Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:You are not connected. Please login or register

Larsdall Crescent

2 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Larsdall Crescent Empty Larsdall Crescent Szomb. Ápr. 22, 2017 8:12 pm

Larsdall Crescent

Larsdall Crescent
Éjvándor
Éjvándor
Név: Soul Bell/Lélekharang
Szint: 1
Ár: 1000
Leírás: Aktiválás után, az azt követő pár percben, kardjának pendülései (ha valaminek nekiüti, lehet az bármi, csak pendüljön a penge) annak hangja társaiba bátorságot önt, míg ellenfeleit kissé elbizonytalanítja.

Név: Holdárnyék
Szint: ?
Ár: ?
Leírás: Csak éjjel, vagy naptól elzárt helyen használható (ahol nem éri nagyobb mennyiségű napfény). Megidéz néhány (2-4) tökéletes másolatot magából egy ideig (1-2 perc?), amiknek nincs fizikai valójuk, sebezni nem tudnak, viszont az ellenfél összezavarására tökéletes. Ha elég nagy külső fizikai hatás éri (megütik, meglövik, nekidobnak egy követ) a másolat eltűnik. A másolatok maguktól mozognak.
TÖRÖLVE, már létező képességgel ütközikA hozzászólást Larsdall Crescent összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 17, 2017 8:33 pm-kor.

2Larsdall Crescent Empty Re: Larsdall Crescent Szomb. Ápr. 22, 2017 8:18 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Lélekharang: Ez érdekes ötlet, legyen 1. szint és 1000 váltó. (Csak a stílus kedvéért javasolnám, hogy angolra fordítsd hogy beleilljen a többi képesség közé, pl Soul Bell néven)
Holdárnyék: Sajnos a név is és a képesség is foglalt, javaslom hogy nézd meg a self merénylő Lunar Reflection nevű képességét

https://questforazrael.hungarianforum.net

3Larsdall Crescent Empty Re: Larsdall Crescent Szomb. Ápr. 22, 2017 8:52 pm

Larsdall Crescent

Larsdall Crescent
Éjvándor
Éjvándor
Név: Éjjeli őrség
Szint: 3
Ár: 2000
Leírás: Egyfajta meditatív állapot, amikor a test pihen, de az elme fokozottan éber. Akár órákig fent lehet tartani, fizikailag pihen az ember, de mentálisan megterhelő. Szinte minden testhelyzetben használható, állva csak akkor, ha támaszkodik valaminek. Szint*5m sugarú körben minden nemű mozgást és hangot észlel. Fel tudja mérni, hogy veszélyt jelent-e, és ennek megfelelően időben tud reagálni. Nappal a hatósugár feleződik.A hozzászólást Larsdall Crescent összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 17, 2017 8:33 pm-kor.

4Larsdall Crescent Empty Re: Larsdall Crescent Szomb. Ápr. 22, 2017 8:55 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Éjjeli őrség Elfogadva
Szint: 3
Ár: 2000

https://questforazrael.hungarianforum.net

5Larsdall Crescent Empty Re: Larsdall Crescent Vas. Ápr. 23, 2017 7:35 am

Larsdall Crescent

Larsdall Crescent
Éjvándor
Éjvándor
Név: Társak a bajban
Szint: 2
Ár: 1500
Leírás: Naponta egyszer képes a saját vagy más sérüléseit társaival megosztani (a sérült + 2 fő), így egy komoly sérülés több kisebb sérülésre oszlik. Fizikai kontaktus, és a többiek beleegyezése szükséges.

Név: Holdaréna
Szint: 6
Ár: 3500
Leírás: Egy 5m sugarú kört hoz létre maga körül szint*2 perc ható ideig, a terület ekkor a telihold mintázatát viseli, szélét ezüstös fényű fényfal keretezi. A hatás mindenkire vonatkozik, aki a körön belül van. Az elkülönített térről semmi és senki nem juthat ki vagy be, amíg a hatás el nem múlik, vagy a létrehozó eszméletét nem veszti.

Név: Határvonal
Szint: 5
Ár: 3000
Leírás: "Eddig jöjj és ne tovább." Kardjával egy vonalat húzva ezüst fényű falat hoz létre, melyen nem lehet átjutni. A hatás 2 percig tart. A határ maximális hossza 5m.A hozzászólást Larsdall Crescent összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 17, 2017 8:34 pm-kor.

6Larsdall Crescent Empty Re: Larsdall Crescent Vas. Ápr. 23, 2017 12:41 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Társak a bajban: 2.szint, 1500 váltó
Holdaréna: legyen 6.szint, 3500 váltó
Határvonal ez legyen 5.szint, 3000 váltó

Szép munka, csak így tovább!

https://questforazrael.hungarianforum.net

7Larsdall Crescent Empty Re: Larsdall Crescent Hétf. Ápr. 24, 2017 5:59 pm

Larsdall Crescent

Larsdall Crescent
Éjvándor
Éjvándor
Ezek igencsak teszt jellegű képességek, kíváncsi vagyok a véleményetekre, ha elvetitek őket, akkor hanyagolom ezt az irányt.

Név: Erődállás
Kategória: Aura
Szint: 5
Ár: 3000
Leírás: A használót ezüstös aura veszi körbe, ami hatalmas fizikai (ellenáll a szúró, vágó fegyvereknek, egy pörölycsapás sem billenti ki) védelmet biztosít számára. Csak lassú lépésben képes haladni, ugrani, kitérni nem tud.. A hatás szint*15mp ideig tartható fent. A hatás ideje alatt, más képességet nem tud használni.
Osztott hatás: A képesség hatóideje annyival osztódik, amennyi ember megkapja.

Név: Vadászidény
Kategória: Aura
Szint: ?
Ár: ?
Leírás: Az erődállással ellentétben ez a támadásra összpontosít. Használója a hatás ideje alatt gyorsabban képes mozogni(az átlag sebesség úgy 2-3x-a), ellenben a védekezésre nem tud akkora figyelmet fordítani. Szint*10mp a hatóideje. A hatás ideje alatt, más képességet nem tud használni.
Osztott hatás: A gyorsasági hatás csökken (pl. alap 2x-es helyett 1,5x, vagy 3x-os helyett 2x-es). Fix hatóidő (mondjuk 20mp).

Név: Holdpajzs
Szint: 3
Ár: 2000
Leírás: Hárít egy mágikus támadást szint-1 szintű mágiát képes hárítani. A hatás addig tart, míg meg nem szüntetik, vagy ki nem véd egy támadást. A hatás ideje alatt, más képességet nem tud használni. 5 percenként lehet újra használni.
Osztott hatás: Szint-2 szintű mágiát képes hárítani. A hatás ideje alatt más képességet nem tud használni, kivéve, ha a társak legalább feléről el nem tűnt.

Név: Egy mindenkiért
Szint: 1
Ár: 1000
Leírás: Larsdall megosztja jelenlévő csapattársaival egy bizonyos aura alapú képességét. 5 perc az újrahasználási ideje és 10 méteres a hatósugara.A hozzászólást Larsdall Crescent összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 17, 2017 8:38 pm-kor.

8Larsdall Crescent Empty Re: Larsdall Crescent Szer. Ápr. 26, 2017 8:11 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Erődállás: Ez egy 5. szintű képességnek jó (vagyis 3000 váltó), azonban az osztott hatást vedd ki. Helyette megosztva nem csökken a hatása, hanem a hatóideje annyiad részére, ahány felé osztod.
Vadászidény: Eh, ez nekem nagyon a zsoldos Eilenjére hajaz és nem is igazán illik bele a kasztba szerintem, így ez elutasítva.
Holdpajzs: Mágiapajzsa több kasztnak is van, de ez legalább a holdőrhöz illik, így elfogadom. 3. szint, 2000 váltó, és az újrahasználhatósági ideje 5 perc.

Egy mindenkiért: 1.szint 1000 váltó (És a szövegében elkövettél egy helyesírási hibát, de nem tudom hogy csak typo-e így én átfogalmaznám, valami olyasmire, hogy "Larsdall megosztja jelenlévő csapattársaival egy bizonyos aura alapú képességét." Emellett legyen ennek is 5 perc az újrahasználási ideje és 10 méteres hatósugara.

https://questforazrael.hungarianforum.net

9Larsdall Crescent Empty Re: Larsdall Crescent Kedd Júl. 11, 2017 5:11 pm

Larsdall Crescent

Larsdall Crescent
Éjvándor
Éjvándor
Gramhoz (Lars kardja) kötődő képesség.

Név: Szabadság
Szint:
Ár:
Leírás: Mint a legtöbb fegyvert, Gramot is harcra készítették. Így hát nem csoda, hogy szeret szabadon lenni, így hát amíg a hüvelyében van, az enyhe fényt, mely belőle sugárzik magában tartja, majd az előrántáskor szabadjára engedi, a kirántás ívében egy Holdpengéhez hasonló vágást eredményez. Minél tovább van a hüvelyében a kard, annál erősebb lesz a vágás. (egy egyes szintű holdpenge vágáshoz 5 óra elzárás kell, 10 óra után 2. szintű az ereje, 15 után 3. és így tovább)

És ez úton szeretném a Lélekharang képességet is a fegyverhez társítani.

10Larsdall Crescent Empty Re: Larsdall Crescent Szer. Júl. 12, 2017 5:41 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
érdekesen hangzik, megveheted 3. szinten 2000 váltóért

https://questforazrael.hungarianforum.net

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.