Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:You are not connected. Please login or register

(Magánjáték)Midnight tea gambling - Edem & Kylin

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1(Magánjáték)Midnight tea gambling - Edem & Kylin Empty (Magánjáték)Midnight tea gambling - Edem & Kylin on Szer. Aug. 01, 2018 11:48 pm

Kylin Farfiel

Kylin Farfiel
Északi Ügynök
Északi Ügynök
Sosem hittem volna, hogy valaha is ki fogok itt kötni. Hiszen a délen járok, ami elvileg ellenséges terület. Már, ha rájönnek, hogy ki vagyok. S úgy igazából nagyon okom sincs  arra, hogy itt legyek, mindössze itt kötöttem ki. Hála annak, hogy nemis olyan messze, még északi oldalra küldtek ki és akadt némi szabad napom miután végeztem a feladatommal. Ezért is döntöttem úgy, hogy átruccanok a túloldalra. Puszta kíváncsiság, semmi több. Ám némileg pechemre, egy mocsárvidék közelében vagyok, szerencsére nem túl közel, így nem fogok elsüllyedni benne. Itt sokkal szilárdabb a talaj és látok néhány használatban lévő földet is. Ami ezért néha kellemes látvány tud lenni, ha hosszú órákon át nem látsz semmi érdekeset. Még egy nyulat sem, nemhogy madarat.
Így hát, egy jó napnyi séta után végül találok egy kis falucskát, ahol szerencsémre egy kellemes kis fogadó is van. Nem is gondolkozom sokat, elindulok azon irányba. Nem meglepő módon a földszinten egy kocsma is helyet foglal, ahol már pár vándor és helyi lakos serét issza már. Sokukon látszik az út pora, ami valószínűleg rajtam is fellelhető, de inkább nem veszem le a csukjám. Mégiscsak egy hajadon és csinos leányzó lennék, mellé modmjuk kellően veszélyes is tudok lenni. Persze erről nekik nem kell tudniuk. Ahogy arról sem, hogy valójában honnét is jöttem. Itt esélyesen ezt jobb lesz nem elmondani.

- Egy tál ételt és egy korsó italt. - szólalok meg miután leültem az egyik fal melletti asztalhoz, ahonnét jól be tudom látni a helyet. A szokások nagy erővel bírnak és most különösen fontosak is. Néhány perc múlva meg is érkezik a rendelés. Egy egész jól kinéző levest kapok a kocsmárosnétól és mellé egy kancsó bort. Megköszönöm neki a kiszolgálást, amire egy kis mosolyt kapok biccentéssel, majd hozzá látok.

Edem Ara Shine

Edem Ara Shine
Éjvándor
Éjvándor
Kellemetes mocsár szag terjeng a levegőben. Esti sétának nem épp  a legmegfelelőbb hely itt közvetlen a Mocsárvidék széle, de ha egyszer erre volt dolgom, akkor nincs mit tenni.
Ahogy sötétedik a köd elborítja a földet s egyre nehezebb csak szűkül a látótér.
A paranoia erősödi, ahogy egyre csak haladok az ösvényen, eszembe ötlik, hogy mennyit meséltek nekromantákról, démonokról és megannyi más szörnyűségről amit ezen a környéken láttak, akárcsak az a bestia ami Zafraelt szétcincálta évekkel ezelőtt, igaz az jóval keletebbre, a vidék túloldalán történt. “Tényleg, Bertával mi lett, évek óta nem láttam.” Ez a gondolat végre kissé felvillanyoz. “ Talán tehetnék egy kis kitérőt és benézetnék a  Schwarzjäger-ekhez.” Ezzel zárva, végre újra mosollyal az arcomon mehettem tovább és szerencsére már nem is kellet sokat, csak hamar megláttam a távolban egy kis falucska fényeit.

Poros, koszos kis falu, de pihenőnek megteszi. Kevés az ember, vagy más fajú, ez feltűnt, de este van, nem tudom mire számítottam. Amicske élet világított az a fogadóból eredt, a távolból is jó eséllyel ennek a fényét vettem észre, kétszintes egyszerű faépítmény, öreges de ehhez képest jól néz ki, még az ajtó sem különösebben nyikorog ahogy belépek, azon ellenben rendesen meglepődök, hogy az ajtó mögött, a keretre,szövet csíkokat lógattak, gondolom a szúnyogok és éjjeli rovarok ellen, okos.
Biztató a kép beljebb is, kiskocsma a földszinten, mint a legtöbb fogadóban, gondját viselte a gazdája, tiszta amennyire lehet, egy néhány virág az ablakokban és a sarokban, az asztalokon kis terítőcske, néhány faragott pohár és egy gyertya, a bárpult fölött valamiféle hal faragott mása és sok egyéb hangulat keltő kapott helyet. Bevallom rosszabbra számítottam.
Kikértem egy szobát… na elmehet a tulaj északra, olyan magas a szoba díja, mint Hellenburgban vagy más nagyobb városban. A fogadós rájött, hogy szűkében vagyunk, vándorok, a helyi lehetőségekben. Okos húzás.
Lerakom a pénzt és lerakom a szobába a holmim, erre sem lehet panasz,  azt el kell ismerni, hogy az öreg adott a minőségre. Magamhoz veszek egy erszényt és visszatérek a földszintre, kikérek egy kupa tejet, a fogadós kis híján kiröhög. Ekkor veszem észre a kis társaságot a sarokba, hárman kártyáznak és ott egy üres szék. "Na akkor ideje kifosztani pár falusi suhancot..."

Kylin Farfiel

Kylin Farfiel
Északi Ügynök
Északi Ügynök
A fogadó igen csak kellemes. Jó kis berendezési tárgyak, szép kis virágok és rend. Látszik, hogy a gazdája nagyon is ügyel rá, hogy gondját viseli az épületnek. Ez szintén igen csak jó pont. Amellett viszont az árai... Nos, nem éppen alacsonyak, habár néhol meg is érthető, hiszen a semmi közepén van. Nem hiszem hogy annyira sok utazó térne be ide megpihenni. Vagy akár lenne olyan lélek, aki több napot is eltölt itt. Nem éppen az a hely, ahol hosszú ideig maradsz, hogy elintézd a dolgod aztán kicsit nezelődj. Hacsak nem piszkos dologról van szó, de az teljesen más tészta. Olyanokra tökéletesen megteszi ez a hely. Ám én nem azért vagyok itt, hanem hogy egy éjszakát eltöltsek itt, majd elinduljak továbbá valamerre és majd vissza a taborba, mielőtt hiányozni kezdek nekik. Ezért miután megettem az ételt, kérek mégegy kupával, ám előtte szobát rendezek és le is pakolok a kert helyen. Ismét kellemes berendezés. Egy tisztességes ágy, kis asztal székkel és szekrény. Utazónak tökéletes.
Így miután ezzel is megvagyok, ismét lemegyek a kocsmába és elvesztem a kert kupát, majd visszaülök az előző helyre és figyelem a helyiséget. Az arcok kicsit változtak, néhány új, néhány már nincs. Ezenkívül feltűnik egy kisebb csapat akik kartyáznak. Mindezt természetesen alkohol mellett, így meglehetősen hangosak. Nem mintha nagyon zavarna az ilyen, hiszen rengeteg időt töltök el katonai táborokban, ahol megszokott látvány az ilyen. Valahogy mégiscsak le kell vezetni a feszültségét a harcok közt és néha azt így oldják meg. Máskor nőket hívnak és így néha próbálkoztak már velem is. Mondanom sem kell, nem jártak sikerrel. Ám perc múltán egy sötét tünde jelenik meg, aki kapásból szobát is kér magának és el is tűnik a lépcsőkön. Ezután ismét feltűnik és elindul a kis társaság felé. Halvány mosoly jelenik meg az arcomon, mert tudom, hogy nem lesz szép vége.

Edem Ara Shine

Edem Ara Shine
Éjvándor
Éjvándor
- Látom szabad ez a hely, ugye nem baj ha befoglalom- választ se várva, már a székről kiáltom - Kérek magamnak és a kedves barátaimnak egy egy korsó jóféle habos sört!
Élmény nézni amikor felborítjuk ezeket a zárt körű csoportokat és látni ahogy hirtelen azt se tudják alszanak vagy ébren vannak, mielőtt bárki mondhatna bármit, egy bögyös kis felszolgáló már szervírozza is a világos barna sert. A világ egyik ha nem A legjobb feszültség oldja ez az aranybarna nedű, pár perc alatt a legjobb cimborák módjára, folytattuk a játékot. Eleinte nem ugrottam bele a mély vízbe, először jobb kitapogatni, ki mire képes az asztalnál. Jobb oldalt, a legfiatalabb, bozontos vörös hajú legényke, tapasztalatlan és naiv, de gyorsan tanul, bal oldalt pár évvel idősebb ugyancsak vörös hajú férfi, ki talán az előző bátyja lehetett, túl agresszív, de eddig vele volt a szerencse, szemben az öreg, hosszúkás zsíros tincsei alatt, ravasz tekintettel mered  a többiekre,vele jól fogunk szórakozni…
Eltel egy félóra, többnyire passzívan játszom, kisebb tétek be bele megyek, de ha kicsit is komolyodik bedobom a lapokat, az öreg, tudja mire készülök, ellenben a két fiatallal.
Újabb kör, újabb lapok, újabb tétek, bedobok 3 lapot majd ennyit is húzok, egyetlen keserű pillantás a lapokra, mire balról emelnek, duplája az eredetinek, gondolkozom, húzom az időt, legalább kétszer ránézek a kezemre, végül tartom a tétet, a bratyó széles vigyorral mered az öccsére, ki szintén vigyorogva duplázza a már eleve megemelt tétet, az öreg már rég bedobta, a bratyó pedig tartja. Nem is olyan ostobák mint gondoltam, milyen kár, hogy ez könnyen ellenük fordulhat.
- Ha már kövér akkor legyen marha kövér. Duplázzuk meg!
Párosunk erre nem számított, az öcsike kérdőn mered a bátyjára, akit ugyancsak sokkolt az eset. Az volt a tervük, hogy a magas tétekkel, blöffökkel majd apránként kifosztanak. Nem egy rossz módszer, nyert helyzetben, főleg ha összedolgoznak, de ha az ember tapasztalatlan….
A tétet tartják, magabiztosak, “Mit tudhat ez a hegyes fülű?”, a bolondok. Újabb húzás, 2 lapot kérek, újabb tétek, persze most jóval szerényebbek, de ha ők nem kezdeményeznek akkor…
- All in!
Jóval kevesebb pénzem van a játékban, így nekik elég csak tartani, de azért ez a lépés jócskán megfagyasztotta bennük azt a bizonyost… “Ez a bolond kis Sötét elf végre feladta” fordul meg bennük tudatalatt és már hogy ne tartanák… milyen kár hogy csak egy pár és egy drill jutott nekik, az én Pókerem ellen.
Eltelt egy óra, véget ért egy újabb kör, újabb győzelem, s két búskomor félmeztelen alak meredten nézi ahogy két kézzel húzom magamhoz azt a sok váltót, meg a felsőjüket.
A két vöröske felállt…
- Te nyomorult fa buzi! Esküszöm, hogy ezt még visszakapod! - Szólalt meg az idősebbik majd mindketten elviharzottak, keresztül az időközben körénk gyűlt közönségen, fel is lököttek nem egyet.
- Már megbocsáss, de elfelejtettél valamit!
Ugyan nem láttam az arcukat, szinte tapintható volt a levegőben az a temérdek düh, amit ez a két már az utolsó idegszálba kapaszkodó legény árasztott. Milyen mámorító érzés...
Végül két rongy repült át a tömeg felett, két koszos nadrág...

Kylin Farfiel

Kylin Farfiel
Északi Ügynök
Északi Ügynök
Szinte fölöslegesen tette fel a kérdést, hogy leülhet-e, mert addigra már ült és mellé kert is egy kört az ott ülőknek. Nehéz lenne megmondani, hogy milyenek is lehetnek az alapból játszok. Ám biztos vagyok benne, hogy a két vörös nem fog jól járni. Persze lehet, hogy rosszul gondolom, ám így érzem és a női megérzés ritkán csap be. Olyankor... Általában befojásolt állapotban vagyok, így azt nem számolom. Ezért hát figyelek, hogy miképp alakulnak a dolgok.
Fél óra elteltével már nő a tömeg körülöttük, ahogy az elf belelendül. Bemond egy all in-t és ezt követően folyamatosan nyeri a köröket. Egy kis idő elteltével felállok és közelebb megyek én is, hogy jobban tudjam figyelni az eseményeket. Nem meglepő módon, egy már nem éppen szomjas fazon kapásból ismerkedni is kezdett. Ennek eredményeként kapott egy állast és hátrarepült. Arra a pillanatra én lettem a középpontban, de hamar visszafordultak a játékhoz. A kocsmáros meg ki is dobta a részeget és még egy ügyes volt-t is kaptam tőle, amire csak mosolyogtam. Így folytattam a figyelést. A két vörös valóban nem éppen a jó játékosok közé tartoztak, nem úgy az elf és az idősebb pasas. Látszott rajzuk az évek rutinja. S mintha az előbbinek az lenne az új célja, hogy megkönnyítse a testvérek zsebét.
Olyan 10 perc múlva a két srác már csak egy szál nadrágban ül az asztalnál és láthatóan nem boldogok. Nem úgy az elf, aki ezt próbálja leplezni, de mintha látnám a szemén, hogy kifejezetten élvezi a dolgot. S jön az újabb nyert kör neki, mire a két srác felpattant és nem túl kedvesen távozik. S hála a megjegyzésnek, az utolsó ruhadarab is lekerül róluk és a tömeg fölött az elf felé dobják. Ekkor mosolyodok el igazán. Megindulok és leülök az egyik üres helyre. Nem szólok semmit, csak váltót veszek elő. Biztos vagyok a tudásomban, hála a táborban töltött heteknek, kikupálodtam. Így, hát ha elkezdődik a játék, akkor igyekszem nullán maradni. Annyit nyerek, amennyit vesztek. Kíváncsi vagyok, hogy az elf miképp reagál erre.

Rudenz von Hellenburg

Rudenz von Hellenburg
Design manager
Design manager
A játékot lezárom, sajnálom, hogy nem lett belőle semmi végül, érdekes játéknak indult.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.