Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:You are not connected. Please login or register

Dieter von Rotmantel

3 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Dieter von Rotmantel Empty Dieter von Rotmantel Pént. Feb. 02, 2018 1:00 pm

Dieter von Rotmantel

Dieter von Rotmantel
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Név: Suturatio (Varrat)
Szint: 1(?)
Ár: 1000 váltó (?)
Leírás: Dieter árnyakból egy erős damillal egyező erősségű fonalat kapcsol a következő szint*1 árnytűjéhez. Ha a tű talál, az árnyfonál segítségével minimálisan képes befolyást gyakorolni a célpont mozgására (értsd: képes meghúzni a fonalat, ezzel maga felé húzva a célpontot ameddig el nem szakad.)

Név: Sutura arachnoidea (Pókhálóvarrat)
Szint:
Ár:
Leírás: Dieter képes szint*2 Árnytűt egyszerre ellőni, amelyeket az alap Suturationál erősebb árnyfonalak kapcsolnak össze, így hatásos módon képes ideiglenesen mozgásképtelenné tenni vagy lefogni a célpontját. Ezek az Árnytűk az alapnál pontatlanabbak, így közvetlen sebzésük jelentéktelen.

Név: Sutura haemorrhoidea (Vérző varrat)
Szint:
Ár:
Leírás: Dieter képes a Suturáin keresztül megcsapolni ellenfele vérét, így töltve a saját manáját illetve gyengítve az ellenfelét.

Név: Haemovisio (Vérlátás)
Szint:
Ár:
Leírás: Dieter a szemébe koncentrál némi varázserőt, amitől a látása megváltozik. Ezen képesség hatása alatt a valós fizikai tárgyakból csak elmosódott, árnyszerű képeket lát, azonban tökéletesen és tisztán észlel a látómezejében minden csepp vért 5 méteren belül, legyen az szabadon, egy élőlény szervezetében, akár egy fal takarásában is. Maximum öt percig tartható fent és óránként egyszer használható.

Név: Testfolyamat befolyásolás - Tardus (Lassú)
Szint:
Ár:
Leírás: A Testfolyamat befolyásolás módosított változata. Dieter ezentúl képes a testfolyamatait, mint a szívverése, a légzése, az anyagcseréje, egyes szerveinek növekedése (szőrzet, körmök) lelassítani, amellyel akár tetszhalott állapotba is képes kerülni 3 perc erejéig.


_________________
"I watched with glee
While your kings and queens
Fought for ten decades
For the gods they made."

2Dieter von Rotmantel Empty Re: Dieter von Rotmantel Vas. Márc. 04, 2018 11:14 pm

Lothar von Nebelturm

Lothar von Nebelturm
A Nebelturm család feje
A Nebelturm család feje
Név: Suturatio
Szint: 1
Ár: 1000 váltó
Leírás: Dieter árnyakból egy erős damillal egyező erősségű fonalat kapcsol a következő szint*1 árnytűjéhez. Ha a tű talál, az árnyfonál segítségével minimálisan képes befolyást gyakorolni a célpont mozgására (értsd: képes meghúzni a fonalat, ezzel maga felé húzva a célpontot ameddig el nem szakad.)Név: Sutura arachnoidea
Szint: 3
Ár: 2000 váltó
Leírás: Dieter képes szint*2 Árnytűt egyszerre ellőni, amelyeket az alap Suturationál erősebb árnyfonalak kapcsolnak össze, így hatásos módon képes ideiglenesen mozgásképtelenné tenni vagy lefogni a célpontját, melyből csak erős fizikummal lehet kitörni. Ezek az Árnytűk az alapnál pontatlanabbak, így közvetlen sebzésük jelentéktelen. Használat után Árnytű*5 másodpercig nem idézhető újabb tű.Név: Sutura haemorrhoidea
Szint: 2
Ár: 1500 váltó
Leírás: Dieter képes a Suturáin keresztül megcsapolni ellenfele vérét, így töltve a saját manáját illetve gyengítve az ellenfelét. Ereje egy Vérszívás erejének fele. Csak akkor működik, ha a tű tartósan érintkezik az áldozat húsával. Gyors alvadással rendelkezőkön nem használható.

<és ez is jó!>

Név: Haemovisio
Szint: 4
Ár: 2500 váltó
Leírás: Dieter a szemébe koncentrál némi varázserőt, amitől a látása megváltozik. Ezen képesség hatása alatt a valós fizikai tárgyakból csak elmosódott, árnyszerű képeket lát, azonban tökéletesen és tisztán észlel a látómezejében minden csepp vért 5 méteren belül, legyen az szabadon, egy élőlény szervezetében, akár egy fal takarásában is. Maximum öt percig tartható fent és óránként egyszer használható. Varázserőt nem fogyaszt, ellenben fárasztja a szemet.
Név: Testfolyamat befolyásolás - Tardus
Szint: 4
Ár: 2500 váltó
Leírás: A Testfolyamat befolyásolás módosított változata. Dieter ezentúl képes a testfolyamatait, mint a szívverése, a légzése, az anyagcseréje, egyes szerveinek növekedése (szőrzet, körmök) lelassítani, amellyel akár tetszhalott állapotba is képes kerülni 3 perc erejéig. Felébredni kétféleképpen tud: a meghatározott időlimit leteltével (3 perc, vagy kevesebb), vagy ha egy társa a megfelelő ponton ingerli őt (ezt a pontot előre meghatározhatja)

3Dieter von Rotmantel Empty Re: Dieter von Rotmantel Kedd Ápr. 10, 2018 10:35 am

Dieter von Rotmantel

Dieter von Rotmantel
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Név: Sutura Coagulantis (Alvadó Varrat)
Szint: 3 (?)
Ár: 2000 váltó (?)
Leírás: Dieter vérmágiával képes a Suturatio-ban alkalmazottakhoz hasonló fonalakat alkotni, amelyek egy adott mágikus lövedéket semlegesíthetnek, majd szertefoszlanak. A képességnek újrahasználási ideje nincs, ám varázserő mellett Dieter vérét is elhasználja, így fokozott használata súlyos károkat okoz. Maximum Dieter szintjével egyező mágiát képes semlegesíteni.
//Vizuális megjelenés: A vérfonalak materializálódnak a lövedék körül, körbehurkolva azt, egyik végükön pedig Dieter ujjaihoz kapcsolódnak. Ezután megszorulnak a mágia körül, egy alvadt vér színét idéző apró felhővé robbanva, amely utána eltűnik//

Név: Sutura Abducens (Távolító varrat)
Szint: 3. (?)
Ár: 2000 váltó
Leírás: Dieter árnyakból a Suturatio-hoz hasonló fonalakat alkot, amelyek képesek egy fizikai lövedéket eltéríteni, majd szertefoszlanak. A képesség öt percenként egyszer használható.
//Vizuális megjelenés: Az árnyfonalak materializálódnak a lövedék körül, körbehurkolva azt, egyik végükön pedig Dieter ujjaihoz kapcsolódnak. Ezután megszorulnak a lövedék körül, Dieter egy karlendítésére pedig oldalra rántják azt, eltérítve az eredeti pályájáról.//

Név: Acus chirurgicum (Sebésztű)
Szint: 4 (?)
Ár: 2500 váltó
Leírás: Dieter képes az általa kilőtt Árnytűket horogszerűen meggörbíteni, különösen kellemetlenné téve az eltávolításukat. A hozzájuk kapcsolt Suturák szakítószilárdságát nem befolyásolja.


_________________
"I watched with glee
While your kings and queens
Fought for ten decades
For the gods they made."

4Dieter von Rotmantel Empty Re: Dieter von Rotmantel Kedd Ápr. 10, 2018 10:36 pm

Rudenz von Hellenburg

Rudenz von Hellenburg
Design manager
Design manager

  • Sutura Coagulantis - Elfogadva, szint: 4. váltó: 2500
  • Sutura Abducens - Elfogadva, szint: 3. váltó: 2000
    Leírás: Egy másodperc alatt megy végbe a varázslat.Dieter egy másodperc alatt árnyakból a Suturatio-hoz hasonló fonalakat alkot, amelyek képesek egy fizikai lövedéket eltéríteni, majd szertefoszlanak. A képesség öt percenként egyszer használható.
  • Acus chirurgicum - Elfogadva,, szint: 4. váltó: 2500

5Dieter von Rotmantel Empty Re: Dieter von Rotmantel Pént. Aug. 24, 2018 9:06 pm

Dieter von Rotmantel

Dieter von Rotmantel
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Tekintve, hogy az egy másodperces kasztolási idővel a Sutura Abducens semmilyen normális helyzetben nem használható, benyújtanám újratárgyalásra:

Név: Sutura Abducens (Távolító varrat)
Szint: 3. (?)
Ár: 2000 váltó
Leírás: Dieter árnyakból a Suturatio-hoz hasonló fonalakat alkot egy fizikai tárgy körül, körbehurkolva azt. Az ehhez szükséges fonalak egy másodperc alatt manifesztálódnak a céltárgy körül látszólag a semmiből, a hurok mérete pedig maximálisan akkora, mint egy ember alkarjának keresztmetszete. A fonalak mindösszesen egy másodpercig maradnak meg, azonban Dieter parancsára képesek egy adott irányba elrántani a körülhurkolt tárgyat. A céltárgy távolsága Dietertől számítva maximum szint x 2 méter.


_________________
"I watched with glee
While your kings and queens
Fought for ten decades
For the gods they made."

6Dieter von Rotmantel Empty Re: Dieter von Rotmantel Vas. Okt. 14, 2018 1:26 pm

Lothar von Nebelturm

Lothar von Nebelturm
A Nebelturm család feje
A Nebelturm család feje
Név: Sutura Abducens (Távolító varrat)
Szint: 3.
Ár: 2000 váltó
Leírás: Dieter árnyakból a Suturatio-hoz hasonló fonalakat alkot egy fizikai tárgy körül, körbehurkolva azt. Az ehhez szükséges fonalak egy másodperc alatt manifesztálódnak a céltárgy körül látszólag a semmiből, a hurok mérete pedig maximálisan akkora, mint egy ember alkarjának keresztmetszete. A fonalak mindösszesen egy másodpercig maradnak meg, azonban Dieter parancsára képesek egy adott irányba elrántani a körülhurkolt tárgyat.

Remek képesség, sok hasznos lehetőség, nagyon tetszik! (csak hogy itt is nyoma legyen)

7Dieter von Rotmantel Empty Re: Dieter von Rotmantel Hétf. Ápr. 08, 2019 10:21 am

Dieter von Rotmantel

Dieter von Rotmantel
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Név: Árnyvarrat
Típus Bűbáj (1/2 kör)
Erősség: I (Nachtraben ág - Umbromancia)
Ár: 1000 váltó
Felhasználás: Egyszerű pecsét
Leírás: Dieter egy ujjából egy három méter hosszú, szurokszerű fonál csap ki egy meghatározott célpont felé. A fonál vége görbe horogban végződik így könnyen akad bele bőrbe és húsba, páncélok ellen azonban hatástalan. A fonál acéldrót erősségű, így elszakítása jelentős fizikai erőt vagy valamilyen fegyvert igényel, esetekben használható kezdetleges, gyenge ostorként is. A fonál Dieter egy intésére visszaugrik, így kellő ügyességgel maximum 1 kilogram tömegű rögzítetlen tárgyakat képes vele magához húzni mágikusan, a fonalat megragadva pedig a saját és célpontja fizikai erejének függvényében képes lehet azt kibillenteni vagy megzavarni.

Név: Éjvarrat
Típus Passzív
Erősség: III. (Nachtraben ág - Umbromancia)
Ár: 4000 váltó
Felhasználás: Egyszerű pecsét
Leírás: Dieter ezentúl öt ujjából párhuzamosan képes megidézni az árnyvarratot, amely így több (egymáshoz képest maximum két méterre) álló célpontra is használható, egy célponton pedig a fonalak számával megegyezőszeres hatást érnek el.

Név: Távolító varrat
Típus Bűbáj (1/4 kör)
Erősség: II. (Nachtraben ág - Umbromancia)
Ár: 2500 váltó
Felhasználás: Egyszerű pecsét
Leírás: Dieter árnyakból az árnyvarrathoz hasonló fonalakat alkot egy látható fizikai tárgy körül, körbehurkolva azt. Az ehhez szükséges fonalak egy másodperc alatt manifesztálódnak a céltárgy körül látszólag a semmiből, a hurok mérete pedig maximálisan akkora, mint egy ember alkarjának keresztmetszete. A fonalak mindösszesen egy másodpercig maradnak meg, azonban Dieter parancsára képesek egy adott irányba elrántani a körülhurkolt tárgyat. Amennyiben Dieter saját magát célozza meg a képességgel a fonalak nem tűnnek el, csak ha a vámpír megszakítja a képességet, valamint újrahasználási idejük 1/körre módosul. A fonalak elég erősek, hogy megtartsák a vámpír súlyát.

Név: Pókhálóvarrat
Típus: Mágia
Erősség: III. (Nachtraben ág - Umbromancia)
Ár: 4000 váltó
Felhasználás: Egyszerű pecsét
Leírás: Dieter egyszerre négy, távolító varrathoz hasonló fonálhurokkal célozza meg egy ellenfelét (vagy szövetségesét), amik rátekerednek annak lábszárára és alkarjára, a legközelebbi szilárd felület felé rántva (ha nincs függőleges felület, úgy a föld felé térdelő pozícióba. A varratok erősebbek az alapképességnél, így képesek megtartani egy legfeljebb közepesen pánzélozott ember súlyát, illetve jelentős fizikai erővel is két kör kitörni belőlük.

Név: Dárdavarrat
Típus: Bűbáj (1/3 kör)
Erősség: II. (Nachtraben ág - Umbromancia)
Ár: 2500 váltó
Felhasználás: Egyszerű pecsét
Leírás: Dieter egy kör alatt a válla fölött folyamatosan egymásba csavarodó árnyvarrat szálakat idéz meg, amelyek a kör végére egy harminc centi hosszú, három centi átmérőjű karót alakítanak ki. A következő körben a karót nagy sebességgel ellenfele felé lövi, amely találat esetén közepes fizikai sérülést okoz és a legfeljebb közepes páncélokat átviszi.

Név: Éjláng varrat
Típus Mágia
Erősség: III. (Nachtraben ág - Umbromancia)
Ár: 4000 váltó
Felhasználás: Bonyolult pecsét
Leírás: Dieter éjlángokkal borítja be valamennyi aktív árnyvarratát 3 kör idejére.


AKA We are now Venom!


_________________
"I watched with glee
While your kings and queens
Fought for ten decades
For the gods they made."

8Dieter von Rotmantel Empty Re: Dieter von Rotmantel Kedd Ápr. 09, 2019 5:43 pm

Lothar von Nebelturm

Lothar von Nebelturm
A Nebelturm család feje
A Nebelturm család feje
Humans. Elves. Nephilims. So many snacks, so little time.

Név: Éjláng varrat
Típus Mágia
Erősség: III. (Nachtraben ág - Umbromancia)
Ár: 4000 váltó
Felhasználás: Bonyolult pecsét
Leírás: Dieter éjlángokkal borítja be valamennyi aktív árnyvarratát 3 kör idejére, mielőtt a tűz felemésztené a varratait. (hehe, felszívódó varrat)

A többi varázslat a jelenlegi formájában tökéletes.

9Dieter von Rotmantel Empty Re: Dieter von Rotmantel Szomb. Ápr. 13, 2019 5:45 pm

Dieter von Rotmantel

Dieter von Rotmantel
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Név: Élénkítő dohányrúd
Összetevők: Angyaltrombita, Barlangi tinóru
Tanulás: -
Leírás: Papírba csavart őrölt növénykeverék, amelynek végét meggyújtva öt körig erős füsttel ég. A keletkező füst a dohányrúd nem parázsló végén át az elfogyasztó tüdejébe szívható. Egy adag öt darab rúdhoz elég.
Hatás: Megnöveli a használó ellenállását az elmére irányuló hatásokkal szemben, valamint csökkenti a fáradtságot és élesíti a reflexeket. Hatása az élénkítő ital fele és csak a teljes adag elfogyasztása után fejti ki.
Mellékhatás: Gyors egymásutánban fogyasztva erős köhögést és fejfájást válthat ki

Név: Bódító dohányrúd
Összetevők: Angyaltrombita x2
Tanulás: -
Leírás: Papírba csavart őrölt növénykeverék, amelynek végét meggyújtva öt körig erős füsttel ég. A keletkező füst a dohányrúd nem parázsló végén át az elfogyasztó tüdejébe szívható. Egy adag öt darab rúdhoz elég.
Hatás: Megnyugtatja a használó idegeit, csökkenti a félelmét és segíti a koncentrációt.
Mellékhatás: Gyors egymásutánban fogyasztva erős köhögést és émelygést válthat ki


_________________
"I watched with glee
While your kings and queens
Fought for ten decades
For the gods they made."

10Dieter von Rotmantel Empty Re: Dieter von Rotmantel Szomb. Ápr. 13, 2019 10:33 pm

Lothar von Nebelturm

Lothar von Nebelturm
A Nebelturm család feje
A Nebelturm család feje
Név: Élénkítő dohányrúd
Összetevők: Angyaltrombita, Barlangi tinóru
Tanulás: 100 váltó
Leírás: Papírba csavart őrölt növénykeverék, amelynek végét meggyújtva öt körig erős füsttel ég. A keletkező füst a dohányrúd nem parázsló végén át az elfogyasztó tüdejébe szívható. Egy adag öt darab rúdhoz elég.
Hatás: Megnöveli a használó ellenállását az elmére irányuló hatásokkal szemben, valamint csökkenti a fáradtságot és élesíti a reflexeket. Hatása az élénkítő ital fele és csak a teljes adag elfogyasztása után fejti ki.
Mellékhatás: Gyors egymásutánban fogyasztva erős köhögést és fejfájást válthat ki

Név: Bódító dohányrúd
Összetevők: Angyaltrombita x2
Tanulás: 100 váltó
Leírás: Papírba csavart őrölt növénykeverék, amelynek végét meggyújtva öt körig erős füsttel ég. A keletkező füst a dohányrúd nem parázsló végén át az elfogyasztó tüdejébe szívható. Egy adag öt darab rúdhoz elég.
Hatás: Megnyugtatja a használó idegeit, csökkenti a félelmét és segíti a koncentrációt.
Mellékhatás: Gyors egymásutánban fogyasztva erős köhögést és émelygést válthat ki

Esetleg még lehetne hozzá pályázni egy "Árnyhamutartót", ami ott lebeg az arcod előtt, így akárhogy mozogsz, nem hamuzol a földre.

11Dieter von Rotmantel Empty Re: Dieter von Rotmantel Szomb. Május 11, 2019 2:01 pm

Dieter von Rotmantel

Dieter von Rotmantel
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Név: Árnyholló
Típus: Bűbáj (1/2 kör)
Erősség: II. (Nachtraben ág - Umbromancia)
Ár: 2500 váltó
Leírás: Dieter árnyakból egy holló alakú mágikus lövedéket alkot, amely egy megadott célpont felé repül és nekicsapódik. A holló képes korrigálni a saját röppályáját a vámpír utasítására, így megkerülhet pajzsokat vagy barikádokat, noha effektív felhasználásához Dieternek látnia kell a célpontot. A holló támadása közepes szúrt sérülést okoz a csőre miatt, illetve egy átlag ember ütőerejével megtaszítja a célpontot. A varázslat csupán az alakját viseli az állatnak, sem az intelligenciáját sem más élő tulajdonságát és becsapódás után eltűnik.

Név: Éjholló
Típus: Bűbáj
Erősség: II. (Nachtraben ág - Umbromancia)
Ár: 2500 váltó
Leírás: Dieter a következő árnyhollót éjlánggá alakítja, így becsapódásakor közepes égési sérülést okoz, valamint lángra gyújthat arra alkalmas felületeket. Egymás után nem idézhető két éjholló, azonban a Hollóseregre is hatással van.

Név: Hollósereg
Típus: Mágia
Erősség: III/IV (Nachtraben ág - Umbromancia)
Ár: 4000/5500 váltó
Leírás: Dieter szint*1 árnyhollót idéz, amelyet aztán egy kiszemelt célpontra uszít.

Nachtraben much.


_________________
"I watched with glee
While your kings and queens
Fought for ten decades
For the gods they made."

12Dieter von Rotmantel Empty Re: Dieter von Rotmantel Csüt. Május 16, 2019 5:48 pm

Lothar von Nebelturm

Lothar von Nebelturm
A Nebelturm család feje
A Nebelturm család feje
Név: Árnyholló
Típus: Bűbáj (1/3 kör)
Erősség: II. (Nachtraben ág - Umbromancia)
Ár: 2500 váltó
Leírás: Dieter árnyakból egy holló alakú mágikus lövedéket alkot, amely egy megadott célpont felé repül és nekicsapódik. A holló képes korrigálni a saját röppályáját a vámpír utasítására, így megkerülhet pajzsokat vagy barikádokat, noha effektív felhasználásához Dieternek látnia kell a célpontot. A holló támadása közepes szúrt sérülést okoz a csőre miatt, illetve egy átlag ember ütőerejével megtaszítja a célpontot. A varázslat csupán az alakját viseli az állatnak, sem az intelligenciáját sem más élő tulajdonságát és becsapódás után eltűnik.

Név: Éjholló
Típus: Bűbáj
Erősség: II. (Nachtraben ág - Umbromancia)
Ár: 2500 váltó
Leírás: Dieter a következő árnyhollót éjlánggá alakítja, így becsapódásakor közepes égési sérülést okoz, valamint lángra gyújthat arra alkalmas felületeket. Egymás után nem idézhető két éjholló, azonban a Hollóseregre is hatással van.

Név: Hollósereg
Típus: Mágia
Erősség: IV (Nachtraben ág - Umbromancia)
Ár: 5500 váltó

Leírás: Dieter szint*1 árnyhollót idéz, amelyet aztán egy kiszemelt célpontra uszít.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.