csapta meg az orrom. Kezemmel elkezdtem magam alatt turkálni. Nem is az ágyamban vagyok? ért a meglepetés, amikor az ujjaim alatt homokot éreztem. Hirtelen, mintha levetítették volna előttem, úgy jöttek elő az emlékképek. Szakadozottan, egyenként. Egy hajón voltam, valami lánnyal. Mit nyomtuk? Ahogy kezdtem visszaemlékezni, rájöttem, hogy a kérdés helytelen. Mit nem nyomtunk? LSD, kokain, nagyon sok cucc volt nálam, felkészültem az útra rendesen, sok vevő után reménykedve. Ekkor hallottam, ahogy egy női hang a nevemet nyöszörgi erőtlenül. Egyszerre éreztem közelről, mintha a fülembe suttogná, azonban ugyanakkor mintha egy teljesen másik világból szólt volna hozzám.
– Tea?... – kérdeztem vissza, próbálva beazonosítani a hang forrását.

3[Neil&Tea] I don't do drugs. I am drugs. Empty Re: [Neil&Tea] I don't do drugs. I am drugs. Hétf. Aug. 01, 2016 9:33 pm

Adrastea

Adrastea
Kísértő
Kísértő

Hallom visszamormogni a nevemet.
Zsongó izmokkal fordulok vissza a hátamra, néhány pillanatig pihegve még, nehézkésen felkönyökölök, aztán ülő pozícióba tornázom magam. A tenyerem élét a homlokomnak támasztva – pont a szemöldököm felett – árnyékot tartok a szemem előtt, hogy fátyolos, kutató tekintetet futtassak körbe a tájon. Előttem a tenger, mögöttem a már említett pálmák. Tőlem balra Neil. Erősen próbálom összekaparni az emlékeim, egyelőre kevés sikerrel. Csak arra emlékszem, hogy szállok, elnyel a kékség, a csilingelő nevetésre emlékszem, meg arra, hogy az ölében ülök. Vodka ízű csók a számon, lomha, éhes érintés a combom belső részén, pont a térdem felett.
− Mi történt? – fordulok a másik felé. – Hol vagyunk? – kérdezem kissé riadtan. Aztán az ujjaim lassan a homlokomra fekszenek, masszírozni kezdem a halántékomat. – Sehol nem látom a hajót – sóhajtom enyhe kétségbeeséssel. – Nem emlékszem arra, hogy vihar lett volna… − és a tenger nyugodt felszíne sem utal semmi ilyesmire. Bár, ki tudja. Állítólag a tengeri viharok ugyanolyan hamar elülnek, ahogy támadnak.  

4[Neil&Tea] I don't do drugs. I am drugs. Empty Re: [Neil&Tea] I don't do drugs. I am drugs. Szer. Aug. 03, 2016 1:11 am

Lexa Warde

Lexa Warde
Nekromanta
Nekromanta

Lassú mozdulatokkal tápászkodtam fel az égetően forró homokból. Szűken hunyorgatva szemeimet néztem körbe a világos horizonton. Ekkor egy csengő dallam kezdett a fülemen keresztül agyam mélyébe fúródni, beburkolózva oda magát. A leányzó mézédes hangja volt az, mely parány meglepődöttséggel volt megtelve.
– Látod… ez egy nagyon jó kérdés. – dörzsöltem halántékomat próbálva kicsit jobban visszafókuszálni kusza emlékeimre. Leporolva magamat állottam fel, s kezdtem szemlélni kicsit a terepet. Mögöttünk a homok a messzeségig csillogott, majd mögötte magasló pálmafák hullámoztak kecsesen. Várjunk csak egy pillanatot… hullámoztak?
– Hallod… Még mindig be vagyunk állva, vagy ezek kajak mozognak? – mutattam a különös furcsaságra ujjammal, miközben tekintetemet a fiatal hölgyre vetettem. Állkapcsom szinte a földön koppant, amikor rájöttem, hogy ezek tényleg mozogtak.
– NÉZZD MÁR GECI, EZEK KAJAK TÁNCOLNAK – röhögtem felüdülve a távolt pásztázva.
– De amúgy most tényleg, hogy a retekbe kerültünk mi ide? – vakaróztam zavarodottan.

5[Neil&Tea] I don't do drugs. I am drugs. Empty Re: [Neil&Tea] I don't do drugs. I am drugs. Csüt. Aug. 04, 2016 12:35 am

Adrastea

Adrastea
Kísértő
Kísértő

− Neil, nyugodj már le a picsába – szólok rá nyersen, aztán minden maradék erőmet összevakarva először négykézláb állok, majd valahogy talpra. Remegősen gyengének tűnnek a térdeim, ahogy teszek egy ügyetlen lépést előre, aztán még egyet. Egy pillanatra megállok pihenni, majd újra elindulok. A tengernek háttal, a pálmafák felé. Megállok a srác mellett. – Nem mozognak a fák, és nem is táncolnak… − kötöm tovább az ebet a karóhoz, arra az érvre alapozva, hogy a fák olyan egyenesen nyúlnak az ég felé, mintha kőből faragták volna őket.

− Fogalmam sincs… − felelek kissé ingerülten a kérdésre. Amit egyébként teljesen jogosnak tartanék, ha nem tettem volna pont az imént én magam is. – De jelenleg, bevallom őszintén, ezerszer jobban érdekel, hogy hogy a retekbe fogunk innen hazakerülni – megvonom a vállamat, aztán ellépek Neil mellett, teszek még pár lépést előre. A vállam felett aztán hátrasandítok rá. – Figyelj, szerintem szét kéne néznünk – teszek egy hirtelen javaslatot. – Talán van a közelben egy település… Onnan telefonálhatunk vagy valami – rágcsálni kezdem a szám sarkát. Vagy találhatunk tigriseket. Vagy mit tudom én, miféle vadállatok élhetnek egy efféle szigeten… Mindenesetre erősen reménykedek benne, hogy nem lakatlan. Vagy legalábbis civilizált emberek által lakott. – Ugye te is hallottad, hogy nem kell aggódni? – vigyorodok el bárgyún, mintegy a saját gondolataimra adva feleletet. – A kannibálok kihaltak. Az utolsó törzset megették tavaly nyáron…

6[Neil&Tea] I don't do drugs. I am drugs. Empty Re: [Neil&Tea] I don't do drugs. I am drugs. Hétf. Aug. 15, 2016 12:23 pm

Lexa Warde

Lexa Warde
Nekromanta
Nekromanta

Engem aztán nem fog átverni. Én tudom, hogy mit láttam, és bizony azok a fák igen is mozogtak… De mindegy is. A lány szúrós megjegyzésére nem igazán  reagáltam semmit sem, csak szemeimet forgattam. Összemerte erejét a hölgy, s ő is feltápászkodott, majd pár bizonytalan lépéssel odatántorgott mellém. Hasonlóképpen, mint én, végigpásztázta a horizontot. Zsebre vágott kézzel meredtem én is a tájra, s próbáltam valamit kiötölni, hogy mit is kéne tenni, azonban hátráltatott a tényező, hogy valami kegyetlen forróság volt. Egy ideig tűrtem, azonban a végén leszenvedtem magamról pólómat, s a porba dobtam. Nagyot nyújtózkodva dörzsöltem szemeimet.
– Kuuuuurva meleg van… - morogtam a lánynak. Ekkor azonban megindult pár lépést, majd visszapillantott rám, egy ötletet felvetve. Azt azonban nem igazán tudtam hova tenni.
– Figyelj, értem én. Elég szép vagy ahhoz, hogy buta legyél, de, könyörgöm… telefon? – emeltem szemöldökeimet a magasba. – Szerintem jobban járunk, ha kényelembe helyezzük magunkat és építünk valami menedéket, mert szerintem a legfejlettebb populáció, amit ezen a szigeten találhatunk, az maximum egy retkes termeszvár. – magyaráztam neki.
– Mondjuk… mindenképpen fel kell derítenünk ezt a helyet, úgyhogy, ja, menjünk! – vakaróztam miközben sebes léptekkel a lány felé siettem.
– Nincs több kannibál? – vetettem rá kérdő tekintetemet. – Én ebben nem lennék annyira biztos – mondtam érzelemmentes hidegséggel, miközben végignyaltam fogsoromon. Vártam pár másodperc hatásszünetet, majd egyik végletből a másikba csúszva jókedvűen felnevettem.

7[Neil&Tea] I don't do drugs. I am drugs. Empty Re: [Neil&Tea] I don't do drugs. I am drugs. Hétf. Aug. 15, 2016 3:07 pm

Adrastea

Adrastea
Kísértő
Kísértő

Sértetten pillantottam rá az összevont szemöldökeim alól. A szám egyetlen pillanat alatt feszült egy egyenes, szigorú vonalba, és teljesen biztos voltam benne, hogyha lenne képességem ahhoz, hogy a szememmel öljek, ez a srác már halott lenne.
– Kényelembe helyezni magad és megdögleni egy kurva tengerparton sokkal okosabb ötletnek tűnik, igazad van – biccentettem Robinson Crusoe felé gunyorosan. De én aztán egészen biztosan nem leszek a Péntekje. Se a bőrszínem, se a mentalitásom nem nagyon talál hozzá.
− Értem… Hogyha a te ötleted, akkor rögtön nem butaság – mormogom a bajszom alatt élesen, miközben összefonom a karjaimat a mellkasom előtt, és a csataménre emlékeztető határozottsággal, felszegett állal haladok tovább előre. Kívülről talán kevésbé tűnhetek céltudatosnak, mint ahogy belülről annak érzem magam. A nedves ruhák alatt óhatatlanul didergek, bármennyire is legyen meleg, minden egyes alkalommal kiráz a hideg, ahogy a szél végignyal a bőrömön. A homokban pedig aligha lehet könnyedén haladni, főleg, ha számolunk azzal, hogy izmaim merevnek tűnnek, mint a kő. Szeretnék átöltözni, kimosni a hajamból a sót, enni egy rendeset, és normálisan ágyba feküdni bele. Lelki szemeim előtt frissen sült pizza kezd lebegni, amitől mintegy pavlovi reflexként azonnal összegyűl a nyál a számban. De egyelőre túl makacs és dühös vagyok ahhoz, hogy bevalljam mennyire éhes vagyok.

Felvont szemöldökkel sandítottam az immár mellém ért srácra, mikor újra megszólalt. – Ha tényleg falni akarsz valamit… Nálam van valami nyalnivaló – vigyorodtam el aztán megenyhülten.

8[Neil&Tea] I don't do drugs. I am drugs. Empty Re: [Neil&Tea] I don't do drugs. I am drugs. Csüt. Aug. 18, 2016 11:28 pm

Lexa Warde

Lexa Warde
Nekromanta
Nekromanta

- Persze, hogy ami az én ötletem, az jól hangzik. Nem vagyok más, mint jó ötletek tárháza! Vegyük példának a tegnap estét… Az is elég jól sikerült, nem?  -  röhögtem jókedvűen, ahogyan lassacskán beértem a lányt.
– Most, hogy így mondod… eskü megéheztem. –  tapintottam meg morcosan korgó gyomromat. Nem is emlékszem mikor ettem utoljára. Talán a hajón? Vagy a hajóra szállás előtt? Igazából teljesen mindegy, mert halál biztos vagyok benne, hogy a nyomrom tartalmát már réges-régen kihánytam.
– Ha nem találunk semmit sem… emlékeztess az ajánlatodra, ilyen hőségtől sajnos egy csepp nyálam sincsen. –  húztam számat elkeseredve. – De ha találunk valamit, akkor is emlékeztethetsz. És egyébként is, lehet az a sorsunk, hogy újra kell népesítenünk ezt a szigetet mert lakatlan. –  vigyorogtam a mellettem sétáló lányra.
Nem tudom, mennyi idő telt el. Percek, órák, napok? Éveknek tűnt, de a tűző nap az égen egy centit sem mozdult. Semmi sem volt ezen a helyen csak homok, meg fák, felváltva egymást. Éreztem, ahogyan a gyomrom szinte felemészt belülről, szám cserepesre száradt, szememet kifújta a szél.
– Hé! –  torpantam meg egy pillanatra, s szúrtam könyökömmel oldalba a lányt. – Látod azt ott? –  mutogattam nagy izgatottan magam elé. A lombok sziluettje mögött, valami fából készült épület magasodott ki. Izgatottan sprinteltünk felé, s egy pár perc futás után észre is vettük a nagy épület bejárata felett díszelgő feliratot: ”Restaurant Grange ****”. Nem akartam hinni a szememnek, amikor megláttam a semmi közepén álló éttermet. De voltam annyira éhes, hogy ne igazán akarjak törődni a tényezőkkel, egyszerűen csak enni akartam. Négy csillag ide-oda, ha olyan drága, hogy nem tudnám kifizetni, ha kell, megölöm az egész személyzetet… Egy lovat fel tudtam volna falni, annyira éheztem.

9[Neil&Tea] I don't do drugs. I am drugs. Empty Re: [Neil&Tea] I don't do drugs. I am drugs. Hétf. Aug. 22, 2016 4:48 pm

Adrastea

Adrastea
Kísértő
Kísértő

− Az újranépesítés irányába tett kísérletekben teljes mértékben benne vagyok – biccentettem felé halálosan komoly képet vágva. – De magában a kivitelezésben nem vagyok hajlandó részt venni – úgy járás közben rántottam egy aprót a vállamon, miközben az ajkaimon mégis csak végigszaladt egy halvány kis mosoly. Még viccelődni se nagyon szeretek azzal, hogy én valaha szülni fogok. Ráadásul nem egy ilyen undorító helyen. Egyébként is veszélyes a világra hozni egy gyereket, viszont el se merem képzelni, hogy mennyivel emeli a felmerülő lehetséges halálhoz vezető kockázati tényezők számát az, hogy egy szigeten vagyunk, ahol pálmafán és homokon kívül eddig nem sok mindent találtunk. Mit kezdenénk például a köldökzsinórral? Bár, Neilt elnézve… félő, hogy egész egyszerűen csak elrágná.

Felszisszentem, mikor Neil könyöke a bordáim közé szúródott, és már épp nyitottam a szám, hogy beszóljak valamit neki arról, hogy a nemkívánatos testrészeit tartsa tőlem távol, de a tekintetem automatikusan abba az irányba csúszott, amerre mutatott. R-e-s-t-a-u-r-a-n-t, betűztem fáradt szemmel, hunyorogva. Egészen eddig a pontig nem is éreztem igazán, hogy mennyire éhes vagyok, de most hirtelen még hallottam is a gyomromat türelmetlenül mocorogni. Neilhez hasonló lendületet vettem, és ahogy egymással már-már versenyezve szedtük a lábunkat, körülbelül olyan gyorsan haladhattunk, mint egy-egy összekötözött lábú teknős… visszafelé menet. Aztán végtelennek tűnő idő után, a mozgástól lihegve és kimerülten megtorpantam az étterem bejárata előtt pár lépésre.
Gyanús hangok szivárogtak ki bentről, akárha valaki állatokat tartana ott. Felvont szemöldökkel sandítottam Neilre. – Te is hallod? – pislogtam rá némileg meglepetten. Aztán sóhajtottam, megvontam a vállam, megragadtam a karját, s ha hagyta, hát befelé kezdtem húzni – Igazából teljesen mindegy. Akkor is megennék bármit, ha nekem kéne megölnöm…    

10[Neil&Tea] I don't do drugs. I am drugs. Empty Re: [Neil&Tea] I don't do drugs. I am drugs. Pént. Szept. 02, 2016 9:59 pm

Lexa Warde

Lexa Warde
Nekromanta
Nekromanta

Az épület ajtaja előtt álltunk útitársammal, amikor érdekes hangokat véltünk hallani az ajtó túloldaláról.
– Ja… nem csak te flasheled… durva. – bámultam a csukott ajtót, körülbelül ugyanakkora meglepődéssel, mint ami a leányzó arcán ült. Ekkor azonban megragadta a karom, majd befele kezdett húzni. Nagyot léptem, körülbelül az elesés határán voltam a hirtelen mozdulattól
– Jó jó megyek na… baszki, a szavakból is értek. – húztam a számat morcosan, ahogy beléptünk az étterembe.
Érdekes látvány tárult elénk. Egy hosszú út vezetett előre, flancos parketta, vagy minőségi csempe helyett sáros földre szórt szalma volt. Érdekes design egy négycsillagos étteremhez, de végül is vidéken voltunk… ki tudja itt milyen a minősítési rendszer. Mindkét oldalunkon külön zugok, ami azt illeti, karámok voltak kiépítve, s mindegyik kapuján egy-egy csengő díszelgett. Ahogy beljebb haladtunk, furcsa tekintettel szemléltem közbe.
– Psszt… állj! – torpantam meg, s emeltem kezemet a lány elé. Vártam pár másodpercet, majd előre mutattam. Pár karámmal előttünk, az előtte elhelyezett márvány itatóba bódító illatú, drága bor volt töltve, s mellette egy női Michael Kors táska volt letéve. Amikor tényleg az elhűlés határán voltam, akkor láttam meg, hogy egy ló lába lógott ki a karámból, aminek a patája rikító pinkre voltam kifestve, s a pata fölött egy színarany Rolex óra díszelgett.
– Hallod… hol a faszomban vagyunk? – emeltem magasba szemöldökeimet.

11[Neil&Tea] I don't do drugs. I am drugs. Empty Re: [Neil&Tea] I don't do drugs. I am drugs. Vas. Szept. 04, 2016 2:53 pm

Adrastea

Adrastea
Kísértő
Kísértő

A zsémbelődése egészen egyszerűen lepergett rólam, mint vízálló anyagról az esőcseppek. A legkevésbé sem érdekelt, ha épp nincs ínyére, ahogy befelé rángatom, az élet egyébként se zenés kívánságműsor, és nem is lányregény, ha megengedtetik nekem, hogy efféle klisékkel dobálózzak. Nekem se tetszik sok minden a világban… Társadalmi egyenlőtlenségek, mélyszegénység, a tény, hogy nincs nálam hajkondicionáló. Ezek mind-mind szörnyű és elviselhetetlen fájdalommal nehezedtek most a lelkemre, de persze elég nehéz volt figyelni efféle problémákra, miközben majd kilyukadt a gyomrom.
Jelenleg azonban ennél is jobban lefoglalt, hogy a négycsillagos étteremnek pontosan olyan szaga volt, mint egy istállónak… Ráadásul úgy is nézett ki.
− Dehogy állok meg… − vetettem oda az ő előbbi morcosságát tükrözve a hangomban, de azért csak megtorpantam, még mielőtt az elém tartott tenyerének ütköztem volna.
Valahogy jóval kevésbé lepett meg a kilógó lóláb – habár nem tudtam visszafojtani az arcomra kiülő vigyort az agyamon végigcikázó elmés kép nyomán −, az emberek furcsák, a világ furcsa. Ez van.
− Mit tudom én – feleltem vállrándítást követően. – Biztos valami puccos elit hely, ahová sznob dámákat hoznak el még sznobabb gavallérok… Tudod, mint az az étterem Hollywoodban, ahol meztelen nőkről ehet az ember sushit vagy ahol tök sötét van… − még a szememet is megforgattam, hogy a lehető legközérthetőbbé tegyem a téma iránti maximális érdektelenségem. – Ha van pizzájuk, azt se bánom, ha nyereg alatt puhított szalámit tesznek rá, és a jászolból kell kiennem…
Heveny patadobogás zavarta fel a közénk telepedő pillanatnyi csöndet – mint kapkodó szívverés üteme. A hang irányába mozdítottam a fejem, és ezúttal résnyire nyílt a csodálkozástól a szám, ahogy megláttam a felénk ügető lovat, nos… nyakkendőben.
− Elnézést… Elnézést… − motyogta egy reszelős férfihang, én pedig Neilre sandítottam, akinek egyértelműen nem mozgott a szája, a ló mellett pedig nem volt semmilyen ember.
− Baszd meg, ez beszél… − jelentettem ki úrinőkre jellemző könnyedséggel.
− Kérem, bocsássanak meg nekem a késedelemért! Jöjjenek csak, hátrébb van szabad karámunk – szabadkozott a… . Mi a franc?
A megilletődöttség nyomán hirtelen semmi mást nem tudtam tenni, csak tétova léptekkel követtem a beszélő állatot.

12[Neil&Tea] I don't do drugs. I am drugs. Empty Re: [Neil&Tea] I don't do drugs. I am drugs. Szer. Márc. 01, 2017 2:10 pm

Ciel von Eisenschnittel

Ciel von Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány

Most nem olvasom el a reagokat, mert lusta vagyok. Írjátok fel a 100-100 Tp-t, de jobban örültem volna, ha be is fejezitek a játékot

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.