Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Multiváltó
Felhasználónév:

Jelszó:

Legutóbbi témák

» [Magánküldetés: Kyrien von Nachtraben] - Családi titkok
by Kyrien Von Nachtraben Kedd Nov. 05, 2024 6:37 pm

» Erlendr - emlékiratok
by Erlendr von Nordenburg Pént. Nov. 01, 2024 7:40 pm

» Küldetés: Az arany fényében tündökölvén (V.I.Sz. 822. Tél)
by Jozef Strandgut Hétf. Okt. 28, 2024 3:45 pm

» [Magánküldetés] Rote Fenster hinter den Wänden (V.I.Sz. 822. Nyár)
by Nessaris Maera Szomb. Okt. 26, 2024 6:21 pm

» [Útvesztő] A magoi hét próbája
by Ostara Kedd Okt. 22, 2024 12:49 am

» Élménynek túl rövid...
by Erlendr von Nordenburg Szer. Szept. 25, 2024 7:39 pm

» Képességvásárlás
by Jozef Strandgut Vas. Szept. 22, 2024 7:21 pm

» Mesterségekhez kötődő vásárlások, receptek, alapanyagok
by Hóhajú Yrsil Csüt. Szept. 19, 2024 12:19 pm

» Enoch ben Metathron
by Noel Vas. Szept. 08, 2024 12:18 pm

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Küldetés az újonnan érkezetteknek

+2
Victor Goldhawk
Serene Nightbough
6 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Küldetés az újonnan érkezetteknek Empty Küldetés az újonnan érkezetteknek Vas. Júl. 24, 2016 8:29 pm

Serene Nightbough

Serene Nightbough
Mesélő
Mesélő

Minőség és Tartalom drágaságaim!

Mostanában sokan jöttetek, így hogy rögtön bele is kerüljetek a vérkeringésbe és belejöjjetek, hogy hogy is megy itt a móka, ezért szeretnék kiírni egy küldetést, kizárólag 1-es szintű karakterek számára.

Nem szeretnék limitet szabni hogy mennyien jöhettek, és túlzottan feszített tempót sem tervezek, de annyit kérnék, hogy csak olyan jelentkezzen, aki tényleg játszani akar, és feltett szándéka hogy írjon és végigjátssza a kalandot! Ezen kívül minden más csak megbeszélés kérdése, kedves középkorú nefilim nő vagyok, nem szoktam megenni senkit, bártan lehet zaklatni minden platformon.
Nem tudom ki találkozott és ki nem a stílussal, igyekezni fogok úgy mesélni hogy ne legyen szükség egyeztetésre, de tudjátok az ember, a nefilim meg a mesélő tervez, a játékosok meg végeznek, szóval nem kizárt, hogy szükség lesz egyeztetésre konferenciában, hogy pl 1-1 megbeszélés vagy tervezés ne tartson 5 körön át mert sosem végzünk a kalanddal. Mi ezt skypeon szoktuk intézni, de nyitott vagyok másra is. Ez ne riasszon el senkit, ha valaki nem tudja megoldani/nem akarja, azzal is fogunk tudni mit kezdeni.
Reaghossz limit sincs, mindenki úgy játszik ahogy kényelmes.

Na ezen apró technikai olgok után, jöjjön a téma!

Veronián elszórtan találhatók angyalromok, egy régi, feledésbe merült kor utolsó maradványai. Régészek és bátor felfedezők találtak is egy lezárt könyvtárat, mely hatalmas és többszintű, tele elfeledett ősi iratokkal, és feletételezéseik szerint ebből a hősi korból származik, de pontosabbat nem tudnak mondani. Ennek a híre csalja oda a kalandozókat, vagy akár más is megbízhat benneteket hogy menjetek el érte, de az biztos hogy rengeteg értékes tudás rejlik odalent, s ki tudja... Hol máshol lehetne biztosabb információt találni akár Azraelről és arról a nagyon fancy kardjáról?

Kérdéssel óhajjal sóhajjal keressetek bátran, jelentkezni ebben a topicban lehet!

2Küldetés az újonnan érkezetteknek Empty Re: Küldetés az újonnan érkezetteknek Vas. Júl. 24, 2016 8:40 pm

Victor Goldhawk

Victor Goldhawk
Tünde Druida
Tünde Druida

Én szeretnék jelentkezni! \o/

3Küldetés az újonnan érkezetteknek Empty Re: Küldetés az újonnan érkezetteknek Vas. Júl. 24, 2016 8:48 pm

Eiryn

Eiryn

Én is benne vagyok. Aztán majd meglátjuk, mi sül ki belőle Smile

4Küldetés az újonnan érkezetteknek Empty Re: Küldetés az újonnan érkezetteknek Kedd Júl. 26, 2016 5:19 pm

Crispin Shadowbane

Crispin Shadowbane
Éjvándor
Éjvándor

Csak hogy a legszexibb self is képviseltesse magát, csalatkoznék...izé, csatlakoznék én is!

" You know the guy, the batshit loose one, thinkin’ two guys livin’ in his head. Good homie, just crazy and drunk most of the time. "
- Random nigga from the ghetto to Det. Christine Dalgarde

Cynewulf "Soberisthenewugly" Longtalk
- Szép kis megnevezés ala Darr

5Küldetés az újonnan érkezetteknek Empty Re: Küldetés az újonnan érkezetteknek Kedd Júl. 26, 2016 9:18 pm

Cavett Revengefire

Cavett Revengefire
Tünde Druida
Tünde Druida

Én is szívesen belefognék ebbe az útba. Smile

6Küldetés az újonnan érkezetteknek Empty Re: Küldetés az újonnan érkezetteknek Pént. Aug. 05, 2016 5:49 pm

Ardana Falkenrath

Ardana Falkenrath
Déli Katona
Déli Katona

Jövök! Írjatok a francba fel! MéT!

7Küldetés az újonnan érkezetteknek Empty Re: Küldetés az újonnan érkezetteknek Pént. Aug. 05, 2016 8:14 pm

Serene Nightbough

Serene Nightbough
Mesélő
Mesélő

Ment egy kis kezdőreag, hajrá mindenkinek és jó szórakozást!

https://questforazrael.hungarianforum.net/t733-kuldetesa-regmult-arnyai#5456

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.