Nagyjából az történt, amire számítottam. Az íjász nem tudta elkerülni a végzetét, ahogy aprócska teste a pajzsomnak préselődik. A fene se gondolta mennyi erő van egy ilyen rohamba, így valamennyire engem is meglepett, ahogy az ütközés után csonttörésre emlékeztető zajt hallok. Kicsit reménykedek, hogy a karja, vagy a lába volt ez, nem pedig a gerince. Ha utóbbi, akkor muszáj lesz végeznem vele, ha meghalt, mert nyomoroncként csak lassú halál várna rá. Mindenesetre a harmadik goblin pont úgy cselekedett, amire számítani lehetett. Csupán kő volt nála látszólag, így egyértelmű volt, hogy a fejemre pályázik szó szerint, így mikor éreztem, ahogy az apró lábak és kezek feltornásszák magukat a hátamra, már készültem is a csapkodásra, melybe szinte a fülem is belesajdult, bár a fejem is elkezdett lüktetni a zajtól. Mindenesetre, mint mondtam számítottam rá, így viszont hamar reagáltam. Próbáltam oldalasan csapni, hogy vakfoltjából érje a támadás, ám ha észre is veszi, ne találjam fejbe saját magamat. Persze előzőleg pajzsos kezemmel megpróbálom megragadni nyakamból lógó lábát, hogy ne tudjon elmenekülni egykönnyen. Ha minden jól megy, a buzogány a fején fogja megütni, bár a pozíció miatt, max csak megszédül tőle, hisz mégiscsak hátrafelé ívelt csapással próbálkozok, amibe nem vihető bele túl sok erő, viszont, ha sikerül eltalálnom, onnantól már viszonylag egyszerűen lerángathatom magamról és a földre dobva lábammal kicsit ránehezedhetek, hogy lent maradjon. Viszont óvatos vagyok, próbálom elkerülni azt, hogy komolyabb kárt tehesse a sisakomban, vagy mit adjon, isten valahogy levegye azt.