Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Top posting users this month
Alberich Fischer
[Aréna] Skri'sha 1szava10[Aréna] Skri'sha Voting_bar2[Aréna] Skri'sha 1szava11 


You are not connected. Please login or register

[Aréna] Skri'sha

2 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1[Aréna] Skri'sha Empty [Aréna] Skri'sha Vas. Szept. 27, 2020 3:04 pm

Skri'sha

Skri'sha
A száraz fű ropogása törte meg az egyetlen csendet az erdő sötétjében. Már jó ideje nem esett ezen a környéken, mely nyomán a fű kezdett kissé kihalni és a fák levelei is le-ledobálták a leveleik egy részét. Bár nyakunkon az ősz, ez kissé korai még, de hát ilyen ez a természet. Nem számolhat rá az ember, hisz ott fog keresztbe tenni az embernek, ahol csak tud. A környék szántói és velük együtt a veteményesek nagy eséllyel kissé megszenvedik majd ezt az időjárást. Az éjszaka hűs szele átborzongatta testemet, és jólesően felfrissítette a nappali szundiból elgémberedett belsőmet. Bár nappal is mozoghatnék, mint egy szokványos ember, mostanság egyre inkább az éjszakák ölelését keresem, hisz ez az az időszak, mikor végre ismét bűntelenül az lehetek ami és újult erővel járhatom át az éjszakákat. A tiszta, fekete égre emelve a szememet a csillogó csillagokra töméntelen armadája fogad, melyek, mint szétszórt drágakövek ölelték körbe a holdat. Az ilyen tiszta eges időkben tudom csak megérteni mit is csodálnak a sötételfek a Holdon. A maga pompájában egy szemet gyönyörködtető jelenség, a Nappal ellentétben, mi gyilkos sugaraival bombázza a hozzám hasonlókat, melyre ráadásul egy halandó ember sem emelheti a tekintetét, míg a Hold gyönyörét bárki fia élvezheti fajtól, nemtől vagy kortól függetlenül. Ez a féle gyönyör szinte felizzítja belsőmet, mely során érzem, hogy a torkom kiszárad és gyomrom vérre szomjazik. Az ajkaimat megnyalva gonosz vigyorra húzom számat. Az ilyen látványhoz hű vacsorát kéne találnom, ki kielégíti az efféle élvezeteket, hisz nincs is szebb látvány ilyen felhőtlen gyönyörű éjszakán, mint a spriccelő artériából kiszökő tűzvörös vér.

// ellenfelet a mesélőmre bízok Very Happy //

2[Aréna] Skri'sha Empty Re: [Aréna] Skri'sha Szer. Szept. 30, 2020 1:09 pm

Ciel von Eisenschnittel

Ciel von Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Az éjszakák mindig is kegyetlenek voltak, de amióta három egész napra eltűnt az égről a Hold, a világ teljesen megváltozott. Falakon kívül már-már őrültség lenni, s minden gyermek tudja, hogy most már nem csak a szülői ijesztgetése az, hogy rohanjanak haza, ha megy lefele a nap.

A vidéket minden éjjel borzalmas lények lepik el, amik se nem válogatnak, se nem ismernek kegyelmet. A környék elhagyott falui jól mutathatják, hogy mennyire is veszélyes döntés volt az erdőben elszunnyadni, de immáron késő ezen szomorkodni. Ahogy nyújtózkodsz, s éledezik a benned rejlő bestia, a távolból csörtetés fültanúja lehetsz. Ezt menten mély, hörgő-recsegő ordítás követ, amihez hasonlót még sosem hallottál. A recsegése egészen olyan, mintha csak egy kereplő lenne, de közben helyenként úgy hat, mintha egy másik, magasabb sípolás is követné. Nem kell igazán sokat gondolkozz, hogy rájöjj: bajban vagy... Viszont van még egy kis időd felkészülni.

// Nem túlzottan bölcs döntés éjszaka az erdőben lenne mostanság, a világ átment egy kis átalakuláson Very Happy //

3[Aréna] Skri'sha Empty Re: [Aréna] Skri'sha Pént. Okt. 02, 2020 8:13 am

Skri'sha

Skri'sha
Nem tudom miért. Nem tudom hogyan. De a baj mindig utolért. És őszintén megvallom… én élveztem ezt. Valahogy volt valami mámorító abban az érzésben, hogy mindig épp csak egy hajszállal úszom meg a biztos halált. Egy kis adrenalin löket, mi segít átvészelni az unalmas napok tömkelegét. Talán emiatt voltam olyan bátor, vagy balga, hogy kimerészkedjek éjnek évadján a falakon kívülre, hogy magam is megtapasztaljam azokat a borzadalmakat, melyek általában a jövevényekre lesik. Minden bizonnyal nem vagyok normális, de hé… én ezt sohasem tagadtam. Így mikor hallom az üvöltést, felkészülten várom a baj közeledtét. Egy intés kíséretében meghasad a föld a közelembe és először egy kéz bukkan elő, majd a teljes egészében annak tulaja is, mely során a frissen idézett zombim, biztos keretek közt megállt előttem… természetesen biztos távolságból. Én mindeközben szemügyre vettem a környező tájat és úgy ítéltem, hogy egy közeli fa mögött találok fedezéket. Legrosszabb esetben, majd felmászok rá és onnan látjuk meg mi fog történni. Mindenesetre a Zombim türelmesen vár, hogy megfigyelhessük az adott lényt. Hangok alapján, valami nagyra számítok, így ha a lény érkezésekor úgy ítélem, hogy túlságosan nagy falat lenne, úgy a zombi a védelmemül szolgáló fedezéktől távolodva kezdené el csalogatni a szörnyet. Egyelőre nem teszek mást, hisz előfordulhat, hogy a túlzott előkészületek a végén még túlságosan elvonnák a figyelmemet és későn vennék észre valami olyan dolgot, ami talán változtathatna a dolgokon. Mindenesetre azért biztos, ami biztos alapon azért körbe nézek olyan természeti ártalmaknak, melyek segíthetnek azért, ha esetleg rosszul alakulnak a dolgok: így például gödrök, tüskés bokrok és mihasonlók.


_________________
Skrisha:
- Beszédszíne: #9966ff
- Elbeszélés színe: #669999

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.