Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Multiváltó
Felhasználónév:

Jelszó:

Legutóbbi témák

» [Magánküldetés: Kyrien von Nachtraben] - Családi titkok
by Kyrien Von Nachtraben Kedd Nov. 05, 2024 6:37 pm

» Erlendr - emlékiratok
by Erlendr von Nordenburg Pént. Nov. 01, 2024 7:40 pm

» Küldetés: Az arany fényében tündökölvén (V.I.Sz. 822. Tél)
by Jozef Strandgut Hétf. Okt. 28, 2024 3:45 pm

» [Magánküldetés] Rote Fenster hinter den Wänden (V.I.Sz. 822. Nyár)
by Nessaris Maera Szomb. Okt. 26, 2024 6:21 pm

» [Útvesztő] A magoi hét próbája
by Ostara Kedd Okt. 22, 2024 12:49 am

» Élménynek túl rövid...
by Erlendr von Nordenburg Szer. Szept. 25, 2024 7:39 pm

» Képességvásárlás
by Jozef Strandgut Vas. Szept. 22, 2024 7:21 pm

» Mesterségekhez kötődő vásárlások, receptek, alapanyagok
by Hóhajú Yrsil Csüt. Szept. 19, 2024 12:19 pm

» Enoch ben Metathron
by Noel Vas. Szept. 08, 2024 12:18 pm

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Felvidéki tali, 2018

+2
Lance Kalver
Hóhajú Yrsil
6 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Felvidéki tali, 2018  Empty Felvidéki tali, 2018 Pént. Szept. 22, 2017 1:44 pm

Hóhajú Yrsil

Hóhajú Yrsil
Kísértő
Kísértő

Sziasztok !

Régebben szó esett arról, hogy néhányan ellátogatnának a messzi északon élő Sil papához. Nos, örömmel jelenthetem be hogy ezen nyaram eléggé rugalmasra lett tervezve, így ha még akad érdeklődő, örömmel várom ^^

Időpont : Ezt jó lenne megbeszélni, én speciel júniusra gondoltam, egy hétvégére. Azért is dobom fel megbeszélnivalónak, mert egy ember jobban tud alkalmazkodni a többséghez, mint fordítva. (Most többek között rád gondolok, Eda)
Edit : Jún-Júl-Aug, mindhárom hónap megfelel nekem. A kéresem csupán annyi, hogy aki szeretne eljönni, az mindenképpen írjon ide, hogy mikor ér rá nyár folyamán.

Utazás : Arra gondoltam, hogy Pestről Komáromba elég egyszerű eljutni, oda elétek mennék, majd együtt elutaznánk Dunaszerdahelyre, ahonnan még egy buszjárattal megérkeznénk Nádszegre. (Van még egy útvonal ami jó lenne, de azt Ada jobban ismeri, én nem jártam arra.)

Helyszín : Ez nálam lenne. Családi ház, a falu széle felé, így nincs nagy hangzavar sem. (leszámítva az estét, a szomszédunk egy kocsma) Szállást biztosítok, annak aki jön, nem kell aggódni azon sem ha sokan leszünk, megoldom valahogy ^^

Kaja : Ha úgy akarjuk főzhetünk magunkra, de rendelhetek is kaját házhoz, esetleg aki szereti, elég jó pizzát sütnek felénk. Máskülönben megfőztem egy haveromat, ő jóféle kajákat tud összedobni, ő is jelen lesz amolyan második házigazdaként.

Pia : Üdítővel készülök, kávé is akad elég nagy mennyiségben. Alkoholok pedig...hát, ismertek.

Amit hozzatok : Magatokat, mindenképpen.

U.I: Kérném azokat a kalandorokat, akik eljönnének, írják meg melyik időpont lenne számukra a jó, egyeztessünk mihamarább Smile

A hozzászólást Hóhajú Yrsil összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 24, 2017 8:27 pm-kor.

"Do you even know the definition of immortality ? It means that I, and only I...cannot die. Would you like to take a guess how many funerals I been to ? How many friendly smiles I seen turn into flowers in front a tombstone ? Hm ? And some of them don't even get that ending. I've seen people crumbe...disappear without a trace...ending so horrible that no one should have ever seen them. And that's not all...I'm afraid of loving anyone. For I know that inevitably...at some point...they will crumble away...or betray me. Do not act as if I do not know what pain is. All I know...is pain."

Felvidéki tali, 2018  Fox-icon
https://questforazrael.hungarianforum.net/t324-hohaju-yrsil

2Felvidéki tali, 2018  Empty Re: Felvidéki tali, 2018 Pént. Szept. 22, 2017 5:02 pm

Feline Aiedail

Feline Aiedail
Éjvándor
Éjvándor

Hali mindenki!
Köszönöm Papus ^^
Azért lenne fontos minél korábban megbeszélni, mert nekem év végén jeleznem kell, hogy mikorra kérek szabadságot, különben nem fogok tudni menni. Így még teljesen rugalmas a dolog, addig alkalmazkodó képes vagyok ^^

3Felvidéki tali, 2018  Empty Re: Felvidéki tali, 2018 Pént. Szept. 22, 2017 9:20 pm

Lance Kalver

Lance Kalver
Tünde Katona
Tünde Katona

Én nyitott lennék rá Smile

https://questforazrael.hungarianforum.net/t866-lance-kalver-how-to-screw-a-child-s-life https://questforazrael.hungarianforum.net/t875-lance-kalver

4Felvidéki tali, 2018  Empty Re: Felvidéki tali, 2018 Szer. Okt. 11, 2017 5:04 pm

Gloria

Gloria
Klerikus
Klerikus

Az a helyzet, hogy ennyire előre szerintem nem sokan látnak, de amit el tudok mondani az én frontomról:
Az egyetemistáknak a június a legkeményebben tomboló vizsgaidőszak, és én a magam részéről július második feléig elérhetetlen leszek, diplomázás, doktori felvételi és az összes ezzel járó nyűg miatt. Így javasolnék egy július második két hétvégéje illetve augusztusi időpontot - nem tudom ez másoknak mennyire rossz/jó.

5Felvidéki tali, 2018  Empty Re: Felvidéki tali, 2018 Csüt. Okt. 12, 2017 4:11 pm

Eiryn

Eiryn

Nekem is inkább a júli vége/ augusztus eleje lenne a jó.

6Felvidéki tali, 2018  Empty Re: Felvidéki tali, 2018 Csüt. Okt. 12, 2017 9:19 pm

Hóhajú Yrsil

Hóhajú Yrsil
Kísértő
Kísértő

Mit gondoltok Augusztus első/második hétvégéjéről ?
Nekem jó akkor is, ha előre meg van beszélve a dolog Smile

"Do you even know the definition of immortality ? It means that I, and only I...cannot die. Would you like to take a guess how many funerals I been to ? How many friendly smiles I seen turn into flowers in front a tombstone ? Hm ? And some of them don't even get that ending. I've seen people crumbe...disappear without a trace...ending so horrible that no one should have ever seen them. And that's not all...I'm afraid of loving anyone. For I know that inevitably...at some point...they will crumble away...or betray me. Do not act as if I do not know what pain is. All I know...is pain."

Felvidéki tali, 2018  Fox-icon
https://questforazrael.hungarianforum.net/t324-hohaju-yrsil

7Felvidéki tali, 2018  Empty Re: Felvidéki tali, 2018 Hétf. Okt. 16, 2017 10:14 am

Feline Aiedail

Feline Aiedail
Éjvándor
Éjvándor

részemről megfelelne az időpont, olyankor még jó idő is van legalább

8Felvidéki tali, 2018  Empty Re: Felvidéki tali, 2018 Hétf. Okt. 16, 2017 9:56 pm

Lamia von Nachtraben

Lamia von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus

Ha addigra lenne kutyám, hozhatom? :S Amúgy meg ha igen, ha nem, nekem asszem talán mindegy, ha nem raknak be oda valami special képzést, akkor valszeg ki tudok venni szabadságot. pirat

Név: Mély levegő...
Típus: Személyes passzív
Erősség: I.
Felhasználás: Mágiamentes
Leírás: Lamia az évek során megtanulta, hogyan fojtsa magába az indulatait, amikor szükséges. Ennek hála néhéz kihozni a sodrából, részben tűrőképességének, részben elővigyázatosságának köszönhetően. Utóbbinak hála már-már ösztönösen megérzi, ha valakinek ellenséges szándékai vannak az irányába, hogy időben fel tudjon rá készülni..

Előtörténet | Adatlap

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Similar topics

-

» Áprilisi Tali

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.