Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:You are not connected. Please login or register

Norven Kather

2 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Norven Kather Empty Norven Kather Szer. Jún. 14, 2017 4:21 pm

Institoris

Institoris
Klerikus
Klerikus
Név: Exorcismus
Ár: 5000 váltó
Szint: 9
Leírás: Az inkvizítor vagy pap szent hatalmával képes másokat a gonosz befolyása alól megszabadítani, legyen az démoni vagy mélységi megszállás. Testi kontaktus szükséges hozzá és töretlen összpontosítás az imádságok végéig. Csak akkor működik, ha a megszabadítás alanya maga is meg akar szabadulni: olyanokkal szemben, akik önként paktáltak le a Sátán erőivel (boszorkányok, nekromanták, és különösképpen az efféle lelkületű játékos karakterek), hatástalan; ők szántszándékkal szerzett alvilági hatalmuktól ilyen úton, akaratuk ellenére meg nem foszthatók. Ártatlan, azaz túlvilági erők által nem befolyásolt alannyal szemben kifejezetten veszélyes.
Az eljárás sikere mesélő jelenléte esetén a mesélőn (a kiűzendő gonosz hatalmától függően) múlik. Alkalmazását szigorú szentszéki figyelem kíséri; megkísérlése minden esetben jelentésköteles (akár utólag), ismerőit név szerinti jegyzékbe szedve tartják nyilván a Katedrálisban.
A rituálé hossza a megszálló ellenállásától függően változékony, de soha nem kevesebb tíz percnél. Háromnaponta egyszer.


Kedves admin!
Szeretnék cross-class (interclass?) beadványként folyamodni a fentivel, és ha van rá mód, elérhetővé tenni nem csak az inkvizítor, de a pap kaszt számára is. Hogy pályázatköteles legyen-e vagy sem, azzal kapcsolatban nem jutottam döntésre, így az elbírálóra bíznám.

https://goo.gl/PNcR7L

2Norven Kather Empty Re: Norven Kather Vas. Márc. 04, 2018 12:24 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Nos, elnézést hogy ez a pályázat ilyen rekordhosszúságig állt itt, elsőre kissé nehézkesen jutottam döntésre ám végül úgy döntöttem elfogadom. Emellett az interclass ötlet is érdekes, így ezt majd betesszük az elérhető kaszt skillek közé.

A feltétele pedig hasonló lenne a valósághoz, tehát ezt egy külön egyházi rend taníthatná meg az inkvizítor és pap/apáca karaktereknek, akik exorcizmusra szakosodtak, erről pedig egy 2000 szavas pályázatot vagy magánküldetést kell írni.

https://questforazrael.hungarianforum.net

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.