Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:You are not connected. Please login or register

Hunstan Gǣthfodd

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Hunstan Gǣthfodd Empty Hunstan Gǣthfodd on Szer. Jan. 08, 2020 3:38 am

Hunstan Gǣthfodd

Hunstan Gǣthfodd
Arató
Arató
Név: Hunstan Gǣthfodd

Faj: Démon

Frakció: -

Kaszt: Arató

Nem: Férfi

Kor: ~2,5 év

Kinézet: Igyekszik nem egyedül menni sehova, ruhaszínben a sötétebb színezetű darabokat kedveli, leginkább barnát, zöldet (amikor képes megengedni magának) avagy szürkét hord, de tiszta feketét is sem veti meg. Hogy elfedje a valódi kinézetét, utcán leginkább hosszú, szinte papi ruhához hasonló csuhát hord, fejére egy hatalmas, bő csuklyát húz, hogy elfedje a szarvait amennyire csak lehetséges (ezt amúgy egy flagelláns szekta követőitől leste ezt el). Arcát maszkkal takarja el, fémből kovácsolt hosszú sas avagy báli maszk - az előbbit jobban kedveli, valamivel zordabb külsőt kölcsönöz neki, így az emberek kevésbé zargatják. Néhol egyszerű kendővel oldja meg a kérdést.
Ruhátlanul teljesen más képet fest, nagyjából egy méter hetven centiméter magas (szarvak nélkül) férfiú, a testének nagy részét durva, hófehér szőr borítja, lábai emberiek (noha az egyik kislábujja hiányzik, születése utáni éjszakán lefagyott), nincs farka sem pedig szárnyai. Helyette szarvai vannak, ám a legfeltűnőbb az arca: kecskékhez hasonlóan megnyúlt koponya, nem emberi szemek és Aratókhoz hű, robusztus testalkat.

Jellem: Nem szokott a társalgáshoz, leginkább egyenesen fejezi ki magát avagy szarkasztikusan. Ahol kezdeményeznie kell, ott is leginkább egyenes kijelentéseket és kérdéseket tesz fel, noha képes a szavak mögé létni és testbeszédről olvasni - ám ezt senkinek nem köti az orrára.
Beszéde választékos, akár királyi családból is származhatott volna, mondják sokan. Lehetőségeihez mérten jól tájékozott, az emberekkel igyekszik a legjobban megértetnie magát, noha a beszédstílusa és a sajátos kinézete és mivolta miatt ez nem egyszerű. A világot szótlanul szemléli, legtöbbször csak morog és magában tartja az indulatait, a megfelelő pillanatra tartogatja őket - avagy keres valaki olyat, akivel ezt kitárgyalhatja, de nincs sok az olyanból, aki szóba állna vele. Arató lévén kedveli a harcot és az izgalmat, ám nem okoz neki boldogságot, csupán pillanatnyi kielégülést aminek a varázsa hamar elmúlik. Ezen felül párnázni is kedvel, noha a lehetőségei itt is limitáltak.

-
Út:

Az Okkult útja
- Nem kevés olyan személy akad, akiket az elveszett tudások hajkurászása komoly mélységekbe sodor. Az ilyen egyének sok mindent látnak és átélhetnek, de éppen emiatt egészen ellenállóak is lesznek velük szemben.
Bónusz: Egy szabadon választható ingyenesen megtanult nyelv, ingyenesen megtanult Írni és olvasni tudás, valamint jelentős ellenállás az őrjítő támadásokkal szemben.
-


-
Felszerelés:

Név: Kard
Típus: Egykezes
Leírás: A tőr és a kétkezes kardok közötti méretű vágófegyver, mely gyors támadásokra alkalmas, változatos mozdulatokkal és technikás lépésekkel.

Név: Láncing
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy láncszemek egymásba fűzéséből kialakított páncél, melyet fém páncélok és köpenyek alá, illetve bőrpáncélok alá vagy fölé is fel lehet venni. Növeli a védelmet, de ezzel arányosan lassítja viselőjét.

-


-
Kasztfüggetlen Képesség:

Személyes passzív: A bestia
Típus: Passzív
Erősség: I.
Felhasználás: Mágiamentes
Leírás: Hunstan talán tudja magáról, hogy több egy fékevesztett fenevadnál, ám sajnos ezzel a világ többi lakója nincs tisztában. Nem érdemes szépíteni a szavakat, szörnyeteg vagy, a szemükben legalábbis mindenképpen. Míg Délen talán megtűrnek egy kocsma eldugott zugában, Északon azonnal célponttá válhatsz. A parasztok tartanak tőled, az őrség mindig követ, a gyerekek pedig rólad hallanak rémmeséket. A jelenléted zsigeri félelmet vált ki a körülötted lévőkből, akik tudat alatt is tartanak tőled.
-


-
Képességek/Varázslatok:

Név: Halálhozó
Típus: Mágia
Erősség: I.
Felhasználás: Akarat alapú
Leírás: A Háborúdémon ideiglenesen egy kétkezes kaszává alakítja a fegyverét, aminek így megnő az átütőereje hatótávja. Ha a kasza megsérül, az igazi fegyver is károsodik. Csatán kívül nem idézhető meg és nem is tartható fenn, csatában azonban a démon ösztönös szinten képes forgatni akár rendelkezik kaszával való harcmodor ismerettel, akár nem. Harc végéig marad ilyen állapotban, vagy ameddig a démon vissza nem alakítja.

-

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.