Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:You are not connected. Please login or register

Dantalion

3 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1  Dantalion Empty Dantalion Szomb. Feb. 13, 2016 10:45 am

Dantalion

Dantalion
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő
Név: Sötét elme
Szint: 1-2?
Ár: 1000-1500~?
Leírás: A tudásdémon ráhangolódik a sötét energiák hullámhosszára, és így képes beférkőzni más személyek fejébe, ha az az illető nem védekezik mágikus úton, vagy nem tiltakozik a "behatolás" ellen. Ennek következtében a tudásdémon képes lesz legfeljebb 1-2 kilométeres távolságban érzékelni a célszemélyt, valamint telepatikus úton is üzenhet neki. A csatorna sajnálatos módon visszafelé nem működik.

Név: Éjjellátás
Szint: 1
Ár: 500-1000
Leírás: Dantalion a szemeibe vezeti a sötét energiákat, amelynek következtében képes lesz akár a teljes sötétségben is rendesen látni. A hossza legfeljebb 20-30 perc, máskülönben a látása véglegesen romlani fog. Hátránya, hogy ha esetleg a varázslat időtartama alatt egy nagyobb fényvillanásba, vagy erősebb fénybe néz, akkor jó pár percig megvakul.

Név: Feslett érzékek
Szint: ?
Ár: ?
Leírás: A tudásdémon a sötétség hatalmával képes lesz átverni három érzékszervet, pontosabban a szaglást, az ízlést, és a tapintást. Ennek köszönhetően előidézhet különféle illatokat, ízeket, vagy felületeket a célszemély(ek) számára, valamint már meglévő dolgok elfedésére is képes. Ezt értelemszerűen csatákban, harcokban elég nehéz hasznosítani, azonban apróbb átverésekhez első osztályú átokvarázslat. Hátránya, hogy legfeljebb egy percig alkalmazható.

Név: Árnytüskék
Szint: 1-2?
Ár: 500-1000?
Leírás: Dantalion képes lesz az öt méteres körzetében fekete árnytüskék létrehozására, melynek elve a sötét dárdákon alapszik, csak alakjuk sokkal kisebb, valamint több idézhető belőlük egyszerre. Szint*5 tüske idézhető meg a kijelölt távolságban, amiket az idézés után azonnal ki is lőhet, ám ha felülethez érnek szertefoszlanak, azaz csak egyszer használatosak. Abban az esetben ha bőrfelülethez érnek, kellemetlen tűszúrásként hatnak, és egy dobótű mértékű sebzést hagynak maguk után. A seb mélysége nem jelentős, de ha különlegesebb pontot ér, halálos is lehet.

Név: Sötétség láncai I.
Szint: 1-2?
Ár: 1000-1500?
Leírás: A démon segítségül hívja a sötét energiákat, és ennek következtében a célszemély lábára egy lánc tekeredik a földből. Nem tart hosszabb ideig egy-két másodpercnél, azonban éppen elegendő ez az idő arra, hogy a menekülést meggátolja, és esetleg el is essen az illető a nagy sietségben.

Név: Sötétség láncai II.
Szint: 4-5?
Ár: 2500-3000
Leírás: Dantalion továbbfejlesztette a sötétség láncait, így hosszabb ideig is képes lesz fenntartani a béklyót. Abban az esetben, ha semmilyen más varázslatot nem használ, akár 1-2 óráig is képes mozgásképtelenné tenni foglyát. A varázslat azonnal megtörik, amint másik varázslatba kezd a tudásdémon.

2  Dantalion Empty Re: Dantalion Szomb. Feb. 13, 2016 11:32 am

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Először: Ez a szín lesz a halálom T_T
Másodszor:
Sötét elme: 2 szint, 1500 váltó; Illetve a kapcsolat kialakításához legalább egy fizikai kontaktus kell, utána szabadon használható az adott távolságon belül.
Éjjellátás: 2 szint, 1500 váltó
Feslett érzékek: 5 szint, 3000 váltó
Árnytüskék: 2 szint, 1500 váltó
Sötétség láncai I. : 3 szint, 2000 váltó
Sötétség láncai II. : Na, azért hosszú az 1-2 óra, mágia nélkül is lehet sok kárt okozni addig. Legyen 10 perc és 5. szintű, 3000 váltó.

https://questforazrael.hungarianforum.net

3  Dantalion Empty Re: Dantalion Kedd Ápr. 26, 2016 8:32 pm

Dantalion

Dantalion
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő
Először beteszem az ötleteimet példának, és ha esetleg rábólint a vezetőség, akkor kidolgozom jobban a képességfát. Very Happy

Név: Idézés: Fekete Imp
Szint: ?
Ár: ?
Leírás: Dantalion segítséget hív a Pokolból, melynek köszönhetően egy apró termetű, gonosz, manószerű teremtmény jelenik meg mellette. Az imp harcra általában nem használható, csak apróbb karcolásokat képes okozni, vagy figyelemelterelésre jó esetleg. Kisebb háttérbeli feladatokban viszont annál inkább jeleskedik, többek között tárgyak megszerzésére, lopásra, vagy szabotálásra specializálódott. Naponta egyszer idézhető meg.

Név: Idézés: Cerberus
Szint: ?
Ár: ?
Leírás: Dantalion képes lesz más dimenziókból démoni lényeket megidézni, és a saját oldalára állítani őket. A lények közé tartozik a Pokol kapujának őrzője, Cerberus, a háromfejű kutyadémon. A lény valamivel nagyobb mint egy átlagos kutya, három fejjel és egy kisebb tüzes sörénnyel rendelkezik. A démonnak mindhárom feje elég agresszív, így az idézőjén kívül mindenkire rátámadhat, még akkor is ha nem ártana a gazdája számára. Csak alap parancsokat képes végrehajtani, mint az "Öld meg!", "Kapd el!", "Hagyd békén!", bár az utóbbira általában nem szokott hallgatni, hiszen békés feladatokra nem szívesen adja a fejét.. vagy inkább a fejeit. Három naponta idézhető meg.

4  Dantalion Empty Re: Dantalion Kedd Ápr. 26, 2016 8:38 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Sajnos sem az imp, sem a cerberus nem létezik, mint démonfajta. A démonoknak csak a hét főbűnhöz kötődő fajtáik léteznek, görög (és egyéb, nem kelta és nem északi) mitológiai lények pedig szintén nem játszanak, sajnálom Very Happy

https://questforazrael.hungarianforum.net

5  Dantalion Empty Re: Dantalion Csüt. Május 02, 2019 7:11 pm

Dantalion

Dantalion
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő
Angol nyelvtanulás pályázat

Ami egész életemben hajtott az a kíváncsiság és a mérhetetlen tudásszomj. Ez egy soha véget nem érő játék számomra, amelyben soha sem győzhetek. Mindent egyszerre sohasem fogok tudni, s a végtelen tudás sem hiába kapta a melléknevet maga elé. Ellenben a fajtám nem tud ez ellen sok mindent tenni, s talán nem is nagyon akar. Elfogadjuk magunkat úgy, ahogyan vagyunk, hiszen ha nem tennénk, csak még nehezebbé tennénk az amúgy sem könnyű démoni sorsot. Éppen ezért is kerestem magamnak egy új célt, egy behatárolható – nem lehetetlen – tudást… melyet, ha megszerzek, akkor legalább érezhetek majd egy bizonyos szintű elégedettséget magam felé. A nyelvek voltak ezek a rövid vagy talán középtávú célok, melyek közül mindegyiket el óhajtottam sajátítani. A latint már démoni életem elején sikeresen megtanultam, s ez alatt a pár év alatt már könnyedén használom, mindenféle gond nélkül megértem. A német az anyanyelvem, így azzal sincs már semmi dolgom. A következő legfontosabb nyelv ezen a világon viszont az angol, amelynek megtanulásához először egy tündét kellett keresnem, aki hajlandó velem üzletelni. Ami az egészben a legnehezebb számomra, talán a kastélyom elhagyása és a halandók között való járás. Nehezen viselem el magam körül a szúrós szempárokat, s az összesúgó parasztokat, akik ha megpillantják a szarvaimat vagy a szemem színét, máris máglyára küldenének. Tisztában voltam azzal, hogy talán egy sötét tündével könnyebben szót tudnék érteni, mint egy természetimádóval, lévén ők nem tartanak minket – démonokat - annyira természetellenesnek, mint fajtársaik.

A Déli Királyságban jó pár hét telt el, míg a fülembe jutott egy olyan sötét tünde tudós személye, aki hasonló lelkivilággal lett megáldva, mint jómagam. Fel is kerestem azon nyomban, hogy bizonyos ellenértékért cserébe a tanítványának fogadjon.
- Frey Silvermoon? – teszem fel a kérdést bizonytalanul, amikor belépek annak a háznak, annak a szobájába, melyet az útbaigazítóm adott meg. – Attól függ, hogy ki kérdezi. – fordul felém egy középkorú tünde férfi, kinek szemei családnevét igazolják, hiszen valóban olyan látványt nyújtott, mintha csak maga az ezüstös hold pillantott volna rám. – A nevem nemes egyszerűséggel Dantalion. Nem fogok semmiféle hazugságot most felépíteni erre a kapcsolatra, mert szükségem van rád. Tudásdémon vagyok, aki tudást keres. A kérdés az, hogy mit kérsz cserébe? – tértem egyből a tárgyra, majd elkezdtem előkeresni az erszényemben lévő váltók sokaságát. – A váltóidra nem lesz szükséged. Tudásért csakis tudással lehet fizetni. Az pedig, hogy milyen tudást kérek cserébe, nagyban függ attól is, hogy te milyen tudást kérsz tőlem. – a szavaiból és a stílusából hamar rá kellett jönnöm, hogy nem hiába választotta a tudós pályát, hiszen meg van a magához való esze. – Amit én kérek az nem más, mint a tündék nyelve. Az angol. – válaszomra azonban csak hangos nevetéssel felelt. – Talán valami rosszat mondtam? – kérdeztem lányos zavaromban, ugyanis úgy éreztem, hogy nem mondtam semmi vicceset. – Oh, nem-nem. Dehogy. Egyszerűen csak a helyzet, ahogyan egy tudásdémon eljön hozzám könyörögni, hogy tanítsam meg az anyanyelvemre, annyira… groteszk. – válaszai hideg késként szúrnak a szívembe. Ezért nem szerettem sohasem elmondani az igazat, mert mások számára nevetség tárgyává válhatok, s bár talán kevesen hiszik el, de egy démon számára is léteznek érzések, s gyengeségek. – Ugyan-ugyan, ne vágj olyan fancsali képet. Megtanítom neked az angolt, ez nem jelent akadályt. A fizetségedről szólva pedig… hát… meg kell, hogy mondjam, mindig is akartam egy tudásdémon ismerőst. Egyezzünk meg abban, hogy egyelőre tartozol nekem, amit majd valamikor valahogyan be fogok hajtani. – hihetetlen, hogy pár pillanat alatt a tudásdémonból lett a bábu, s a sötét tünde lett a bábmester. Tisztában kellett lennem azzal, hogy ez a kapcsolat még veszélyes lehet rám, de valamiért… annyira izgalomba hozott ez az egész helyzet, hogy nem tudtam rá nemet mondani. A fejem akaratlanul is biccentésre adta magát, s így az alku megköttetett. Csak tudnám, miért érzem úgy, hogy egy démon vagyok, aki eladta a lelkét? Ennek nem fordítva kellett volna lennie? Akárhogy is, a taníttatásom a mai naptól elkezdődött.

Az angol nyelv kellemes csalódás volt a számomra, hiszen sokkal gyorsabban tapadtak rám a szavak és a nyelvtani szabályzatok, mint elsőre hittem. Sok szó hasonló vagy akár még azonos is volt a német megfelelőjével, így ez is nagyban könnyűvé tette a nyelv mihamarabbi elsajátítását.
- I’ts a really exciting language. It seems very easy. – alkottam meg az első mondatokat, melyeket egy egyszerű párbeszéd kezdetének szántam. Frey természetesen szokásához híven kinevetett. A napokban többször lett letörve a hatalmas önbizalmam, bár ezzel arányosan a tudásom is növekedett az angol nyelvvel kapcsolatban. – Lehet, hogy könnyűnek tűnik, de ebben a nyelvben éppen ez a legérdekesebb. Szóban viszonylag könnyen alkalmazható, kiejtése viszonylag nehezebb a németnél, de ha már rendelkezel egy alapszókinccsel, akkor ki tudod magad magyarázni bizonyos helyzetekben, ellenben… ez egy fordított piramis. Míg a németben kezdet nehéz, s a vége már gyerekjáték… itt a kezdet csalóka, s a vég váratlan nehézségeket rejt magában. – magyarázza nekem a sajátos, egyedi stílusával. Egyszerűen ittam a szavait, melyet talán két dolognak lehet köszönni. Az egyik, hogy tudásdémonként alapvetően ittam mindenféle új tudást, titkot, rejtélyt… melyet eddig nem ismertem. A másik, hogy a napokban a nyers és közvetlen stílusa ellenére egyre jobban kezdtem megkedvelni ezt a férfit.

A tanulás hat hónapon keresztül zajlott, ez pedig részemről hat hónap távollétet jelentett a szeretett kastélyomtól. Persze az eredményeket tekintve megérte, s talán egy új barátság is kialakult a hónapok alatt, de sohasem voltam az a fajta személy, aki elismerte volna, hogy jól érzi magát egy bizonyos helyzetben. A nyelv egyre gyorsabban és gyorsabban tapadt rám, amit legfőképpen annak köszönhettem, hogy szinte megállás nélkül tanultam, olvastam, hallgattam. A mesterem tehetsége és az én fogékonyságom is nagyban közrejátszott a dolgokra. Természetesen ez nem jelentette azt, hogy a tanulmányaim itt befejeződtek, de már bátran és önállóan tudtam kommunikálni az adott nyelven akár szóban, akár írásban. Frey mondta, hogy ha további órákat szeretnék venni tőle, akkor nyugodtan keressem fel, hiszen még biztosan találni fogok hiányosságokat a használat közben magamban.
- Egyelőre jobb lesz, ha még csak hagyod leülepedni. Együtt élsz vele egy ideig, s csak utána emeled fel a szintedet arra, amelyet nagyjából egy tünde is birtokol. Gratulálok, megfelelő tanítvány voltál. És ne feledd… még tartozol nekem. – jelenik meg az arcán az a tipikus gúnyos mosoly, s utána a lenéző nevetés, melyet fél éven keresztül hallgathattam.
- Köszönöm. Remélem, előbb jelentkezel, mint utóbb. Kezd rossz érzésem lenni ettől a tartozástól. – válaszoltam neki, majd elindultam a kijárat felé.
- El sem hiszem. Egy tudásdémonnak rossz érzése van miattam. Micsoda történet lenne ebből… - s az ajtót becsukva már csak a hatalmas hangerővel visszhangzó kacagását hallgattam, ami talán egy ideig még hiányozni is fog, úgy megszoktam.

6  Dantalion Empty Re: Dantalion Pént. Május 03, 2019 7:43 pm

Dantalion

Dantalion
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő
Név: Feslett érzékek
Típus: Bűbáj (1/kör)
Erősség: I.
Ár: 1000 váltó
Felhasználás: Akarat alapú
Leírás: A tudásdémon maximum egy percre bármilyen szaglást vagy ízlést érintő illúziót létrehozhat. Ennek köszönhetően előidézhet vagy elfedhet különféle illatokat vagy ízeket a célszemélyek számára. Ezt értelemszerűen csatákban, harcokban elég nehéz hasznosítani, azonban apróbb átverésekhez első osztályú varázslat.

7  Dantalion Empty Re: Dantalion Vas. Május 05, 2019 4:44 pm

Lothar von Nebelturm

Lothar von Nebelturm
A Nebelturm család feje
A Nebelturm család feje
Na ez aztán a meglepetés. A tünde nyelv egy gyönyörű dolog, nem gondolná az ember, mennyi ősi írást, templomfali vésetet, vagy éppen kőtáblát írtak eme csilingelő nyelven. Egyszerű kis pályázat volt, de lényegre törő, pontaz ilyet szeretem olvasni. Száz szónak is egy a vége, ELFOGADVA, megvásárolhatod az Angol képzettséget.

Ami a képességet illeti, ebben a formában tökéletes, már írom is, melyik aspektushoz lehet sorolni:

Név: Feslett érzékek
Típus: Bűbáj (Fenntartott)
Erősség: I. (Kapzsiság bűne - Tiltás)
Ár: 1000 váltó
Felhasználás: Akarat alapú
Leírás: A tudásdémon maximum egy percre bármilyen szaglást vagy ízlést érintő illúziót létrehozhat. Ennek köszönhetően előidézhet vagy elfedhet különféle illatokat vagy ízeket a célszemélyek számára. Ezt értelemszerűen csatákban, harcokban elég nehéz hasznosítani, azonban apróbb átverésekhez első osztályú varázslat.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.