Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:You are not connected. Please login or register

Fati al-has Omár

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Fati al-has Omár Empty Fati al-has Omár Szomb. Feb. 13, 2016 8:41 pm

Fati al-has Omár

Fati al-has Omár
Nekromanta
Nekromanta
név: Fati al-has Omár
faj: ember
frakció: nekromanta
kaszt: kovács
nem: nő
életkor: 22
pénz: 1130 váltó

Kinézet:

Fati első ránézésre az, aminek hosszú nézegetés után is látszik. Egy fiatal ember nő. A haja és a szeme különleges, mert nem az emberekre általában jellemző szőke-kék párosítás, hanem annál jóval sötétebb. Mindazon mellett a 800 itt eltöltött év a családjában sem maradt nyomtalan és bőrük jóval fehérebb, mit mikor megérkeztek hajdanán.
170 centijével nem rémiszt meg remélhetőleg senkit, ahogy nem néz ki belőle egy izomkolosszus sem. Dolgos kezei azért némi erővel bírnak, ám ha egy férfival birkózni akarna, valószínűleg alul maradna. Ám nem volt könnyű élete eddig sem, így megtanult kitartóan dolgozni és bizony nincs gondban, ha ez sokáig kell tennie.
Öltözködésében hagyomány tisztelő. Haját mindig elfedi kendővel, de arcát már csak ritkán. Igyekszik nem túlságosan kihangsúlyozni származását, főleg ha más emberek lakta vidéken jár, városban pedig kimondottan kerüli a feltűnést.

Jellem:
Ha egy mai újságíró érdekesnek találná a storyt és lemenne Fatival riportot készíteni, akkor a modern kor felfogása szerint mérsékelt muzulmánként írná le. Ám ő belül nem így érzi. Nagyon is kötődik ősei hozott vallásához és hagyományaihoz. Viszont az iszlám itt teljesen más irányba fejlődött tovább. Némileg megváltozva. A dzsihadról sokkal hamarabb jut eszébe a szülés fájdalma, az apa erőfeszítései a gyermeknevelésre... az első négy jelentése, mint maga a Szent Háború kifejezés. Bár ismeri ő is és tudja, hogy régen hirdettek ilyet a kalifák. Ám a mostani maroknyi igaz hívő szentül hiszi, hogy csak önvédelem céljából, hogy közösségüket megvédjék a külső fenyegetéstől, teljesen háttérbe szorultak azok a tanok, melyek a hit erőszakos terjesztésére vonatkoznak.
Emellett egy kedves, barátságos lány, aki nagyon kevés késztetést érez mások bántására. Fogalmazhatunk úgy is, hogy keményen meg kell küzdeni azért, hogy kivívják a haragját. Igyekszik mindenkivel barátságos viszonyt kialakítani és megtalálni a közös jót.
A démonokat nem kedveli nekromanta léte ellenére sem. Bár sem a katolikusok, sem a protestánsok nem ismerik el a szaracénokat, ám ő inkább vágyik a Három Könyv vallásainak békéjére, mint a Sátán Birodalmába. Egyoldalú vágyakozás, ám hite sokkal inkább efelé hajtaná. A két tünde fajjal nincs túl sok problémája, még annyira sem előítéletes velük szemben, mint a többi ember. A vámpíroktól pedig tart.


Felszerelés: Bot, Varázskönyv

Szakma-Fegyverkovács:
-kard
-pajzs
-íj
-nyíl


Személyes passzív: Mohamed Követője
Leírás: Bár más néven s másként tiszteled, karaktered mégis hithű "Istenhívő", s így csökkentett erővel hatnak rá a szentségtelen támadások, illetve Allahba vetett acélos hite lehetővé teszi, hogy egy nagyon kissé ellenálljon az őrjítő támadásoknak.


Név: Csontvázidézés
Ár: Nekromanták kezdéskor megkapják ingyen, 1000 váltó
Leírás: A nekromanta leggyengébb szolgáját, egy csontvázat idéz meg. A csontvázak törékenyek, de fegyverük mérgezett, úgyhogy érdemes vigyázni. Minden második szinttől (3., 5., 7., 9.) plusz egy csontváz idéződik.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.