Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Top posting users this month
Alberich Fischer
Wilhelm von Hildebrand 1szava10Wilhelm von Hildebrand Voting_bar2Wilhelm von Hildebrand 1szava11 


You are not connected. Please login or register

Wilhelm von Hildebrand

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Wilhelm von Hildebrand Empty Wilhelm von Hildebrand Csüt. Júl. 16, 2020 9:17 pm

Wilhelm von Hildebrand

Wilhelm von Hildebrand
Klerikus
Klerikus
Név: Wilhelm von Hildebrand

Nem: férfi

Kor: 27

Faj: ember

Frakció: Veroniai Királyság - A Veroniai Kegyelmes Isten Egyháza
Kaszt: Klerikus

Kinézet: „Induite novum hominem!” – Wilhelm von Hildebrand életében talán perpillanat a legmeghatározóbb gondolat. „Új emberré” válása óta nem láthatják az emberek mást viselni, mint a kispapi reverendát, s szentelésére készülődvén a liturgikus ruhákat. Arcát illetően ábrázata kissé barátságtalan hatást nyújthat annak, aki nem ismeri őt eléggé, ám a sötét hajú, sápadt arcú, szigorú klerikus benyomása könnyedén vált át egy barátságos pap alakjába, aki igyekszik valóban Krisztust képviselni.
Kis termete talán az oka, hogy a tabernákulumba helyezvén a Szentséget mindig lábujjhegyre kell állnia és érdemes megjegyezni, hogy minden mise előtt óvatosan megigazítja egyébként rendkívül nehezen fésülhető haját.
Cipője, melyet a szemináriumban kapott, ékes, fényes s méretét tekintve rémes – így sokkal szívesebben hordja kopottas, poros, kissé talán dohos régi cipőjét. Meggyőződése, hogy az Egyháznak kerülnie kell a fényűzést, bár ennek említése inkább a jellemrajz, sőt az előtörténet rezortja! Mindenesetre ez az oka, hogy inkább hordja örömmel régi reverendáját és cipőjét, mint a fényes, rózsafüzér és tömjénillatú, puhára vasalt és makulátlanra fényezett érseki papnevelde ruhatárának legújabb darabjait.

Jellem: Becsületes, de összefüggéseiben látja az eseményeket, így gyakran, például egy későbbi nagyobb jó érdekében vagy egy nagyobb rossz elkerülése végett meg tud békélni a tisztességtelen, helytelennek tűnő vagy ténylegesen rossz dolgokkal is. Egyébként higgadt, türelmes, megértő ember. Igazából semmi baja a déliekkel, sőt elítéli a háborút.

Passzív képességek:

Személyes passzív: Reverenda és Rózsfüzér
Típus: Passzív
Erősség: I.
Felhasználás: Mágiamentes
Leírás: Wilhelm, bár szintén elégedetlen a kegyetlenséggel amit testvérei között tapasztalt, átlátta, hogy változást nem lehet forró fejjel elérni, s néha az ember kénytelen a kisebbik rosszat választani. Testvérével ellentétben nem kardot forgatva próbálja meg leigázni a Katolikus egyházat, szelíden, s szép szóval igyekszik azt hűvé tenni azokhoz az elvekhez, amiket ő maga helyesnek hisz. Amennyiben Wilhem nem visz fegyvert egy küldetésre (s nem is szerez közben), akkor a küldetés végén 20%-al több pénzjutalmat kap. Bibliát természetesen hordhat magával, s varázsolhat is.

Aktív képességek:

Név: Rejuvenatio
Típus: Mágia (Fenntartott)
Erősség: IIb.
Ár: 2500 váltó
Felhasználás: Szövetség Alapú
Leírás: A pap/apáva imába fog, amely folyamatos, halvány szent fénnyel borít be egy célpontot. Az ima lassan gyógyítja a sebeit, a könnyű sebeket egy kör, a közepeseket két kör, a súlyos vagy akár halálos sebeket három kör alatt képes teljesen meggyógyítani. A seb a gyógyítás ideje alatt arany fénnyel ragyog.

Küldetésnapló:

Kiadások:

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.