Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:You are not connected. Please login or register

Eiryn Nebelturm

3 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Eiryn Nebelturm Empty Eiryn Nebelturm Csüt. Nov. 24, 2016 12:07 pm

Eiryn

Eiryn
Az ékszerész mesterség bővítéséért folyamodnék:

Tárgyak

Név: Elzáró nyaklánc
Alapanyagok: amalgám (higany, egyéb fém)
Tanulás: 150 váltó, vámpír mestertől
Szint: 1
Ékszerkészítési mód: Bármely
Leírás: A vámpírélet nem egyszerű, de szerencsére meg lehet könnyíteni. Az amalgám képes átmenetileg magába zárni a vámpír erejét, lehetővé téve a nappali mozgást. A megfelelően elkészített ékszer naponta egyszer, három-négy órára használható.


Technikák

Név: Ötvözés
Árnövekedés a kész ékszerben: nincs, illetve az ötvözött fémek arányos ára szabja meg
Szint:1
Tanulás: 100 váltó, bármely haladó ékszerész
Leírás: Az ékszerész nem csak a fém díszítésével vagy ékkövekkel, de az ötvözéssel is változtatni tud egy ékszeren: az ötvözetek színe gyakran eltérő, illetve ezzel a technikával az anyag ellenállósága is nagyban befolyásolható.

Név: Díszítő vésés
Árnövekedés a kész ékszerben: 150 váltó
Szint: 2
Tanulás: 150 váltó, bármely mesterékszerész
Leírás: Az ékszerész magát a fémet díszíti, ékkő nem is feltétlenül kerül az ékszerre. Aprólékos, precíz munkát igényel, igazi mesterművek készíthetők el így az adott ékszerész tapasztalatától függően.

Név: Damaszkuszi acél
Árnövekedés a kész ékszerben: 300 váltó
Szint: 3
Tanulás: 300 váltó, vámpír mesterékszerész
Leírás: Először a vámpír fegyverkovácsok használták ezt a technikát, de hamarosan az ékszerészek is átvették. A damaszkuszi acél gyakorlatilag két, különböző tulajdonságokkal bíró, egymásra rétegzett acél, melyeket különböző technikákkal dolgoznak össze (hajtogatás, csavarás), így kapva meg az egyedi mintázatot. Sokszor savval maratják meg az egyik fémet, hogy a minta jobban érvényesüljön.

Név: Scrimshaw
Árnövekedés a kész ékszerben: 300 váltó
Szint: 3
Tanulás: 300 váltó, elf mesterékszerész
Leírás: Az elfek találták fel ezt az egyedi csotvéső technikát: Az ékszerész felpolírozott csontra vésővel, karctűvel, árral, apró vésett vonalakat, pontokat visz fel, majd festékanyagot rak rá. Az apró "sérülésekben" megtapad a festék, míg a sima felületekről le lehet mosni. Jellemző alapanyaga a szarvasagancs, vaddisznóagyar.

2Eiryn Nebelturm Empty Re: Eiryn Nebelturm Pént. Nov. 25, 2016 3:49 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
A pályázatot meglepően jól dolgoztad ki így igazából nem is mondok mást mint hogy elfogadva. Az egyetlen apró kivétel az amalgám nyakék lenne, ám ez staffoldali (konkrétan az enyém meg Nielé) hiba. Minden vámpír kezdőfelszerelésében van ilyen nyaklánc, amely korlátlan időre magába tudja rejteni a vámpírátkot. Ennek hátránya hogy a vámpír így egy embernél gyengébb fizikailag és az érzékei is tompábbak, tehát teljes potenciáljában csak éjszaka tud harcolni (illetve dolgozni is).

Ui.: Mivel lusta személyem valahogy sosem jut el odáig hogy rendesen kidolgozza az ékszerész szakmát, azonban a látottak alapján te több mint megfelelő lennél egy ilyen feladatra, admini deus exemet kihasználva alkuként ajánlom, hogy az ilyen pályázatokért váltóban kifizetett jutalmat kapsz a továbbiakban. Én szóltam.

https://questforazrael.hungarianforum.net

3Eiryn Nebelturm Empty Re: Eiryn Nebelturm Vas. Dec. 04, 2016 2:25 pm

Eiryn

Eiryn
Nos, akkor érkezik a következő adag ékszerészet-bővítési kísérlet Smile

Tervrajzok

Név: Anhänger von Schutz
Alapanyagok: Fém, Ametiszt
Tanulás: 100 váltó, bármely mestertől
Szint: 1
Ékszerkészítési mód: Bármely
Leírás: Az ametiszt - megfelelően megmunkálva - képes a viselőjét megvédeni a mérgektől. Az apró ametiszt (10 Tp) ezt kétnaponta, a közepes (15 Tp) naponta, a nagy (20 Tp) pedig naponta kétszer képes ezt megtenni.


Név: Irányjelző gyűrű
Alapanyagok: Fém, Akvamarin
Tanulás: 90 váltó, bármely mestertől
Szint: 1
Ékszerkészítési mód: Bármely
Leírás: Az akvamarin a tájékozódás köve, a gyűrű viselője automatikusan tudja, merre van Észak. Közkedvelt a hajósok körében, mivel a színe miatt a vízen járók szerencsekövének is tartják. Tp: 15


Név: a Koncentráció Nyakéke
Alapanyagok: Fém, Azurit
Tanulás: 150 váltó, bármely mestertől
Szint: 1
Ékszerkészítési mód: Bármely
Leírás: Az azurit segíti a koncentrációt, ezért használatával pár percre viselője kiélesítheti az érzékeit. A kis kő (10 Tp) ezt naponta egyszer 20 percig, a közepes méretű (15 Tp) naponta kétszer 25 percig, a nagy (20 Tp) pedig naponta kétszer 30 percig képes ezt megtenni. A használt fém szint*2-vel növelik az időtartamot.


Név: Vámpír tárológyűrű
Alapanyagok: Fém, Gránát
Tanulás: 300 váltó, vámpír mestertől
Szint: 3
Ékszerkészítési mód: Bármely
Leírás: A gránátot gyakran "vérkőnek" is nevezik, és nem véletlenül! Egyrészt képes felerősíteni a vérmágia hatását, másrészt a vámpír el is zárhatja benne mágiája egy részét, amit egy kritikus pillanatban visszatölthet. Amikor a követ tárolásra használják, a mágia erősítésére nem képes. A vérmágiát a kis kő naponta egyszer 10 percig, a közepes naponta kétszer 15 percig, a nagy pedig naponta kétszer 20 percig tudja felerősíteni. A használt fém határozza meg, hogy mlyen erősségű mágiát lehet tárolni az ékszerben: az 1-es szintű fém 1-3-as szintű mágia, a 2-es szintű fém 4-6-os szintű mágia, a 3-as szintű fém pedig 7-10-es szintű mágia tárolására teszi alkalmassá a követ. FIGYELEM: ezüsttel nem működik.

4Eiryn Nebelturm Empty Re: Eiryn Nebelturm Hétf. Dec. 12, 2016 8:56 am

Eiryn

Eiryn
Boltban beszerezhető alapanyagok (part 1):


Név: Ametiszt
Eladási ár: 250 váltó
Leírás: Lila kvarckristály, megvéd a mérgektől

Név: Achát
Eladási ár: 150 váltó
Leírás: A kalcedoncsoport szalagos színezetű kvarcmódosulata. Színe többnyire kék, szürke, homok barna.

Név: Akvamarin
Eladási ár: 180 váltó
Leírás: Világoskék berillium-alumínium-sziklát, színe lehet kékes és türkiz is. A tájékozódás kövének tartják.

Név: Azurit
Eladási ár: 180 váltó
Leírás: Azúrkék színű karbonát, karca halványkék. A koncentrációt erősíti.

Név: Cirkon
Eladási ár: 150 váltó
Leírás: A szilikátok közé tartozik, lehet színtelen, vörös, barna, sárga, szürke vagy zöld.

Név: Citrin
Eladási ár: 100 váltó
Leírás: A kvarc egy fajtája, színe a sárgának legvilágosabb árnyalatától a legsötétebbig változhat; a citrom-, a bor-, a méz-, az arany-, a narancs- és a barnássárga mind előfordulnak.

Név: Gránát
Eladási ár: 200 váltó
Leírás: A szilikátokhoz tartozik, színe általában sötétvörös, barnásvörös, de lehet sárgás, esetenként zöld. Gyakran vérkőnek is nevezik - és nem csak a színe miatt. A vámpírok előszeretettel alkalmazzák mágiájuk töltésére és tárolására.

Név: Gyémánt
Eladási ár: 600 váltó
Leírás: Ritka szénmódosulat, a teljesen színtelen, víztiszta ásványtól kezdve előfordul sárga, zöld, barna, piros, rózsaszínű, szürke, kék és fekete gyémánt is. A szín és az átlátszóság komolyan befolyásolja az értékét. Nagyon kemény, emiatt ellenálló és széles felhasználtságú ásvány. A gyémánt híresen nagy hatásfokkal képes magába fogadni a mágikus energiákat.

Név: Hegyikristály (kvarckristály)
Eladási ár: 200 váltó
Leírás: A hegyikristály a kvarc ásvány színtelen változata. Az érzékenység köve, érzékeli a mágiát.

Név: Hematit
Eladási ár: 200 váltó
Leírás: A hematit (vörösvasérc) vastartalmú szabályos rendszerű oxidásvány. Színe acélszürke, vasfekete vagy vörösbarna. Tűz alapú mágikus támadások ellen véd.

Név: Jáde
Eladási ár: 200 váltó
Leírás: Zöldesfehér, zöld, sárgás, vagy szürke féldrágakő, az erény szimbóluma. Ennek megfelelően az Egyháziak és a Protestánsok is előszeretettel használják.

Név: Jáspis
Eladási ár: 180 váltó
Leírás: A kvarccsalád egyik csoportja, sokszínűsége miatt igen népszerű.

Név: Karneol
Eladási ár: 180 váltó
Leírás: Vörösesbarna szilikát, a szónok köve.

Név: Malachit
Eladási ár: 180 váltó
Leírás: A malachit a karbonátok közé tartozó, zöld színű ásvány. Az erő köve.

Név: Ónix
Eladási ár: 150 váltó
Leírás: A kalcedon egy módosulata, általában fekete, eltérő színű sávokkal (pl. vörös, fehér, lilás, kékes, stb.) Az igazság kristálya, hazugságvizsgáló varázslatok alapanyaga.

Név: Opál
Eladási ár: 200 váltó
Leírás: A nemesopál tejfehér vagy fekete,  csillogóan színjátszó, rendszerint vörösen, kéken, és sárgán. Színe gyakran változik a benne lévő víz melegedése miatt. Álcázó varázslatokhoz elsőrendű alapanyag.

Név: Rodonit
Eladási ár: 150 váltó
Leírás: A szilikátok közé tartozik, színe általában rózsaszínes-vörös, de lehet barnásvörös is. Gyakoriak benne a fekete, mangángazdag erek.

Név: Rózsakvarc
Eladási ár: 100 váltó
Leírás: Mint azt neve is mutatja, kvarckristály. A rózsaszín minden árnyalatában előfordul.


Név: Rubint
Eladási ár: 200 váltó
Leírás: A korund egyik változata, színe vörös, karca fehér.

Név:
Smaragd
Eladási ár: 250 váltó
Leírás: Zöld színű berillium-alumínium-szilikát. A smaragd az újjászületés és az isteni tudás szimbóluma, jelentése: "Isteni intelligencia vezet életem minden területén!" Az igaz hívők számára hihetetlenül hatásos védelmező és gyógyító kő.

Név: Tigrisszem, Sólyomszem, Macskaszem
Eladási ár: 50 váltó
Leírás: Kvarcmódosulatok, finom aranybarna, vörösesbarna vagy fekete sávozással. Gyakori és nem is túl értékes, a legalapvetőbb szerencsetalizmán.

Név: Topáz
Eladási ár: 150 váltó
Leírás: Változatos színű szilikát, lehet színtelen, fehér, szürke, sárga, narancs, barna, kékes, zöldes, bíbor és rózsaszín.

Név: Turmalin
Eladási ár: 200 váltó
Leírás: Változatos színű szilikát, lehet fekete, barna, rózsaszín, zöld. A jelentősebb méretű kristályoknál előfordul, hogy az egyik végük zöld, a másik rózsaszín.


Név:
Zafír
Eladási ár: 250 váltó
Leírás: A korund kék színű változata, karca fehér. A zafír előnyös tulajdonsága, hogy képes a környezetből sugárzott mágikus energiákat összegyűjteni és eltárolni, így képes megújítani viselője varázserejét.

5Eiryn Nebelturm Empty Re: Eiryn Nebelturm Hétf. Dec. 12, 2016 12:28 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Nem apróztad el a dolgot és nem is odáztad sokáig, nagyon helyes!
A tervrajzok és a kövek is elfogadva, a tervrajzokért összesen 1500 váltót kapsz és azokat ingyen a megfelelő mesterségi szinten, az alapanyagokért sajnos nagyon aránytalan túlzás lenne váltót adni de azok is jól sikerültek.

https://questforazrael.hungarianforum.net

6Eiryn Nebelturm Empty Re: Eiryn Nebelturm Hétf. Jan. 09, 2017 10:37 pm

Eiryn

Eiryn
No, itt az újabb adag:


Név: Arany
Szint: 2.
Eladási ár: 500 váltó
Leírás: Ritka nemesfém, a gazdagság fő szimbóluma. Mivel igen puha, csak ötvözve használják. Fő ötvözetei: Sárga arany (arany + réz és ezüst, kb. egyenlő arányban), Vörös arany (arany + réz), Fehér arany (arany + nikkel / palládium), Zöld arany (arany + ezüst), Kék arany (arany + vas), Rózsaszín arany (arany + alumínium)
Fellelhetőség: Folyóvizek lassabb szakaszain aranyrögök (nagyon ritka), bányák, aranytárgyak, templomromok

Név: Réz
Szint: 1.
Eladási ár: 90 váltó
Leírás: Viszonylag gyakori, széles felhasználtsági körű fém, remek ötvözőanyag. Fő ötvözetei: Bronz (réz + ón)
Fellelhetőség: külszíni fejtéseknél vagy mélyművelésű bányákban, réztárgyakban

Név:
Ón
Szint: 1.
Eladási ár: 50 váltó
Leírás: Széles felhasználtsági körű, olcsó fém, mind ötvözeteiben, mind önmagában igen elterjedt.
Fellelhetőség: Külszíni fejtések, óntárgyak

Név: Vas
Szint: 1.
Eladási ár: 80 váltó
Leírás: Gyakori, jól felhasználható fém, de ridegsége miatt jellemzően inkább ötvözik. Az acél alapanyaga.
Fellelhetőség: Mélyművelésű bányák, vastárgyak

Név: Nikkel
Szint: 1.
Eladási ár: 150 váltó
Leírás: Jól alakítható fém, jellemzően ötvözetekben használják. Ez az oka anak, hogy bár viszonylag ritka, mégsem túl drága. Rozsdamentes acélok készítésére is használják. Egyetlen komoly hátránya, hogy fémallergiát válthat ki.
Fellelhetőség: Külszíni fejtések

Név: Ólom
Szint: 1
Eladási ár: 50 váltó
Leírás: Puha nehézfém, széles körű felhasználtsággal. Remek ötvözőanyag.
Fellelhetőség: Bányák

Név: Gyöngy
Szint: 1.
Eladási ár: 200 váltó
Leírás: Ritka, különösen szép, állati eredetű kő. A legértékesebb darabok a tökéletesen gömbölyű, borsószemnyi darabok, mivel ezekből lehet a legszebb gyöngysorokat készíteni.
Fellelhetőség: sekély tengerekben, a kagylók héja alatt


Név: Zománcolás
Árnövekedés a kész ékszerben: 150 váltó
Szint: 1
Tanulás: 100 váltó, bármely mestertől
Leírás: Egyfajta üvegport (porrá tört kristályüveg, bóraxxal és fém-oxidokkal keverve) az ékszer mélyedéseibe, esetleg vékony fémsodronyok közé helyeznek, majd megolvasztják. Az így keletkező zománc szépsége vetekszik a drágakövekével.


Név: Szoliter (egyköves gyűrű)
Alapanyagok: fém, drágakő
Tanulás: 100 váltó, bármely mestertől
Szint: 1
Ékszerkészítési mód: Bármely
Leírás: Egyszerű fémpánt, melyhez az egyetlen kő sima tokos vagy karmos foglalattal van erősítve.

Név: Karikagyűrű
Alapanyagok: Fém
Tanulás: 100 váltó, bármely mestertől
Szint: 1
Ékszerkészítési mód: Bármely
Leírás: Egyszerű, változó szélességű fémkarika, gyakran díszített

Név: Pecsétgyűrű
Alapanyagok: Fém
Tanulás: 100 váltó, bármely mestertől
Szint: 1
Ékszerkészítési mód: Bármely
Leírás: Karikagyűrű, lapos "fejjel", melyre a viselőjére jellemző bélyegző - monogram, családi jelkép, stb. - van vésve.

7Eiryn Nebelturm Empty Re: Eiryn Nebelturm Hétf. Jan. 16, 2017 11:01 am

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
A pályázott alapanyagok és tervek elfogadva, azokért összesen 1000 váltó jutalmat kapsz.

https://questforazrael.hungarianforum.net

8Eiryn Nebelturm Empty Re: Eiryn Nebelturm Pént. Jan. 27, 2017 1:32 pm

Eiryn

Eiryn
Név: Elhivatottság
Szint (mesterségi): 2.
Ár: ?
Leírás: Eirynnek az ékszerészet nem csupán egy szakma, hanem egy igazi hivatás, amit szívvel-lélekkel csinál, és minden területét szeretné megtanulni. Ez a képesség lehetővé teszi számára, hogy naponta szint*20 percet ezüsttel dolgozzon, bármilyen negatív mellékhatás nélkül.

Név: Felbecslés
Szint (mesterségi): 2.
Ár: ?
Leírás: Eiryn ránézésre meg tudja állapítani egy ékszer értékét, függetlenül attól, hogy mennyire jó hamisítvány.

9Eiryn Nebelturm Empty Re: Eiryn Nebelturm Csüt. Feb. 09, 2017 10:59 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Mindkettő elfogadva, 1500-1500 váltóért veheted meg őket.

https://questforazrael.hungarianforum.net

10Eiryn Nebelturm Empty Re: Eiryn Nebelturm Kedd Feb. 28, 2017 10:55 pm

Eiryn

Eiryn
Újabb adag Smile

Mód: Fegyverdíszítés
Árnövekedés a kész termékben: 150 váltó
Szint: 2.
Tanulás: 150 váltó, bármely haladó ékszerész
Leírás: Az ékszerész a fegyvert egy ékkövet illeszt a fegyverbe, átruházva arra a kő mágikus tulajdonságait.

Név: Zárópecsét
Alapanyagok: Fém, a leendő tulajdonos pár csepp vére
Tanulás: 200 váltó, vámpír mestertől
Szint: 2.
Ékszerkészítési mód: Bármely
Leírás: Egy pecsétgyűrű, amit a vámpírok a vér segítségével hozzákötöttek a gazdája akaratához. A levél, amit egy ilyen darabbal zártak le, csak a címzett által felbontható.

Név: Fordító
Alapanyagok: fém, karneol
Tanulás: 200 váltó, bármely mestertől
Szint: 2.
Ékszerkészítési mód: Bármely
Leírás: egy pár szép fülbevaló, melynek segítségével naponta 2x20 percre a viselője bármilyen nyelvet megért. (beszélni nem tud)

Név: Álcalánc
Alapanyagok: fém, opál, miniatúra
Tanulás: 200 váltó, bármely mestertől
Szint: 2.
Ékszerkészítési mód: Bármely
Leírás: Egy kinyitható medál, amelybe opált foglaltak. A viselője naponta egyszer 1 órára felveheti annak az alakját, akinek a képét beleteszi a medalionba.

11Eiryn Nebelturm Empty Re: Eiryn Nebelturm Csüt. Márc. 02, 2017 1:09 pm

Eiryn

Eiryn
Név: Váltógyűrű
Alapanyagok: Damaszkuszi acél
Szint: 3.
Tanulás: 300 váltó, vámpír mestertől
Ékszerészeti mód: bármely
Leírás: A gyűrű kör alakja és a damaszkuszi acél egymásba olvadó világosabb-sötétebb sávjai az éjszaka és a nappal körforgását szimbolizálják. Az ékszer naponta egyszer 10 percig képes felcserélni a napszakokat egy 20 négyzetméteres területen.

Név: Kitartás és Erő
Alapanyagok: Fém + Malachit
Szint: 2.
Tanulás: 200 váltó, bármely mestertől
Ékszerészeti mód: bármely
Leírás: Ez a két-két kar- és bokaperecből álló szett képes naponta egyszer 10 percre másfélszeresére növelni viselőjének erejét, illetve ha fáradt, azt ez idő alatt nem érzi. Persze amint elmúlik a hatása, a fáradtság is visszatér.

Név: Szellemlánc
Alapanyagok: Csont
Szint: 3.
Tanulás: 300 váltó, tünde mestertől
Ékszerkészítési mód: Scrimshaw
Leírás: Amennyiben a medálra ugyanannak az állatnak a képét vésik, mint aminek a csontja az alapanyag, az állat szelleme megjelenik az ékszerben. A tulajdonos naponta kétszer 5 percre megidézheti és használhatja a szellemállat érzékeit.

Név: Elusive Moon
Alapanyagok: fém, holdkő
Szint: 2.
Tanulás: 200 váltó, sötét tünde mestertől
Ékszerkészítési mód: bármely
Leírás: Ez a nyakék képes naponta háromszor 20 másodpercre összezavarni az ellenfél elméjét, aki hirtelen mindenből minimum kettőt lát, és azt sem ott, ahol valójában van.

12Eiryn Nebelturm Empty Re: Eiryn Nebelturm Szomb. Ápr. 22, 2017 4:54 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Fegyverdíszítsé: Elfogadva és kihasználva, köszönjük.

Zárópecsét: Elfogadva.

Fordító: Elfogadva.

Álcalánc: Elfogadva egy feltétellel: minden kép megszerzéséről egy magánjátékot kell játszani a birtokosnak azzal a személlyel, akinek a miniatúráját meg kívánja szerezni.

Váltógyűrű sajnos túl erős így nem megy át a rostán, egy vámpírnak emberek és elfek ellen túl nagy előnyt adna hogy fair legyen.

Kitartás és Erő: ez mehet 1-es szintre

Szellemlánc: Ez a lore-ba sajnos nem fér bele, ráadásul ez inkább nekromancia mint ékszerészet

Elusive Moon: Ez is túl erős, húsz másodperc az rengeteg egy csatában.

A két adag pályázat pedig 2000 váltót ér neked.

https://questforazrael.hungarianforum.net

13Eiryn Nebelturm Empty Re: Eiryn Nebelturm Kedd Jún. 27, 2017 12:12 pm

Eiryn

Eiryn
Név: Marokbot
Típus: Közelharci fegyver
Szint: 1
Ár: ??
Leírás: Talán a világ legegyszerűbb fegyvere: egy egyszerű, kb. 10 cm hosszú fa vagy fém bot, melynek mindkét vége hegyes. Ahogy a neve is mondja, marokba kell fogni, így a pusztakezes ütések sokkal nagyobb fájdalmat és kárt tudnak okozni. Ízületek támadására különösen alkalmas. Különösebb tanulást nem igényel a használata, igaz, egy vadászkésnél hosszabb fegyverrel szemben jóformán hasztalan, és az effektivitása jelentősen függ a tulajdonos közelharci képességeitől.

Kép: http://eskrimahungary.hu/AppUI/img/article/53.jpg

14Eiryn Nebelturm Empty Re: Eiryn Nebelturm Vas. Júl. 02, 2017 5:32 pm

Eiryn

Eiryn
Név: Erhitzung
Szint: ?
Ár: ?
Leírás: A fémmunkásság gyakran nagy hőt igényel, és a vámpír nem mindig lehet olyan helyen, ahol van kohó. A Nebelturm vámpír ezzel a képességgel fel tudja hevíteni a fémet a kívánt hőfokra körülbelül fél perc alatt. Nagy koncentrációt igényel a használata. Csatában nem használható, egyrészt az időigényesség, másrészt a sok zavaró tényező miatt.

15Eiryn Nebelturm Empty Re: Eiryn Nebelturm Szer. Júl. 05, 2017 12:39 pm

Ciel von Eisenschnittel

Ciel von Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Fegyver:

Elfogadva 

Összetevők: 1 Bármilyen fémanyag
Elkészítési mód: Bármelyik 
Elkészítésért járó Tp: 10 Tp

A fegyver használata nem igényel semmilyen fegyverhasználati képzettséget, ellenben "Pusztakezes Harc" kasztfüggetlen képességet igen. 

Képesség: 

Szint: 3
Ár: 2000 Váltó

A hevítés a vámpírok jellegzetes fekete tüzével történik. A fém szintjétől függően változik az idő, szint*1 perc számítással. Természetesen nem használhatod arra, hogy más játékosok fegyvereit-cuccait sunyiban elrontsd, mikor ott hagyják melletted a kocsma asztalán(De nem is hiszem, hogy ez megfordult volna a fejedben Smile ) Csakis a kezeddel tartott felületet tudod felhevíteni. (Példának okáért, ha egy hatalmas póznát megfogsz, a hevítés ugyan hat rá mindenhol, de csakis a kézben tartott részen fog izzani.) 

Ezeket a módosításokat tedd bele, s elfogadva.

16Eiryn Nebelturm Empty Re: Eiryn Nebelturm Vas. Júl. 30, 2017 3:43 pm

Eiryn

Eiryn
Ékszerészethez:

4. szint: mester - 301-400 Tp
5. szint: ékszerbűvölő - 401-500 Tp

Módok

Név: Kombinálás
Szint: 4.
Árnövekedés a kész ékszerben: nincs
Leírás: A mesterékszerész képes egyes drágakövek mágikus tulajdonságait kombinálni. Megjegyzés: kettőnél több kő mágiáját lehetetlen összeegyeztetni.
Tanulási ár: 350 váltó
Tapasztalat: 25

Név: Fegyverdíszítés - Berserk
Szint: ?
Leírás: A fegyvert az ékszerész viking mintákkal díszíti. Kiválasztott kulcsszóra a minták életre keltik a használó vérszomját és harci vágyát. 10 percig a fegyver sebzése, a használó sebessége és ereje 10%-al megnő, és nem érzi a fáradtságot vagy a fájdalmat. Hátránya, hogy az őrület közepette a harcos nem feltétlenül tudja megkülönböztetni a barátot az ellenségtől, illetve hogy a finom mozgásra alapozó harci technikák és a taktika nem működik.
Tanulási ár: ?
Hozzávalók: -
Mesterség tapasztalat: ?
Megjegyzések:
-› A technika előfeltétele a "Díszítő vésés" elsajátítása
-› Mivel ez esetben az ékszerész egyszerűen rávési a fegyver felületére a mintát, ez a mód nem igényli a kovács együttműködését

Receptek

Név: Teleportgyűrű
szint: 5.
Leírás: Egy gyűrű, amely képes viselőjét a belefoglalt magnetit ikerkövéhez (ez egy sima magnetit kő) teleportálni. Megjegyzések: 1.) egy "alapkőhöz" több teleportgyűrű is tartozhat. 2.) A hatás egyirányú, csak és kizárólag az "alapkő" felé működik. 3.) Harc közben a teleportfunkció nem használható.
Tanulási ár: 500 váltó
Hozzávalók: Fém, magnetit
Mesterségi tapasztalat: 30

Név: Vámpír teleportgyűrű
Szint: 5
Leírás: Ugyanaz, mint a teleporgyűrű, csak kovácsolásnál a leendő felhasználó néhány csepp vérét ötvözik a fémmel, így egyedül ő fogja tudni használni.
Tanulási ár: 500 váltó, vámpír mestertől
Hozzávalók: Fém, magnetit
Mesterségi tapasztalat: 50

17Eiryn Nebelturm Empty Re: Eiryn Nebelturm Szer. Aug. 02, 2017 10:46 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Mindegyik elfogadva a tervezett szintre. A Berzerk 10 perce hosszú, legyen csak öt és legyen négyes szintű technika

https://questforazrael.hungarianforum.net

18Eiryn Nebelturm Empty Re: Eiryn Nebelturm Pént. Aug. 04, 2017 3:48 pm

Eiryn

Eiryn
Név: Rezonancia
Szint: 4.
Tanulási ár: 350 váltó
Hozzávalók: acél/ nemesacél
Megmunkálási mód: Damaszkuszi acél
Leírás: A damaszkuszi acél kétfajta fémje különbözőképp vezeti a mágiát. Megfelelő megmunkálás esetén így a mágia hatása 10%-al erősebb lesz. Bármilyen ékszer készíthető ilyen módon.
Mesterségi Tp: 25

Név: Fegyverdíszítés: Garancia
Szint: ?
Tanulási ár: ?
Hozzávalók: fém, malachit
Leírás: A malachit megerősíti a fegyver anyagát, így az nem veszti el az élét és nem rozsdásodik.
Mesterségi Tp: ?

Név: Fegyverdíszítés: Sanctus
Szint: ?
Tanulási ár: ?
Hozzávalók: fém, smaragd, ezüst a foglaláshoz
Leírás: A holdezüstön kívül más fegyvert nem lehet tartósan szentelni, de a smaragd remek a szentség tárolására. Ezzel a fegyverdíszítési módszerrel napi egyszer, választott kulcsszóra 10 percig a fegyver is "szenteltté" válik.
Mesterségi Tp: ?
Megjegyzés: Az ékszerész és a kovács mellett ehhez a módszerhez egy egyházi személy is kell, aki szenteli a smaragdot.

Név: Az ellenség megtévesztése
Szint: 3.
Tanulási ár: 300 váltó
Alapanyagok: fém, opál
Leírás: Egy opál nyaklánc, ami - választott kulcsszó szerint - képes a viselőjét hirtelen nagyon gyengének, vagy nagyon erősnek feltüntetni az ellenfél szemében. Ugyan ez csak illúzió, de el lehet érni vele, hogy a) olyan erősnek tűnjünk, akivel nem érdemes kikezdeni, vagy b) csúnyán alábecsüljenek. Naponta háromszor használható, a bűbáj 5 percig tart.
Mesterségi Tp: 20


Név: Elmeköd
Szint: ?
Tanulási ár: ?
Leírás: A Nebelturm vámpír elködösíti a célpont gondolatait, aki így csak nagyon nehezen tudja felidézni, hogy hol van és mit is csinál épp. Hátránya, hogy csak figyelmetlen személyeken működik, egy éber vagy koncentrált elmét nem lehet vele befolyásolni.

19Eiryn Nebelturm Empty Re: Eiryn Nebelturm Hétf. Aug. 07, 2017 5:41 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Rezonancia: Nem értek az ékszerészethez sajnos, de a damaszkuszi megmunkálás kovácstechnika legjobb tudomásom szerint így ezt a műveletet nem igazán értem. egy kis pontosítást igényelne itt mégis mit teszel és hogyan, ez az ékkő foglalalta lenne, vagy a fegyvert kell ilyen módon megmunkálni amibe az ékkövet helyezed, vagy voltaképpen hogyan is gondoltad.

Fegyverdíszítés: Garancia : Igazából elfogadható és jobbára hasznos lore szemszögből, ám sajnos én még nem tapasztaltam olyan hogy bármely játékos kijátszotta volna, hogy kopik vagy csorbul a fegyvere. Ennek ellenére ha valaki szeretne realista maradni elfogadom, 2. szintű tervrajzként.

Fegyverdíszítés: Sanctus : Ez igényel egy kis lore egyeztetést Niellel, amint született megegyezés szólok.

Az ellenség megtévesztése: Elfogadható, egy kikötéssel: mágikus vagy valamilyen egyéb erőszint érzékelő képességgel rendelkező karakterek mindig a tényleges erőt fogják látni, az ékszer hatása csakis tudatlanabb NJK-kon vagy abba beleegyező JK-kon működik.

Elmeköd: Ez sajnos Nachtraben képességnek illik be, Nebeltrumnak nem

https://questforazrael.hungarianforum.net

20Eiryn Nebelturm Empty Re: Eiryn Nebelturm Szomb. Okt. 21, 2017 5:45 pm

Eiryn

Eiryn
Kiegészítéseket kérek szépen!

Töltőgyűrű
Alapanyagok: Fém, Zafír
Tanulás: 100 váltó, bármely mestertől
Szint: 1
Ékszerkészítési mód: Bármely
Leírás: A zafír előnyös tulajdonsága, hogy képes a környezetből sugárzott mágikus energiákat összegyűjteni és eltárolni, így képes megújítani viselője varázserejét. Az apró zafírkő (Tp.: 10) kétnaponta egyszer, a közepes (Tp.: 15) naponta, a nagy (Tp.: 20) pedig félnaponta képes ezt megtenni.

Név: Kitartás és Erő
Alapanyagok: Fém + Malachit
Szint: 1.
Tanulás: 200 váltó, bármely mestertől
Ékszerészeti mód: bármely
Leírás: Ez a két-két kar- és bokaperecből álló szett képes naponta egyszer 10 percre másfélszeresére növelni viselőjének erejét, illetve ha fáradt, azt ez idő alatt nem érzi. Persze amint elmúlik a hatása, a fáradtság is visszatér.
Tp.: 15

Név: Zárópecsét
Alapanyagok: Fém, a leendő tulajdonos pár csepp vére
Tanulás: 200 váltó, vámpír mestertől
Szint: 2.
Ékszerkészítési mód: Bármely
Leírás: Egy pecsétgyűrű, amit a vámpírok a vér segítségével hozzákötöttek a gazdája akaratához. A levél, amit egy ilyen darabbal zártak le, csak a címzett által felbontható.
Tp.: 20

Név: Fordító
Alapanyagok: fém, karneol
Tanulás: 200 váltó, bármely mestertől
Szint: 2.
Ékszerkészítési mód: Bármely
Leírás: egy pár szép fülbevaló, melynek segítségével naponta 2x20 percre a viselője bármilyen nyelvet megért. (beszélni nem tud)
Tp.: 20

Név: Álcalánc
Alapanyagok: fém, opál, miniatúra
Tanulás: 200 váltó, bármely mestertől
Szint: 2.
Ékszerkészítési mód: Bármely
Leírás: Egy kinyitható medál, amelybe opált foglaltak. A viselője naponta egyszer 1 órára felveheti annak az alakját, akinek a képét beleteszi a medalionba.
FIGYELEM!: Minden kép megszerzéséről egy magánjátékot kell játszani a birtokosnak azzal a személlyel, akinek a miniatúráját meg kívánja szerezni.
Tp.: 20

21Eiryn Nebelturm Empty Re: Eiryn Nebelturm Hétf. Nov. 06, 2017 3:27 pm

Eiryn

Eiryn
Név: Ködlátás
Szint: ?
Ár: ?
Leírás: A Nebelturm vámpír képes érzékelni az élőlényeket az általa generált ködben. Hátránya, hogy mindent ugyanolyannak "lát", egy mókus és egy ember között sem tud különbséget tenni.


Ékszerészet:

Név: Jelzőmedál
Alapanyagok: fém, hegyikristály
Tanulási ár: 100 váltó
Szint: 1.
Ékszerkészítési mód: Bármely
Leírás: A hegyikristály a medálban finom rezgéssel jelzi, ha mágia van a közelben. (Kb. egy 5 m sugarú körön belül. Egy ajtó túloldalán lévő mágiát még lehet érzékelni, de egy vaskosabb kőfal már megakadályozza ezt.)
Tp.: 15

Név: Fireborn
Alapanyagok: fém, hematit
Tanulási ár: 200 váltó
Szint: 2
Ékszerkészítési mód: Bármely
Leírás: Egy nyakék, amely megvédi viselőjét a szint-1-es, tűz alapú mágikus támadásoktól. A kis kő naponta egyszer, a közepes naponta kétszer, a nagy pedig naponta háromszor képes ezt megtenni.
Tp.: 10, 15, 20

22Eiryn Nebelturm Empty Re: Eiryn Nebelturm Kedd Nov. 21, 2017 9:23 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Ködlátás: 4. szint, 2500 váltó
Jelzőmedál: Erre van megvehető másodlagos képesség így ez felesleges.
Fireborn: Akkor ha már angol, ez legyen Tünde elkészítési módú, és az elemi dolgokat is soroljuk be ebbe a kategóriába innentől. Ehhez elég egy élmény amiben összeismerkedsz egy tünde ékkővágóval (vagy ékköveket növesztő földdruidával vagy tudomisén, lehetsz kreatív Very Happy) Egyébként a szint jó, az ár legyen 1000 váltó mert azért ez már egy elég erős védő képességnek felel meg.

https://questforazrael.hungarianforum.net

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.