... Már napok óta bent van, mást se csinál csak méreget kalapál és a tűzet fújtatja. Két héttel azután, hogy magával vitte azt a vámpír leányzót, visszajött és megkérdezte, hogy használhatná a műhelyem. Én erre rövid gondolkodás után rá vágtam egy igent, gondoltam, miért is ne, én már évek óta nem használom komolyabb feladatokra s ha be is segít abba amit mindenképp meg kell csinálnom akkor jól járunk mindketten, de arra nem számítottam, hogy sorozatban fogja megolvasztani, kikalapálni és aprólékos figyelemmel megformázni az újabbnál újabb páncélokat csak azért, hogy az egészet visszahajítsa a kohóba és kezdje előröl az egészet. Mondtam neki, hogy kár ezekért a a szép munkákért, de csak nagyon nehezen hajlott rá, hogy eladja őket. "Gyatra munka mind" mondogatta s bár az igaz, hogy nem ér fel még a vámpírok remekeihez, azért jó kis páncélok egytől egyig. Végül beadta a derekát és egy kis jutalékért cserébe árúba bocsátottam a munkáit és ahogy látják tényleg megérik a pénzüket. Bár a Sötét tünde aki csinálta őket már nincs itt, megígérte, hogy hamarosan visszajön, úgy hogy nyugodtan hagyják nálam a megrendeléseket, de ha valakinek nagyon sürgős megadhatok néhány várost ahol gyakran áthalad.
// Markhus Rühl a falú kovácsa és társ tulaja a Love and Steel műhelynek
Mesterség: Páncélkészítés
Mtp.: 0
Elkészítési módok:
Rendelhető Páncélok:
Rendelhető Pajzsok:
// Markhus Rühl a falú kovácsa és társ tulaja a Love and Steel műhelynek
Mesterség: Páncélkészítés
Mtp.: 0
Elkészítési módok:
Rendelhető Páncélok:
Rendelhető Pajzsok:
A hozzászólást Edem Ara Shine összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 30, 2018 6:45 pm-kor.