Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Multiváltó
Felhasználónév:

Jelszó:

Legutóbbi témák

» [Magánküldetés: Kyrien von Nachtraben] - Családi titkok
by Kyrien Von Nachtraben Kedd Nov. 05, 2024 6:37 pm

» Erlendr - emlékiratok
by Erlendr von Nordenburg Pént. Nov. 01, 2024 7:40 pm

» Küldetés: Az arany fényében tündökölvén (V.I.Sz. 822. Tél)
by Jozef Strandgut Hétf. Okt. 28, 2024 3:45 pm

» [Magánküldetés] Rote Fenster hinter den Wänden (V.I.Sz. 822. Nyár)
by Nessaris Maera Szomb. Okt. 26, 2024 6:21 pm

» [Útvesztő] A magoi hét próbája
by Ostara Kedd Okt. 22, 2024 12:49 am

» Élménynek túl rövid...
by Erlendr von Nordenburg Szer. Szept. 25, 2024 7:39 pm

» Képességvásárlás
by Jozef Strandgut Vas. Szept. 22, 2024 7:21 pm

» Mesterségekhez kötődő vásárlások, receptek, alapanyagok
by Hóhajú Yrsil Csüt. Szept. 19, 2024 12:19 pm

» Enoch ben Metathron
by Noel Vas. Szept. 08, 2024 12:18 pm

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Love and Steel Páncélműhely

2 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Love and Steel Páncélműhely Empty Love and Steel Páncélműhely Vas. Jún. 24, 2018 11:20 pm

Edem Ara Shine

Edem Ara Shine
Éjvándor
Éjvándor

... Már napok óta bent van, mást se csinál csak méreget kalapál és a tűzet fújtatja. Két héttel azután, hogy magával vitte azt a vámpír leányzót, visszajött és megkérdezte, hogy használhatná a műhelyem. Én erre rövid gondolkodás után rá vágtam egy igent, gondoltam, miért is ne, én már évek óta nem használom komolyabb feladatokra s ha be is segít abba amit mindenképp meg kell csinálnom akkor jól járunk mindketten, de arra nem számítottam, hogy sorozatban fogja megolvasztani, kikalapálni és aprólékos figyelemmel megformázni az újabbnál újabb páncélokat csak azért, hogy az egészet visszahajítsa a kohóba és kezdje előröl az egészet. Mondtam neki, hogy kár ezekért a a szép munkákért, de csak nagyon nehezen hajlott rá, hogy eladja őket. "Gyatra munka mind" mondogatta s bár az igaz, hogy nem ér fel még a vámpírok remekeihez, azért jó kis páncélok egytől egyig. Végül beadta a derekát és egy kis jutalékért cserébe árúba bocsátottam a munkáit és ahogy látják tényleg megérik a pénzüket. Bár a Sötét tünde aki csinálta őket már nincs itt, megígérte, hogy hamarosan visszajön, úgy hogy nyugodtan hagyják nálam a megrendeléseket, de ha valakinek nagyon sürgős megadhatok néhány várost ahol gyakran áthalad.
// Markhus Rühl a falú kovácsa és társ tulaja a Love and Steel műhelynek

Mesterség: Páncélkészítés
Mtp.: 0

Elkészítési módok:

Rendelhető Páncélok:

Rendelhető Pajzsok:

A hozzászólást Edem Ara Shine összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 30, 2018 6:45 pm-kor.

2Love and Steel Páncélműhely Empty Re: Love and Steel Páncélműhely Vas. Jún. 24, 2018 11:35 pm

Gerard D. Lawrenz

Gerard D. Lawrenz
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő

Huhú, első vásárló! Egy Egyszerű bőr alkarvédőt szeretnék.

3Love and Steel Páncélműhely Empty Re: Love and Steel Páncélműhely Hétf. Jún. 25, 2018 4:29 pm

Edem Ara Shine

Edem Ara Shine
Éjvándor
Éjvándor

Tied 225 váltóért, délieknél eltekintek a munkadíjtól.

4Love and Steel Páncélműhely Empty Re: Love and Steel Páncélműhely Kedd Jún. 26, 2018 3:18 pm

Gerard D. Lawrenz

Gerard D. Lawrenz
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő

Átvéve, kifizetve, köszönöm

5Love and Steel Páncélműhely Empty Re: Love and Steel Páncélműhely Szomb. Jún. 30, 2018 6:44 pm

Edem Ara Shine

Edem Ara Shine
Éjvándor
Éjvándor

Legyártok magamnak egy Könnyű vértet és szegecseléssel meg is erősítem azt.
Ezzel az alapanyag raktárat 0-om, nyerek 40 tp és egy E.m. Szegecselt Könnyűvértet írok magamhoz.

6Love and Steel Páncélműhely Empty Re: Love and Steel Páncélműhely Szomb. Jún. 30, 2018 6:51 pm

Edem Ara Shine

Edem Ara Shine
Éjvándor
Éjvándor

Különleges Akció:

A Következő 3 termékért kizárólag az alapanyag díján és Munkadíján (az összérték 10%-a kerekítve) számolom, ráadásul a délieknek , Extra akció gyanánt, még munka díjat se számolom fel.

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.