Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Multiváltó
Felhasználónév:

Jelszó:

Legutóbbi témák

» [Magánküldetés: Kyrien von Nachtraben] - Családi titkok
by Kyrien Von Nachtraben Kedd Nov. 05, 2024 6:37 pm

» Erlendr - emlékiratok
by Erlendr von Nordenburg Pént. Nov. 01, 2024 7:40 pm

» Küldetés: Az arany fényében tündökölvén (V.I.Sz. 822. Tél)
by Jozef Strandgut Hétf. Okt. 28, 2024 3:45 pm

» [Magánküldetés] Rote Fenster hinter den Wänden (V.I.Sz. 822. Nyár)
by Nessaris Maera Szomb. Okt. 26, 2024 6:21 pm

» [Útvesztő] A magoi hét próbája
by Ostara Kedd Okt. 22, 2024 12:49 am

» Élménynek túl rövid...
by Erlendr von Nordenburg Szer. Szept. 25, 2024 7:39 pm

» Képességvásárlás
by Jozef Strandgut Vas. Szept. 22, 2024 7:21 pm

» Mesterségekhez kötődő vásárlások, receptek, alapanyagok
by Hóhajú Yrsil Csüt. Szept. 19, 2024 12:19 pm

» Enoch ben Metathron
by Noel Vas. Szept. 08, 2024 12:18 pm

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Furcsa kapcsolat

3 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Furcsa kapcsolat Empty Furcsa kapcsolat Szer. Márc. 09, 2016 8:57 am

Fati al-has Omár

Fati al-has Omár
Nekromanta
Nekromanta

Jozef és Fati szabadulva a protestánsok börtönéből megpróbálta rávenni az asszony a sötét tündét, hogy tartson vele a faluba, ahol elfogták őt, ahhoz a kovácstól, aki talán újra a szárnyai alá veszi és tanítja. Ám be kellett látnia, hogy ez tényleg nem túl ésszerű terv. Nincs semmi esélye annak, hogy oktatója visszafogadná, vagy a kis település lakói ne akarnák csak a biztonság kedvéért meglincselni őket.
-Még szerencse, hogy visszakaptam a kardokat is. Mond csak! Nincs kedved megkeresni azt, akivel összetévesztettek bennünket?
*Tudta, hogy szíve mélyén egy szemernyit sem áhítozott arra, hogy egy embereket sorban megtámadó alak nyomait kutassa és megkísértse, hogy találkozik vele szemtől szembe, de megint pénz szűkében volt és a kiötlött tervbe jobban beleillett az, ha kicsit összekovácsolódnak. Sejtette, hogy a fiatal kölyök legfőbb vágya minél gyorsabban visszajutni az északiak területére, ám talán keni a máját a gondolat, hogy elkapja a tettest és ezzel minden gyanút lemoshat magáról mind a két királyságban... és akár mind a két egyházban is.
Ki tudja, mire lesz jó majd később, ha itt jó hírnévre tesz szert?
~Persze nem kell sikerrel járnunk. Csak kicsit foglalkozni a dologgal közösen.

2Furcsa kapcsolat Empty Re: Furcsa kapcsolat Szer. Márc. 09, 2016 6:44 pm

Jozef Strandgut

Jozef Strandgut
Klerikus
Klerikus

Miután végre kiengedtek abból a nyirkos veremből, amiben a protestánsok tartottak, míg ki nem derült, hogy összekevertek valakivel, alig vártam már, hogy valahogy visszajussak az északi földekre.
Mint kiderült, szerencsére csak jó egy nap telt el, így talán még nem keresnek égre- földre. Bern atya nem az az agyonaggódós és árulkodós fajta, talán azt hiszi, kis szabadságra vágyom, de persze nem feszíthetem túl a húrt.
Mindenesetre a történtek után meglep, amikor Fati, mert közben megtudtam a világosbarna bőrű nő nevét is, felteszi a kérdést, hogy vele tartanék-e, hogy megpróbáljuk elkapni azt a valakit, aki miatt majdnem minket kínoztak és öltek volna meg.
- Minek neked kard egyébként? Nem úgy nézel ki, mint aki sűrűn forgatja. – tettem fel a kérdést, ami már elejétől fogva piszkálta a csőröm, de csak most jött el az alkalom, hogy megkérdezzem.
Azonban nagyon meggondolandó volt, hogy vele tartsak-e, hiszen ha sokat késem, akkor lehet a csapat nélkülem indul haza és akkor, mit mondok majd Kather atyának? Ha megint a keresésemre kell indulnia, akkor lehet jobban jártam volna a protestánsok ítéletével.
Viszont, ha sikerülne valamit felmutatni? Akkor, még ha a fülébe is jut mibe keveredtem, könnyebben megúszhatom.
- Mi lenne, ha az egyik kardot nekem adnád, cserébe, ha veled tartok? – válaszoltam némi töprengés után. – De egy, legtöbb két nap, amit rászánhatok. Ha addig nem érem utol a társaimat, akkor halott ember vagyok. A mesterem biztos kitekeri a nyakam.– jelentettem ki határozottan. – De, ha az illető tényleg nekromanta, akkor ez veszélyes is lehet, ezt tudod, ugye? – néztem rá kérdőn.

3Furcsa kapcsolat Empty Re: Furcsa kapcsolat Hétf. Jan. 29, 2018 4:39 pm

Rudenz von Hellenburg

Rudenz von Hellenburg
Design manager
Design manager

A játékot inaktivitás miatt LEZÁROM.

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.