Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Multiváltó
Felhasználónév:

Jelszó:

Legutóbbi témák

» [Magánküldetés: Kyrien von Nachtraben] - Családi titkok
by Kyrien Von Nachtraben Kedd Nov. 05, 2024 6:37 pm

» Erlendr - emlékiratok
by Erlendr von Nordenburg Pént. Nov. 01, 2024 7:40 pm

» Küldetés: Az arany fényében tündökölvén (V.I.Sz. 822. Tél)
by Jozef Strandgut Hétf. Okt. 28, 2024 3:45 pm

» [Magánküldetés] Rote Fenster hinter den Wänden (V.I.Sz. 822. Nyár)
by Nessaris Maera Szomb. Okt. 26, 2024 6:21 pm

» [Útvesztő] A magoi hét próbája
by Ostara Kedd Okt. 22, 2024 12:49 am

» Élménynek túl rövid...
by Erlendr von Nordenburg Szer. Szept. 25, 2024 7:39 pm

» Képességvásárlás
by Jozef Strandgut Vas. Szept. 22, 2024 7:21 pm

» Mesterségekhez kötődő vásárlások, receptek, alapanyagok
by Hóhajú Yrsil Csüt. Szept. 19, 2024 12:19 pm

» Enoch ben Metathron
by Noel Vas. Szept. 08, 2024 12:18 pm

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Áprilisi Tali

+6
Gerard D. Lawrenz
Tertullius
Wyn Silvernight
Crispin Shadowbane
Cedrick von Nebelturm
Lamia von Nachtraben
10 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Áprilisi Tali Empty Áprilisi Tali Vas. Márc. 18, 2018 11:01 pm

Rudenz von Hellenburg

Rudenz von Hellenburg
Design manager
Design manager

Szervusztok, drágaságos és dicsőséges északiak, és eretnek többiek, akiket azonban, mivel a Snickersemet még nem ettem meg, a sokszínűség és tolerancia jegyében megtűrök! >Reference<

Úgy hozta az élet, na meg a szavazatok, hogy április 14-15. hétvégére eső napok valamelyikén összeröfögnénk, elsődlegesen a Margit-sziget lágy ölén, már amennyiben a tavaszi télvíz addigra levonul, de ugye ezt még nem tudjuk, az egyhónapos előrejelzéseknek meg annyira lehet hinni, mint a védőnéninek, aki oltás előtt nyugtat, hogy nem fog fájni, így ez még majd még elválik. Egy fontos infó előzetesen viszont: MINDENKI INKOGNITÓ! Hogy miért? Mert a "Ki kicsoda?" játék nagyon vicces. A részletekért majd gyertek később, addig is csápoljatok, hogy ki ér rá és esetleg kit kell leütni, hogy ráérjen az, aki nem. Addig is Áldás, Békesség, szeretet, briós és Dicsértesshake!

2Áprilisi Tali Empty Re: Áprilisi Tali Vas. Márc. 18, 2018 11:05 pm

Gloria

Gloria
Klerikus
Klerikus

Glory és Darr ott lesznek, szinte kötelező jelleggel. Csak a játék kedvéért nem feltétlenül együtt érkezünk majd, emrt túl könnyű lenne...

3Áprilisi Tali Empty Re: Áprilisi Tali Vas. Márc. 18, 2018 11:11 pm

Lamia von Nachtraben

Lamia von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus

Ha tudok, jövök. Ha nem, nem. De ha valaki nem inkognítóban jön, azt ledöföm a lándzsámmal! Razz Very Happy

Név: Mély levegő...
Típus: Személyes passzív
Erősség: I.
Felhasználás: Mágiamentes
Leírás: Lamia az évek során megtanulta, hogyan fojtsa magába az indulatait, amikor szükséges. Ennek hála néhéz kihozni a sodrából, részben tűrőképességének, részben elővigyázatosságának köszönhetően. Utóbbinak hála már-már ösztönösen megérzi, ha valakinek ellenséges szándékai vannak az irányába, hogy időben fel tudjon rá készülni..

Előtörténet | Adatlap

4Áprilisi Tali Empty Re: Áprilisi Tali Hétf. Márc. 19, 2018 10:35 am

Cedrick von Nebelturm

Cedrick von Nebelturm
Vámpír Toronyőr
Vámpír Toronyőr

14-15 nekem is jó

‘Then it doesn’t matter which way you go,’ said the Cat.

5Áprilisi Tali Empty Re: Áprilisi Tali Hétf. Márc. 19, 2018 9:40 pm

Crispin Shadowbane

Crispin Shadowbane
Éjvándor
Éjvándor

Ha tudok, ha nem...akkor is megyek! Amúgy Ada, ha már leszúrsz valakit az Égi Vérteddel, felfeded az inkognitódat :O

" You know the guy, the batshit loose one, thinkin’ two guys livin’ in his head. Good homie, just crazy and drunk most of the time. "
- Random nigga from the ghetto to Det. Christine Dalgarde

Cynewulf "Soberisthenewugly" Longtalk
- Szép kis megnevezés ala Darr

6Áprilisi Tali Empty Re: Áprilisi Tali Hétf. Márc. 19, 2018 10:00 pm

Wyn Silvernight

Sötét Tünde Druida
Sötét Tünde Druida

De ha valaki már felfedi, akkor az, hogy ő is felfedi, csak azért lesz, hogy megbüntesse azt, aki először felfedte. Very Happy
Egy darab delikvens, aki jönne (és találgatna, ki kicsoda), jelentkezik! *^__^*

7Áprilisi Tali Empty Re: Áprilisi Tali Kedd Márc. 20, 2018 10:28 pm

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus

Én is ott leszek. Very Happy

8Áprilisi Tali Empty Re: Áprilisi Tali Hétf. Ápr. 02, 2018 12:45 am

Gerard D. Lawrenz

Gerard D. Lawrenz
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő

Nekem is megfelel az időpont

9Áprilisi Tali Empty Re: Áprilisi Tali Hétf. Ápr. 02, 2018 8:56 pm

Rudenz von Hellenburg

Rudenz von Hellenburg
Design manager
Design manager

Drága testvérek! Ez csupán az északiaknak szól, a többieket úgy kergetném el korbáccsal, egyrészt ha bírná a derekam, másrészt ha szép dolog lenne egy találkozóról kihajítani a már meghívottakat, és egyébként is az én hibám, mert ez az évnek körülbelül ebben az időszakában randalírozó, zsírpárnákra támadó rágcsáló hozott nekem olyan édességet, amelyet nem szabadott volna megennem. Akárhogy is!

A kitűzött nap legyen véleményem szerint 14-e szombat. Ahogy látom, szép számmal leszünk, ellenben a Köpö-nyekk szerint esni fog aznap, így jó lenne kitalálni egy opciót, ami jó esetben fedett légteret jelent, amennyiben a Tapsifüles-szigeteki piknik ellehetetlenül. Erre kérnék tippeket!

Következő napirendi pont: a napon belül hánykor kezdjünk? Én amondó vagyok, hogy ha a piknik végül megvalósulhat, valamikor kora délután gyűjtsük össze erőinket az ominózus füves terület ostromához, ha viszont egy fedett helyet jelölünk ki célpontul, úgy elég lenne talán estefelé megszállni az adott létesítményt, ez akár opcionálisan valamelyik belsős lelenc magántulajdona is lehet, én felajánlom, hogy rossz (meg egyébként jó) idő esetén ide lehet jönni, van nagy kert, és egy jókora fedett terasz, így az időjárástól tudunk függetlenedni, és akár még grillezni is lesz lehetőség. Ez ugyan már kertvárosnak számít, de bármelyik pályaudvartól max egy átszállással ide lehet érni, sőt Budatétény és Nagytétény kifejezetten közel van. Kéretik szavazatukat leadni a hét végéig!

Ami még fontos: Ha piknikezünk, örülünk, ha minden kedves és kedvetlen testvér hozzájárul a szükséges mennyiségű táplálék és folyadék bevitele lehetőségének biztosításához, ugyanez vonatkozik arra, hogy ha végül valamelyik kedves Testvér házában kötünk ki. Ha valami vendéglátó egységbe szivárgunk be, gondolom kreatívan megoldja mindenki a saját szájíze szerint.

A program: Eszünk, iszunk, társasozunk, nevetünk, jól érezzük magunkat, amíg az est le nem száll, és talán még tovább is, amíg van kedvetek, maradjatok nyugodtan, kidobva senki nem lesz.

Egyelőre ennyi voltam, jövő hét elején remélhetőleg tudunk még pontosítani! Addig is Béke és Szeretet uralkodjék köztetek! Áprilisi Tali 3290953693

A hozzászólást XIII. Sixtus összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 03, 2018 2:39 pm-kor.

10Áprilisi Tali Empty Re: Áprilisi Tali Hétf. Ápr. 02, 2018 9:12 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács

A piknikes kezdésnek én a 10 órát javasolnám, esetleg ha valaki nagyon messziről indul és nem akar hajnalok hajnalán felkelni (nézek itt a Szeged környékiekre például) esetleg egy-két órával kitolhatjuk. A fedett program szerintem késő már estefelé kezdeni, úgy is legalább egy félnapos dolgok szoktak ezek lenni, szóval ha délután három felé elkezdjük talán nem kell egy-két óra után hazasietnie annak, aki másnap csinál valamit. Helynek egyébként sajnos nem tudok javasolni semmit lévén az ország másik felében vagyok így nem ismerem Pestet, de alkalmazkodok bármilyen javaslathoz.

https://questforazrael.hungarianforum.net

11Áprilisi Tali Empty Re: Áprilisi Tali Kedd Ápr. 03, 2018 8:59 am

Gloria

Gloria
Klerikus
Klerikus

Én piknikhez inkább a délután 1-2 órát javasolnám, ha Margit-sziget akkor a nyugati előtti találkozó ponttal, a 10 szerintem nagyon korai. Ha összejön ez a program ahhoz egy nagy tál Life of Boris-féle krumplisalátával (-párizsi) tudok hozzájárulni + ital (ami 1 üveg bort, egy nagy kólát, és pár doboz sört jelent, többet nem hiszem hogy elbírnék)

Fedett hely: attól függ mit akarunk. Őszentsége már sokszor hívott minket így ezt nem tartom rossz ötletnek még ha nagyon kint is van. Ha gyorsan kéne beszaladnunk valahova mert elszámoljuk magunkat volt régen egy tali az Íjász nevezetű italt mérő helyen szintén közel a nyugatihoz, az nem volt rossz - már ha kocsmát akarunk.

12Áprilisi Tali Empty Re: Áprilisi Tali Kedd Ápr. 03, 2018 8:19 pm

Institoris

Institoris
Klerikus
Klerikus

Én támogatom a Margit-szigetet és az Íjászt, bár nem 100%, hogy leszek, mert aznapra van egy premiermeghívásom, viszont ha Dél-Buda lesz a hepajhely (hej!), akkor ki kell hagynom, ezek meg azért barátságosabb távolságra vannak nekem.

Azért ne rám építsétek az egészet, csak fél szemmel figyelek itt én is.

https://goo.gl/PNcR7L

13Áprilisi Tali Empty Re: Áprilisi Tali Hétf. Ápr. 09, 2018 2:04 pm

Crispin Shadowbane

Crispin Shadowbane
Éjvándor
Éjvándor

Margit-sziget a részemről nagyon is okés és jó buli lenne, remélhetőleg az időjárás is kitart odáig ilyen szépnek, mint most (hell yeah, végre tavasz és napsütés \o/ )..ha borús lesz, hát én nem ismerem a nagy városkát arra felé, így Íjászról fogalmam sincs, hogy milyen hely, így ilyen tekintetben én teljes mértékben igazodok a mélyen tisztelt társasághoz.
Találkozó ügyileg szerintem ha egy du 1 órát becéloznánk, az bőven király lenne, és még akkor is bőven előttünk a nap jó része és az este is, és akkor mehetne a piknikezés (remélhetőleg)

" You know the guy, the batshit loose one, thinkin’ two guys livin’ in his head. Good homie, just crazy and drunk most of the time. "

14Áprilisi Tali Empty Re: Áprilisi Tali Hétf. Ápr. 09, 2018 3:14 pm

Cedrick von Nebelturm

Cedrick von Nebelturm
Vámpír Toronyőr
Vámpír Toronyőr

Én is szívesebben lennék kint, mint bent, de megértem, hogy nem mindenki szeret az esőben ücsörögni órák hosszat (még jó, különben olyankor is emberek közt kéne lennem), szóval ha beltér, hát beltér. Very Happy Az időpont pedig részemről teljesen mindegy. Viszont röstellem, de nem járok kocsmákba, úgyhogy nekem sincs túl sok fogalmam hogy mi van Pesten, hiába lakom itt. Szóval csatlakozom az előttem szólókhoz, én is igazodom, mehetünk bárhova - as long as there's coffee involved in the plan.
Ha meg mégis piknik lesz, akkor -nem tudom, de szerintem kelleni fog- a dolog technikai részét én bevállalom, lásd papírtányér/műanyagpohár/szalvéta kinek mi jut még eszébe. Meg üdítőkbe is szívesen beszállok, a konyhába viszont nem megyek, mert harap, alkoholt meg elvi okokból nem tartok magamnál, szóval ezeket másnak kell biztosítania Very Happy

15Áprilisi Tali Empty Re: Áprilisi Tali Hétf. Ápr. 09, 2018 4:08 pm

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus

Én is támogatom a Margit-szigetet. Beltéri helyet nem igazán ismerek, de Lánciék placcának is megszavazom a bizalmat, meg az általatok választott helyeknek is. Very Happy A 12-13 óra szerintem kellemes, távolabbról indulóknak is elég értelmes időben indulniuk ahhoz, hogy felérjenek. Viszont mivel tali után még továbbutazom nem igazán sok hely marad szabadon a táskámban: néhány doboz sör/rövidital amit ígérni tudok, és egy kis rágcsa.

16Áprilisi Tali Empty Re: Áprilisi Tali Kedd Ápr. 10, 2018 4:41 pm

Rudenz von Hellenburg

Rudenz von Hellenburg
Design manager
Design manager

Na kedveseim!

Az időjárás is tudja, hogy kell viselkedni, ezért végül a találkozó helye a Margit-sziget lesz. Azon belül nem tudom igazán, hogy hol, szerintem jó, ha útközben találunk valami kellemes helyet. Ami kelleni fog:

• Pokróc (akár több)

• Étel-ital (nagyjából jelezzetek a topicba, ki mit hoz, hogy arányos legyen)

• Társas (én viszek Munchkint két kiegészítővel és Dixitet, de ha valakinek van egyéb ötlete, szívesen várjuk)

• Jókedv Wink

Légyszilégyszi jelezzenek a bizonytalanok is, hogy úgy tudjunk kalkulálni a mindennel! Én a magam részéről pár üveg cidert és két-három zacskó chipset tudok vállalni. A fentebb említett idő-és találkozási pontok előtt én meghajlok, délután 1 Nyugati előtt, ha ellenvetés nincs. Én már nagyon várom, remélem, ti is Very Happy Ott találkozunk Wink

17Áprilisi Tali Empty Re: Áprilisi Tali Kedd Ápr. 10, 2018 7:09 pm

Crispin Shadowbane

Crispin Shadowbane
Éjvándor
Éjvándor

Én romlandó kaját nem tudok vinni, mivel péntek délutántól kezdve én mozgásban leszek, és majd csak Kecskemétről megyek fel Pestre...így csak száraz kajával/rágcsával tudok kaja tekintetében beszállni. Pia meg hát, az én édes iciripirici jägerem már bekészítve (nyami, nem kap belőle senki se mondjuk....) sört és cidert tudok vinni, bort meg aki meglát nálam, az álljon le a cuccokkal, mert haluzik

18Áprilisi Tali Empty Re: Áprilisi Tali Kedd Ápr. 10, 2018 8:01 pm

Gloria

Gloria
Klerikus
Klerikus

Veronia valkűrjei, vagyis Ada, Darr, Niel és én a következő munícióval járulunk hozzá a dolgokhoz:
1 nagy tál potyato salad
onigiri amit nem tudunk mennyi lesz, de igyekszünk minnél többet kihozni belőle.
Ada elvileg csinál valami szendvicskrémet, szóval ha valaki nem hoz pogácsát akkor szerzünk valami olyasmit is.
Ezen kívül 1 üveg bor meg egy üveg ásványvíz meg egy üveg kóla még tuti lesz.
+1 pokróc.

Ced ha tudnál hozni műanyag evéshez kellő cuccokat, az ezekhez nagyon jól jönne (evőeszköz included) - ha nem tudsz hozni mégse szólj mihamarabb és intézem.

19Áprilisi Tali Empty Re: Áprilisi Tali Kedd Ápr. 10, 2018 8:18 pm

Cedrick von Nebelturm

Cedrick von Nebelturm
Vámpír Toronyőr
Vámpír Toronyőr

Akkor hozok eszközöket étkezéshez (all inclusive), plusz pokrócot, néhány liter üdítőt, és talán valami rágcsálnivalót is, de ez utóbbit már nem ígérem biztosra Very Happy

20Áprilisi Tali Empty Re: Áprilisi Tali Kedd Ápr. 10, 2018 9:12 pm

Gerard D. Lawrenz

Gerard D. Lawrenz
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő

Azt hiszem én egy adag rágcsát és némi itókát tudok ígérni

21Áprilisi Tali Empty Re: Áprilisi Tali Kedd Ápr. 10, 2018 11:21 pm

Wyn Silvernight

Sötét Tünde Druida
Sötét Tünde Druida

Sziasztok! ^^

Száraz, nem romlandó élelmet vállalok! /Alkohol nem biztos : s/ Pokróccal sajnos nem tudok szolgálni. Nagyjából egy fényévvel ezelőtt voltam utoljára Budapesten, úgyhogy helyeket nem tudok javasolni, de részemről teljesen mindegy, hol kötünk ki rossz idő esetén. Az időpont jó és van egy nagy bőrönd félretett jókedvem is, szóval azt hiszem, felkészültem ^^

\o/

"Sir, yes, Sir! Nutella One out!"
/Crispin Shadowbane/

22Áprilisi Tali Empty Re: Áprilisi Tali Vas. Ápr. 15, 2018 11:34 am

Rudenz von Hellenburg

Rudenz von Hellenburg
Design manager
Design manager

Sziasztok!

Szeretném mindenkinek megköszönni, aki hozzájárult, hogy a tegnapi nap ilyen jól süljön el, királyok vagytok! Smile Még sok ilyet! És most.... *ráharap a Snickersre*
.
..
...
VON HIMMELREICHOT KÉZRE KERÍTENI! DEUS VULT!

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Similar topics

-

» Felvidéki tali, 2018

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.