Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:You are not connected. Please login or register

Minden hétre egy kérdés

4 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Minden hétre egy kérdés Empty Minden hétre egy kérdés Vas. Márc. 15, 2020 2:33 am

Ciel von Eisenschnittel

Ciel von Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Egy egyszerű kis játékot hirdetek most nektek, ami kötött keretek között teszi lehetővé, hogy megismerjük a saját, illetve egymás karaktereit. Mind ismerjük, hogy időnként milyen nehéz is egy-egy kevésbé fontos mozzanatot belehelyezni a történetekbe, s pont emiatt sok olyan infó és érdekesség van, ami sajnálatos módon nem nagyon derül ki mások (vagy akár magunk) számára. Ennek a szomorú helyzetnek az orvoslására invitállak most titeket egy kis játékra, aminek a következő a formulája:

1) A kiválasztott személy felteszi a kérdését.
2) A többieknek van egy egész hete válaszolni a kérdésre tetszőleges terjedelemben.
3) Az egy hét eltelte után a kérdést feltevő személy kiválasztja, hogy ki lesz az, aki a következő kérdést felteszi.


A játékért semmilyen jutalom sem jár, csak az elégedettség, hogy fejleszthetted a karaktert egy ritkán felmerülő kérdés megválaszolásával.

Nem is húzom az időt, jöhet tehát az első kérdés, amit pofátlan módon felteszek én.

Ki volt a karakter első szerelme, mi lett a dolog végkimenetele, s miként gondol vissza a karakter az egykori szerelmére? 

2Minden hétre egy kérdés Empty Re: Minden hétre egy kérdés Szer. Május 06, 2020 11:07 pm

Adrastea

Adrastea
Kísértő
Kísértő
(ember)Tea első (és egyetlen) szerelme egy parasztlegény volt, aki a falujában lakott. A fiút a falu papja vette a szárnyai alá, mivel igencsak okosnak bizonyult, megtanította olvasni, és segített neki bekerülni a legközelebbi városban lévő egyetemre, ahol felcsernek tanult. Azt ígérték egymásnak, hogy hűek lesznek viszontlátásig és majd összeházasodnak, de nem sokkal azután, hogy a fiú elkerült a faluból, Teát hozzáadták Alexander Kleisthoz, és nagyon örültek a szülei, hogy egyszerű származása ellenére egy nemesember felesége lett a lányuk.
Alexander feleségeként mindig vágyódással gondolt vissza egykori szerelmére Gerda, ma már nem nagyon gondol rá sehogy, mert mióta meghalt (mert Alexander megölte!!!!!) és visszatért démonként, nem emlékszik a fiúra.


_________________

3Minden hétre egy kérdés Empty Re: Minden hétre egy kérdés Hétf. Júl. 26, 2021 5:01 pm

Hóhajú Yrsil

Hóhajú Yrsil
Kísértő
Kísértő
Ú, ez izgalmas kérdés. Torsten Kather nevében nem beszélhetek, így már csak a Hóhajú marad. Yrsil első szerelme egy Atrisha nevezetű csábdémon volt, akivel még Seolban ismerkedett meg, a bevonulásuk idején. Először csínytevésben cinkostársakká, hétköznapokban barátokká, hadseregben bajtársakká, szerelemben pedig ágytársakká váltak, majd az évtizedek teltével egy sokkal elkötelezettebb dolog fejlődött ki kettejük között. A kapcsolatuk sokak szemében jelentett szálkát, így V.I.SZ.689 környékén elhagyták Shyriala szolgálatát és a tünde erdő egy eldugott pontjába költöztek, néhány kilométerre észak-keletre Sunflower falujától. Atrisha 720 tavaszán rejtélyes körülmények között elhunyt, évtizedekig tartó gyászt, ürességet, elkeseredést, depressziót, bizalmi gondokat és érzelmi instabilitást hagyva maga után. Noha sok időnek kellett eltelnie, Shina és Shyriala támogatásával képes volt továbblépni, bár ez nem feltétlenül jelentett egyet számára a feledéssel. Yrsil a mai napig élénken őrzi őt az emlékezetében, és egy-egy esős estén gyakran gondol vissza a közösen eltöltött időkre egy pohár bor és a pipája társaságában. Néha még mindig eltöpreng azon a jövőn amit együtt megélhettek volna, és ilyenkor gyakran előkerülnek tőle kapott tárgyai, amelyeket látva kellemesen nosztalgiázik az emlékeken. Időközönként élvezettel hódol Trish hóbortos kedvteléseinek (mint a teázás, kézműveskedés vagy kertészkedés, csak hogy néhányat említsek), amelyek rutinszerű, megnyugtató tevékenységét az évek során nagyon megszerette. A karikagyűrűjét mindig magánál hordja.


_________________
I call on Fox.
Shapeshifter and Trickster, Edge-walker and Messenger.
Help me bend with my surroundings, and adapt to the changing landscapes.
Show me the hidden paths between the Worlds.
Teach me with the ways of Invisibility and Camuflage.
Gift me your keen senses that I might see what is around me, and use it accomplish my goals.
I call on you Fox, to bring magic and discernment into my life.
Lead me at your steady gait to those places where I might do the greatest good.
Let us walk the borders of day and night, and follow the scent of Divine Mischief.
Fox, I call on you.


Minden hétre egy kérdés Fox-icon

4Minden hétre egy kérdés Empty Re: Minden hétre egy kérdés Hétf. Júl. 26, 2021 10:19 pm

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Minának rengeteg crusha volt (szebben kifejezve, rengeteg entitást tartott szépnek és gondolkodott el, hogy esetleg lehetne-e valami), de akivel először megtörtént, az Marcus volt, akit fel is fogadtak egy ideig lovászfiúnak, s mivel nem volt túl művelt a fiú, Mina megtanította olvasni, stb. Elég közel kerültek egymáshoz, s egyszer csak Marcus elárulta, hogy lenne egy hely, ahova elindulna a családja titkai után kutatni, Mina pedig vele ment. Ekkor útközben megálltak pihenni és [redacted] szóval történtek dolgok, azonban innentől őszintén nem tudom, mi történt, kanonikusan Marcus eltűnt, merthogy a user lelépett, s a játék nem folytatódott.
Khm. Mina lelke tehát egy sebbel gazdagabb lett, azonban ez még mindig nem volt elég ahhoz, hogy benőjön a feje lágya, hiszen aztán a szüreti bálon Hagennek is sikerült elcsábítania...


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.