Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:You are not connected. Please login or register

Bianca Brunner

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Bianca Brunner Empty Bianca Brunner Vas. Nov. 11, 2018 12:08 pm

Bianca Brunner

Bianca Brunner
Nekromanta
Nekromanta
Név: Bianca Brunner
Faj: Ember
Kor: 26 év
Nem: Nő
Kaszt: Nekromanta
Vagyon: 0 váltó
Tapasztalat: 200/500 TP

Jellemrajz:
Egy visszahúzódó, önmagában bizonytalan lány, akinek szüksége van egy erős jellemű vezetőre, aki mellett kiegyensúlyozottabbnak, magabiztosabbnak érzi magát.
Nem agresszív, általában nem ő kezdeményez (semmilyen téren), azonban rengeteget képes idegeskedni a legapróbb dolgokon is.
Hogyha nincs mellette egy (már korábban említett) lelkitámasz, hajlamos bugyuta döntéseket hozni és saját bőrét is vásárra vinni.
Fél a pókoktól.

Küllem:
Teljesen átlagos növésű lány a maga 160 cm-ével. Fekete haja és tengerkék szemei vannak, mondhatni teljesen ártatlannak tűnik, azonban mégsem. A tízéves tanulás alatt mestere és oktatója (kinek nevét azóta is homály fedi) kegyetlenül bánt vele, ami nyomot is hagyott benne. Általában egy mániáukos, őrült mosoly pihen az arcán, ami kicsit sem nyugtató.A hozzászólást Bianca Brunner összesen 8 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 05, 2019 3:20 pm-kor.

2Bianca Brunner Empty Re: Bianca Brunner Vas. Nov. 11, 2018 12:12 pm

Bianca Brunner

Bianca Brunner
Nekromanta
Nekromanta
Képességek

Passzívok

Személyes passzív: Pánik
Típus: Passzív
Erősség: I.
Felhasználás: Akarat alapú
Leírás: Ha Bianca magára marad veszélyhelyzetben könnyen eluralkodhat rajta a pánik, ez azonban esetében nem feltétlenül rossz dolog. Ekkor ugyanis az ereje megnő, mintha megtermett férfi lenne, és képes a környezetében hirtelen felkapható akármilyen tárgyat (gyertyatartó... váza...) hatékony fegyvernek használni.

Személyes passzív: Submissio
Típus: Passzív
Erősség: I.
Felhasználás: Akarat alapú
Leírás: Bianca képes nagyon erősen kapcsolódni egy-egy személyhez, amely az évek során mágikus készséggé fejlődött. Ha Bianca függeni kezd valakitől képes lesz használni annak leggyengébb varázslatát. Fizikai és szövetség alapú képességekre nem működik.


Aktívok

Név: Csontvázidézés
Típus: Bűbáj (1/3 kör)
Erősség: I.
Felhasználás: Egyszerű pecsét
Leírás: A halálpap egy értelemmel nem bíró csontvázat idéz, amely engedelmeskedik a parancsainak. A csontváz gyorsan mozog, fegyvere pedig méreggel bevont, amely lezsibbasztja az eltalált területet, azonban kifejezetten törékeny.A hozzászólást Bianca Brunner összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 05, 2019 3:22 pm-kor.

3Bianca Brunner Empty Re: Bianca Brunner Vas. Nov. 11, 2018 12:19 pm

Bianca Brunner

Bianca Brunner
Nekromanta
Nekromanta
Felszerelés

Név: Köpeny
Típus: Vért (Könnyű)
Leírás: A törzse, derekat fedő, gyakran hosszú szárú vastag ruhadarab, mely minimális védelmet nyújt a vágások, szúrások, ütések ellen. Varázslók kedvelt viselete.

Név: Varázskönyv 
Típus: Félkezes
Leírás: Egy vöröses bőrkötésű könyv, elejére sárga ötágú csillag van varrva.
A könyv tartalma:

Előszó

"A Természet ellenségeinek neveznek minket. Azt mondják, bűnösek vagyunk, pedig csak tágra nyitjuk szemünket: Mi vagyunk azok, akik képesek felfogni azt a dominanciát, amit a lelkünk nyújt. Ez adja azt a természetes felsőbbrendűséget, ami feljogosít arra, hogy teljes uralmat gyakoroljunk a lelektelen testek felett!"
- Anonymus

FIGYELEM


Kinek e könyv birtokába kerül jól gondolja meg, mielőtt felfedné szemei előtt az oldalak titkát; Habár azok az avatatlan szemek elől rejtve vannak, lelkük így is vágyódhat természetes jogának kiélvezésére!

I. Csontváz

"Testvér, emlékszel azokra az időkre, mikor gyermekként csontokat hajigáltunk kutyánknak, aki jóízűen csámcsogott felettük? Úgy tűnik a kocka megfordult; Az Úr dobta ezúttal nekünk a csontot, azonban nem elég kemények a fogaink. Elérkezett az ítéletünk napja, Testvér. Hamarosan megtalálnak bennünket és véget ér ez a hasztalan szélmalomharc!"
- Günther atya

Rövid ismertető: Gyengén védekezik, lassú, de halálos; Több fajtája is ismert. Kétkarú, négykarú... Részlet kérdés csupán. A lényeg nem változik: Annyira alávalóak, hogy még testük sincs. Csupán vázak, miknek nincs is mit tartania. Arra rendeltettek, hogy elpusztuljanak a mi irányításunk alatt, a mi oldalunkon küzdve.

Idézés menete: A botot a függőlegesen a földhöz érintjük, miközben a következő szöveget mondjuk: "Veni ad vitam ex sepulcris! Veni et pareo mandatum meum! Hoc est tantum via adsequor salutis tu semper volebat!"


Név: Das Messer Der Sünde / A bűn kése 
Típus: Kiegészítő
Leírás: Ezzel a késsel, ha Bianca megsebez valakit, akiről úgy gondolja, megérdemli és ezzel igazságot szolgáltat vagy jobbá teszi a világot, visszatöltődik a varázsereje egy része. Személyenként egy sebzésig működik.A hozzászólást Bianca Brunner összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 05, 2019 3:24 pm-kor.

4Bianca Brunner Empty Re: Bianca Brunner Vas. Nov. 11, 2018 12:20 pm

Bianca Brunner

Bianca Brunner
Nekromanta
Nekromanta
Küldetések

Előtörténet: Link
Jutalom: Embermágus bot, Varázskönyv

[Élmény] Sweet child o' Mine: Link
Jutalom: 1000 váltó, 100 TP, A bűn kése

[Magánjáték] The sounds of Silence: Link
Jutalom: 100 TP

[Azonnali] Emlékek III. [Non-canon]: Link
Jutalom: 1500 váltó

[Magánjáték] Csipkerózsika: Link
Jutalom: - (Folyamatban)

[Magánjáték] I want you back from your grave: Link
Jutalom: - (Folyamatban)A hozzászólást Bianca Brunner összesen 9 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 12, 2019 4:30 pm-kor.

5Bianca Brunner Empty Re: Bianca Brunner Vas. Nov. 11, 2018 12:22 pm

Bianca Brunner

Bianca Brunner
Nekromanta
Nekromanta
Pénzügyek
+ 1000 - Sweet child o' Mine (Élmény)
- 1000 - "Fogj kezet a halállal!" képesség megvásárlása
+ 1500 - Emlékek III. (Azonnali)

+ 1000 - Visszatérítés - "Fogj kezet a halállal!" (Pályázott képesség)
- 1000 váltó - "Csontvázidézés" (Képesség)

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.