Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Multiváltó
Felhasználónév:

Jelszó:

Legutóbbi témák

» [Magánküldetés: Kyrien von Nachtraben] - Családi titkok
by Kyrien Von Nachtraben Kedd Nov. 05, 2024 6:37 pm

» Erlendr - emlékiratok
by Erlendr von Nordenburg Pént. Nov. 01, 2024 7:40 pm

» Küldetés: Az arany fényében tündökölvén (V.I.Sz. 822. Tél)
by Jozef Strandgut Hétf. Okt. 28, 2024 3:45 pm

» [Magánküldetés] Rote Fenster hinter den Wänden (V.I.Sz. 822. Nyár)
by Nessaris Maera Szomb. Okt. 26, 2024 6:21 pm

» [Útvesztő] A magoi hét próbája
by Ostara Kedd Okt. 22, 2024 12:49 am

» Élménynek túl rövid...
by Erlendr von Nordenburg Szer. Szept. 25, 2024 7:39 pm

» Képességvásárlás
by Jozef Strandgut Vas. Szept. 22, 2024 7:21 pm

» Mesterségekhez kötődő vásárlások, receptek, alapanyagok
by Hóhajú Yrsil Csüt. Szept. 19, 2024 12:19 pm

» Enoch ben Metathron
by Noel Vas. Szept. 08, 2024 12:18 pm

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

[Magánjáték] - Aki nem bír nyugton maradni...

3 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

Gerard D. Lawrenz

Gerard D. Lawrenz
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő

Rég volt már, hogy valahol a puszta közepén vándorolt a démon, midőn már lassan négy éve, hogy otthonra lelt egy elhagyatott toronyban, valahol messze a síkságot eltorzító erdő közepén, egy békés falu mellett, az Északi Királyság berkeiben. Veszélyes hely volt ez, ha nagyon feltűnő otthonra talál az, aki az Átkot viseli a bőrén. Éppen ezért nem gyakran mozdul ki otthonról. Gerard ha kutakodni akar, gyakran vándorol délre, ahol nem kezdik rögtön veszett kutya módjára üldözni. Több emléke fűzi az egyházhoz, mint szerette volna. Azon a napon pedig útja fáradalmait indult kipihenni egy hangulatos kis ivóba. Nem feltétlen volt a bor és a sör nagy kedvelője, csupán jól tudta, mindig a fogadókban lehet a legkönnyebben megpihennie. Neki, aki erejét másod titkaiból meríti, maga a földi paradicsom egy hely, ahol a hangosan diskuráló tömegek szavai újabb és újabb titkokat csúsztatnak a fülébe.
Gerard a pult mellett ült, és egykedvűen falatozott. Unatkozott. Az itteni népek modortalanok voltak, durvák, kissé talán félelmetesek. Érdekes út menti város lehetett, ahol sátrat vert, hogy ennyi katonaviseltnek tűnő ember gyűlt össze. Furcsa volt, úgy gondolta. Otthon kéne magát éreznie ezek közt az emberek közt. Nem egyszer szolgált már seregben rövidke évei alatt. Talán nem úgy néz ki, mint a legendás veteránok, de látott már egy-két érdekes dolgot. Nagyot sóhajtva folytatta az evést. Utálta, ha unatkozik...

Mila Sparkshine

Mila Sparkshine
Déli Katona
Déli Katona

A piciny mivoltom bóklászott össze-vissza és nagyon azon gondolkodtam, hogy mi a fenét kezdjek magammal...
De elmesélem, hogy is kerültem ide, nem hosszú sztori, de unalmas ám!
Pár napja kezdődött az egész amikor kiugrott belőlem, hogy ideje sétálgatnom, de a kedvenc kanapémat nem hagyom magára, így visszatérek a helyre amint lehetett.
Így kimentem a naaagy kapukon és klumpáimat összecsapva dobtam hátra a kajibám ajtajába. Hamar lépkedtem a város apró kapuihoz, az én házamé jóval nagyobbnak tűnt, azt elhagyni volt a nagy lépés nem a városét. Kiérve elkezdtem sétálni rengeteget, és egy pici kis helyre tért be. Elég lepukkant volt belül és kívül is, bent pedig sok sör szagú bá üldögélt. A pulthoz sétáltam és leültem, tudtam van körülbelül 5 váltóm amit még a városkámban csentem, így nem sokat tehettem kis vizet kértem, majd leültem egy fura alak mellé, picit megbökdöstem

-öhm Hali? minden rendben olyan levert vagy, mint a kinti felirat, pedig az a földön volt...

Gerard D. Lawrenz

Gerard D. Lawrenz
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő

Halk, békés hang zúgott el a füle mellett, ahogy egy idegen zaj kizökkentette őt a éber-álomból. Megepedten fordította oldalra a fejét. Egy apró termetű lányka ült mellette. Sima arcú, ártatlan tekintetű, szende kis teremtésnek tűnt így elsőre. Olyan kedves volt tőle, hogy aggódott érte. Nem sok ember van ezen gyarló világon, aki még törődik embertársai érzelmeivel...még ha az már igazából nem is ember. Daliásan húzta ki magát a székén, ahogy ében szemeit a lány felé fordította.
- Igazán nagylelkű az aggodalma, Fraulein! - mosolygott rá úgy, akár a felkelő nap a virágos rét méheire - Talán már egy jót merengeni is tilos?

Mila Sparkshine

Mila Sparkshine
Déli Katona
Déli Katona

Nem értettem az az alak mit is akar tőlem, csak annyit kérdeztem minden rendben van-e vele-öhm szabad szabad én nem gátollak meg benne, de mégis min merengsz?-kérdeztem meg tőle, hiszen érdekelt mit is csinál, messze nem volt a legbarátságosabb alaknak tűnő személy, de a sok barbár között aranyos volt és nekem megtetszett.
Legalább nem a vöröshajú és szakállú hegyomlás méretű, alulöltözött csávóval kellett beszélnem a túloldalt. Elég kellemetlen figurának tűnt...

-és te mi járatban vagy ha megkérdezhetem?-picit várnom kell mielőtt belevágnék, még túl sokan vannak, ráadásnak láttam befele egy páncélost is az ajtó közelében üldögélni..

Gerard D. Lawrenz

Gerard D. Lawrenz
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő

A lány kérdésén egy pillanatig csak meglepedten nézett előre. Aztán elnevette magát. Egy vidám kacagást befejezve csapott egy kellemeset az asztalra.
- Ejnye, virágot szedni jöttem, de úgy látszik, közben építettek egy ivót a rétre. Micsoda nyűg, nem igaz? - mosolygott rá vissza fogait megvillantva.
Ismert annak idején egy tündét, ai hasonlóan felelt minden kérdésre. Egy idióta, ironikus poénnal. Korábban azt gondolta róla, bolond. Így hogy ő is kipróbálta, el kellett ismernie, nem is olyan rossz érzés így heccelődni.
- Ősi igék és áldások után kutatok. Azon merengtem ennyire. Minő felüdülés, hogy találni még ilyen szép szemű hölgyemény, akit érdekel egy országúti vándor története. - nyújtotta ki maga mellett a bal karját színpadiasan, hogy ezzel is kihangsúlyozza a szavait.
Talán nem is kellett volna ennyire indulatosnak lenni, mert sikerült meglöknie a mögötte gyalogló férfit, ki épp a sörét készült odavinni az asztalához. Az illető előredőlt, majd az italát egyenesen a mellette állóra borította. Óriási zúgolódás vette kezdetét a kocsmában. Mintha csak egy csepp mézet szórt volna egy darázsvészekbe. Szerencsére nem vették észre, hogy ő tette, de hirtelen mindenki elkezdett a másikkal kötözködni. Látni lehetett nem kell sok, hogy elszabaduljon a pokol.

Rudenz von Hellenburg

Rudenz von Hellenburg
Design manager
Design manager

A játékot lezárom.

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.