Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:You are not connected. Please login or register

Miu Silverfalls

3 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Miu Silverfalls Empty Miu Silverfalls Pént. Dec. 11, 2015 9:51 pm

Miu Silverfalls

Miu Silverfalls
Tünde Druida
Tünde Druida
B... bocsánat Dara-sama Embarassed

Név: Rezdülés
Szint: 1
Leírás: A mágus ujjából egy kis villám tör ki, mely az ellenfélbe csapódva, egy pillanatra megrándulásra készteti az izmokat. Csak sokkhatás éri az embert, és csak akkor, ha bőrt ér, de ha valaki nem fogja elég erősen a fegyverét, könnyen kieshet a rándulás pillanatában. Újjáélesztésnél is használható.

Név: A Vadak Szava
Leírás: Miu képes megérteni az állatok nyelvét, és képessé válik kommunikálni velük telepatikus módon. Bár hasznos képesség, kicsit kimerítő szellemileg, és ezen túl csakis állatokra használható, így bestiákra nem (pl Nyálka, Démon).

Név: Könnyed Léptek
Leírás: A druida a szelek erejével ruházza fel a közelében tartózkodó társát, vagy saját magát, akinek gyorsasága egyel javul (ha eddig Nagyon Gyenge volt a Gyorsasága, most már Gyenge lesz). A hatás nagyjából 4-5 percig tart. Töltés idő: 2/szint percenként ismételhető meg, maximum a szinttel megegyező személyen (pl ha 3. szintű vagy, akkor 3 emberen lehet egy időben ilyen bűbáj)

Név: Körültekintés
Leírás: A mágia segítségével hangunkat képesek vagyunk megbűvölni és oly módon használni, mint egy radar. A hang végigsöpör a környéken, attól függően meddig képes terjedni a hang. A mágikus hang ezen felül pontosan behatárolja azoknak a lényeknek a helyét, akik valamilyen szinten rendelkeznek mágikus erővel, de a fajtájukat, erejüket stb nem képes behatárolni, szimplán merre találhatóak.

Név: Utolsó Remény
Leírás: Miu felváltva énekel, és fuvolázik, de a dal oly erőteljes, hogy akár egy kisebb sereg összecsapása nyomán is hallható. A dal annál hatásosabb, minél több druida énekli, és minél dúsabb a zene kavalkád, ám az éneklés ideje alatt teljesen védtelenné vállnak, hisz teljes mértékben a dalra kell fókuszálniuk, hogy kikre legyen hatással a dal (tekintve, hogy az ellenséget nem lenne jó megbűvölni). A dal azonban elsöprő erejű. A mágikus impulzus, mely a dallamot alkotja, egészen eljut a harcolók szívébe, és teljes mértékben képes megváltoztatni a harc kimenetelét. A dal reményt ébreszt a megbűvöltekben, és elméjük, és szívük ellenállóbb lesz a félelemnek, vagy kétségbeesésnek, sőt bátorsággal telik meg, mely révén akár utolsó lélegzetükig is harcolhatnak hazájuk, családjuk védelméért, vagy épp azért ami a cél. Fontos megjegyezni, hogy a mágia nem manipulál, szóval, ha valaki el akar menekülni, azt nem akadályozza meg, csupán segíti feldolgozni a traumát, melynek során a morálja se esik le egy-egy ijesztőbb esetén. A dal akkor a leghatásosabb, ha az emberek valóban valami fontosat akarnak védeni, ám félnek valamitől, ekkor a mágia segíti leküzdeni a gátlásaikat, és megóvja őket a negatív érzelmektől, természetesen ez nem gátolja meg, hogy utólag átgondolva a bűvölt személy ne kapjon sokkot az átéltektől a későbbiek folyamán.


Név: A Remény Dala
Leírás: Bánatos, ám reménykeltő dallam kezd végigjárni a környéken, mire Miu haja ezüstös, tompa fényben kezd izzani. Lehunyja szemét, majd dúdolni kezd. Miu lábaitól (ahova előzőleg indák magjait szórta) kiindulva zölden pislákoló zöld indák kezdenek kiemelkedni a földből, majd végigkúsznak a földön, és finoman rátekerednek a közelben tartózkodók testére (nagyjából 3-4 méteres kör), majd ezután az indák Miu testét is körbefonják. A mágia csúcspontján Miu elkezdi bús dalát játszani okarináján. A mágikus dallamoktól az izzás felerősödik, és mágia aktiválódik. Miu indákon keresztül a sérültekbe irányítja saját és kis mértékben a közvetlen környezetben található növények életerejét is.  Bár holtakat nem képes feléleszteni ezzel, de akár elegendő energiát beáldozva akár egy haldoklót is megmenthet, azonban ez roppant veszélyes, ugyanis ha túl sok életenergiát ajánl fel az ő élete is veszélybe kerül, sőt bele is hallhat. Mindazonáltal a technika roppant hasznos, ha meg akarunk menteni valakit, de a gyógyászati lehetőségek, már kevésnek bizonyulnak. A szertartás végeztével elveszti az eszméletét, és az elvesztett életenergiájától függően akár napokra, súlyosabb esettebbnél hónapokra is kómába eshet, míg vissza nem szerzi elvesztett energiáit. A technikának nincs látható mellékhatása, de megcsökkenti a használójának életidejét, emiatt Miu soha senkinek nem tanítja meg ezt az egyetlen technikát. Csakis mezőn használható, ahol kicsírázhatnak a magok, amik a mágia végén rögtön el is sorvadnak.


Név: A Bánat dala
Leírás: Miu dalba kezd, mely mágikusan felerősítve terjed szét a közelben. A mágikus dallamok semmilyen fizikai látvánnyal nem szolgálnak, egyszerűen csak hallatszódik. Viszont a hatás már sokkal szembetűnő. A dal először csak kisebb fülzúgásként hat a gonosz lényeire, mely démonok, vagy nekromanták is lehetnek, ám a dal haladtával a zúgás átvált hasogató fejfájásba csap át, mely egyre inkább erősödik, minél tovább hallgatják. A technikának főleg zavaró hatása van, amely nem hagyja a ármánykodó lényeket békén, viszont a fejfájáson kívül nem okoz több gondot, viszont a szörnyek egy részét biztos elijeszti. Miközben énekel Amelia teljesen ki van téve a környezetének, ugyanis behunyt szemmel teljesen rá kell hangolódnia a dalra.


Dalai:
https://www.youtube.com/watch?v=c2oMDC4ZQRg
https://www.youtube.com/watch?v=pB4s6b4wBK8
https://www.youtube.com/watch?v=_eqVlxjbUpY
https://www.youtube.com/watch?v=acn4jdw7HPsA hozzászólást Miu Silverfalls összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 01, 2016 10:54 pm-kor.

2Miu Silverfalls Empty Re: Miu Silverfalls Vas. Dec. 13, 2015 8:32 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Rezdülés: Elektromos sokkhatásra az ember izmai görcsösen összerándulnak, így nem, hogy elejti a fegyverét, inkább képtelen lesz elengedni. Egyébként elfogadva, 500 váltó
A vadak szava: Elfogadva, 3. szint, 1500 váltó
Könnyed léptek: Ehemm, nem igazán jön ki nekem a matek. Akárhogy nézzük, ezt a technikát legalább egy emberen folyamatosan fenntarthatod, így a töltési időnek semmi értelme. Legyen inkább így:
A druida a szelek erejével ruházza fel a közelében tartózkodó társát, vagy saját magát, akinek gyorsasága egyel javul (ha eddig Nagyon Gyenge volt a Gyorsasága, most már Gyenge lesz). A hatás addig tart, míg a druida meg nem szünteti, de addig folyamatosan fogyasztja annak varázserejét. Maximum a szinttel megegyező személyen (pl ha 3. szintű vagy, akkor 3 emberen lehet egy időben ilyen bűbáj)
Körültekintés: elfogadva, 4 szint, 2000 váltó
Utolsó remény: elfogadva, 8. szint, 4000 váltó
A remény dala: elfogadva, 7. szint, 3500 váltó
A bánat dala: note#1: ez inkább a fájdalom dala nekem, de te tudod
note#2: a végén ameliának hívtad magad
note#3 elfogadva, 6. szint, 3000 váltó

https://questforazrael.hungarianforum.net

3Miu Silverfalls Empty Re: Miu Silverfalls Szomb. Szept. 03, 2016 11:44 pm

Miu Silverfalls

Miu Silverfalls
Tünde Druida
Tünde Druida
Potionok/Mérgek
Név: Fájdalomcsillapító
Leírás: Kissé szúrósszagú zöldes por, mely belélegezve tüdőirritációt okoz. Használat előtt vízzel kell elkeverni, melytől élénkzöld színű szirupot kaphatunk.
Hatás: A sérülésre kenve elzsibbasztja az adott területen lévő idegvégződéseket (jóval kevesebb, de jóval sűrűbb anyagra van szükség, a hatás jóval intenzívebb ám rövidebb ideig tart); elfogyasztva a hatása a teljes testre kihatással van.
Mellékhatás: A betegre ügyelni kell elfogyasztás esetén, mert könnyen elharaphatja a saját nyelvét.
 
Név: A Kaszás Csókja
Szint: 3
Leírás: Igen híg, fekete folyadék, szagtalan, íze a vizeletére hasonlít
Hatás: Egy igen veszélyes keverék, mely már-már méreg besorolásba is kerülhet. A szer elfogyasztása után a személy vérkeringése, agytevékenysége lelassul, ezáltal teste jóval kevesebb energiát emészt fel. A szer egy hibernációs „álomba” repíti a személyt, akinek teste lassabban gyengül egy betegség, sérülés, méreg ellen. Lényegében órákkal, napokkal is meghosszabbíthatjuk így a személyt akár egy halálosnak hitt sérülésből is vissza tudunk hozni, ha szerencsénk van. Egy adag három napig tart.
Mellékhatás: pontosan kimért adagot adhatunk csak be, különben a személy soha nem kel fel

Unkaszt Képesség:
Név: Varázskezek
Leírás: A használó gyógyító energiával vonja be a kezét, mely így tompán fényleni kezd. A használó ezután izomlazító, vagy gyógymaszásban részesíti a célszemélyt, kinek a legtöbb izmát át kell dolgozni. Az így átmasszírozott izomzatokba ideiglenesen beleivódik a gyógyító mágia, amely végett könyebben regenerálódik (gyógyul), illetve a teljesítménye is megnő (lassabban fáradnak el az izmai, valamicskével több munkavégzésre képes). Saját magára nem hat a technika, csakis másra.

Druida varázslat:
Név: Második bőr
Szint: 1-2?
Leírás: A használónak még friss leveleket kell lefektetnie a sérült, ápolásra váró testrészre, majd mágiával "átalakítja" azokat, mely így szépen beépül a célterületbe, már-már 2. bőrfelületként. Hasznos, ha égési sérüléseket kell ellátnunk, vagy sebeket elzárnunk, vagy ha szimplán el akarunk tüntetni egy bőrhibát. Fontos hogy kissé dúrvább tapintása az így létrehozott "bőr" és sokkal sérülékenyebb, viszont míg újra nem termelődik a bőrsejtjeink tökéletes védelmet nyújt. Emellett az ellátott felület enyhén zöldes színű lesz, míg a bőr le nem cserélődik.

4Miu Silverfalls Empty Re: Miu Silverfalls Szomb. Szept. 10, 2016 3:11 pm

Ciel von Eisenschnittel

Ciel von Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Potionok/Mérgek
Név: Fájdalomcsillapító
Leírás: Kissé szúrós szagú zöldes por, mely belélegezve tüdőirritációt okoz. Használat előtt vízzel kell elkeverni, melytől élénkzöld színű szirupot kaphatunk.
Hatás: A sérülésre kenve elzsibbasztja az adott területen lévő idegvégződéseket (jóval kevesebb, de jóval sűrűbb anyagra van szükség, a hatás jóval intenzívebb ám rövidebb ideig tart); elfogyasztva a hatása a teljes testre kihatással van.
Mellékhatás: A betegre ügyelni kell elfogyasztás esetén, mert könnyen elharaphatja a saját nyelvét.

Cool, ez elfogadva. Legyen a szintigény kettő, összetevők: Angyaltrombita, Dongóméreg, alkohol. Ár: 400 váltó , Tp:80


Név: A Kaszás Csókja
Szint: 3
Leírás: Igen híg, fekete folyadék, szagtalan, íze a vizeletére hasonlít
Hatás: Egy igen veszélyes keverék, mely már-már méreg besorolásba is kerülhet. A szer elfogyasztása után a személy vérkeringése, agytevékenysége lelassul, ezáltal teste jóval kevesebb energiát emészt fel. A szer egy hibernációs „álomba” repíti a személyt, akinek teste lassabban gyengül egy betegség, sérülés, méreg ellen. Lényegében órákkal, napokkal is meghosszabbíthatjuk így a személyt akár egy halálosnak hitt sérülésből is vissza tudunk hozni, ha szerencsénk van. Egy adag három napig tart.
Mellékhatás: pontosan kimért adagot adhatunk csak be, különben a személy soha nem kel fel

Ide szeretnék egy kicsit több pontosítást, hogy mégis mikor menthet meg valakit és mikor nem, mert jelen formájában kicsit túlzottan átláthatatlan.

Unkaszt Képesség:
Név: Varázskezek
Leírás: A használó gyógyító energiával vonja be a kezét, mely így tompán fényleni kezd. A használó ezután izomlazító, vagy gyógymasszásban részesíti a célszemélyt, kinek a legtöbb izmát át kell dolgozni. Az így átmasszírozott izomzatokba ideiglenesen beleivódik a gyógyító mágia, amely végett könnyebben regenerálódik (gyógyul), illetve a teljesítménye is megnő (lassabban fáradnak el az izmai, valamicskével több munkavégzésre képes). Saját magára nem hat a technika, csakis másra.

Nem látom okát, hogy lényegében miért ne lehetne működőképes dolog, de szeretném, ha pontosítanál egy kicsit azon, hogy mennyit fogok a munkavégzésének, csak hogy láthassuk a lényegét.

Druida varázslat:
Név: Második bőr
Szint: 3.
Ár: 2000 váltó
Leírás: A használónak még friss leveleket kell lefektetnie a sérült, ápolásra váró testrészre, majd mágiával "átalakítja" azokat, mely így szépen beépül a célterületbe, már-már 2. bőrfelületként. Hasznos, ha égési sérüléseket kell ellátnunk, vagy sebeket elzárnunk, vagy ha szimplán el akarunk tüntetni egy bőrhibát. Fontos hogy kissé durvább tapintása az így létrehozott "bőr" és sokkal sérülékenyebb, viszont míg újra nem termelődik a bőrsejtjeink tökéletes védelmet nyújt. Emellett az ellátott felület enyhén zöldes színű lesz, míg a bőr le nem cserélődik.

Rendben van.

5Miu Silverfalls Empty Re: Miu Silverfalls Vas. Feb. 25, 2018 10:25 pm

Miu Silverfalls

Miu Silverfalls
Tünde Druida
Tünde Druida
Név: Az erdő himnusza
Szint: 1?
Váltó: 500?
Leírás: Alapszintű eld-druida képesség, melyet csak azok képesek elsajátítani, kik ténylegesen otthonuknak, barátjuknak tekintik az erdőt. Ez különleges természet mágia, mely a legtöbb mágiatípussal ellentétben nem a tulajdonos, hanem a természetben rejlő mágiát használja fel (természetesen minél erősebb a használója annál effektívebb a dolog). A képesség lényi része igazából az, hogy a druida mágikus dallamokkal szólítja meg a természetet, hozzá imádkozva próbálja helyrehozni azt. Nem képes komolyabban manipulálni növényzetet (nem irányítja, kénye kedve szerint hogyan csapkodjon meg ilyenek), de képes „megkérni” őket dolgokra (például hogy bizonyos formában nőjenek, bár ehhez állandóa dalra van szükség). A növények növekedési, helyreállítódása, mint említve volt szinttől függ. Kezdetleges szinteken csak képesek vagyunk elérni, hogy a növények gyökeret, fogjanak, vagy visszanyerjék az erejüket, ha nem kaptak elég táplálékot, esetleg kinyíljanak a szirmok. A mágiához elengedhetetlen a dal és a fegyelem.

Név: Varázskezek
Szint: 2-3?
Ár: 1500-2000?
Leírás: A használó gyógyító energiával vonja be a kezét, mely így tompán fényleni kezd. A használó ezután izomlazító, vagy gyógymasszásban részesíti a célszemélyt, kinek a legtöbb izmát át kell dolgozni. Az így átmasszírozott izomzatokba ideiglenesen beleivódik a gyógyító mágia, amely végett könnyebben regenerálódik (gyógyul), illetve a teljesítménye is megnő (lassabban fáradnak el az izmai, valamicskével több munkavégzésre képes). Saját magára nem hat a technika, csakis másra. A hatás kb 20-30 percig tart.

Hatás:
- tovább terhelhetőleg az izmok, mint alapjáraton (a tejsavó szint tünetei később jelentkeznek)
- kis mértékű izomerőjavulás (ha egy köteg fát csak kisebb erőlködés árán tudtunk eddig cska megemelni, most jóval könyebb lesz)
- Az izomláz megszüntetése

6Miu Silverfalls Empty Re: Miu Silverfalls Vas. Márc. 04, 2018 11:31 am

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Az erdő himnuszáról beszéltünk, hogy ez két tünde faji képességnek az összeolvasztása így értelmetlen.

A gyógyító kezek jó lesz, 2. szint 1500 váltóért.

https://questforazrael.hungarianforum.net

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.