Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Játékostárs kerestetik

Szer. Szept. 02, 2015 10:01 pm by Jerobeam

Ha valaki esetleg ismerkedésre, küzdőtéri párbajra vagy bármi egyébre tárat keresne, itt …

Comments: 61

Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 96

[Frakcióküldetés] What future brings...

Csüt. Júl. 04, 2019 2:02 pm by Serene Nightbough

Kedves tündék!
A visszajelzések alapján készen álltok, hogy eldöntsétek, milyen jövő vár …

Comments: 7


You are not connected. Please login or register

[Magánjáték] Der Engel der Kneipe

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Go down  Üzenet [2 / 2 oldal]

26[Magánjáték] Der Engel der Kneipe - Page 2 Empty Re: [Magánjáték] Der Engel der Kneipe on Szer. Jan. 30, 2019 2:05 am

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus
Kezdett szétesni a története. Az eddigiek alapján büszkén mesélné, ha tudna olvasni, most azonban csak annyit mond, hogy hallotta a dolgot. Ha azonban csakugyan tanult bármennyit is a varázslatokról, úgy szinte lehetetlen az, hogy legalább alapszinten ne sajátította volna el az olvasás művészetét. Nyilvánvalóan titkolt valamit, azt azonban szinte már teljesen elvetettem, hogy kém lenne. Azok egyszerűen…nem így viselkednek – lehet épp most dőlök be neki, de elenyészően kicsi az esélye.
Most azt kellene kiderítenem tehát, hogy micsoda igazából.
Felkeltette az érdeklődésemet az is, amit utána mondott a dologról. A varázslat nem olyan dolog, amit ellehet rontani: vagy sikerül egy formula, vagy nem. Emiatt eléggé gyanús, hogy azt állítja, „túl keveset” tud még róla ahhoz, hogy varázsoljon. Persze az is lehet, hogy a mestere próbálta ezzel kordában tartani, mégis, képtelen voltam egyszerű véletlennek tartani.
- Akkor még sokat kell tanulnod, míg igazi szakállas varázslóvá válsz. – nevettem fel hangosan – És ki a mestered? Ki tanított eddig? – kérdeztem diszkrét hangerőre váltva újra – Talán nekem is taníthatna egy-két trükköt, biztos jól jönne. – mosolyogtam továbbra is. Ezután már csak kíváncsiságból is kedvem támadt volna kettesben kihallgatni és szóra bírni.
Erre azonban nagy valószínűséggel csak később fog sor kerülni. Nem tudom nem észrevenni a pillantást, amit a pultosnő felé indított, és azt sem, ahogyan az bólintott rá. Nem kétséges, hogy épp itt hagyni akar, azonban az, hogy ne csináljak jelenetet, némiképp megkötötte a kezem. A legjobb megoldás az lesz nagy valószínűséggel, ha néhány nap múlva küldök valakit, aki begyűjti, aztán valahol egy pincében kikérdezem. Így persze fennáll annak a lehetősége, hogy addigra elszökik, ezt azonban sehogyan sem tudom elkerülni. Ha csakugyan itt hagy most, úgy a pincérnőnek mondok néhány szép és buzdító szót, hogy marasztalja a lányt.

Felhasználó profiljának megtekintése

27[Magánjáték] Der Engel der Kneipe - Page 2 Empty Re: [Magánjáték] Der Engel der Kneipe on Szomb. Feb. 16, 2019 11:59 am

Fárad, és így egyre kevésbé tud figyelni, hogy véletlenül se szólja el magát egy aprósággal. A kérdések pedig egyre inkább olyan részletekre kezdtek irányulni, ahol mindenképpen hazudnia kellett. Ezért is próbált diszkréten engedélyt kérni a közvetlen felettesétől, a pultnál álló lánytól, hogy mostmár visszavonuljon.
Persze a kérdésre nem válaszolni jól tudja, hogy udvariatlan és gyanús is.
Felkuncogott a feltételezésre, hogy belőle szakállas varázsló legyen. Az lehetetlen, hiszen ő lány.
- Ger-ardt mes-ter - mondja ez első nevet ami Armarosén kívül a mágiával kapcsolatban eszébe jut. A mélységi kissé sértődötten felhorkan. Mintha a szórakozását keresztbe húzták volna. Az utolsó mondatrészre pedig Suzi őszinte meggyőződéssel bólint. Armaros ne tudna tanítani Ericnek?
De mostmár nem várja meg hogy újabb kérdés hangozzon el.
- Elné-zést. Most-már menn-em kell. Örü-lök, hogy meg-ismer-tem! - mondja színtiszta udvariassággal, bár még nem teljesen biztos benne, hogy tényleg örül az ismerettségnek.

Az asztaltól felállva, főhajtás után váratlanul akadt vendéglátója felé elsétál az asztaltól, biccent a felszolgálólánynak, és eltűnik az ideiglenes szállása felé. Viszont már az éjszakát sem tölti teljes egészében ott. Armaros más feladatot adott neki, amihez már az éjszaka közepén el kellett indulnia, hogy minél gyorsabban haladjon. A szomszéd faluban aludt pár órát, aztán ment tovább a határ felé, hogy teljesítse a megbízását, és hasznos legyen a mélységi számára.


_________________
I will bring light to the world. I want to show everyone, that He is gentle, and kind. He can make the world better, and end all the suffering.

Név: Ártatlanság
Szint: 1. (Személyes passzív)
Leírás: Suzanne arca és kisugárzása annyira kedves és ártatlan, hogy senki sem gyanakodna arra, hogy egy mélységit szolgál, ameddig ennek nem adja egyértelmű jelét (tehát vagy beszél róla vagy képességet használ). Eddig a pontig a körülötte lévők nem támadják meg, és ha bajba kerülne akkor az emberek ösztönösen a védelmükbe veszik. Természetesen amint Suzy használja a képességeit vagy elmondja hogy kultista a hatás megszűnik.
Felhasználó profiljának megtekintése

28[Magánjáték] Der Engel der Kneipe - Page 2 Empty Re: [Magánjáték] Der Engel der Kneipe on Szer. Május 01, 2019 2:14 pm

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus
Feltűnt ahogyan a lány a pult felé néz, és az is, ahogyan az ott álló idősebb pincér bólint. Menekülni akar. Túlságosan ingoványos a talaj amire érkeztünk, így tehát inkább elmenekül. Máskor is akarok még ide jönni, nem csinálhatok cirkuszt mindenki előtt – nem tehetek hát mást, mindössze hogy úgy csinálok, mint akinek fel sem tűnik a dolog.
A lány mindenesetre felkuncog egy pillanatra, nyilván valamiféle szórakoztató dolgot képzelt el a fejében rólam. A név amit mondd, túl egyszerű és túl gyakori ahhoz, hogy bármiféle információt leszűrjek belőle. A mester egy pici plusz, de az hogy ő anank szólítja, még nem jelent semmit. Elraktározom mindenesetre, hátha egyszer később egy Gerard nevű varázslóval összefutva lesz kire hivatkoznom. Bólint arra, hogy engem is megtaníthatna, bár amennyi fogalma lehet a mágiáról, nem hiszem hogy ezzel is bármennyire okosabb lehetek.
Már megfogalmazódik bennem a kérdés, amivel kissé mélyebbre hatolhatok, de fel sem érkezek tenni, a lány hirtelen elhadarja a búcsú mondatát, majd köszönés nélkül, sietős léptekkel távozik az asztaltól. Nagyon nagy a kísértés hogy utánnamenjek, de túl kétes ez az egész, és bár biztos hogy nem egy egyszerű lány, nem éri meg a kockázatot. Ehelyett mindössze felállok az asztaltól, odalépek a pulthoz, leteszek néhány érmét és elbúcsúzom.
- Úgy tűnik elfáradt a nagy beszélgetésben a kislány. Ha újra látja, adja át hogy üdvözlöm. – mosolygok a felszolgálólányra, majd kisétálok a fogadóból.


A gyanú elkerülése érekében nagyjából az éjszaka közepén érek vissza a kocsmához. Minden bizonnyal szökni akar majd az egész elől, hisz nem tudhatja mikor térek vissza. Hiába várok azonban hajnalig, nem jön. Korábban elindulhatott volna, vagy elkerülte a figyelmemet, az apró sikátorok között? Másnap megérdeklődtetem ugyan, hogy ott van e még vagy merre mehetett, ám mindössze annyit tudnak, hogy valamikor tegnap éjjel távozhatott…Ki lehetett?

Felhasználó profiljának megtekintése

29[Magánjáték] Der Engel der Kneipe - Page 2 Empty Re: [Magánjáték] Der Engel der Kneipe on Szer. Május 01, 2019 7:25 pm

Hajszálon múlott, jól tette Suzy, hogy inkább felmondott és elhagyta a fogadót mert csúnya nagy bajba kerülhetett volna. Nagy szerencséje, hogy ilyen ártatlannak tűnik, és most az is előnyére vált, hogy Hans inkább kerüli a feltűnést. A következő találkozásik itt van nektek 100 tp, hátha segít átvészelni a nehézségeket.

Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [2 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.