Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Multiváltó
Felhasználónév:

Jelszó:

Legutóbbi témák

» [Magánküldetés: Kyrien von Nachtraben] - Családi titkok
by Kyrien Von Nachtraben Kedd Nov. 05, 2024 6:37 pm

» Erlendr - emlékiratok
by Erlendr von Nordenburg Pént. Nov. 01, 2024 7:40 pm

» Küldetés: Az arany fényében tündökölvén (V.I.Sz. 822. Tél)
by Jozef Strandgut Hétf. Okt. 28, 2024 3:45 pm

» [Magánküldetés] Rote Fenster hinter den Wänden (V.I.Sz. 822. Nyár)
by Nessaris Maera Szomb. Okt. 26, 2024 6:21 pm

» [Útvesztő] A magoi hét próbája
by Ostara Kedd Okt. 22, 2024 12:49 am

» Élménynek túl rövid...
by Erlendr von Nordenburg Szer. Szept. 25, 2024 7:39 pm

» Képességvásárlás
by Jozef Strandgut Vas. Szept. 22, 2024 7:21 pm

» Mesterségekhez kötődő vásárlások, receptek, alapanyagok
by Hóhajú Yrsil Csüt. Szept. 19, 2024 12:19 pm

» Enoch ben Metathron
by Noel Vas. Szept. 08, 2024 12:18 pm

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Magánküldetés: Ahol meghal a fény

2 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Magánküldetés: Ahol meghal a fény Empty Magánküldetés: Ahol meghal a fény Kedd Jan. 19, 2016 6:22 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács

Ahol meghal a fény
~ Magánküldetés Myrael részére ~

Falatnyi ruhádban bóklászol farkasb@szó hidegben, valahol a havas semmi közepén, míg nem találsz egy lejáratot egy furcsán szabályos járatba, ahonnan meleg színű fények szűrődnek fel. Akármi is gyújtotta a feltehető tüzet, talán jobb megbarátkozni vele, mint megfagyni odafenn, habár a te döntésed. Ha lemész, néhány tíz méter után egy tábortűz körül két ücsörgő alakot figyelsz meg, egyik egy matuzsálemi korú férfi, a másik pedig egy fiatal nő, akik egyelőre nem reagálnak a jelenlétedre. Ennyi lenne az első kör.

https://questforazrael.hungarianforum.net

2Magánküldetés: Ahol meghal a fény Empty Re: Magánküldetés: Ahol meghal a fény Csüt. Jan. 28, 2016 4:06 pm

Myrael

Myrael
Kísértő
Kísértő

Hogy mit is keresek én ezen a havas, kietlen tájon, az nagyon is jó kérdés. Hogy miért cseréltem fel a bordélyház pihe-puha ágyas szobáit erre a terepre, és hogy miért ebben a falatnyi ruhakölteményben jöttem, az még jobb. De mindkettőre ugyanaz a válasz. Egy erős kényszer hajt ebben a hideg, jeges, szeles időben. Egy kényszer, hogy megszerezzem a kardot. És pár kis információmorzsa összeszedése után a mozaikdarabkákból az jött ki, hogy a kard, az általam hőn áhított ereklye ezen a környéken található. Ám botor módon, elfelejtettem melegebb ruhát magammal hozni. És az alkony utolsó sugarai is egyre kevesebb fénnyel árasztják el a tájat, így határozottan javallott lenne, hogy valahova megpróbáljak behúzódni, még mielőtt a hajnal első sugarai csak egy fagyott démonra találnának, mikor elhozzák a fényt az éj után.
Kis keresgélés után egy szabályos járat lejáratát veszem észre, ahonnan fény szűrődik ki, világosságot hozva a sötétségbe, és meleg tűz ígéretével kecsegtetve.
Nem is csalódok, ugyanis ahogy lejutok a járat mélyébe, ott a lobogó tábortűz körül egy vénséges vén férfit, és egy fiatal lányt pillantok meg. Még nem szólok semmit, egyenlőre élvezem egy kicsit innen messzebbről a meleget, mert általában az emberek többsége nem szívleli a démonokat, főleg nem a magamfajtákat.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.