Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Top posting users this month
Alberich Fischer
Skri'sha  1szava10Skri'sha  Voting_bar2Skri'sha  1szava11 


You are not connected. Please login or register

Skri'sha

2 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Skri'sha  Empty Skri'sha Pént. Szept. 25, 2020 5:09 pm

Skri'sha

Skri'sha
csak hogy ne felejtődjenek el :3 Ashor régi spelljeit visszahoznám, legalábbis párakat.

Név: Törés
Típus: Bűbáj
Erősség: I
Ár: 1000
Felhasználás: Egyszerű pecsét
Leírás: Egy nekromanta szolgák ellen kifejlesztett halálpap technika, mely leginkább csontvázak ellen használatos. A használó saját mágiáját használva kisebb túltöltést okoz a célpont csontvázon, amely egy kisebb robbanást eredményez, mely mindössze annyi energiát okoz, amelytől elroppan a csontváz gerince. Csak olyan élőhalottakon használható, melyeknek látszik a cél csontuk.
Tervezett kategória: Carnes (Hús)

Név: Íjászfejlesztés
Típus: Bűbáj
Erősség: II
Ár: 2500
Felhasználás: Egyszerű pecsét
Leírás: A halálpap által létrehozott élőholt már nem csak közelharci fegyvere helyett egy íjjal és 20 nyílvesszővel teli tegezzel idéződik meg. Az idézés pillanatában létrehozható technika. Nem csak csontvázra lehet használni.
Tervezett kategória: Carnes (Hús)

Név: Roham Zombi
Erősség: II
Ár. 2500
Felhasználás: Egyszerű pecsét
Leírás: A halálpap létrehoz egy kissé görnyedt hátú, hosszú karokkal rendelkező karmos zombit, amely karjait is lábait felhasználva vágtaszerű sebességet képes elérni, közelharcba pedig tűhegyes karmaira támaszkodik. Bár gyors, egy egyszerű zombi tartósságával ér fel, roham közben azonban gyakrabban olyan találattól is hamarabb szétesik, amitől egy átlagos zombi még talpon paradna.
Tervezett kategória: Carnes (Hús)

Név: Szikla Zombi
Típus: Mágia
Erősség: III
Ár: 4000
Felhasználás: Bonyolult Pecsét
Leírás: A halálpap egy kampós kezű, masszív, óriási testtel rendelkező zombit idéz meg, amely kampóját használja harcos során. Roppant ellenálló lény, akit fizikai támadásokkal igen nehéz elpusztítani. Mágia nélküli ellenfeleknek veszedelmes ellenfél.
Tervezett kategória: Carnes (Hús)

Név: Torz Gyilkos
Típus: Mágia
Erősség: IV
Ár: 5500
Felhasználás: Bonyolult pecsét
Leírás: A halálpapok által létrehozott rendkívül amorf élőholt, melyet a használó kedve szerint varrhat össze. Gyakorlatilag első pillanatra úgy tűnik, mint egy kezeken járó, testéből éles fegyverekkel hadonászó szörnyeteg, de valójában egy viszonylag fürge és mozgékony lényről van szó, ami a kezeknek hála könnyedén tud mozogni szinte bármely felületen. A lény rendelkezik némi intelligenciával, így rendelkezik döntésképességgel, azonban végig azt a feladatot követi, amit a gazdája kiadott neki, így amennyiben nem kap folyamatos utasítást, úgy az eredeti célt követi. Így ha csak nem utasítjuk neki, hogy egy örzött terület esetén milyen jelzésű személyeket engedjen be, úgy könnyen megtámadhatja a szövetségeseket is.
Tervezett kategória: Carnes (Hús)

2Skri'sha  Empty Re: Skri'sha Pént. Szept. 25, 2020 10:51 pm

Rudenz von Hellenburg

Rudenz von Hellenburg
Design manager
Design manager
Név: Törés
Típus: Bűbáj (1/3 kör)
Erősség: II. (Animus)
Ár: 2500 váltó
Felhasználás: Egyszerű pecsét
Leírás: Egy kifejezetten nekromanta szolgák ellen kifejlesztett halálpap technika, mely leginkább csontvázak ellen használatos. A használó saját varázserejével egy kisebb robbanást idéz elő egy kiválasztott csont felszínén, amitől az elroppan. Csak olyan csontot törhet ilyen módon a használó, amelyet lát. Egyszerre csak egy csonton használható.

Íjászfejlesztés: Elutasítva

Név: Rohamzombi
Típus: Mágia
Erősség: III. (Carnes)
Ár: 4000 váltó
Felhasználás: Egyszerű pecsét
Leírás: A halálpap létrehoz egy kissé görnyedt hátú, hosszú karokkal rendelkező karmos zombit, amely karjait és lábait felhasználva vágtaszerű sebességet képes elérni, közelharcba pedig veszélyes karmaira támaszkodik. A támadási sebessége és tartóssága is egy egyszerű zombiéval ér fel, roham közben azonban sérülékenyebb, olyan találattól is széteshet, amitől egy átlagos zombi még talpon maradna.

Név: Sziklazombi
Típus: Mágia
Erősség: IV. (Carnes)
Ár: 5500 váltó
Felhasználás: Bonyolult Pecsét
Leírás: A halálpap egy kampós kezű, masszív, óriási testtel rendelkező zombit idéz meg, amely kampóját használja harc során. Roppant ellenálló lény, akit fizikai támadásokkal igen nehéz elpusztítani, azonban hihetetlenül lomha. Mágia nélküli ellenfeleknek veszedelmes ellenfél.

Név: Torz Gyilkos
Típus: Mágia
Erősség: IV. (Carnes)
Ár: 5500 váltó (+ 1200 szavas pályázat)
Felhasználás: Bonyolult pecsét
Leírás: A halálpapok által létrehozott rendkívül amorf élőholt, melyet a használó kedve szerint varrhat össze. Gyakorlatilag első pillanatra úgy tűnik, mint egy kezeken járó, testéből éles fegyverekkel hadonászó szörnyeteg, de valójában egy viszonylag fürge és mozgékony lényről van szó, ami a kezeknek hála könnyedén tud mozogni szinte bármely felületen, amelyik kapaszkodásra alkalmas. A lény rendelkezik némi intelligenciával, így rendelkezik döntésképességgel, azonban végig azt a feladatot követi, amit a gazdája kiadott neki, így amennyiben nem kap folyamatos utasítást, úgy az eredeti célt követi. Így ha csak nem utasítjuk neki, hogy egy őrzött terület esetén milyen jelzésű személyeket engedjen be, úgy könnyen megtámadhatja a szövetségeseket is.

Fontos kiemelni, hogy a negyedik szintű szörnyekből egyszerre csak egyet irányíthatsz áganként, így nem lehet egyszerre például Ghoulod és Torz Gyilkosod. Ha úgy döntesz, hogy egy pályázatos élőholtat lecserélsz egy másikra, ám később visszaváltanál, újra kell pályáznod.

3Skri'sha  Empty Re: Skri'sha Pént. Okt. 02, 2020 10:48 am

Skri'sha

Skri'sha
Név: Vöröslámpa
Alapanyag: Alkohol, Fagyöngy
Leírás: Erős vágyfokozó szer. Az elfogyasztott személy könnyebben elcsábítható, még akkor is, ha a másik fél nem az esete.
Kritérium: Csak elfogyasztva fejti ki a hatását.

Név: Ragacslabda
Alapanyag: Fekete Gyanta, Len
Leírás: Egy különleges főzet, mely légmentesen lezárt üvegben tárolva folyékony halmazállapotú, de levegővel érintkezve halmazállapota megváltozik, és szappan-szerűen habozva megkeményedik, miközben a térfogatának háromszorosára dagad. Az így létrejövő egybeálló ruganyos anyag hozzátapad szinte mindenhez, így ha valaki lábát megdobják vele az adott illető nagy eséllyel a földhöz ragad. Eltávolítani puszta erővel igen nehéz, a legkönnyebb módja valami élessel szétvágni. Nagyon gyúlékony anyag, de tűz hatására gyorsan összeesik, így csak felszíni égést okozhat, akkor is, ha közvetlenül bőrrel érintkezik.

Név: Kábítóbor
Alapanyag: Bürök, Szén
Leírás: Szürke, szagtalan por, mely nagyon finomszemű, így a szél könnyen felkaphatja. A por belélegezve megduzzasztja a nyelőcsöveket és szúró fájdalommal járó légszomjat eredményez, míg szembe kerülve ideiglenes vaksághoz vezet, még akkor is, ha a gyorsan kimossák. Kisebb dózisban mindegyik ideiglenes, csupán pár percig tartó erősebb kellemetlenség. Használata sok gyakorlást igényel.

Név: Tisztító por
Alapanyag: Ektoplazma, Ezüstpor
Leírás: Egy könnyű, finomszemű fehér por, mely légmozgás nélküli helyen nagyon sok ideig képes a levőben szállni. A por maga hasonló hatással bír, mint a szent mágia, ám hatása jóval elenyészőbb. Vámpírok és Démonok bőrén viszkető, irritáló hatást kelt, belélegezve ideiglenesen nehézkessé teszi a levegőt. A porfelhőben az önálló tudat nélküli élőholtak megzavarodnak, irányításuk nehézkessé válik.

Név: Láthatatlan tinta
Alapanyag: Kőris, Szén
Leírás: Egy különleges, ezüstös tintaszerű anyag, melyet levegőtől elzárva kell tartani. Felbontva papírra, vagy egyéb felületre felhordva nagyjából tíz perc alatt színe eltűnik és áttetsző lesz. Nem hagy foltokat, így gyakorlatilag a papírlapba felszívódó tinta látszólag megszűnik, ám hő hatására a száraz tinta kis tónust vált, felfedve így az írt/rajzolt motívumokat. A legtöbb felületen hasonló hatást kelt, de olyan felületen, ahol nem tud beszívódni (mint pl a kőzet), szintén áttetsző, matt felületet alkot, melyet bizonyos szögből észre lehet venni.

Név: Igazságszérum
Alapanyag: Alkohol, Gyöngyvirág, Barlangi Tinóra
Leírás: Íztelen, szagtalan, színtelen folyadék, mely elfogyasztva nehezíti a gondolkodást. Bár a hazugságokat nem gátolja, de mivel az elszenvedő személy mentális képességei nehezítve vannak, könnyebben észrevehetőek a nem valós, kitalálttényezők. Azonban ügyelni kell, mert túladagolás esetén a hatása túl erős lesz, így a célszemély jóeséllyel a már tudott információkra is nehezen emlékszik.
Kritérium: Elfogyasztást igényel

Név: Toxicit
Alapanyag: Citrin, Higany, Gargoyvér
Leírás: Alkímia segítségével létrehozott különlegesen bájolt ékkő, mely külsőleg sima Citrinkőnek látszik, ám hatását akkor fejti ki, ha olyan helyen tartózkodunk, ahol mérgesgázok vannak. A Toxicit színe sárgáról sötétedi a fekete felé, attól függően milyen dózisban található mérgező gáz a levegőben, vagy folyadékban. A legtöbb mérgező hatással reakcióba lép, de nem semlegesíti őket. Amennyiben a kőzet túl sokáig van egy adott mérgező közegben (melyben nagy eséllyel a használója is elhunyt már), akkor a Toxicit tönkre megy és végleg fekete színű marad.


Név: Pokolkutya
Típus: Bűbáj
Erősség: I
Leírás: Egyszerű zombikutyák, amik nagyjából egy ember lábáig érnek. Bár nagyon könnyen tönkre mennek, az épebb zombikutyák képesek szag alapján követni embereket és harapásuk is igen kellemetlen. Bár gyorsabban és mozgékonyabbak egy átlagos élőholtnál, nem valami erősek önmagukban.

Név: Szimbiózis
Típus: Egyszerű Pecsét
Erősség: II
Leírás: A varázslat segítségével képes a nekromanta 1 helyett több élőholtat is idézni egy áráért, azonban ennek ára van. Mivel ugyanannyi mágiát használunk több élőholtra, így effektivitásuk romlik, így kettő esetén támadásuk tovább lassul, harmadolás esetén már futni se képes, négy esetében pedig mozgásuk csigalassúságuk támadásaik pedig lomhák, leginkább csak húsfalnak vannak. Egy varázslattal maximum csak negyed részig lehet szétválasztani egy idézést.

Név: Felszerelve
Típus: Bűbáj
Erősség: II
Leírás: A nekromanta képes felszereléssel együtt megidézni egy adott élőholtját, azonban az így idézhető zombikat a hozzájuk tartozó szettel az adatlapon vezetni kell, és csak bizonyos szetteket csak együtt lehet idézni. A zombik felszerelését előre meg kell vásárolni, de a zombi szétzúzása esetén is megmaradnak, ám ha nem szedem fel őket, csak másik játékba idézhetem újra.
Példa: Adatlapra felvezetve fenn van egy Zombi sett #1: Bőrvért, Rövidkard, Pajzs és egy Csontváz sett: Láncvér, Hosszúkard. Hiába létezik a két szett alapjáraton a Zombit nem idézhetem Láncvértbe és a Csontvázat se idézhetem Bőrvért, Rövidkard, Pajsz kombinációval. Futó játék esetén, ahol aktív valamelyik élőhalott kombinációja, addig nem írhatom át a szettjét, míg az adott élőholtat szét nem verik, vagy fel nem oldom a mágiát. Ha valamelyik fegyver/páncél megsemmisül, le kell vonnom a listáról.


_________________
Skrisha:
- Beszédszíne: #9966ff
- Elbeszélés színe: #669999

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.