Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:You are not connected. Please login or register

Elizabeth von Nachtraben

2 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Elizabeth von Nachtraben Empty Elizabeth von Nachtraben Hétf. Ápr. 29, 2019 6:01 pm

Rachel al'Raqib

Rachel al'Raqib
Lenne egy varázstárgyam és egy passzívom, amelyek a reworknek köszönhetően átnézésre szorulnak:

Név: A Szükség Gyűrűje
Ár: 700 Váltó
Leírás: Egy általad választott küllemű gyűrű, melynek különleges képessége az, hogy egy nap alatt elraktároz két 1-es képesség elsütéséhez elegendő mágiát. Ha használni szeretnéd, erősen meg kell szorítanod a tárgyat, majd egy hirtelen szúró érzés után a mágia behatol a szervezetedbe. ( A töltődés egy egész napot vesz igénybe, így egy kalandban többször is használhatod, de csakis akkor, ha eltelik egy nap a két használat között. Fél nap töltődés után NEM használható arra, hogy egy képességhez elég manát adjon. )

és

Személyes passzív: Falnak vetett hát
Leírás: Elizabeth beletörődött sorsába, s eldöntötte, hogy alkalmazni fogja a leckéket, amiket nagyapjától kapott a világ természetéről: Csakis magában bízhat meg, bármely utazótárs, segítő csakis egy ideiglenes lépcsőfok ahhoz, hogy feljebb tudjon mászni a célok elérésében. Amennyiben a karakter egy harc során egyedül marad ellenfeleivel szemben, harci potenciálja 20%-al megnő. Ki mondta, hogy nem éri meg, ha az ember magának való?

Köszönöm szépen!

2Elizabeth von Nachtraben Empty Re: Elizabeth von Nachtraben Hétf. Ápr. 29, 2019 8:28 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Név: A Szükség Gyűrűje
Típus: Kiegészítő
Ár: 700 Váltó
Leírás: Egy általad választott küllemű gyűrű, melynek különleges képessége az, hogy egy nap alatt elraktároz egy Varázserőpontot, amelyet a karakter felhasználhat a sajátja helyett. Ha használni szeretnéd, erősen meg kell szorítanod a tárgyat, majd egy hirtelen szúró érzés után a mágia behatol a szervezetedbe. ( A töltődés egy egész napot vesz igénybe, így egy kalandban többször is használhatod, de csakis akkor, ha eltelik egy nap a két használat között.)

Személyes passzív: Falnak vetett hát
Típus: Passzív
Erősség: I.
Felhasználás: Akarat alapú
Ár: -
Leírás: Elizabeth beletörődött sorsába, s eldöntötte, hogy alkalmazni fogja a leckéket, amiket nagyapjától kapott a világ természetéről: Csakis magában bízhat meg, bármely utazótárs, segítő csakis egy ideiglenes lépcsőfok ahhoz, hogy feljebb tudjon mászni a célok elérésében. Amennyiben a karakter egy harc során egyedül marad ellenfeleivel szemben, képes minden körben eggyel több Bűbájt használni a megengedettnél. Ki mondta, hogy nem éri meg, ha az ember magának való?

https://questforazrael.hungarianforum.net

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.