Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:You are not connected. Please login or register

Minta a karakterépítéshez

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Minta a karakterépítéshez Empty Minta a karakterépítéshez on Pént. Ápr. 26, 2019 5:42 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Ser Jaime von Lannister karakterlapja, avagy hogyan is néz ki ez a gyakorlatban - egy példán levezetve

Nézzünk egy konkrét példát, ami összefoglalja az egyéb topicokban leírtakat, a kasztképességeket, kasztfüggetlen képességeket és a faji képességeket is.
Ser Jaime von Lannister egy ötös szintű Katona.


Minta a karakterépítéshez Ddb90210Kaszt képességek
Úgy döntött, hogy legtöbb képességét a Zsoldos Előőrs ágba teszi, ezért feloldotta és megvette az Eilen (Kezdésként ingyen), Schlachtangriff (2500 váltó), Flogen (2500 váltó) és Kreutzhacken (4000 váltó) nevű képességeket. A fa IV. erősségű képessége azonban nem tetszett neki, így ehelyett ötös szinten inkább a lovag Hátvéd ágából a Quetschen (1000 váltó) I. erősségű támadást.
Mindez ser Jaime-nek 11000 váltójába került.

Faji képességek
Ser Jaime egy igen pompás példája az emberi fajnak, ezért amint tudta meg is vette a számára elérhető faji képességeket. Ezek a Fjordisch Hartnäckigkeit (1000 váltó), a Wiederholung (2000 váltó) és a Möwenauge (3000 váltó).
Ez ser Jaime-nek további 6000 váltó kiadást jelentett.

Kasztfüggetlen képességek
Ser Jaime kiváló kardforgató és karaktere születésétől kezdve használja a fegyvert, ezért ötös szinten azonnal meg is vette a Mesterképzettség: Kardok (2000 váltó) nevű passzív hatást, amivel grátiszként járt a Lefegyverzés képessége.
Mivel ötös szintű, ezért ser Jaime von Lannisternek még négy kasztfüggetlen képesség megvételére van lehetősége.
Nagyon bölcsen megvette az Ambidexter (2000 váltó) nevű passzív hatást, amire nagy szüksége volt, tekintve ugye, hogy az egyik keze már csak igen drága dísz.
Ezután, minthogy igazi lovag ló nélkül semmi, megvette a Lovaglás (1000 váltó) ismeretét is, noha lova egyelőre még nincs hozzá, ha a küldetések alatt talál már bátran megülheti és csatába vonulhat vele.
Tekintve, hogy Lannister így előbb-utóbb be kell állnia a sorba megvette az Alkoholtolerancia (500 váltó) készséget is, csak hogy bírja a lépést két testvérével.
Végezetül pedig úgy döntött, hogy a von Martell dinasztia haragjától félve nem árt egy kis elővigyázatosság, így megvette a Méreg tolerancia passzív hatást (500 váltó).
Ser Jaime ezen kívül nagyon szerette volna megvenni a Gesztusolvasást is, azonban erre várnia kell a következő szintlépéséig. Sebaj, addig írhatja a képesség különleges kritériumául szolgáló 1500 szavas pályázatot arról, hogyan is sajátította el ezt a készséget.
Mindez a lovagnak további 6000 váltójába fájt.
Szövetséges
Ser Jaime hű társa a bajban a szintén Katona kasztba tartozó Brienne von Tarth. Tekintve, hogy a lovagnő meglehetősen későn csatlakozott ser Jaime-hez, így ő csupán kettes szintű. Ser Jaime úgy határozott legjobb, ha Brienne a lovag Derékhad ágába fekteti a képességeit, ezért megvette számára a Härten (1000 váltó) és Abrollen (2500 váltó) képességeket.
Mindez szintén ser Jaime számláját terheli, ezért ez még 3500 váltót vett el a Lannisterek aranyából.

Pályázott képességek
Ser Jaime nem túl kreatív, egyetlen képességet pályázott be.

Név: Egy Lannister megfizeti a tartozásait
Típus: Passzív
Erősség: IV. (Zsoldos ág - Elővéd)
Felhasználás: Akarat alapú
Ár: 5500 váltó
Leírás: Minden alkalommal, ha Jaime arca megsérül, 500 váltó kompenzálásban részesül.

Mivel ez a képesség még egy Lannisternek is erős, ezért a staff IV. erősségűnek ítélte. Mivel azonban ser Jaime nem oldotta fel végül az Előőrs ág IV. erősségű képességét, ezt a pályázott képességet sem veheti meg. Ha eléri a 6. szintet, és megveszi a Reisigwehr képességet, úgy a saját maga pályázott passzív is elérhetővé válik számára.

Útválasztás

Mindezen vásárlások ser Jaime-nek 26500 váltójába kerültek a játék elkezdésétől a jelen pontig. Szerencséjére a lovag nagyon bölcsen a Nemes Útját választotta, Lannister származásával megalapozva, így minden hónapban ha legalább egy posztot írt 1000 váltó juttatást kapott.

Kiegészítők, felszerelés
Tekintve hogy ez még a Lannisterek aranyának is rengeteg pénz, így ser Jaime nem vásárolt mesteremberektől. Kezdésnek azonban a nemesi származás miatt kiválaszhatott ingyen egy kétkezes kardot, egy mellvértet, lábvértet és alkarvédőt. Ezen kívül a küldetések alatt számos Kiegészítőt szerzett, de mivel a szabályzat szerint minden karakter szinttől függetlenül összesen öt Kiegészítőt viselhet egy küldetésen, úgy döntött a következő kalandra a "Ser Jaime aranykeze" nevű varázstárgyat, a Miracle of the Sacred Eve-t (mert az adminok örömére az mindenkinél ott van), a Csillagtalan Éjszaka alatt szerzett Sol Invictus nyakéket, a Gift of the Demon King csodadobozt és egy Töltőgyűrűt visz magával.

Ez lenne hát az ötös szintű Katona, ser Jaime von Lannister karakterprofilja, az oldal szabályainak megfelelően felépítve.

https://questforazrael.hungarianforum.net

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.