Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Multiváltó
Felhasználónév:

Jelszó:

Legutóbbi témák

» [Magánküldetés: Kyrien von Nachtraben] - Családi titkok
by Kyrien Von Nachtraben Kedd Nov. 05, 2024 6:37 pm

» Erlendr - emlékiratok
by Erlendr von Nordenburg Pént. Nov. 01, 2024 7:40 pm

» Küldetés: Az arany fényében tündökölvén (V.I.Sz. 822. Tél)
by Jozef Strandgut Hétf. Okt. 28, 2024 3:45 pm

» [Magánküldetés] Rote Fenster hinter den Wänden (V.I.Sz. 822. Nyár)
by Nessaris Maera Szomb. Okt. 26, 2024 6:21 pm

» [Útvesztő] A magoi hét próbája
by Ostara Kedd Okt. 22, 2024 12:49 am

» Élménynek túl rövid...
by Erlendr von Nordenburg Szer. Szept. 25, 2024 7:39 pm

» Képességvásárlás
by Jozef Strandgut Vas. Szept. 22, 2024 7:21 pm

» Mesterségekhez kötődő vásárlások, receptek, alapanyagok
by Hóhajú Yrsil Csüt. Szept. 19, 2024 12:19 pm

» Enoch ben Metathron
by Noel Vas. Szept. 08, 2024 12:18 pm

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Lila vs. Lory - a visszatérés örömére

3 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Lila vs. Lory - a visszatérés örömére Empty Lila vs. Lory - a visszatérés örömére Kedd Aug. 30, 2016 6:27 pm

Gloria

Gloria
Klerikus
Klerikus

Egy vastag faágon áll, nem messze a Tünde erdő határától és Hellenblattól, ami lassan állandó otthona lesz. Csuklyája mélyen a szemébe van húzva, hátán ott van tegeze benne huszonöt közönséges tünde nyíl, mellette pedig tíz megszentelt, melyeket Anna von Hellenburgtól kapott. Tudja, hogy nem ez az utolsó alkalom, hogy egyedül járja az erdőket. Nem lesz fogoly, csupán hercegnő, noha a kettő sokszor nem is különbözik egymástól annyira. Könnyedén ugrik át egyik fáról a másikra, hallgatva a madarak hangját, közben a talajszintet kémleli, hátha meglát a patakhoz siető szarvast, vagy vaddisznó családot. A tünde erdő gyönyörű... És békés. Nem lesz távol sokáig, talán ide is költözhetnének. Hiszen azt mondta átalakít mindent, és majd Lightleafben élhetnek a haladás jegyében. Csodás lesz. Ez a nap már túlontúl tökéletes.

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Déli Katona
Déli Katona

Lassú, szinte néma léptekkel haladok, persze az érzékeny tünde vadász fülnek még ezek a léptek zaja is feltűnően hangos lehet. Bár nem próbáltam rejtőzködni, de túlontúl el voltam merülve saját gondolataimba, hogy akár megpróbálni is megpróbáljam elrejteni jelenlétem. De hát... miért is tenném. Sosem tettem. És nem is fogok. A halál bűze lengte körbe testemet, ruhám még vörös volt, mely tünde vér volt. Nemrégiben elégítettem ki a Kaszást egy újabb finom falattal, s bár jómagam is éhes voltam, magam nem falatoztam a gyermek húsából. Meghagytam azt a holtjaimnak. Így hát mivel más dolgom nem volt egyszerűen úgy foglaltam le magam, hogy a következő tetteimen gondolkodok. Bár éber voltam, mégis látni lehetett rajtam, hogy most máshova figyelek. A csukja a fejembe lógott eltakarva arcomat, és zöld hajamat. Egyedül pengés botomon látszott, hogy fel vagyok fegyverkezve, de külsőre nagyrészt úgy festettem, mint egy egyszerű szerzetes... véres ruhában, de attól még egyszerű szerzetes.

Gloria

Gloria
Klerikus
Klerikus

Vér szagát hozta a szél... Vérét és halálét, ami nem illett a Hellenblatt körüli erdőkbe, hiszen még háború idején is a béke szigete volt. Előzör csak a szeme sarkából vette észre a közeledő alakot, véres ruhában és pengés bottal. Mintha szerzetes lenne... De nem ismert rá senkire, aki a közeli faluban élt volna, se protestáns se nem katolikus nem is druida. Talán messzi föld vándora lehetett, de miért nem az úton érkezett? Átugrott egy másik ágra miközben figyelte. Bára ruhája véres volt, a tartása egyenes, nem görnyed és nem bicegett, nem tűnt egyáltalán sérültnek... Így nem is volt valószínű, hogy a ruháján lévő vér az övé legyen. Rossz előérzete volt. Egy nyilat illesztett az idegre, majd egyenesen a férfi lába elé lőtte, hogy megállásra kényszerítse. Régen határőrként szolgált, így pontosan tudta mi a protokoll.
- Mi járatban a tünde erdőben, idegen? - kérdezte németül, miközben új nyilat vett elő, de még nem húzta fel az íját. Így is azonnal tudott tüzelni, ha a helytet úgy alakul...

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Déli Katona
Déli Katona

Épp némán folytattam az utamat, mikor húr pendülését hallom, ám nem marad időm védekezni. Dühös arccal, fájdalomra felkészülve várom a becsapódást, de ahelyett, hogy a húsomba csapódott volna a vessző, mindössze a földbe állt bele. Morogva követem vissza a lövés szögét, egyenesen rámeredve a hozzámszólaló tündenőre. Botomat védekezően tartom magam előtt, miközben eléggé mérges tekintettel meredek a nőre. Kérdésére egy ideig csak nézek rá, majd csak azután felelek.
- Ügyeket intéztem, melyek nem hagyhattak türelmet. Engedj utamra, mert fontos dolgom van még. - szavaimból ki lehetett érezni utálatom, türelmetlenségemet.
Kész voltam kitérni, ha kell, bebújva egy fa mögé, de persze nem hagyhatom figyelmen kívül, hogy az ellenfelem íjász, így hátrányba vagyok. Emiatt jobb elkerülni a csatát, mégha a nőci fel is bosszantott.

Gloria

Gloria
Klerikus
Klerikus

A gyilkosság önmagában mindennapos Veronián, hisz háború van, a föld tele van démonokkal, nekromantákkal, erőszakos vámpírokkal, de sokszor még az egyszerű emberek sem különbek... Ugyanakkor ez az ő erdeje. A tündék erdeje. Nem hatja meg küönösebben a másik mérges tekintete, noha fiatal arca inkább meglpő számára.
- Átlépted a Tünde Királyság határát, ember. Milyen ügyeid vannak itt, amik vért kívánnak? - céloz itt a ruhára, és ahelyett, hogy leengedni az íját, még meg is húzza kicsit az ideget. A másik nem bújhat el előle, az ágak között könnyedén követheti, a szél erejével nő a gyorsasága és a távolság, amiket képes átugrani... Nem tartja a szerzetest ellenfelének, már ha valóban az.
- Válaszolj! - szól rá parancsolóan.

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Déli Katona
Déli Katona

Nyugodt próbáltam maradni, nem felkapni a vizet, ám a nő szavai és fenyegető testartása, több volt, amit el tudtam tűrni. Aurám hirtelen fenyegetővé válik, és szinte besötétül.
- Válaszoljak? Rendben. Teljesítettem az Úr kérését. A Halál Úráét! - ordítom, mire csettintek egyet.
A nő mögött egy szellem ölt testet, majd miután megtette Jéglövedékeivel veszi célba hátát, miközben énmagam a fa mögé rejtőzök az esetleges lövedékek elől. A szellem kinézetre egy kalózszerű emberke, és az arcán is látszik, hogy nem teljesen kényszerből teszi azt, amit utasítok neki.

Gloria

Gloria
Klerikus
Klerikus

Amikor a férfi elordította magát abban a pillanatban felhúzta az íját és ki is lőtte a másik felé, de éppen ezért nem vette időben észre a mögötte manifesztálódó szellemet, így az egy jégszilánkkal el is találja a hátát, bár nem akkora, hogy komolyabb kárt tegyen benne. Ez a fájdalom még a közelében sincs annak, mint amikor egy éjgyilok mélyed a tünde hátába markolatig... azt az érzést pedig már túl jól ismeri.
Nem látja eltalálta-e a nekromantát, csak azt, hogy az beugrik egy fa mögé, mert mostmár tudja hogy az, megpördül fél lábon a faágon, és egy szent nyilat lő a kísértetbe, aminek az ereje elméletileg azonnal szét kell hogy oszlassa. Ha ez megtörtént átugrik arra a fára ami mögött elméletileg elbújt a férfi...

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Déli Katona
Déli Katona

Bár még időben vissza tudtam húzódni, veszző még ígyis vörös csíkot húzott az arcomra. Reméltem, hogy a vessző nem mérgezett, de legalább nem a fejembe állt. A szellem eközben sikeresen eltalálta, majd rögtön feljebb is lebegett, a nő feje fölé kerülve támadjon ismét, elkerülve, hogy rögtön célbavehessék. Nyílvánvalóan ő is tudta, hogy egy idő múlva észreveszik, de próbálta húzni a dolgokat. Mindenesetre, ha célbavette a nő, nagy eséllyel biztos, hogy etalálja, tekintve a távolságot kettőjük közt. De engem ez nem érdekelt. Egy csontvázat szólítok magam mellé, majd alig bújt elő át is formáltam testét, így hamarosan máris megvolt a csontíjam, melynek most nagy hasznát veszem. Míg a nő a szellemmel van elfoglalva, én kibújok a relytekhelyemből, célzok és lövök. Csontlövedékem, bár nem hord olyan messze, mint a nőé, elviekben el kell találnia ilyen távolságból, de innentől a szerencsémen múlik. Ha még azelőtt sikerülne mégegyet lőnöm, hogy a nő idefordulna, meg is teszem, ha nem rögtön ismét fedezékbe vonulok. Nem siettem sehova, hisz ellenfelem távharcos, egy idő után el fog fogyni a lőszerből, és énnekem így nem lesz problémám. Épp ezért rögtön akcióba léptem, apró holtjaimat megidézve rögtön útnak is indítottam őket a nő fája felé. A két goblinzombi, bár nem nagy ellenfél, arra jó, hogy megzavarja, vagy cselekvésre késztesse a nőt.

9Lila vs. Lory - a visszatérés örömére Empty Re: Lila vs. Lory - a visszatérés örömére Szer. Aug. 31, 2016 11:37 am

Gloria

Gloria
Klerikus
Klerikus

Meglepetten látja, hogy a kísértet nincs mögötte, ahonnan érezte a jégszilánk találatát, ám jól kikéezték arra, hogy az erdőben bármilyen irányból jöhet a fenyegetés, így miután gyorsan oldalra kapkodta a fejét, számításba vette a többi irányokat is le és föl, miközben kezében már ott volt az újabb áldott nyil. Amikor melátta a feje fölött az ellenfelét ismét azonnal lőtt, és ha nem mozgott el újra, akkor az idézett lény el is tűnt. Emlékeztette magát, hogy később szedje össze a nyilat, áldottan értékesebb volt, mint bármiilyen másik nyila, és már Holtmezőn is bajban volt, amikor elfogytak.
Ez után fordul a nekromanta irányába, aki ekkor lép elő a rejtekhelyéről, hogy rálőjön egy csontíjjal. Érdekes technika, amilyet még nem látott, de tudja hogy ezek a hullasétáltatók sok meglepő dologra képesek. Az akolitus amivel harcoltak keményebb elenfél volt. Kilő egy követő nyilat a nekromantára, még mindig a faágon állva, ami nem kérdés, hogy a belé itatott mágiájának hála el fogja találni //tracking arrow, 5. szint//. Nem aggódik, bármit idéz meg közben, biztonságban érzi magát a fán, repülő élőholtat ugyanis még nem látott a kísérteten és szellemeken kívül...
Ha látja, hogy a nyíl célba ért, akkor ugrik csak át arra a fára ami mögött a férfi tartózkodik.

10Lila vs. Lory - a visszatérés örömére Empty Re: Lila vs. Lory - a visszatérés örömére Szer. Aug. 31, 2016 12:09 pm

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Déli Katona
Déli Katona

Szörnyű, égető fájdalom hasított a bal vállamba, ahogy megpróbáltam a felém közeledő nyílvessző elől kitérni. Annak ellenére, hogy látszólag úgytűnt elkerül, a nyílvessző elfordult és eltalált. Ordításomból hallhatta a nő, hogy talált. Íjam kiesett a kezemből (bal kézben tartottam), majd a fának dőlök. Hirtelen fekete foltok kezdtek el ugrálni a szemem előtt, de dühömmel próbáltam úrrá lenni fájdalmamon. Fejemet oldalra fordítom, ahogy hallom, ahogy a nő elrugaszkodik és a közelemben lévő tompa puffanás jelezte, hogy hol van. Morgok egyet, majd ép kezemmel fegyverem után nyúlok (pengés bot), és ha esetleg megpillantanám rögtön felédöfök a fegyveremmel, de ha nem pillantok, csak fülelek, illetve, alig hallhatóan káromkodok egy jó hosszú sort sebesült vállam miatt.
- Irritáló hegyesfülő dögök... - fortyogok magamnak.

11Lila vs. Lory - a visszatérés örömére Empty Re: Lila vs. Lory - a visszatérés örömére Szer. Aug. 31, 2016 12:20 pm

Gloria

Gloria
Klerikus
Klerikus

Elégedetten konstatálja az üvöltést, és átugrik a fára aminek a törzsének a nekromanta nekidőlt. Az egyik alsóbb ágra érkezik, esze ágában sincs lemászni a talajszintre, és onnan néz le megvetően az ellenfelére. Találkozott már olyan hullasétáltatóval, akivel szóbaállt, sőt még együtt dolgozni is képes volt velük, hogyha a helyzet úgy adódott, de munkájukat mindig is természetellenesnek találta, olyan tudománynak, ami jobb lett volna ha nem létezne. Ami egyszer meghalt, az maradjon is halott, ez a természet rendje, bár létezik olyan gonoszság, amit még ez az egyetemes szellem is kiköp magából.
A köpenyes szánalmas látványt nyújt, de még így is van fegyvere, egy pengés bot, bár ahhoz, hogy lássa az ellenfelét, és el is találja, ahhoz egyrészt felfelé kell néznie, másrészt el kell magát löknie a törzstől, aminek éppen nekidőlt. Utoljára készül lőni, minden féle extra varázslat használata nélkül, egyenesen a köpenyes fejére céloz, mert onnan fenrtől azt könnyebb eltalálni, mint a szívét. Szórakozhatna még azzal, hogy megbénítja, elvesz a fegyvereit, de mágusfélénél kockáztassa, hogy esetleg olyan mágiába fog, amivel még megfordíthatja a helyzetet? Nem. Egyszerűen, gyorsan, és tisztán fogja megölni, hogy többé ne árthasson senkinek. Kilövi a nyilat...

12Lila vs. Lory - a visszatérés örömére Empty Re: Lila vs. Lory - a visszatérés örömére Szer. Aug. 31, 2016 12:45 pm

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Déli Katona
Déli Katona

Szemeim a nőre fókuszálnak, éktelen dühhel ránézve. Bár a helyzetem miatt nem teljesen láttam rá és elérni nem tudtam, de láttam, hogy támadni készül. Egy goblinzombit próbáltam előhívni, melyre rá kellett koncentrálnom. Ellöktem magam a fától, hogy teljesen szemmel követhessem a nőt... ez mentette meg az életemet. Épp időben el tudtam kapni a fejemet, ám a vessző még így is újabb lyukkal ékesítette sérül vállamat. Bal karom egy tompa reccsenéssel, bénultan hullt oldalamra, és nem tudtam mozdítani. A hirtelen fájdalom megszakította az idézést, és lényegében még a goblin fele tudott csak kijönni a földből, de jelen állapotba nem érdekelt. Fogaimat összezárva engedem el botomat, majd megragadtam a goblin fejété és teljes erőből szinte kitéptem a földből a rohadt hús elszakadt, a gerinccsigolyák elválltak, miközben a lendületet továbbvíve a mozdulatlan goblinfelsőt a nő felé hajítom ép kezemmel. Ha nem mozdul el biztos, hogy eltalálom, ha meg nem is a szerteszét fröcskölő permet biztos beteríti. Ha mást nem addig talán eltereli a figyelmét, míg felkapom a botom, és azzal is utána döfök.

13Lila vs. Lory - a visszatérés örömére Empty Re: Lila vs. Lory - a visszatérés örömére Szer. Aug. 31, 2016 1:01 pm

Gloria

Gloria
Klerikus
Klerikus

Látott már sok gusztustalan dolgot életében, de ha rangsorolnia kéne ez biztos benne lenne az első ötben. Újabb nyíl áll a nekromantába, sajnos még mindig csak a vállába mert pont elkapja a fejét, szerencsére az idézést ez megakasztja, ám a véres hullacsonk kitörése így is meglepi a lányt. Már a megkísérlése is. Ameddig viszont a férfi megteszi ezt, hogy erőt gyűjt, ellép a fától és lehajol, hogy kitépje a hullát a földből pont elég időt ad a lánynak ahhoz, hogy az íj mágiájával megerősített nyilat lőjön a nekromanta hátába. Ha az ennek ellenére még képes elhajítani a furcsa és a tünde számára felismerhetetlen tetemet, úgy arrébb lép, de így sem mentesül a gusztustalan maradványoktól, és attól, hogy a testnedvek bepiszkítsák a könnyűvértjét és a köpenyét. Kicsit még a hányinger is elfogja.

14Lila vs. Lory - a visszatérés örömére Empty Re: Lila vs. Lory - a visszatérés örömére Szer. Aug. 31, 2016 1:17 pm

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Déli Katona
Déli Katona

Kezem a minizombi nyakára szorul és kész vagyok kirántani, már szakad is a hús, ám mielőtt teljesen kiránthattam volna, egy puffanást hallok, majd hamarosan, egy vörös nyílvessző csapódik a goblin testébe. Először fel sem fogom mi történt, de érzem, ahogy megszédülök. Értetlen arccal meredek magam elé, majd arcom összerándul és egy utolsó ordítással fordulok és hajítom el a hullát a nő felé, ám az megakadt a nő előtti ágba és nagy puffanással repült mindenfelé a belsősége. A lendület egyszerűen továbbvitt, és nem voltam képes megállítani. Egyszerűen porba hullok erőtlenül. A becsapódástól üvölteni tudnék, de hangok helyett, csak véres masszát köpök ki számon. Egyre gyengébbnek és hidegebbnek érzem magam. Megpróbáltam feltápászkodni, de nem tudtam. Arra lettem csak figyelmes, hogy vörös nedű folyik csak szét alattam. A vérem... egyszerűen... elvérzek. Halk kuncogás hagyja el vértől tocsogó számat, furcsa bugyborékoló hanggal kísérve. Hangom egyre erődösdik, ám hallani lehetett, hogy jóformán fulldoklok a földön fetrengve a vérembe én mégis egy őrültre hajazva, csak nevettem ezen. Igen... miért is ne tennék máskép... végre én is megjárhatom azt az utat, mely mindenkire vár.. a Hakál útját!

15Lila vs. Lory - a visszatérés örömére Empty Re: Lila vs. Lory - a visszatérés örömére Szer. Aug. 31, 2016 1:58 pm

Gloria

Gloria
Klerikus
Klerikus

A nyíl célba talál, és bár még eldobja a férfi a gusztutalan hulla szerű kis bábját, a végzetét már nem kerülheti el. Lory leugrik a fáról, és a földön hörgő köpenyes mellé sétál, de először odébb rúgja a pengével megerősített botját, hogy ne tudjon utána nyújni és utolsó erejével még megbosszulni a saját halálát. Szomorú. Sosem szerette ha egy élőlény szenved, bár a hisztérikus nevetés ennek az ellenkezőjét is jelenthetné.
Számára csak azt bizonyítja, hogy a nekromanta még őrült is, vagyis az volt. Lehajolhatna, hogy leszúrja, vagy csak simán elvágja a torkát, ráadásul sok nyíl áll ki belőle, amit akár még vissza is szerezhet. Ahogy odaér látja meg a csuklya alól kivillanó zöld tincseket. Egy zöld hajú nekromantát ígért Celinának. Milyen irónikus, hogy pont vele fut össze itt az erdőben!
- Megkönnyíthetem a szenvedésed. - mondja a férfinak színtelen hangon. Nem mintha tényleges válaszra várna, vagy feltételezné, hogy a másik még képes ilyesmire. Végül előhúzza a törét, és egyetlen gyors mozdulattal a nekromanta mellkasába döfi.

16Lila vs. Lory - a visszatérés örömére Empty Re: Lila vs. Lory - a visszatérés örömére Szer. Aug. 31, 2016 2:08 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács

Végre, valaki! Lila szinte kérte már a gyepálást... Mármint, öhmmm, akarom mondani bátor és felettébb ostoba küzdelem volt Ashor részéről, hogy kiállt egy ellenfél ellen, aki kétséget kizáróan a földbe döngöli még Institoris püspök úrnak is gondot jelentett. Kivíáló harc volt mindkét fél részéről, a jutalom 100 TP mindkét játékosnak.

https://questforazrael.hungarianforum.net

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.