Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:You are not connected. Please login or register

Cedrick von Nebelturm

3 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Cedrick von Nebelturm Empty Cedrick von Nebelturm Szomb. Dec. 30, 2017 7:00 pm

Cedrick von Nebelturm

Cedrick von Nebelturm
Vámpír Toronyőr
Vámpír Toronyőr
[Pályázat Fáradhatatlan képességre]


- Ott vagyunk már?
- Nem.
- És most?
- Nem.
- És most? Ott vagyunk már?
- Meg foglak ütni.
- ...
- ...
- Mennyit megyünk még?
- Sokat, úgyhogy fogd be.
- Miért nem lóval jöttünk?
- Mert apád szerint így is túl sokat foglalkozol velük. És amúgy is rád fér néhány napnyi gyaloglás.
- Szoktam gyalogolni.
- Persze. Lóval.
- Gyalog is.
- A-ha.. Most még ezt mondod. De estére már beszélni se fogsz tudni, hogy beismerd, hogy igazam volt. Még a pihe-puha, tollas ágyikód se fog hiányozni. Elég lesz a föld. Ha rendes vagy talán rakok majd egy követ a fejed alá. Úgy fogsz aludni, mint egy csecsemő.
Kiölti a nyelvét a becsmérlő szavakra.
- Fogadjunk? - vigyorog rá a lovász.
Az utat figyeli maga előtt, ahol az ég összeér a földdel. Oda sem fordulva bólint a kérdésre.
- Mi a tét?
- Nyálas.
Ez kérdés sem volt. Mégis újabb mosolyra fakasztja vele a barátját.  
- Sírni fogsz.. - morogja maga elé amaz elriasztásképp, de nem reagál rá, így aztán folytatja - Legyen. Ma éjjel nem alszunk, és ha holnap még mindig ébren vagy, és nem a hátamon kell elcipeljelek az úti célunkig.. –odaadom neked Nyálast. Ha nem, egy hónapig csak a tied az istálló. Az egész. Apádnak egy szót se.
Habozás nélkül fogadja el a felé nyújtott kezet, egykedvűen ugrándozva tovább az úton.


Tényleg szokott gyalogolni. Szeret gyalogolni. Csak korán kelni nem. De ma kivételesen hajnalban ugrasztották ki az ágyból. Ritka alkalmak egyike, ha nem az apja maga, vagy Lucien szállítja ki az elkészült munkákat. Feljebb húzza a magán a táskáját, benne a becsomagolt sisakkal. De ma mégis ez történt. Volt fontosabb munkájuk, így őt küldték. De persze egyedül nem engedték, kénytelen volt elhozni magával Leonard-ot. Fogalma sincs minek. Egyedül is meg tudta volna csinálni. Már majdnem tizenkét éves, nincs szüksége gardedámra. De ezt az anyjának elmagyarázni..
Türelmesen rója a métereket. Néha megnyújtja a lépéseit, aztán megint hagyja őket visszaállni a normális rendjükbe. Nem mintha unatkozna. Az a jó a menésben, hogy monoton. Sík terepen napestig tudna haladni. A hegyek.. Az már valamivel bonyolultabb kérdés. De ott is ugyanez a séma. Egyik láb a másik után. Ebben mi a nehéz? Igaz, a táska kicsit húzza a vállát.. a kulacs is.. de el lehet tekinteni tőlük.
Szótlanul hagyja maga mögött a métereket. Aztán lassan a kilométereket. Délre már egészen megszokja a dolgot. Gyalogolni jó. Lovagolni jobb, de hát ha nincs ló, nincs ló. Majd lesz. Akkor aztán senki sem utasíthatja rá, hogy gyalog szállítson csomagot..
A lovász vigyora jó darabig nem akar lelohadni. Le-lepillant maga mellé a gyerekre, megingathatatlanul bízva a sikerében. Csak idő kérdése. Időé és távolságé..
De a  gyerek-lábak mégsem akarnak fáradni.
A magukkal hozott ebédet is menet közben eszik meg. Az uzsonnát is. A vacsorát.. Addigra persze már mindketten átbillentek azon a bizonyos holt-ponton. Egyenletes tempóban haladnak előre, akaratlanul is egymáshoz igazítva a lépteiket a csendben. Egyik láb a másik után. Csak egyik láb.. a másik után..  Egy kilométer. És még egy. És még egy, aztán még egy.. Erdő, ösvény, gyalogút, földút, széles út, erdő, rétek, ösvény.. A lassan rájuk telepedő köd sem izgatja őket. Már egymásra sem néznek. Délután még mentek ide-oda a pillantások, hogy vajon a másik hogyan bírja, de mostanra a szemük csak az utat látja. A távolságot már jó ideje nem. Néhány ezer lépés után bárki feladná a számok fejben tartását. De azt mindenki tudja, hogy A-ból B-be gyalog csak akkor ér el az ember fia, ha megy. Akkor is, ha már nem érzi a lábát, vagy a földet alatta..
Éjjelre eljutnak odáig, hogy egyedül a büszkeség tartja bennük a lelket. Persze egyikük se vallaná be, hogy fáradt. És álmos. Ugyan. Badarság. Nincs olyan, hogy fáradtság.. Mi ennyi út nekik? Semmi.. Bébi-könnyű..


Hajnalban aztán két karikás-szemű, fáradtságtól támolygó fiatal kopog be a két napnyi járóföldre fekvő falu elöljárójának ajtaján. Vigyorogva. A kérdésre pedig, hogy hogyan értek ide ilyen gyorsan a Nebelturm-toronytól csak újabb bárgyú mosollyal és egy „kicsit belehúztunk”-al felelnek. A reggelit, és a közeli fogadóban felkínált szállást persze udvariasan elfogadják a gyors kiszállításért cserébe, vissza pedig csak másnap indulnak, annyira marasztalja őket az elöljáró. Örül a sisaknak. A fia ajándéka. Még épp idejében ért ide, mert nem sokkal később aznapra már ünnepséget szervezett neki a születésnapjára. Ugyan már elkönyvelte, hogy ő maga csak később köszönti fel, de hála az ő erőfeszítéseiknek, odaadhatja még a többiek előtt az ajándékát..
Adrian von Nebelturm pedig ezentúl ahányszor csak valamelyik fiával kellett kiszállíttatnia a munkáit, kénytelen volt mindig a kisebbikre bízni azt. Leonard-al ugyanis sportot kezdtek űzni ezekből az utakból. Minél távolabb, annál jobb. Minél gyorsabban, annál jobb. Néha vissza is indultak még azzal a lendülettel, amivel jöttek. A megrendelők elképedt arcai csak a bónusz pontok voltak. Két idétlen kamasz. De mivel ez volt az egyetlen alkalom, amikor gondolkodás nélkül otthon hagyták a lovakat, (amikor le tudta rángatni a kisebbik fiát a nagy fekete ménről,) a családfő nem bánta. Sőt. Olyan gyakran indította őket útra a start-vonaltól amilyen gyakran csak tehette.

2Cedrick von Nebelturm Empty Re: Cedrick von Nebelturm Vas. Dec. 31, 2017 4:44 pm

Serene Nightbough

Serene Nightbough
Mesélő
Mesélő
Sikerült tökéletesen megragadnod azt a monotonitást, ami a képességgel párosul. Velem simán elhitetted, hogy Cedrick képes napokig gyalogolni anélkül, hogy összeesne!
Természetesen megveheted a képességet.

3Cedrick von Nebelturm Empty Re: Cedrick von Nebelturm Pént. Feb. 02, 2018 2:19 pm

Cedrick von Nebelturm

Cedrick von Nebelturm
Vámpír Toronyőr
Vámpír Toronyőr
Név: Bluthund - Véreb (Passzív)
Ár: ?
Szint: ?
Leírás: Cedrick képes távolabbról megérezni a vér szagát, mint a fajtársai többsége (szélcsendben legfeljebb 30-40 méter, szeles időben valamivel több vagy kevesebb, széliránytól függően) legyen akár állat, akár humanoid lény a forrása. Követni is képes a szagot, és egy kevés információt kinyerni belőle: faja, alacsonyabb/magasabb-e a szintje a karakternél, (állatoknál legfeljebb olyan alapvető dolgokat, minthogy emlős-e vagy hüllő), és hogy körülbelül milyen régi a szagnyom.

Név: Unberührbar - Érinthetetlen
Ár: ?
Szint: ?
Leírás: Cedrick egészen kicsi kora óta nem rajong a fizikai kontaktusért, így az évek alatt kifejlesztett egy képességet, amivel képes egy körben terjedő kisebb lökéshullámmal 1-2 méterre eltávolítani magától a túl közel merészkedőket. 30 percenként használható újra.

EDIT:  Cedrick egészen kicsi kora óta nem rajong a fizikai kontaktusért, így az évek alatt kifejlesztett egy képességet, amivel egy olyan sűrű ködgyűrűt tud maga köré vonni, ami képes egy kisebb lökéshullámmal 1-2 méterre eltávolítani tőle a túl közel merészkedőket. 30 percenként használható újra.A hozzászólást Cedrick von Nebelturm összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 02, 2018 3:36 pm-kor.

4Cedrick von Nebelturm Empty Re: Cedrick von Nebelturm Pént. Feb. 02, 2018 3:21 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Bluthund - 3. szint, 2000 váltó
Unberührbar - Nos ez a skill alapvetően nem rossz, azonban nem igazán illik bele a vámpír témába. Amit tudok ajánlani az az, hogy kössük ezt a képességet a Ködhöz, vagyis abból alkoss egy sűrű, taszításra is képes hullámot. Így ez a skill 4. szint és 2500 váltó.
Így megfelelő, 3. szint 2000 váltó

https://questforazrael.hungarianforum.net

5Cedrick von Nebelturm Empty Re: Cedrick von Nebelturm Hétf. Feb. 05, 2018 5:01 pm

Cedrick von Nebelturm

Cedrick von Nebelturm
Vámpír Toronyőr
Vámpír Toronyőr
Név: Árnyköd
Szint: ?
Ár: ?
Leírás: A Nebelturm vámpír, a saját maga által alkotott sűrű köddel képes kizárni a külvilág fényét, éjszakai sötétet hozva létre vele, ami így már nemcsak csökkenti ellenfele látóterét, de az Éjszakai látás képességgel nem rendelkező karakterek számára még jelentősen meg is nehezíti a tájékozódást a ködön belül.

Név: Árnyjáték
Szint: ?
Ár: ?
Leírás: A Nebelturm vámpír a saját maga által generált ködben képes sűrűbb ködfoltokat koncentrálni, alakok látszatát keltve velük (sötétebb sziluetteket létrehozni a ködön belül), és azokat mozgatni. Megtévesztésre és menekülésre hasznos képesség.

6Cedrick von Nebelturm Empty Re: Cedrick von Nebelturm Hétf. Feb. 05, 2018 5:24 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Árnyköd - 4. szint, 2500 váltó
Árnyjáték - 5. szint, 3000 váltó

https://questforazrael.hungarianforum.net

7Cedrick von Nebelturm Empty Re: Cedrick von Nebelturm Pént. Nov. 30, 2018 12:07 pm

Cedrick von Nebelturm

Cedrick von Nebelturm
Vámpír Toronyőr
Vámpír Toronyőr
Név: Bluthund II. (Passzív)
Szint:
Ár:
Leírás: Szükséges hozzá a Bluthund I.
Megnöveli a távolságot amin belül megérzi a vérszagot, ami így szélcsendben körülbelül 80-100 méter lesz //ez lassan már inkább cápa, mint véreb//, szeles időben pedig ennél valamivel több vagy kevesebb, széliránytól függően, legyen akár állat, akár humanoid lény a forrása. Követni is képes a szagot, és információt kinyerni belőle: faja, alacsonyabb/magasabb-e a szintje, (állatoknál legfeljebb olyan alapvető dolgokat, minthogy emlős-e vagy hüllő), és hogy körülbelül milyen régi a nyom.


Név: Fekete köd
Szint: 4/5?
Ár:
Leírás: A Nebelturm vámpír olyan sűrű ködöt generál maga körül, ami teljes mértékben kizárja a külvilág fényét, tökéletes sötétséget hozva létre vele (mint egy barlangban). Ebben pedig még az Éjszakai látás képességgel rendelkező karakterek sem képesek tájékozódni.


_________________
’Would you tell me, please, which way I ought to go from here?’
‘That depends a good deal on where you want to get to,’ said the Cat.
‘I don’t much care where--’ said Alice.
‘Then it doesn’t matter which way you go,’ said the Cat.

8Cedrick von Nebelturm Empty Re: Cedrick von Nebelturm Kedd Dec. 18, 2018 1:44 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Blutthund II. - elfogadva, 5. szint 3000 váltó
Fekete köd - ez elképesztően erős, szóval úgy módosítanám, hogy ez idő alatt Cedrick sem lát a ködben semmit, tehát minden bentállónak egyéb érzékeire kell támaszkod... wait... Darrnak leesik ennek meg az előző skillnek a kombinációs lehetősége, és kalapot emel Minden tiszteletem. Emellett azonban még tegyünk rá annyit, hogy a fekete köd legfeljebb fél percig marad meg. 5. szint, 3000 váltó

https://questforazrael.hungarianforum.net

9Cedrick von Nebelturm Empty Re: Cedrick von Nebelturm Vas. Ápr. 14, 2019 4:11 pm

Cedrick von Nebelturm

Cedrick von Nebelturm
Vámpír Toronyőr
Vámpír Toronyőr
Pályázzunk újra:


Név: Unberührbar - Érinthetetlen
Szint: 3
Ár: 2000
Leírás: Cedrick egészen kicsi kora óta nem rajong a fizikai kontaktusért, így az évek alatt kifejlesztett egy képességet, amivel egy olyan sűrű ködgyűrűt tud maga köré vonni, ami képes egy kisebb lökéshullámmal 1-2 méterre eltávolítani tőle a túl közel merészkedőket. 30 percenként használható újra.


Név: Bluthund I. (Passzív)
Szint: 3
Ár: 2000
Leírás: Cedrick képes távolabbról megérezni a vér szagát, mint a fajtársai többsége (szélcsendben körülbelül 30-40 méter, szeles időben valamivel több vagy kevesebb, széliránytól függően) legyen akár állat, akár humanoid lény a forrása. Követni is képes a szagot, és egy kevés információt kinyerni belőle: faja, alacsonyabb/magasabb-e a szintje, (állatoknál legfeljebb olyan alapvető dolgokat, minthogy emlős-e vagy hüllő), és hogy körülbelül milyen régi a szagnyom.


Név: Bluthund II. (Passzív)
Szint: 5.
Ár: 3000
Leírás: Szükséges hozzá a Bluthund I.
Megnöveli a távolságot amin belül megérzi a vérszagot, ami így szélcsendben körülbelül 80-100 méter lesz //ez lassan már inkább cápa, mint véreb//, szeles időben pedig ennél valamivel több vagy kevesebb, széliránytól függően, legyen akár állat, akár humanoid lény a forrása. Követni is képes a szagot, és információt kinyerni belőle: faja, alacsonyabb/magasabb-e a szintje, (állatoknál legfeljebb olyan alapvető dolgokat, minthogy emlős-e vagy hüllő), és hogy körülbelül milyen régi a nyom.


Név: Árnyköd
Szint: 4.
Ár: 2500
Leírás: A Nebelturm vámpír, a saját maga által alkotott sűrű köddel képes kizárni a külvilág fényét, éjszakai sötétet hozva létre vele, ami így már nemcsak csökkenti ellenfele látóterét, de az Éjszakai látás képességgel nem rendelkező karakterek számára még jelentősen meg is nehezíti a tájékozódást a ködön belül.


Név: Árnyjáték
Szint: 5.
Ár: 3000
Leírás: A Nebelturm vámpír a saját maga által generált ködben képes sűrűbb ködfoltokat koncentrálni, alakok látszatát keltve velük (sötétebb sziluetteket létrehozni a ködön belül), és azokat mozgatni. Megtévesztésre és menekülésre hasznos képesség.


Név: Fekete köd
Szint: 5.
Ár: 3000
Leírás: A Nebelturm vámpír olyan sűrű ködöt generál maga körül, ami teljes mértékben kizárja a külvilág fényét, tökéletes sötétséget hozva létre vele (mint egy barlangban). Ebben pedig sem ő maga, sem az Éjszakai látás képességgel rendelkező karakterek nem képesek tájékozódni.Plusz nem tudom az 5. szinten kapott passzívra szükséges-e ránézni, de iderakom azt is:

Személyes passzív: My business only
Leírás: Cedrick annyi időt töltött azzal, hogy gondolatait és érzéseit mások elől elrejtse, hogy ez egyfajta mágikus készséggé alakult. Naponta egyszer a vámpír képes egy irányába tett mentális behatolást megakadályozni (kivéve a mélységiek direkt kapcsolatát).


És látom, hogy a régi Árnytőr eltűnt, pedig nekem az kimondott kedvencem volt, hogyha azt meg lehetne valahogyan variálni, hogy működjön az új rendszerben, én elvinném pályázottként.

A régi:

Név: Árnytőr
Szint: 1.
Ár: 1000 váltó, Nebelturm vámpírok kezdéskor megkapják
Leírás: A vámpír egy tiszta varázserőből álló éjfekete tőrt hoz létre, amit használhat közelharcra vagy el is dobhat. Tulajdonságaiban egy átlagos tőrrel egyezik. Ha a vámpír újat hoz létre, az előző tőr eltűnik.


_________________
’Would you tell me, please, which way I ought to go from here?’
‘That depends a good deal on where you want to get to,’ said the Cat.
‘I don’t much care where--’ said Alice.
‘Then it doesn’t matter which way you go,’ said the Cat.

10Cedrick von Nebelturm Empty Re: Cedrick von Nebelturm Hétf. Ápr. 15, 2019 9:59 am

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Név: Unberührbar - Érinthetetlen
Típus: Bűbáj (1/5 kör)
Erősség: II (Nebelturm ág - der Nebelgeher)
Felhasználás: Egyszerű pecsét
Ár: 2500
Leírás: Cedrick egészen kicsi kora óta nem rajong a fizikai kontaktusért, így az évek alatt kifejlesztett egy képességet, amivel egy olyan sűrű ködgyűrűt tud maga köré vonni, ami képes egy kisebb lökéshullámmal 1-2 méterre eltávolítani tőle a túl közel merészkedőket.


Név: Bluthund I.
Típus: Passzív
Erősség: I (Nebelturm ág - der Nebelgeher)
Felhasználás: Akarat alapú
Ár: 1000
Leírás: Cedrick képes távolabbról megérezni a vér szagát, mint a fajtársai többsége (szélcsendben körülbelül 30-40 méter, szeles időben valamivel több vagy kevesebb, széliránytól függően) legyen akár állat, akár humanoid lény a forrása. Követni is képes a szagot, és egy kevés információt kinyerni belőle: faja, alacsonyabb/magasabb-e a szintje, (állatoknál legfeljebb olyan alapvető dolgokat, minthogy emlős-e vagy hüllő), és hogy körülbelül milyen régi a szagnyom.


Név: Bluthund II.
Típus: Passzív
Erősség: II (Nebelturm ág - der Nebelgeher)
Felhasználás: Akarat alapú
Ár: 2500
Leírás: Szükséges hozzá a Bluthund I. Megnöveli a távolságot amin belül megérzi a vérszagot, ami így szélcsendben körülbelül 80-100 méter lesz //ez lassan már inkább cápa, mint véreb//, szeles időben pedig ennél valamivel több vagy kevesebb, széliránytól függően, legyen akár állat, akár humanoid lény a forrása. Követni is képes a szagot, és információt kinyerni belőle: faja, alacsonyabb/magasabb-e a szintje, (állatoknál legfeljebb olyan alapvető dolgokat, minthogy emlős-e vagy hüllő), és hogy körülbelül milyen régi a nyom.


Név: Árnyköd
Típus: Passzív
Erősség: III (Nebelturm ág - der Nebelgeher)
Felhasználás: Egyszerű pecsét
Ár: 4000
Leírás: A Nebelturm vámpír, a saját maga által alkotott sűrű köddel képes kizárni a külvilág fényét, éjszakai sötétet hozva létre vele, ami így már nemcsak csökkenti ellenfele látóterét, de az Éjszakai látás képességgel nem rendelkező karakterek számára még jelentősen meg is nehezíti a tájékozódást a ködön belül.


Név: Árnyjáték
Típus: Bűbáj (Fenntartott)
Erősség: II (Nebelturm ág - der Nebelgeher)
Felhasználás: Egyszerű pecsét
Ár: 2500
Leírás: A Nebelturm vámpír a saját maga által generált ködben képes sűrűbb ködfoltokat koncentrálni, alakok látszatát keltve velük (sötétebb sziluetteket létrehozni a ködön belül), és azokat mozgatni. Megtévesztésre és menekülésre hasznos képesség. Az ilyen módon létrehozott alakok legfeljebb három körig maradnak meg, ha valaki egy lépésnél közelebb ér hozzájuk pedig eltűnnek. Egyszerre szint*1 ilyen árnyjáték tartható fent.


Név: Fekete köd
Típus: Mágia
Erősség: III (Nebelturm ág - der Nebelgeher)
Felhasználás: Egyszerű pecsét
Ár: 4000
Leírás: A Nebelturm vámpír olyan sűrű ködöt generál maga körül, ami teljes mértékben kizárja a külvilág fényét, tökéletes sötétséget hozva létre vele (mint egy barlangban). Ebben pedig sem ő maga, sem az Éjszakai látás képességgel rendelkező karakterek nem képesek tájékozódni.


A passzívod egyetlen apró módosítást igényel:

Személyes passzív: My business only
Típus: Mágia
Felhasználás: Akarat alapú
Leírás: Cedrick annyi időt töltött azzal, hogy gondolatait és érzéseit mások elől elrejtse, hogy ez egyfajta mágikus készséggé alakult. Egy varázserőpont ráfordításával képes egy irányába tett mentális behatolást megakadályozni (kivéve a mélységiek direkt kapcsolatát).

Név: Árnytőr
Típus: Bűbáj (1/5 kör)
Erősség: I (Nebelturm ág - der Schmied)
Felhasználás: Egyszerű pecsét
Ár: 1000
Leírás: A vámpír egy tiszta varázserőből álló éjfekete tőrt hoz létre, amit használhat közelharcra vagy el is dobhat. Tulajdonságaiban egy átlagos tőrrel egyezik. A tőr három körig marad meg, utána szertefoszlik.

https://questforazrael.hungarianforum.net

11Cedrick von Nebelturm Empty Re: Cedrick von Nebelturm Szer. Május 08, 2019 4:34 pm

Cedrick von Nebelturm

Cedrick von Nebelturm
Vámpír Toronyőr
Vámpír Toronyőr
Második körben ezeket is iderakom átnézésre. Köszönöm.


Helyzetekért kapott tárgyak:

Név: A Néma Kardforgató Talizmánja
Típus: Kiegészítő
Ár: 500 váltó
Leírás: Harc közben nem mindenki képes elég önuralmat gyakorolni, s beszéd nélkül csatába bocsátkozni. Csatánként egyszer a használó képes egy beszédes ellenfelét csendre kárhoztatni, közvetlenül azután hogy az belekezd egy bővített mondatba. Ráadásul az így kapott sokkszerű érzés három másodpercre erősen el is bizonytalanítja az áldozatot, lehetőséget adva egy támadás előre tervezéshez.

Név: Vérkő
Leírás: Valójában a vérkő megnevezés félrevezető, mert bár valóban úgy néz ki, mint egy piros kő, tetején apró dugó található, amit a fogaddal könnyedén ki tudsz húzni. A belsejében vér található, pontosan annyi, hogy egy varázslatra elég erőt visszaadjon, és akkor is segít, ha már nagyon kopogna a szemed az éhségtől. Az íze se embervérre, sem állatra nm hasonlít, kicsit mintha mű lenne. Amiben viszont a valódi ereje rejlik, hogy naponta 1x újratölti önmagát.

Név: A józan ész gyűrűje
Leírás: Egy apró ezüstgyűrű, közepén egy pici smaragddal, egészen egyszerű kivitelezésben. Naponta egyszer bármilyen legfeljebb 5. szintű elmére ható varázslat ellen automatikusan megvéd. A gyűrű maga érzékeli a rád ható varázslatot és semlegesíti akár anélkül, hogy ennek tudatában lennél.Árverésen vett tárgyak:

Név: A Diplomata gúnyája
Típus: Öltözék
Leírás: Egy speciális öltözék, melyet a Dornburgok szőttek a legfinomabb faselyemből. Bár könnyűnek és gyengének tűnik, meglepően erős, s védőértéke megegyezik egy átlagos bőrpáncéléval.
Első ránézésre egy bronzszínű kabátnak tűnik arany hímzéssel. Speciális hatása, hogy ha viseled, a megszokott diplomatikai előnyökön túl képes vagy hangodat megemelni, s ameddig nem végzel mondandóddal, az összes közelben tartózkodónak végig kell hallgatnia, senki sem szólhat bele vagy szakíthatja meg azt. Amúgy eléggé szemrevaló is.

Név: Rúnaolvasó
Leírás: Egy kis medál, amit számtalan rúnával írtak tele. Ha hozzáérintitek valamihez, amin rúnák vannak, az megmutatja nektek a rávésett jelek szándékát (ergó: hogy ártó szándékú a rúna, védelmező, esetleg megfigyelés vagy csak simán egy történet leírva.) Figyelem: Nem egyenlő a rúnanyelv ismeretével, azt nem értitek tőle!Azonnalikért kapott tárgyak (fogalmam sincs, ezeket is át kell-e nézni, csak iderakom):

Név: A Harag Emléke
Ár: 1000 váltó
Leírás: Nefilim mágiával a félangyalok képesek voltak egy apró borostyánba zárni Abaddón tüzének egyetlen kis lángját, majd az így készült nyakláncot átadták azoknak a hősöknek, akik túlélték a pusztítást. A láng magában nem képes sem ártani sem használni, ám a következő alkalommal, amikor viselője halálos csapást szenved el életre kap, széttöri a borostyánt és átjárja viselője testét, begyógyítva annak minden sebét. Ezután a tűz kihuny és így elhasználódik.

Név: Levedlett Agancs
Ár: 2000 váltó
Leírás: A kalandor egyetlen torz testrésze, mely nem vált köddé, mikor visszaváltozott. Ez volt az egyik agancsa, egy nagyjából fél méter hosszú, egyenes csont, számos elágazással. A furcsa mágia maradéka ragadt ott benne, melytől napi egy órára egy nyúlszörny ügyességét adhatják maguknak vissza, nagy műgonddal ügyelve bármilyen náluk lévő, sérülékeny, vagy törékeny tárgy épségére, akár a harc hevében is. Az agancs emellett könnyen faragható, így szinte bármilyen fegyver vagy díszítőelem alapjául szolgálhat.


_________________
’Would you tell me, please, which way I ought to go from here?’
‘That depends a good deal on where you want to get to,’ said the Cat.
‘I don’t much care where--’ said Alice.
‘Then it doesn’t matter which way you go,’ said the Cat.

12Cedrick von Nebelturm Empty Re: Cedrick von Nebelturm Szer. Május 08, 2019 7:41 pm

Serene Nightbough

Serene Nightbough
Mesélő
Mesélő
Név: A Néma Kardforgató Talizmánja
Típus: Kiegészítő
Ár: 500 váltó
Leírás: Harc közben nem mindenki képes elég önuralmat gyakorolni, s beszéd nélkül csatába bocsátkozni. Csatánként egyszer a használó képes egy beszédes ellenfelét csendre kárhoztatni, közvetlenül azután hogy az belekezd egy bővített mondatba. Ráadásul az így kapott sokkszerű érzés három másodpercre 1 kör erejéig erősen el is bizonytalanítja az áldozatot, lehetőséget adva egy támadás előre tervezéshez.

Név: Vérkő
Leírás: Valójában a vérkő megnevezés félrevezető, mert bár valóban úgy néz ki, mint egy piros kő, tetején apró dugó található, amit a fogaddal könnyedén ki tudsz húzni. A belsejében vér található, pontosan annyi, hogy egy varázslatra elég erőt varázserőpontot visszaadjon, és akkor is segít, ha már nagyon kopogna a szemed az éhségtől. Az íze se embervérre, sem állatra nem hasonlít, kicsit mintha mű lenne. Amiben viszont a valódi ereje rejlik, hogy naponta 1x újratölti önmagát.

Név: A józan ész gyűrűje
Leírás: Egy apró ezüstgyűrű, közepén egy pici smaragddal, egészen egyszerű kivitelezésben. Naponta egyszer bármilyen legfeljebb 5. szintű III. erősségű elmére ható varázslat ellen automatikusan megvéd. A gyűrű maga érzékeli a rád ható varázslatot és semlegesíti akár anélkül, hogy ennek tudatában lennél.


A többi jól van úgy, ahogy van. Smile

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.