Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:You are not connected. Please login or register

Nathaira Serpentfang

2 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Nathaira Serpentfang  Empty Nathaira Serpentfang Hétf. Okt. 02, 2017 3:13 pm

Nathaira Serpentfang

Nathaira Serpentfang
Tünde Druida
Tünde Druida
Név : Medusa
Szint : 1
Leírás : Nathaira hét darab élő kígyót alakít ki a hajából, akiket tetszés szerint mozgathat. Veszély esetén képes megmarni velük az ellenfelét, de nem okoznak komoly sérüléseket. Fél órán át fenntartható, utána tíz percet pihentetni kell. Kevés varázserőt fogyaszt.
A kígyók nevei és elhelyezkedésük : Cuddles (jobboldalt alul), Poison Blossom (jobboldalt középen), Lord Slyther (jobboldalt felül), Monty the Python (tarkónál hátul), Miss Hisss (baloldalt felül), Aya the Naga (baloldalt középen), Lady Rainbow (baloldalt alul).
Ár : 1000 váltó


Név : Kígyóvér / Serpentblood
Szint : 1
Leírás : Nathaira születése óta mágnesként vonzza a kígyókat, így azok természetes közegként veszik a jelenlétét, és hozzácsapódnak az utazásai során. Szint*3 kígyó folyamatosan mellette van, akiket jól megért és utasíthat, de nem használhatja fel őket a saját céljaira. A mellette lévő kígyók öncélúan viselkednek ha veszélyztetve érzik magukat.
Ár : 1000 váltó

Név : Kígyóalak / Snake form
Szint : 4
Leírás : Nathaira képes felölteni kígyóalakot ölteni, egy óra hosszáig. Ilyenkor minden felszerelése leesik róla. Minden típust külön kell megvásárolni :
- Óriáskígyó
- Sikló
- Tengerikígyó
Ár : 2500

Név : Kígyómarás / Serpent bite
Szint : 1
Leírás : Nathaira megidéz egy zölden foszforeszkáló mágikus kígyót, amely a tenyeréből kiindulva megmarja a célpontját. A képesség egy hús-vér óriáskígyó marásának felel meg, hatótávolsága 8 méter. Öt percenként egyszer.
Ár : 1000

Név : Védelmező kígyó / Guardian snake
Szint : 4
Leírás : Nathaira egy smaragdszínű kígyójelet varázsol a saját, vagy szövetségese alkarjára. Veszély esetén a kezét feltartva a jel aktiválódik, egy ellenfél felé rugaszkodó, két méteres kígyó képében. Miután megmarta az ellenfelet, szertefoszlik. Öt percenként egyszer.
Ár : 2500 váltó
(A jel nem tűnik el magától, ellenben mivel csak épp meglepni vagy feltartani tudja az ellenfelet, nem látom nagy harci jelentőségét.)

Név : Restoring leaves
Szint : 3
Leírás : Nathaira néhány levélből álló forgatagot idéz egy szövetségese köré, akinek sebei elkezdenek regenerálódni. A könnyű sebesüléseket gyorsabban, a közpeseket pedig lassan gyógyítja be. Egy percig aktív, öt percenként használható.
Ár : 2000 váltó  

Név : Kígyóbűvölő tánca
Szint : 2
Leírás : Nathaira egy nagyon ősi tünde táncot kezd lejteni amely látványa megbabonázza a kígyókat és embereket egyaránt. A kígyók önkéntelenül is csatlakoznak a táncához, hajlonganak, tekerednek, vonaglanak, elképesztően látványos módon. Ilyenkor Tara tetoválása vadul cikázik a testén, és a bőre halovány pikkelyszerűen csillog. (természetesen a pikkelyek nem valódiak, csak látszatok) Az emberek számára nagyon lenyűgöző látványnak tűnik, de nincs különleges hatása rájuk. Miután eljárta a táncot, a kígyó társai ereje és sebessége megnő két órára.
Ár : 1500

Név : Világtalan érzékelés
Szint : 6
Leírás : Nathaira a kígyókhoz hasonlóvá teszi az érzékeit, így lemond a látásáról, és ehelyett a szaglására és vadállati hatodik érzékét erősíti fel. Így képessé válik észlelni a környezetét 15 méteren belül, valamint a szagokat egészen nagy távolságból felismerni és megkülönböztetni egymástól, de a látását teljességgel elveszti, azaz megvakul. Tíz percig tartható fent, kétóránként egyszer.
Amíg vak, a szeme teljesen fehér, benne egy függőleges fekete csíkkal, valamint a nyelve kétágúvá változik.
Ár : 3500A hozzászólást Nathaira Serpentfang összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 19, 2017 7:40 pm-kor.


_________________
I call on the spirit of the Snake.
I call on the primal and forces you carry.
I call on your intuition abd heightened senses.
Help me remain pressed close to the present
so I might experience this existence directly.
Wake me aware of subtlety and open for change.
Sensual and fertile spirit,
I ask you for transformation.
Help me shed that which I have outgrown.
Clear my eyes so that I might slide free of the past
and into a newly formed Now.
Coil your power, speed, and precision within me so
that I might harmonize with the invisible
and swallow whole the wisdom I seek.

2Nathaira Serpentfang  Empty Re: Nathaira Serpentfang Csüt. Okt. 19, 2017 7:15 pm

Dieter von Rotmantel

Dieter von Rotmantel
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Medusa: A neveket most hagyjuk, azzal a részével nem tudok mit kezdeni egyelőre (Darr agyhalott) de a képesség maga nem vészes. Az viszont hogy folyamatosan nyolcfelé látsz nagoyn erős egy harcban, így az nem lehet hosszútávon. Szóval itt a választást rád bízom, vagy vedd ki az érzékelést (a marás maradhat, feltéve hogy egyik sem mérgeskígyó), vagy a fenntarthatósági idő csökken le olyan 3-4 perc környékére.
Kígyóvér: Ez elfogadva, 1. szint 1000 váltó
Kígyóalak: Itt az a gondom hogy azzal hogy beírtad hogy a vizisiklótól a boáig bármi lehetsz egy végtelen hasznosságú spellt kreáltál, ami sajnos túl erős. Úgy működhet a dolog, ha ezt a skillt mindig megveszed minden egyes kígyóra (illetve kígyó típusra, tehát pl az óriáskígyókra csak egyszer kell megvenni, nem kell külön pitonra meg külön anakondára). Ezen kívül 4. szint, 2500 váltó
Kígyómarás: Na itt kb mindennel baj van. Nem vagyok kígyószakértő, de talán el tudom képzelni hogy egy óriáskígyó marása ha a torkodra akad az elég gyorsan fullaszt meg vagy töri el a gégédet. A páncélon áthatolás, a nyolc méteres táv és a gyors ismételhetőség pedig a legerősebb skillé teszik kb az oldalon, így ebből a háromból legalább kettőnek mennie kell.
Védelmező kígyó (remélem az angol nevében csak elírás van, kezd túl sok lenni a kígyó meme): Nos ez már talán megüti az elfogadható szintjét. 4. szint, 2500 váltó.
Restoring leaves: Ez ahogy nézem egy combat healing salve, szóval legyen egy kicsit magasabb szintű. 3. szint, 2000 váltó
Kígyóbűvölő tánca: Ez tetszik, 2. szint 1500 váltó
Világtalan érzékelés: Ahogy a Medúzánál mondtam, ez harcban nagyon erős így teszünk rá egy hatóidőt. Az átállásokkal együtt (már ha szeretnéd azt a részletet megtartani, szerintem nem szükséges) 20 percig tarthatod fent, anélkül 10 és kétóránként egyszer használhatod. 6. szint 3500 váltó


_________________
"I watched with glee
While your kings and queens
Fought for ten decades
For the gods they made."

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.