Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Multiváltó
Felhasználónév:

Jelszó:

Legutóbbi témák

» [Magánküldetés: Kyrien von Nachtraben] - Családi titkok
by Kyrien Von Nachtraben Kedd Nov. 05, 2024 6:37 pm

» Erlendr - emlékiratok
by Erlendr von Nordenburg Pént. Nov. 01, 2024 7:40 pm

» Küldetés: Az arany fényében tündökölvén (V.I.Sz. 822. Tél)
by Jozef Strandgut Hétf. Okt. 28, 2024 3:45 pm

» [Magánküldetés] Rote Fenster hinter den Wänden (V.I.Sz. 822. Nyár)
by Nessaris Maera Szomb. Okt. 26, 2024 6:21 pm

» [Útvesztő] A magoi hét próbája
by Ostara Kedd Okt. 22, 2024 12:49 am

» Élménynek túl rövid...
by Erlendr von Nordenburg Szer. Szept. 25, 2024 7:39 pm

» Képességvásárlás
by Jozef Strandgut Vas. Szept. 22, 2024 7:21 pm

» Mesterségekhez kötődő vásárlások, receptek, alapanyagok
by Hóhajú Yrsil Csüt. Szept. 19, 2024 12:19 pm

» Enoch ben Metathron
by Noel Vas. Szept. 08, 2024 12:18 pm

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Egan Tyr Foley

2 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Egan Tyr Foley Empty Egan Tyr Foley Pént. Jan. 27, 2017 9:40 pm

Vendég

Vendég

Név: Segítő fénygömb
Szint: 1.
Ár:
Leírás: A holdpap a holdfény erejével egy alma nagyságú fénygömböt idéz meg a kívánt helyre. A varázslat fényereje szintenként erősödik, a varázslat hosszúsága 10 másodperc.

Név: Égi pengék
Szint: 2.
Ár:
Leírás: A holdpap a holdfény segítségével fénylő mágikus pengéket indít el maga előtt tökéletes egyenes vonalban, könnyű sérülést okozva azon, amin áthalad. Hatótávolsága 5 méter. Szintenként erősödik, hatótávolsága változatlan.

Név: Vonzó holdgyűrű
Szint:
Ár:
Leírás: Holdfény segítségével egy gyűrű formát alakít ki a holdpap egy tetszőleges helyre. 5 méter sugarú körben bármilyen élőlényt magához vonz. Mindaddig marad a hatása, míg az elbájolt személy hozzá nem ér, vagy külső hatás nem éri a varázslat hatása alatt álló személyt(megdobják egy tárggyal). 15 másodpercig marad fenn a varázslat.

Név: Fény pókháló
Szint:
Ár:
Leírás: Egy 2*2 méteres fény pókhálót idéz a kívánt helyre a holdpap, ami 10 másodperc erejére bárkit megfog, aki csak belelép.

Név: Égi Bélyeg
Szint:
Ár:
Leírás: A holdpap a küzdőfele egyik látható pontjára helyez egy fénylő bélyegjelet. Három percig marad a személyen, s ha addig nem éri őt fegyveres találat, akkor eltűnik. Találat esetén könnyű égési sérülést szenved azon a helyen.

2Egan Tyr Foley Empty Re: Egan Tyr Foley Pént. Jan. 27, 2017 10:09 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács

Név: Segítő fénygömb
Szint: 1.
Ár: 1000 váltó
Leírás: A holdpap a holdfény erejével egy alma nagyságú fénygömböt idéz meg a kívánt helyre. A varázslat fényereje szintenként erősödik, a varázslat hosszúsága 10 másodperc.

Név: Égi pengék
Szint: 2.
Ár: 1500
Leírás: A holdpap a holdfény segítségével fénylő mágikus pengéket indít el maga előtt tökéletes egyenes vonalban, könnyű sérülést okozva azon, amin áthalad. Hatótávolsága 5 méter. Szintenként erősödik, hatótávolsága változatlan.

Név: Vonzó holdgyűrű
Szint: 6
Ár: 3500 váltó
Leírás: Holdfény segítségével egy gyűrű formát alakít ki a holdpap egy tetszőleges helyre. 5 méter sugarú körben bármilyen élőlényt magához vonz amely alacsonyabb szintű és nem tanúsított eddig támadó magatartást a holdpap felé. Mindaddig marad a hatása, míg az elbájolt személy hozzá nem ér, vagy külső hatás nem éri a varázslat hatása alatt álló személyt. 15 másodpercig marad fenn a varázslat és a holdpap addig nem képes támadni.

Név: Fény pókháló
Szint: 6
Ár: 3500 váltó
Leírás: Egy 2*2 méteres fény pókhálót idéz a kívánt helyre a holdpap, ami 10 másodperc erejére bárkit megfog, aki csak belelép amennyiben nem rendelkezik elég fizikai erővel, hogy kitörjön a lefogásból.

Név: Égi Bélyeg
Szint: 3
Ár: 2000 váltó
Leírás: A holdpap a küzdőfele egyik látható pontjára helyez egy fénylő bélyegjelet. Három percig marad a személyen, s ha addig nem éri őt fegyveres találat, akkor eltűnik. Találat esetén könnyű égési sérülést szenved azon a helyen.

https://questforazrael.hungarianforum.net

3Egan Tyr Foley Empty Re: Egan Tyr Foley Szer. Márc. 15, 2017 7:05 pm

Vendég

Vendég

Név: Holdfény pók
Szint:
Ár:
Leírás: A holdpap holdfényből egy 30-60 cm nagyságú, förtelmes pókot idéz meg, ami csupán illúzió. A holdpap képes mozgatni. 15 másodperc után, minden további nélkül eltűnik a létrehozott lény.

Név: Holdidő
Szint:
Ár:
Leírás: A holdpap 7 méteres körzetében az ellenség a varázslatai 20%-al később jönnek létre, mint alap. Fél percig marad fenn meg a célponton.

Név: Holdzóna
Szint:
Ár:
Leírás: A holdpap 5 méteres körzetében az ellenség varázslatainak hatását( pl gyógyító ) 20%-al lassítja le, ezáltal akadályozva a gyógyítandó személy gyors felépülését. Fél percig tartható fenn a varázslat.

Név: Holdfény oszlop
Szint:
Ár:
Leírás: A holdpap az ellenséget egy fényes 3 méter magas fényoszlopba burkolja, ami megvakítja 3 másodpercre a varázsolót, ha az mágiát akar használni.

Név: Hold érintése
Szint:
Ár:
Leírás: A holdpap varázslata nyomán, az ellenség, az utoljára használt képességét 20%-al később tudja csak újra használni. Fél percig tart a hatása.

4Egan Tyr Foley Empty Re: Egan Tyr Foley Csüt. Márc. 16, 2017 8:13 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács

Holdfény pók 3. szint 2000 váltó
Holdidő 3.szint 2000 váltó
Holdzóna 3.szint 2000 váltó
Holdfény oszlop 4.szint 2500 váltó
Hold érintése 4. szint 2500 váltó

5Egan Tyr Foley Empty Re: Egan Tyr Foley Szer. Márc. 29, 2017 12:25 pm

Vendég

Vendég

Név: Hold átok
Szint:
Ár:
Leírás: A holdpap varázslata nyomán a kiválasztott célpont annyi sérülést szenved el a megjelölt pontján, amennyi aktív bűbáj van rajta. A varázstárgyak által keltettek nem tartoznak bele, csakis azok amik aktívak és egy idő után eltűnnek(lásd, gyógyítás, erőnövelés és stb. ami egy bizonyos időre dob valamit a karakter értékein). 1-3 darabnál gyenge, míg 4-től fölfelé közepes sérülést szenved el.

Név: Holdhatás
Szint:
Ár:
Leírás: Az ellenfél gyengébb varázslatai, ha eltalálnak, akkor azt 20%-kal gyengébben ugyanúgy elszenvedi. 10 másodpercig marad fenn a varázslat.

Név: A Hold elnyomó ereje
Szint:
Ár:
Leírás: A holdpap 10 méteres hatósugarában, az ellenfél varázslatainak ereje 20%-kal gyengébben jönnek létre. 10 másodpercig marad fenn a varázslat.

Név: Holdlánc
Szint:
Ár:
Leírás: Holdfényből szőtt láncok fogják le 7 másodpercre a kiválasztott személyt, aztán eltűnik. Ha fizikai erővel szakítják el a varázslatot, akkor a személy 3 másodpercre megvakul.

Név: A hiba ára
Szint:
Ár:
Leírás: A holdpap kijelöl három darab látható pontot az ellenfelén, ahol egymás után kisebb felszíni sérülést szenved el, ha varázslata vagy csapása nem találja el ellenfelét. 10 másodperc után, vagy sikeres találat esetén a kijelölt pontok eltűnnek. A kijelölt pontok csakis olyan helyre pakolhatok, amik nem hirtelen halálhoz vagy nagyobb előnyhöz juttatja a varázshasználót.

6Egan Tyr Foley Empty Re: Egan Tyr Foley Pént. Márc. 31, 2017 9:01 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács

Holdátok: 2. szint 1500 váltó, öt percenként egyszer használható
Holdhatás: Pontosítást igényel, mit gondolsz gyengébb varázslatnak? Mellesleg a csak 20%os gyengítés kevés lesz, minimum 50-re gondolnék szerintem.
A hold elnyomó ereje: 4. szint 2500 váltó
Holdlánc: A lefogás mit jelent? Mozgásképtelen lesz vagy csak cselekvésképtelen?
A hiba ára: Ebben a formában elfogadható, 4.szint 2500 váltó

7Egan Tyr Foley Empty Re: Egan Tyr Foley Pént. Márc. 31, 2017 10:46 pm

Vendég

Vendég

Név: Holdlánc
Szint:
Ár:
Leírás: Holdfényből szőtt láncok tekerednek rá a célpont testére, ami cselekvésképtelenné teszi 7 másodpercre, aztán eltűnik. Ha fizikai erővel szakítják el a varázslatot, akkor a személy 3 másodpercre megvakul.

Holdhatás képességet nem pályázom meg, annak tervét elvetem.

A hozzászólást Egan Foley összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 09, 2017 11:27 pm-kor.

8Egan Tyr Foley Empty Re: Egan Tyr Foley Vas. Ápr. 23, 2017 11:56 am

Vendég

Vendég

Ezt a két varázslat ötletet eldobnám:

Holdhatás: Pontosítást igényel, mit gondolsz gyengébb varázslatnak? Mellesleg a csak 20%os gyengítés kevés lesz, minimum 50-re gondolnék szerintem.

Holdlánc: A lefogás mit jelent? Mozgásképtelen lesz vagy csak cselekvésképtelen?

- - - - - - - - - - - - - - - -

Név: Másodlagos Célpont
Típusa: Passzív
Szint:
Ár:
Leírás: Holdpap a varázslat alkotásának folyamata közben, képes egy elsődleges célpont után egy másodlagos célpontot tud megadni. Fontos tudni: A másodlagos célpontnak 7 méteren belül kell lennie az elsőhöz képest; valamint fele annyi sérülést szenved el, mint az elsődleges célpont.

Név: Területi varázslat formázás
Szint:
Ár:
Leírás: Holdpap a varázslat alkotásának folyamata közben, képes a területi varázslatainak a területi alakját megváltoztatni. Lásd egy egyenes vonalban haladó területi varázslatot, leváltani kúpra, hengerre, kockára stb.

Név: Álruhás varázslat
Szint:
Ár:
Leírás: Holdpap a varázslat alkotásának folyamata közben, képes megadni a varázslat témáját. Lásd, ha a varázslat témája a jég, akkor egy Holdkorona varázslat nem halványkéken izzó energiakörnek fog kinézni, hanem egy jégkörnek Ez a passzív nem ad semmilyen plusz sebzést, sem pedig módosítja a sebzés fajtáját. Csupán álruhát ad a Holdpap a varázslatának, de a hatása ugyanaz marad.

9Egan Tyr Foley Empty Re: Egan Tyr Foley Vas. Ápr. 23, 2017 12:48 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács

Másodlagos célpont: Érdekes ötlet, 4.szint 2500 váltó
Területi varázslat formázás: Szintén érdekes, annyi restrikció, hogy a területnek azonosnak kell maradnia és ami két dimenzióban van eredetileg az maradjon is úgy. 4.szint, 2500 váltó
Álruhás varázslat: Ez még megbeszélést igényel, amint döntés születik visszajövök.

//EDIT: Az Álruhás varázslat is elfogadva, szintén 4.szint 2500 váltóért//

10Egan Tyr Foley Empty Re: Egan Tyr Foley Szomb. Május 13, 2017 5:13 pm

Vendég

Vendég

Név: Mágia alkotás
Passzív képesség
Szint:
Ár:
Leírás: A Holdpap a már ismert képességeiből kettőt kiválasztva, képes azokat egymásba olvasztani, ezáltal létrehozva egy újat. Az új varázslat szintje az a két választott szintjének összege, ezért olyan képességeket képtelen létrehozni, ami nagyobb az alkotó jelenlegi szintjénél. A létrejött varázslatok mindegyike naponta 1-szer használható, s 1-szer tud olvasztani a Holdpap.

Név: Gyógyító permet
Szint:
Ár:
Leírás: Holdpap szájából sok fénycsepp indul meg, egy előrefelé nyíló gúlában. A varázslat max hatótávolsága 10 méter. Áthalad mindenen, ám az elért szövetségeseknél egy közepes és egy gyenge sérülést gyógyít be 5 percen belül.

Név: Holdburok
Szint:
Ár:
Leírás: A Holdpap képes magát és egy szövetségesét, vagy két szövetségesét egy alig látható halvány burokkal megvédeni. Akin a burok van azt 15 másodpercig nem lehet mágiával megcélozni, ellenben az sem képes használni a mágiáját aki védelem alatt áll.

11Egan Tyr Foley Empty Re: Egan Tyr Foley Vas. Május 14, 2017 6:25 pm

Vendég

Vendég

Egy rögös út kezdete - mesterség pályázat

Este van, s lassan haladok Hellenburg utcáin. A legtöbb ember már javában alszik, de azért vannak itt szintén olyan alakok, akik az éjszakai élet hívei. Minden nyugodtnak tűnik, csak néha hallani pár utcával   arrébb tivornyázók dalra fakadását. Nem ismerem azon dalokat, amiket énekelnek, mert távol áll tőlem a túlzott italozás. Mellettem különböző fajú, s nemű alakok haladnak el, gyorsan sietve a dolguk után. Egy kereszteződéshez érek, mikor  oldalról valaki nekem szalad. Váratlanul ér, ezért hamarosan a földön találom magam, ám közben üvegek csörömpölésére leszek figyelmes. Valami eltört volna? Én nem hordok magamnál fiolákat. Akkor a nekem jövőnek lettek volna? Mikor sikerül az ütközés által keltett sokkból kilábalnom, akkor körülnézek, ám nem látok senkit. Hamarosan egy alak érkezik, aki megpillantva engem rögtön felránt a földről. Sebhelyes arcú, jól megtermett egyén. Kifejezetten bűnöző pofája van.
- Hová futott? Mutasd az irányt, vagy kinyírlak! – fenyegetőzik rögtön, de az az igazság, hogy nem tudom merre távozott. Nem arra összpontosítottam.
- Sajnos nem tudom, Uram. Ki volt az az alak? – érdeklődöm, azonban az szó nélkül vág pofán, hogy megtántorodok.
- Itt csak én kérdezek te szerencsétlen! – morogja, aztán körülnéz egy kicsit majd elszalad egy irányba. Magamra maradok, s mikor a földre nézek, akkor pillantom meg az összetört fiolákat. Ott csak két darab van, s a tartalma egy mélykék főzet. Késztetést érzek, hogy megkóstoljam a főzetet, de még mielőtt megtenném, akkor megállok újból. Rájövök, hogy jobb ha nem ízlelgetek semmilyen kétes anyagot, amiről fogalmam sincs, hogy mit csinál. Ahogy nézem az összetört darabkákat, akkor megpillantok egy cetlit az egyiken, amin a következő található: Futás itala, Hartmut Beltz. Egy darabig még figyelem a földön látható üvegtengert, de aztán úgy döntök, hogy felkeresem a papíroson található személyt. Hamarosan megszállok egy olcsó fogadóban, majd reggelig pihenek egy jót. Másnap a reggeli után a városőrség és a járókelők segítségével próbálom felkutatni a célszemély házát, ami délután megtalálok. Régi épületnek tűnik, s a maga nemében takaros. Mikor távolról kigyönyörködtem magam, akkor lépdelek oda a nehéz tölgyfaajtóhoz, ami mögött az a személy lakik, aki gyártotta a tegnap látott alkimista italt. Hangosan kopogok az ajtón, mire odabentről egy hang szólal meg.
- Igen? Csak tessék beljebb fáradni – nem habozok túl sokáig, hanem benyitok és belépek. Hamar kiszurom az öreg férfit, aki szomorúan tekint felém.
- Jó napot! Ön Hartmut Beltz? – kíváncsiskodok, miközben közelebb lépdelek barátságos szándékkal.
- Igen, én lennék az. Mi járatban itt, ezen viharos időkben? – hangja megtört, mint ha csak egy gond nyomná a lényét.
- Nos tegnap esti sétám során valaki nekem jött, s elejtett két fiolát, amin a neve fenn van. – fájdalmas sóhaj érkezik a társaságom felől.
- Ohh, már megint bajban van az az átkozott némber? – kérdezi, s mivel eléggé élénken él bennem a tegnap történtek, akkor a következőt válaszolom.
- Számomra úgy tűnt, hogy igen. Egy nagy darab fickó loholt utána. – felelem, mire a koros férfi káromkodik egy jó ízűt.
- Az Isten verné meg azt a szukát – hallatszik tisztán, de aztán eszébe jut, hogy nincsen egyedül, így bocsánatot kér. - Elnézést...deh...hhhöh – még szomorúbbá válik, így ebből merek következtetni, hogy a kilátásuk nem olyan egyszerű.
- Próbálták már a városőrséget értesíteni erről? – teszem fel a kérdést, mire rám néz.
- Tehetetlen bagázs az egész. Többször szóltam, hogy erőszakos alakok nehezítik meg az életünket, de nem tettek semmit. Mikor meg magam gondoskodtam a védelmemről, akkor meg én voltam a gonosz. Ki tud eligazodni a városőrségen manapság? De miért érdekli? – kérdezi, miközben gyanakvó tekintettel figyel.
- Még be sem mutatkoztam, Egan Foley, Holdpap vagyok. – az öreg szemöldöke megugrik pár pillanatra.
- Az én nevemet tudja, s alkimista mester vagyok. – egy darabig csupán méregetjük egymást, mint a piacon a vevő a portékákat.
- S mi lenne, ha én segítenék felszabadítani Önöket az erőszaktevők elől? – hamar hitetlenkedő öreges kacaj rá a válasz.
- Azt hiszi, hogy meg tudja oldani? Ám legyen! De nem tudok semmivel sem szolgálni cserébe. – keservesen szól, miközben tenyerébe temeti egy időre az arcát.
- De van, mivel tudna. – erre hirtelen kibújik a tenyérmaszkja közül.
- A lányom nem házasodik! Amúgy sem engedném, hogy ilyen sötételffel leálljon ismerkedni. – feleli, mire mosoly terül szét az arcomon.
- Én arra gondoltam, hogy megtaníthatná az alkímia mesterség alapjait.
Az első reakciója egy szájelhúzás, de aztán nagyon elgondolkozik azon, hogy a problémájának megoldása ér e annyit? Telnek-múlnak a percek, mikor a következőt válaszolja.
- Rendben, de csak két feltétellel! Ha a lányom épségben visszakerül hozzám, s ha segít kicsit visszalendíteni anyagilag. – én nem tökölök annyit, mint ő. Szívesen segítek bárkinek, aki csak igényli.
- Megállapodtunk akkor – nyújtom oda a kezem, s fogadja a gesztust. Ezzel érvényesítve a megállapodásunkat.
- Meg fiam, meg. Én tartom a szavam. S jut eszembe, Sigdag Ebner-t kell felkeresnie – mondja el, hogy ki a probléma okozója.
- Köszönöm. Adjon nekem pár napot, s most engedelmével. – további szó nélkül távozom, hogy felkutassam ezt a bizonyos alakot, aki Sigdag Ebnernek nevezi magát.
Esteledik az idő, s én még mindig a célszemélyt kutatom. Nem könnyű az olyan alakokat felkutatni, akik az alvilág kiváló felszívódó művészei. Nagyon nehéz a nyomukra akadni, s ez kifejezetten igaz Sigdag-ra. Egy utcánál befordulok, mikor megpillantok egy megtermett fickót, aki egy ajtó előtt ácsorog. Közelebb megyek, s felismerem benne a tegnap esti alakot. Nem marad más hátra mint előre. Biztos távolságot tartok tőle, ám köszöntöm.
- Szép estét! – figyelem a mozdulatait.
- Áhh! Te vagy az szerencsétlen! Mi a francot keresel itt? Meg nem mondtam, hogy ne üsd bele az orrod bizonyos dolgokba? – indul meg felém, lassú léptekkel. Kissé izgulok, hogy miként tudnám erőszak nélkül megoldani.
- Sigdag Ebnerrel szeretnék beszélni, ha nem bánod. – nevet egyet, sőt mindentudó vigyort villant.
- Hát persze! De honnan tudsz a főnökről? – érkezik meg elém, mire én önkénytelenül lépek hátrébb, hogy tartsam tőle a távolságot. Erőfölényben van, ha a puszta erőt vesszük számításba.
- Hartmut Beltz – felelem neki, mire ő felszisszen mint egy kígyó.
- Áhh szóval az a vén kecske árulta el! Nah majd adok neki következőre. – mondja határozottan, mikor kinyílik az ajtó. Először egy nő lép ki, majd egy férfi. Hátrapillant a kidobó ember,  majd rám vigyorog gúnyosan. A párocska mikor mellé érkezik, akkor szólal meg az új férfi.
- Te meg kinek a borja vagy? Mit akarsz az alvilág tanyájában? – teszi fel a kérdést, miközben ad egy csókot a nőnek, aki cserébe csak bújik hozzá.
- Egan Foley vagyok, Holdpap. Hartmut Beltz küldött, hogy vigyem vissza a lányát, emellett békességben lenni. – vázolom fel röviden a helyzetet, mire a nő szólal meg először.
- Hah! Én oda nem megyek vissza, mert őt szeretem. Nincs jövőm az öregem mellett – hadarja felém, mire rögtön leesik, hogy ez nem lesz könnyű feladat. Egy alvilági bandavezér, akibe az alkímia mester lánya szerelmes. Ennek tetejébe még gyakran kirabolják az öreget. Az a gond, hogy én egyedül képtelen lennék leverni egy alvilági csoportot, ezért nem marad más, mint észérvekkel meggyőzni.
- Úgy, ahogy a kedvesem mondja. Nem megy vissza, mellettem a helye. – szól Sigdag, mire eszembe jut a tegnap este.
- Tegnap a maga embere üldözött egy nőt, nem véletlenül a kisasszony volt? – szeretném tisztázni a tegnapit, mire a két érintett nagyon hallgat, de a vezért rögtön odafordul a kidobójához.
- Remélem nem nyúltál hozzá te szemét! – emeli meg a hangját, mikor a kidobó határozottan válaszol.
- Én dehogy! Miért tenném? Te vagy a főnök, nem? – ejti ki nem túl meggyőzősen, mire a lány eltávolodik tőlük. A két fél pillanatok alatt egymásnak esik, s a kezdeti lökdösődés után elég hamar átváltanak vérre menő harcra. A nagydarab szólal meg először.
- Mindig neked vannak a jó nőid! Nekem miért nem lehet? – fakad ki, miközben hárít két ütést. Én kihasználva az alkalmat elsomfordálok, hogy teljes városőrséggel térjek vissza. Addigra a két fél jó pár sebből vérzik, s zilálnak mindketten. A városőrség tagjai pedig szakszerűen lefegyverzi mindkettőt. A lány viszont sehol sincs. Mikor sikerül elszakadnom a rend őreitől, akkor visszatérek a munkaadómhoz. Ott találom a lányt és az apját, ahogy veszekednek egymással.
- Hogy lehettél ilyen szívtelen! Utánam küldted ezt a Holdpapot, hogy keresztbe tegyen! Hogy lehetsz ennyire szívtelen?! – hallatszik bentről, mikor az ajtóhoz érkezek.
- Lányom! Tudom, hogy nem vagyok én a minta apa! De lásd be én nagyon idős vagyok! Én csak jót akarok neked, s nem egy alvilági suhanc mellett szeretnélek látni. – nyitok be hozzájuk, s ez megakasztja a beszélgetés további folyását. A nő végül odasétál hozzám, és arcon csap. Nem teszek semmit, csupán ennyit mondok.
- Apádnak igaza van. Vannak rendes férfiak a világon. – dohogva távozik tőlünk a lány, így Hartmuttal maradok.
- Úgy látom, betartottad fiam, amit ígértél. A mostani események fényében mához három napra jelenj meg itt nálam. S akkor hozzákezdünk a tanításodnak. Mindenesetre köszönöm – intek neki, s szó nélkül távozok. Három nap múlva jelenek meg, hogy Hartmut Beltz alkímia mester tanítson meg a szakma alapjaira.

A hozzászólást Egan Foley összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 14, 2017 6:59 pm-kor.

12Egan Tyr Foley Empty Re: Egan Tyr Foley Vas. Május 14, 2017 6:31 pm

Ciel von Eisenschnittel

Ciel von Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány

Név: Mágia alkotás
Passzív képesség
Szint: 
Ár: 
Leírás: A Holdpap a már ismert képességeiből kettőt kiválasztva, képes azokat egymásba olvasztani, ezáltal létrehozva egy újat. Az új varázslat szintje az a két választott szintjének összege, ezért olyan képességeket képtelen létrehozni, ami nagyobb az alkotó jelenlegi szintjénél. A létrejött varázslatok mindegyike naponta 1-szer használható, s 1-szer tud olvasztani a Holdpap.

Ezt nem fogadom el, mert túlzottan kijátszható képesség. 

Név: Gyógyító permet
Szint: 5. Szint
Ár: 3000 Váltó 
Leírás: Holdpap szájából sok fénycsepp indul meg, egy előrefelé nyíló gúlában. A varázslat max hatótávolsága 5 méter. Áthalad mindenen, ám az elért szövetségeseknél egy közepes sérülést gyógyít be 5 percen belül. Maximálisan öt szövetséges. 

A képesség hatását kicsit gyengítettem. Elfogadva

Név: Holdburok
Szint: 
Ár: 
Leírás: A Holdpap képes magát és egy szövetségesét, vagy két szövetségesét egy alig látható halvány burokkal megvédeni. Akin a burok van azt 15 másodpercig nem lehet mágiával megcélozni, ellenben az sem képes használni a mágiáját aki védelem alatt áll.

A kérdésem az, hogy a területre ható mágikus hatások aktiválódnak-e az egységekre vagy sem. Az a 15 másodperc kicsit sok lesz. Ezt variáld meg picit még.

13Egan Tyr Foley Empty Re: Egan Tyr Foley Vas. Május 14, 2017 6:40 pm

Ciel von Eisenschnittel

Ciel von Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány

Mesterség pályázat elfogadva. Vásárold meg a cuccot, s el is kezdheted az alkímia rejtélyének megismeréseit Very Happy

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.